MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

karantina_kuvvet 14 Aralık 2006 13:41

sizde stuffplug un live uyumlusu var mı

berat_27 14 Aralık 2006 13:45

Alıntı:

Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294031)
merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda :) ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı :) msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi :P

kardeş ben biliyorum şimdi media playeri aç üst menüdeki araçları seç ordan eklentilere gir orda windows live messenger müzik eklentisi yazıo onu seç oke? bye sende benim soruma cevap verirsen sevinirim 2 üstde
...

hellboy726 14 Aralık 2006 13:51

Alıntı:

Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294031)
merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda :) ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı :) msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi :P

Başlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın.

Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın..
Resimdekini seçin..

http://img143.imageshack.us/img143/6499/msx11sda233as24dhb6.jpg

Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin..

http://img182.imageshack.us/img182/2976/ase124sd2gf0.jpg

Sorununuz Çözülecektir..

Alıntı:

berat_27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294076)
benimde bir sorum var msn de adiniz@soyadiniz.com 'a benzer bir hesap aldım görünen adın sonunda (e-posta adresi doğrulanmadı) diyor bunun yüzünden adımı değişemiyorum hemen cevap bekliyorum nolur

Keydettirdiğiniz maili onaylamak için gerekli olan mail kutusu (inbox) olmadığından doğrulayamazsınız..

Alıntı:

karantina_kuvvet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294077)
sizde stuffplug un live uyumlusu var mı

Daha Çıkmadı ama nasıl olucağı hakkında bilgi sahibi olmanız için alttaki linkte bulunan konuyu inceleyin.
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

lades500 14 Aralık 2006 14:21

Selam arkadaşlar.

Live Messenger'da Araçlardan seçenekler menüsü açıldığında bazı hizmetler doğal olarak otamatik onaylanmış şekilde açılıyor bazı özellikleride bizler ihtiyaca göre aktif olması için onaylıyoruz (tikliyoruz) uygula tamam dediğimizde o uygulamalar aktif hale geliyor buraya kadar herkezce biliniyor.

Benim öğrenmek istediği bu alanlarda yapılan, mesela "ifadeleri göster" seçeneği onaylı olarak geliyor ben bu onayı kaldırdığımda veye herhangi bir seçeneği onayladığımda bu değişikliği msn hangi dosyasında saklıyor. Bu dosyada yapılacak bir değişiklik devamlı kalıcı olabilirmi....

Anlayan arkadaşların yardımcı dileyiyle şimdiden teşekkür ederim..

eLmA_$eKeR! 14 Aralık 2006 16:44

mailim ingilizce ben nasıl değiştirebilirim tr. olmasını nasıl sağlarım ?

hellboy726 14 Aralık 2006 17:05

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294273)

Öncelikle hotmail hesabınıza girin Daha sonra adres çubuğuna:

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

yazarak hesabınızı kapatın! Buraya kadar eminim hepiniz yapabilirsiniz.Daha sonra ise yeniden Sign In adresine girerek kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.Hotmail size hesabınızın kapalı olduğunu ve tekrar aktif hale getirmek isteyip istemediğinizi soracak! Activite My Account butonuna tıkladıktan sonra Kullanıcı Sözleşmesi karşınıza gene ingilizce olarak gelecek, tam bu sırada yukardaki adres satırını silerek aşağıdaki linki oraya yapıştırın ve tekrar tarayıcınızın GİT butonuna basın! Bu sefer Kullanıcı Sözleşmesi TÜRKÇE olarak karşınıza gelecek, kabul ediyorum diyerek aynen normal formaliteye devam edin. Artık ingilizce olan hotmail adresiniz tamamiyle Türkçe olacak...

KULLANIM KOŞULLARI

Bu yöntemin diğerlerinden farkı sorun çıkarmamasıdır! Diğer yöntemlerde adres çubuğunun sonuna &_lang=tr ekliyordunuz ama çoğu kişide bu işe yaramıyordu! Bu yöntemde ise yukarda yazdığım linki olduğu gibi adres satırına yazıyoruz(eskisini silip)

yahu_mahu 14 Aralık 2006 19:24

bizim soru kaynadı arada...*-)

effeg 14 Aralık 2006 19:31

windows live messenger 8.1 beta kullanıyorummm ve windows media player de dinlediğim şarkıları msn de ne dinliyorum özelliğinde gösteremiyorum ne yapmam gerek yardım edermisiniz_?

hellboy726 14 Aralık 2006 19:36

Alıntı:

effeg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294425)
windows live messenger 8.1 beta kullanıyorummm ve windows media player de dinlediğim şarkıları msn de ne dinliyorum özelliğinde gösteremiyorum ne yapmam gerek yardım edermisiniz_?

Başlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın.

Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın..
Resimdekini seçin..

http://img143.imageshack.us/img143/6499/msx11sda233as24dhb6.jpg

Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin..

http://img182.imageshack.us/img182/2976/ase124sd2gf0.jpg

Sorununuz Çözülecektir..

RaLGaC 14 Aralık 2006 22:10

msnde resimleri slayt gösteri yapabilmem için program burda forumda bir tane buldum ama çalıştıramadım

Misafir 14 Aralık 2006 23:20

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 294273)

Asagidaki baglantiya tiklayip "Kabul Ediyorum" diyerek devam edin:
KULLANIM KOŞULLARI
Mailiniz türkce olacaktir.

realist_bjklim 15 Aralık 2006 21:01

lütfen bilen biri yardımcı olsun...

benim sorunum msn mi açtığım zaman hemen hata raporu gönderiyor.başka bir aders açtığımda olmuyor.fakat ben kendi adresimi açtığım zaman hata raporu gönderiyor.sorunu bir türlü anlayamıyorum.''messenger bir sorunla karşılaştı ve kapanması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz.''mesajı geliyor.msn yi kaldırdım tekrar kurdum ama bi şey değişmedi.lütfen yardımcı olun....

hellboy726 15 Aralık 2006 21:20

Alıntı:

realist_bjklim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 295364)
benim sorunum msn mi açtığım zaman hemen hata raporu gönderiyor.başka bir aders açtığımda olmuyor.fakat ben kendi adresimi açtığım zaman hata raporu gönderiyor.sorunu bir türlü anlayamıyorum.''messenger bir sorunla karşılaştı ve kapanması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz.''mesajı geliyor.msn yi kaldırdım tekrar kurdum ama bi şey değişmedi.lütfen yardımcı olun....

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

aganta 16 Aralık 2006 01:25

merhaba arkadaşlar..
windows live kullanıyorum..fakat bir haftadır oturum açıyorum ama 1 dakika içinde hata oluştu kapatmamız gerekiyor şeklinde bi mesaj alıyorum ve kapanıyor..programı defalarca kaldırıp tekrar indirdim ama sorun devam ediyor..hatta windows live ı kaldırıp msn messengeri kurdum fakat onda da aynı hatayı verdi..ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

hellboy726 16 Aralık 2006 11:35

Alıntı:

aganta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 295756)
merhaba arkadaşlar..
windows live kullanıyorum..fakat bir haftadır oturum açıyorum ama 1 dakika içinde hata oluştu kapatmamız gerekiyor şeklinde bi mesaj alıyorum ve kapanıyor..programı defalarca kaldırıp tekrar indirdim ama sorun devam ediyor..hatta windows live ı kaldırıp msn messengeri kurdum fakat onda da aynı hatayı verdi..ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Lütfen Sorularınızı belirtmeden önce birkaç sayfa arkaya bakmayı deneyin..

yineliyorum tekrar:
Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

myortam 16 Aralık 2006 13:13

slm arkadaşlar bende
MSN DE Kİ KİŞİLERİMİ TOPLUCA SİLEBİLMENİN BİR YOLU VARMIDIR .... BENDE YAKLAŞIK 6000 KİŞŞİ VAR VE HEPSİNİ SİLMEK VEYE HESABIMI SIFIRLAMAK İSTİYOPRUMMM

BİLEN VEYA DÜŞÜNCESİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİNN...
ŞİMDİDEN TEŞKKKRR..

Misafir 16 Aralık 2006 14:06

Windows Live Messenger'da Toplu Kisi Listesi Silmek

Alıntı:

myortam adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 296078)
slm arkadaşlar bende
MSN DE Kİ KİŞİLERİMİ TOPLUCA SİLEBİLMENİN BİR YOLU VARMIDIR .... BENDE YAKLAŞIK 6000 KİŞŞİ VAR VE HEPSccc İNİ SİLMEK VEYE HESABIMI SIFIRLAMAK İSTİYOPRUMMM

BİLEN VEYA DÜŞÜNCESİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİNN...
ŞİMDİDEN TEŞKKKRR..

Windows Live Messenger'da toplu kisi listesi silmek icin;

1-) Sign In sayfasina kisi listesini silmek istediginiz hesabinizla giris yapin.

2-) Kisiler bölümüne girin.

3-) Tüm kisilerinizi secmek icin en üstteki kutucugu isaretleyin.

http://img224.imageshack.us/img224/5513/kisiler2am4.jpg

4-) http://img325.imageshack.us/img325/9618/kisiler4ju3.png secenegine tiklayin. Karsiniza asagidaki gibi bir uyari cikacaktir.

http://img224.imageshack.us/img224/1092/kisiler3hj6.jpg

5-) Tamam diyerek islemi sonlandirin. Messengerinizi actiginizda kisi listeniz bos olacaktir.

seckinty 16 Aralık 2006 17:36

bana lütfen yardimci olurmusunuz allah aşkına

Misafir 16 Aralık 2006 17:39

Alıntı:

seckinty adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 296185)
bana lütfen yardimci olurmusunuz allah aşkına

Tabii, ne konuda?

by_bozkurt 18 Aralık 2006 17:09

slm arkadaşlar msn i açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum
http://img318.imageshack.us/img318/2014/ads305znd0.jpg
nedeni nedir yardım edebilirmisiniz
Teşekkürler

Misafir 18 Aralık 2006 17:15

Alıntı:

by_bozkurt adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 297969)
slm arkadaşlar msn i açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum
http://img318.imageshack.us/img318/2014/ads305znd0.jpg
nedeni nedir yardım edebilirmisiniz
Teşekkürler

Inceleyiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/295988-mesaj1515.html

ekoselientari 18 Aralık 2006 19:32

YAAAAAA BANAA YARDIIM EDERSENİİZ SEWİNİRİİİİİMMMMM :*( MSN NİMİİ AÇAMIYOORUM SÜREKLİİ HATAA MSJLARII WERİYOOR .. BUNUN İÇİN NE YAPMALIYIM ŞİMDİDEEN TEŞK EDERİİİM :((((

hellboy726 18 Aralık 2006 22:21

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 298084)
YAAAAAA BANAA YARDIIM EDERSENİİZ SEWİNİRİİİİİMMMMM :*( MSN NİMİİ AÇAMIYOORUM SÜREKLİİ HATAA MSJLARII WERİYOOR .. BUNUN İÇİN NE YAPMALIYIM ŞİMDİDEEN TEŞK EDERİİİM :((((

Alttaki mesajı inceleyiniz..

https://www.msxlabs.org/forum/295988-mesaj1515.html

ekoselientari 19 Aralık 2006 02:14

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 298229)

teşekkürler fakaat ben aynıı uygulamayıı yaptığımdaa bugün pc yii yenideen kurmak gerektii pekii bu neden olmuş olabiliir :S windows/system32/config/system diyee bir utarıylaa karşılaştım we pc açılmadııı :S we pc yi kurmak için cd takın diyee bie uyarıylaa tekrar karşılaştım kii iştee en sonundaa tekraar formatladık pc yiii :S :S ayrıcaa buu form sitesii diğerr sşteleree göre çok içerikli... yardımlarınız için teşekkürler ;)

Misafir 19 Aralık 2006 02:52

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 298443)
teşekkürler fakaat ben aynıı uygulamayıı yaptığımdaa bugün pc yii yenideen kurmak gerektii pekii bu neden olmuş olabiliir :S windows/system32/config/system diyee bir utarıylaa karşılaştım we pc açılmadııı :S we pc yi kurmak için cd takın diyee bie uyarıylaa tekrar karşılaştım kii iştee en sonundaa tekraar formatladık pc yiii :S :S ayrıcaa buu form sitesii diğerr sşteleree göre çok içerikli... yardımlarınız için teşekkürler ;)

Bu hatayla muhtemelen yanlis bir dosya sildiginizden karsilasmissinizdir.

ekoselientari 19 Aralık 2006 03:36

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 298507)
Bu hatayla muhtemelen yanlis bir dosya sildiginizden karsilasmissinizdir.

sanırııım biir dosyaa sildiim ondaan kaynaklandıı siziin dediğiniiz gibii saool l.a.d.y tşklrr yardımlarınıız içinn :D ;)

ekoselientari 19 Aralık 2006 20:16

ARKADAŞLAR YAAA BENDE LİWE ARTI DİCOWERY MSN KULLANIYOORUM FAKAAT ARKADAŞLARIM İFADELERİMİ ALAMADIKLARINI SÖYLEDİLER :s:s:s DİSCOWERY DEKİ İFADELERİMİİ EKLE TUŞUYLA ALMALARINA İZİN WERMEE KUTUCUĞUU BOŞ ŞUAAN WE BEN NEE YAPACAĞIMII ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIIM BUNUN İÇİN NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİİZZZZ BANA .... ŞİMDİDEENN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...

mongi 19 Aralık 2006 22:43

ya ben bir şey soracaktım benim mesengerimde genel profil oluştur bölümüm aktif değil onu nasıl aktif edebilirim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birde bu bülümüm tüm özelliklerini nerden öğrene bilirim

sanalagora 20 Aralık 2006 03:43

merhaba arkadaşlar bana avatarımı büyütecek ve karşıdan da o şekilde görünebileceği bir program veya bir seçenek varmı yardımcı olursanız sevinirim...

hillmee83 20 Aralık 2006 23:40

bende de 80072efd kod hatası veriyor bilgisayarda ttnet le bağlantı kuruyorum windows xp kullanıyorum güvenlik duvarım var ayrıca internette yazan her şeyi denedim

denediğim yollar
1) sınama işini yaptım yine bu hatayı verdi çözüm için yol göstermedi (msn de araçlar bağlantı gelişmiş ayarlarda socks yazan sayfada yaptım bu işlemi)

2)başlat çalıştırdan cmd de dosyaların hepsini sırayla çalıştırdım regsvr32 ile başlayan bütün dosyaları

3)bilgisayarımın tarih ve saatini ayarladım

4)güvenlik duvarına msn e izin vermesini sağladım

5)bağlantı ayarlarımın hepsini kontrol ettim

yukarıdakilerin hepsini yaptım arkadaşlar bana bir ÇÖZÜMMMMMMMM
lütfen 4 gündür msn im yok

msn messenger da araçlar seçenekler bağlantı gelişmiş ayarlar bölümün de bir resim var

bilgisayar resmi arada çizgi var sonra modem resmi modemden sonra mavi bir çizgi var sonra dünya resmi var işte bu modem ile dünya resmi arasında bir üçgen içinde ünlem işareti var sorunun orda olduğunu zannediyorum oradaki ünlem işaretini nasıl kaldırabilirim
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN DEN ANLAYAN ARKADAŞLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM ÖZEL OLARAK GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA ADMİNİSTRATÖRLERDEN DE YARDIM BEKLİYORUM SAYFAYA TEŞEKKÜR

Kreacher 21 Aralık 2006 13:51

Merhaba arkadaşlar. Siteyi gezdim ama bulamadım , belki yok bilmiyorum ama hani şöyle bir program var: msn de sizi kimin engellediğini gösteren bişey... Daha önce birilerinden duymuş ve bi yerlerde görmüştüm. Şimdi o programı ben de kullanmak istiyorum:naughty: Yardımcı olur musunuz, var mı sitede :tender: :poke:

Misafir 21 Aralık 2006 14:14

Alıntı:

hillmee83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 300065)
bende de 80072efd kod hatası veriyor bilgisayarda ttnet le bağlantı kuruyorum windows xp kullanıyorum güvenlik duvarım var ayrıca internette yazan her şeyi denedim

denediğim yollar
1) sınama işini yaptım yine bu hatayı verdi çözüm için yol göstermedi (msn de araçlar bağlantı gelişmiş ayarlarda socks yazan sayfada yaptım bu işlemi)

2)başlat çalıştırdan cmd de dosyaların hepsini sırayla çalıştırdım regsvr32 ile başlayan bütün dosyaları

3)bilgisayarımın tarih ve saatini ayarladım

4)güvenlik duvarına msn e izin vermesini sağladım

5)bağlantı ayarlarımın hepsini kontrol ettim

yukarıdakilerin hepsini yaptım arkadaşlar bana bir ÇÖZÜMMMMMMMM
lütfen 4 gündür msn im yok

msn messenger da araçlar seçenekler bağlantı gelişmiş ayarlar bölümün de bir resim var

bilgisayar resmi arada çizgi var sonra modem resmi modemden sonra mavi bir çizgi var sonra dünya resmi var işte bu modem ile dünya resmi arasında bir üçgen içinde ünlem işareti var sorunun orda olduğunu zannediyorum oradaki ünlem işaretini nasıl kaldırabilirim
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN DEN ANLAYAN ARKADAŞLAR MESAJLARINIZI BEKLİYORUM ÖZEL OLARAK GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA ADMİNİSTRATÖRLERDEN DE YARDIM BEKLİYORUM SAYFAYA TEŞEKKÜR

İşin bilgisayarla ilgli kısmını yapmıssın doğru fakat kullandıgın modem marka ve modeline göre farklı güvenlik duvarı ayarları vardır...

Modemin içine girip bu güvenlik duvarının ayarlarını kontrol etmeni öneririm.gerekirse devre dısı bırakmalısın!!!

bunları yaptıktan sonra bilgisayarının IP 'sini sabitleyip 1 proxy kullanmanı öneririm bu proxy ye Ag alt gecidinin numarasını verebilirsin örn; (192.168.1.1) gibi...

dahada olmazsa Ag yapılandırmanı Bastan kurman gerekebilir...kullanıcı olarak ev-agı değil workgroup yapmanı öneririm...

mtnylmz 21 Aralık 2006 18:12

merhaba arkadaşlar bu msn il ilgili pek bilgim yok. msn 8.0 ve win xp kullanıyorum. bu msn de kullandığım resimleri benim yerime belirli aralıklarla sürekli olarak değiştirme yapan yapan bir program var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Misafir 21 Aralık 2006 18:25

Alıntı:

mtnylmz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 300710)
merhaba arkadaşlar bu msn il ilgili pek bilgim yok. msn 8.0 ve win xp kullanıyorum. bu msn de kullandığım resimleri benim yerime belirli aralıklarla sürekli olarak değiştirme yapan yapan bir program var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/2910-display-picture-manager.html

mongi 21 Aralık 2006 22:34

arkadaşlar iyi günler live mesenger da menü çubuğunun araçlar bölümünde seçeneklerde genel profl oluşturma bölümü var bende orası aktif değil acaba bunu nasıl aktif hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler
bu arada bu siteyi kullanma hakkında da biraz yardımcı olabilrmisiniz

hellboy726 21 Aralık 2006 22:41

Alıntı:

mongi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 300955)
arkadaşlar iyi günler live mesenger da menü çubuğunun araçlar bölümünde seçeneklerde genel profl oluşturma bölümü var bende orası aktif değil acaba bunu nasıl aktif hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekkürler
bu arada bu siteyi kullanma hakkında da biraz yardımcı olabilrmisiniz

zaten orası Windows Live Spaces 'daki general bölümüne yönleniyor..

kendi spacenizden'de düzenleyebilirsiniz..

eLmA_$eKeR! 22 Aralık 2006 00:30

@hotmail.com yada @gmail.com yerine farklı uzantılı mailleri nasıl açabilirim ? mesela @sersem.org gibi ???

Misafir 22 Aralık 2006 00:47

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 301035)
@hotmail.com yada @gmail.com yerine farklı uzantılı mailleri nasıl açabilirim ? mesela @sersem.org gibi ???

İlgili konuyu inceleyin:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

favory35 22 Aralık 2006 15:00

MSN LIVE MESENCER İMİ NASIL GÜNCELLEYEBİLİRİM.YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

hellboy726 22 Aralık 2006 17:19

Alıntı:

favory35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 301511)
MSN LIVE MESENCER İMİ NASIL GÜNCELLEYEBİLİRİM.YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

kullandığınız sürümü kontrol etmek için..

messenger'ı açın >Yardım'dan hakkındaya tıklayın..

Resimdeki gibi bir ekranla karşılaşıcaksınız..

http://img157.imageshack.us/img157/6950/sd12431234iv4.jpg

daha sonra alttaki linkten sürümünüzün yeni bir versiyonu olup olmadığını kontrol edin.

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

varsa upgrade edin.

ramansal 23 Aralık 2006 02:43

arkadaşlar bilen warsa yardım istiyorum
kişi listem dolu deil ama kişi listeniz dolu diyip kişi eklemio siliorum yine
aynı
mailemede bilgi atabilitsiniz tşk.ler

Kreacher 23 Aralık 2006 02:59

Live 8.1 i yükledim ama çoklu oturum açamıyorum. Bunun için uygun programı çeşitli yerlerden buldum ama çalışmıyor :( Neden ? Ne yapmalı ?

Misafir 23 Aralık 2006 15:10

Alıntı:

ramansal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302094)
arkadaşlar bilen warsa yardım istiyorum
kişi listem dolu deil ama kişi listeniz dolu diyip kişi eklemio siliorum yine
aynı
mailemede bilgi atabilitsiniz tşk.ler

Sign In buraya girip kişiler bölümünden silip eklemeyi deneyin.

Alıntı:

Kreacher adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302110)
Live 8.1 i yükledim ama çoklu oturum açamıyorum. Bunun için uygun programı çeşitli yerlerden buldum ama çalışmıyor :( Neden ? Ne yapmalı ?

İlgili konu altında cevaplandı.

giyzo 23 Aralık 2006 16:49

slm arkadaşlar bende 8.0 msnlive yüklü birde plus yükledim ama msni ilk açtığımda plus görünmüyor bende her defasında yeniden yükleyerek kullanıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

fossetta 23 Aralık 2006 17:30

Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... arkadasım msn i açmadan başşşka msn adresleri görüyosan ve wlm daysan bnei hatırla kısmından beni unut demelisin .umarım işinme yarar:)

arkadaşlar yeni bi msn adresi aldım.ama eskimsn deki kişileri nası kopyalaıcağımı bilmiyorum.t.ederim

schumacher 23 Aralık 2006 18:00

Arkadaşlar hotmail hakkında işte oradaki kişiler,seçenekler.Contact,takvim hepsini öğrenmem lazım.Ödev olarak aldım hotmail konusunu.Hepsini tam olarak nasıl öğrenebilirim.Yardımlarınızı bekliyoum

Misafir 23 Aralık 2006 18:06

Alıntı:

fossetta adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302501)
Merhaba arkadaşlar !! benim sizden küçük bi ricam olacak

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var.
ÖRN: (xxxxxx@gmail.com) gibi____ mailleri oradan nasıl silebilirim. Program yada başka bi tavsiyeniz var sa ÇOOK minnettar kalırım.

Allah yardımlarınızı şimdiden kabul etsin. TŞK.... arkadasım msn i açmadan başşşka msn adresleri görüyosan ve wlm daysan bnei hatırla kısmından beni unut demelisin .umarım işinme yarar:)

arkadaşlar yeni bi msn adresi aldım.ama eskimsn deki kişileri nası kopyalaıcağımı bilmiyorum.t.ederim

İlgili konu altında yazanları yapın:
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma

I3uz_KaLpLi 23 Aralık 2006 18:15

Soruların için kendi cevapladıklarını geçersek. Kişi kaydetme işlemi şu şekilde.

Örnek resim;

Örnek resim ;

Örnek resim;

Bu şekilde eski msndekileri bilgisayarımıza kaydettik. Şimdi onları yeni adresimize ekleyelim.

Örnek resim;

Örnek resim;

Ve böylece kişilerimizde kaydetmiş olduk. (Mod ark. ben cevap verirken sen yanıtlamışsın. Gerek görürsen silebilirsin.)

Misafir 23 Aralık 2006 18:23

I3uz_KaLpLi resimli anlatım için teşekkürler (Y) Kalsın tabii ki, güzel anlatmışsın. :)

oguzkaan 23 Aralık 2006 20:24

Slm arkadaşlar gelen e-postalar var ama açılmıyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Saat: 13:48

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık