MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Burçlar (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/)
-   -   Astroloji - Fallar - Başak (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/9632-astroloji-fallar-basak.html)

_EKSELANS_ 13 Kasım 2013 13:41

13 Kasım 2013 Başak Burcu Yorumu

Bugün biraz fazla gayret göstermenizi gerektiren ancak bunun karşılığını da görebileceğiniz gününüzdesiniz. Günlük işlerde karşılaşabileceğiniz karışıklıklar iş arkadaşlarınızdan bazılarının kıskançlıklarından kaynaklanabilir. Sakin davranırsanız ve durumları gerektiği şekilde değerlendirirseniz olanlardan zarar görmezsiniz. Eğer parasal sorunlarınız varsa çevrenizdeki güvendiğiniz dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

_EKSELANS_ 14 Kasım 2013 08:39

14 Kasım 2013 Başak Burcu Yorumu

Kendinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İşiniz veya kendinizle ilgili bir kurs yada seminere katılabilir, iş seyahatine daha sık çıkabilirsiniz.

adsız 1 Ocak 2014 15:30

Başak Günlük Burç Yorumu 1 Ocak 2014
Güne heyecanlı başlayacaksınız.
İçiniz kıpır kıpır olabilir ve evde vakit geçirmek istemeyebilirsiniz. Aslında dışarı çıkmak, çay veya kahve toplantısı için arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Dostlarınızı evinize davet edebilirsiniz veya siz gidebilirsiniz. Hareket halinde olmak sizi bugün mutlu ediyor. Günün ilerleyen saatlerinde geleceğe yönelik ciddi projeler yapabilirsiniz. Aile büyükleri ile haberleşebilir ve isteklerinizi onlara anlatabilirsiniz. Tüm isteklerinizden söz etmeseniz bile fikirlerinizi ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

nicely 16 Ocak 2014 21:00

16 Ocak 2014 Perşembe - Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Günlük Burç Başak Burcu
Duygularınızı harekete geçiren olaylar ile karşılaşmanız mümkün... Eski dostlar, unutulmuş sevgililer ve bilmediğiniz akrabalar ile karşılaşabilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Ancak daha önce isteyip de yapamadığınız konular gündeme gelebilir ve bu kez sevdiklerinizin desteği ile harekete geçebilirsiniz. Dirayet ve güç gerektiren işler yapabilir ve projelerinizi geliştirebilirsiniz. Büyüklerinize danışabilir ve önemli kişilerin desteğini alabilirsiniz.

sitemkar kıss 24 Ocak 2014 16:57

24 Ocak 2014 Cuma - Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Günlük Burç Yorumları Başak Burcu Sevgili Başak, karşına çeşitli fırsatlar çıkacak. İşlerindeki pürüzleri yakınlarının yardımıyla aşmayı başardın ama his hayatın beklenmedik bir olayla birden bire karışabilir. İlişkilerinin gergin bir hale gelmemesi için dikkat etmelisin. Alacağın bir haber ne kadar doğru düşündüğünü anlamana neden olacak. Aşırı yememelisin.

_EKSELANS_ 5 Şubat 2014 14:13

1 Şubat 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:

Bugün, düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşma zorunluluğu yaşayabilir ve koşullar siz farklı şekillendirebilir. Sosyal aktivitelerin gündem kazanması, sizi daha da ciddi çalışmaların içine sürükleyebilir. Kapalı mekanlarda yapacağınız çalışmaların ses getireceğini biliyor ve çalışmalarınızı bu yönde geliştiriyorsunuz.

_EKSELANS_ 5 Şubat 2014 14:13

2 Şubat 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:

Kuruntulu ve şüpheci yapınızın daha belirgin olduğu bir gün. Çevrenizde olayları kolay algılamanız, bazı yakın dostlarınızın sizin fikirlerinizden yarar sağlamanızı gündeme getirecektir. Bugün bir çok olaya güçlü bir mantıkla yaklaşırken, bazı duygusal konularda aşırıya kaçabilirsiniz. Olayları olduğu gibi kabul etmesini çevrenize aşılamalısınız.

_EKSELANS_ 5 Şubat 2014 14:14

3 Şubat 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Çalışma yaşantınızda bazı genişlemeler söz konusu olacak. Yenilikler konusunda tutucu davranmaktan vazgeçmeli ve yeni başlangıçlar yapmalısınız. Sorumluluk konusunda oldukça titizsiniz ve karşınızdaki kişilerden de aynı şeyi bekliyorsunuz. Bugün, çevrenizle paslaşarak yükünüzü hafifletmeyi deneyeceksiniz.

_EKSELANS_ 5 Şubat 2014 14:14

4 Şubat 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu

Ailenizle birlikte paylaştığınız konuları seçerken dikkatli olmalısınız. Ayrı fikirlere sahip olduğunuz için, küçük tartışmalar ortaya çıkabilir. Bugün, evinizle ilgili değişik hayalleriniz var. Alışveriş yapmak için uygun bir gün. Bir türlü sahip olamadığınız şeyleri satın alabilirsiniz. Partnerinizle arkadaşlığınız olumlu bir boyutta gelişiyor.

_EKSELANS_ 5 Şubat 2014 14:15

5 Şubat 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu

Özgürlük duygularınızın kısıtlanmadığını hissederseniz, çalışmalarınızda daha başarılı oluyorsunuz. Bugün, birçok aktiviteyi zincirleme yönetecek ve katılacağınız toplantılarda çevrenizi etki altına alacaksınız. Konuşmalarınızı istediğiniz tarzda ve zekanızı tam kapasite kullanacağınız bir gün.

_EKSELANS_ 7 Şubat 2014 08:25

6 Şubat 2014 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz , sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.

_EKSELANS_ 7 Şubat 2014 08:26

7 Şubat 2014 Cuma BAŞAK(22 AĞUSTOS-23 EYLÜL) Burcu Yorumu:

İlişkilerinize yoğunluk kazandırmak sizin elinizde. Bugün Mars, aşk ilişkilerinize belli bir yoğunluk ve enerji veriyor. Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerliyor. Beraberliğinize mantıksal yaklaşmanız, karşı tarafında, sizden beklediği davranışlar olacaktır.Karşılıklı bazı pürüzleri çözmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

_EKSELANS_ 10 Şubat 2014 08:18

8 Şubat 2014 Cumartesi BAŞAK (22 AĞUSTOS-23 EYLÜL) Burcu Yorumu

Fazla çalışmanız gereken bir gün içindesiniz. Planlama yeteneğinizi kullanmak için uygun bir sistem geliştirmelisiniz. Yaptığınız çalışmalarda kendi düşüncelerinizden yola çıktığınız zaman başarı oranınız artıyor.Özgürlüğünüzü kişisel egolarınızla tamamlamak için bugün uygun olayları birleştireceksiniz.

_EKSELANS_ 10 Şubat 2014 08:19

9 Şubat 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda tartışma konusu olabilecek olaylardan uzak kalmalısınız. Alıngan davranışlar içinde olacaksınız. Size aktarılacak olaylara karşın savunmanızı hazırlamalısınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin değişen fikirlerinden rahatsız olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz.

_EKSELANS_ 10 Şubat 2014 08:19

10 Şubat 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Duygularınızın özel bölümlerini hiç kimse ile paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün iş yerinizde bazıları için sır olacaksınız. Olaylara yorum getirmek istemiyorsunuz. Yapacağınız çalışmalarda, aile içi olaylar sizi fazlasıyla meşgul ediyor. Kesin çözüm için gerekli zamanı kendinize tanırsanız, daha sağlıklı karar verirsiniz.

_EKSELANS_ 11 Şubat 2014 08:07

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Başak burcu olanlar bugün sakin bir gün geçirecekler. Sanki her şey rutine dönmüş. Sizi rahatsız eden hiçbir şey yok. Düzenli olma kaygınızı bile rafa kaldırmış gibisiniz.Bugün sinirlerinizi aldırmış bir haldesiniz. Çevrenizdekiler de bundan memnun görünüyorlar.

muronoloji 13 Şubat 2014 16:46

Yönetici gezegeniniz: Merkür (Zeka, dil ve canlılık temsilcisi)
Grubunuz: Toprak, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Disiplinli ve metotlu bir hayat
Özelliğiniz: Dikkatli ve her şeyle ilgili olmak
Emeliniz: Toplum içinde beğenilmek
Amacınız: Başarı yolunda daima yükselmek
Yenmeniz gereken huyunuz: Çekingenlik ve cesaretsizlik
Olası hastalıklarınız: Karın, karaciğer, pankreas, bağırsak, apandisit, ayak ve sinir hastalıkları

11Herkez11 19 Şubat 2014 18:00

19 Şubat 2014 Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak Burçları ve yükselen burçları Başak Burcu olanlar, 19 Şubat 2014 Başak Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Başaklar yönetici gezegeniniz Merkür'ün, 28 Ocak tarihinden bu yana devam eden geri hareketi, 05:00 da sona erecektir. Yalnız daha önce de belirttiğim gibi gölgeli günleri olan bu bir hafta yine dikkatli olmakta fayda var. Sizler o tarihten bu yana özellikle sağlık, genel iş aktiviteleri, işveren yada birlikte çalıştığınız insanlar, müdahalede bulunmanızın mümkün olmadığı her durumla alakalı yeniden düşünmek, incelemek ve eksiklerinizi tamamlamak durumunda kaldınız. Gecikmeler ve terslikler doğal olarak sizleri etkilemiş olsa da, bu süreçte zihinsel yönden açık fikirli oluşunuz daha net tespitler yapmanız ve geleceğiniz adına yeni planlamalarda bulunmanızı sağlamış olmalıdır. 19 Şubat 2014 gününe ait Başak Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Başak burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .
Aşk Yaşamı : Aşk anlayışınızı değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorluk çekiyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.
İş Yaşamı : İşinize olan bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çokta masum görünmüyor gibisiniz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest ile gelebilir.
Para Durumu : Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin farkındasınız. Yakın bir süre içinde biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.
Dikkat : Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair düşüncenizi acilen değiştirmek zorundasınız.

19 Şubat 2014

nicely 24 Şubat 2014 03:41

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Arkadaşlarınız arasında çok özel bulduğunuz biriyle bütünleşmiş gibi bir ilişki yaşıyorsunuz. Bu ilişkiye, ilişkinin bitmesi halinde yok olmasını kabullenemeyeceğiniz anlamlar yüklüyorsunuz. Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir.Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz.

_AERYU_ 11 Nisan 2014 14:18

11 Nisan 2014 Cuma

Başak Burcunun Genel Özellikleri

Burçlar kuşağında Başak Burcu insanı mantıklı olmaları ile tanınırlar. Yaşanan olaylara genellikle mantık çerçevesinden bakmayı severler. Pek fazla duygusal oldukları söylenemez. Pratik ve entellektüel olarak tanınırlar. Çevresindeki insanları analiz etmekten de hoşlanırlar. Ama insanları övmeyi pek sevmezler. Onlar için herşey mantıklı ve olması gerektiği gibi olmalıdır. Başak burcu insanı pek fazla duygusal olmadığı için aşk konusunda da sıkıntı çekebilmektedir. Bazı durumlarda insanları çok fazla tenkit etmeleri ve eleştirmeleri olumsuz sayılabilecek özelliklerindendir. Birçok iş dalında başarılı olabilirler. İnsanlara akıl vermekten ve onlara yardım etmektende hoşlanırlar. Başak burcu insanı kendi dünyasının esiri ve detaylarında kurbanı olabilirler.

Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği genellikle pek duygusal değildir. Başak burcu erkeğinin sorun çıkaran bir yapısıda yoktur. Genellikle bu konuda soğukkanlı olmayı tercih ederler. Başak burcu erkeği değişikliklerdende pek hoşlanmaz. Ev ortamında takılmayıda çok severler. Kalabalık yaşam alanlarından çok doğayı ve sakinliği severler. Başak burcu erkeği pek duygusal olmadığı için kolay kolay aşık olmayacaktır. Aşık olduğunda ise partnerine teslim olur. Partnerini sahiplenmeyi pek önemsemez. Bu duruma kayıtsız kalışı aşk oyunlarından hoşlanan bayanların ilgisini çekmektedir. Başak burcu erkeği karar alma konusunda bazı durumlarda tereddütlere düşebilir.

Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadını detaycıdır. Detaylara önem verir. Titiz ve tertipli olmayıda çok severler. Başak burcu kadınından iyi bir eş olabilir. Aile kurma konusunda da başarılıdırlar. Genellikle sakin bir yapıları olsada kızdıkları zaman karşısındaki insanı kırmaktan çekinmezler. Başak burcu kadınının detaycı olması hayatındaki büyük şeylerin gölgelenmesine sebep olabilir. Başak burcu kadını yapılan bir hayatı kolay kolay affetmediğinden bu konuda dikkatli olunmalıdır.

_AERYU_ 13 Nisan 2014 16:55

12 Nisan 2014

Uzun zamandır iş görüşmelerine gidip olumlu cevap alamıyorsanız bugün sürpriz bir haber alabilir yeni bir başlangıcın içine girebilirsiniz. Terfi zam gibi beklentiler içindeyseniz sabırlı olun hafta boyunca bir çok olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Yeter’ ki kendinize güvenin ve başkalarına karşı duyduğunuz sorumluluk duygusunun yeteneklerinizi bastırmanıza kendinizi yeterince iyi ifade edememenize sebep olmasına izin vermeyin. Kaygılarınızdan kurtulamadığınız sürece isteklerinize ulaşmakta zorlanacağınızı bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kördüğümün çözülmesi ile huzuru yakalayacaksınız. Bekar Başak’lar aşk her an kapınızı çalabilir.

_AERYU_ 13 Nisan 2014 17:06

13 Nisan 2014

Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginlikleri sona erdirebilecek enerjiler sizin için fırsattır. Bugün sevdiğiniz insana duygularınızı ifade eden güzel bir mesaj atın yemeğe çıkın birlikte yapılacak aktiviteler belirleyerek ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtun.

Günün Olumlaması: Aşkın iksirini içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım. Şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum.

_AERYU_ 14 Nisan 2014 14:03

14 Nisan 2014

Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir. Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz.

_EKSELANS_ 18 Nisan 2014 09:20

18 Nisan 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu
Bugün gücünüzü ortaya koymaktan hoşlanmayacak ve duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Özellikle iş çevrenizde bazı yanlışlıklar söz konusu olabilir. Görüşlerinizi paylaşmak niyetinde değilsiniz. Sonuçların ortaya çıkmasını bekliyorsunuz. Dostlarınıza aracı kullanarak yardım edebileceğiniz bir gün..

_AERYU_ 19 Nisan 2014 12:55

19 Nisan 2014

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

_AERYU_ 20 Nisan 2014 10:10

20 Nisan 2014 Pazar

Günlük Burç Başak Burcu Başak Burcunun Genel Özellikleri

Burçlar kuşağında Başak Burcu insanı mantıklı olmaları ile tanınırlar. Yaşanan olaylara genellikle mantık çerçevesinden bakmayı severler. Pek fazla duygusal oldukları söylenemez. Pratik ve entellektüel olarak tanınırlar. Çevresindeki insanları analiz etmekten de hoşlanırlar. Ama insanları övmeyi pek sevmezler. Onlar için herşey mantıklı ve olması gerektiği gibi olmalıdır. Başak burcu insanı pek fazla duygusal olmadığı için aşk konusunda da sıkıntı çekebilmektedir. Bazı durumlarda insanları çok fazla tenkit etmeleri ve eleştirmeleri olumsuz sayılabilecek özelliklerindendir. Birçok iş dalında başarılı olabilirler. İnsanlara akıl vermekten ve onlara yardım etmektende hoşlanırlar. Başak burcu insanı kendi dünyasının esiri ve detaylarında kurbanı olabilirler.

Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği genellikle pek duygusal değildir. Başak burcu erkeğinin sorun çıkaran bir yapısıda yoktur. Genellikle bu konuda soğukkanlı olmayı tercih ederler. Başak burcu erkeği değişikliklerdende pek hoşlanmaz. Ev ortamında takılmayıda çok severler. Kalabalık yaşam alanlarından çok doğayı ve sakinliği severler. Başak burcu erkeği pek duygusal olmadığı için kolay kolay aşık olmayacaktır. Aşık olduğunda ise partnerine teslim olur. Partnerini sahiplenmeyi pek önemsemez. Bu duruma kayıtsız kalışı aşk oyunlarından hoşlanan bayanların ilgisini çekmektedir. Başak burcu erkeği karar alma konusunda bazı durumlarda tereddütlere düşebilir.

Başak Burcu Kadını

Başak burcu kadını detaycıdır. Detaylara önem verir. Titiz ve tertipli olmayıda çok severler. Başak burcu kadınından iyi bir eş olabilir. Aile kurma konusunda da başarılıdırlar. Genellikle sakin bir yapıları olsada kızdıkları zaman karşısındaki insanı kırmaktan çekinmezler. Başak burcu kadınının detaycı olması hayatındaki büyük şeylerin gölgelenmesine sebep olabilir. Başak burcu kadını yapılan bir hayatı kolay kolay affetmediğinden bu konuda dikkatli olunmalıdır.

_AERYU_ 21 Nisan 2014 14:22

21 Nisan 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken çalışkan yönlerinizi ortaya çıkaracak fırsatları da size sunacaktır.
Yapacağınız her türlü atılımlarınızda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bugün partneriniz, size karşı çekimser davranışlar sergileyebilir.

_EKSELANS_ 22 Nisan 2014 08:12

22 Nisan 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu

Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün, her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Partnerinizle aynı düşünce içinde ve ortak bir paylaşım içindesiniz. Yaşam kalitenizin önemli olduğunu vurgulayacak işler peşindesiniz.

_AERYU_ 23 Nisan 2014 10:59

23 Nisan 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmalarda yardım almayı ret edebilirsiniz. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de, şans size gelecektir. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

_EKSELANS_ 24 Nisan 2014 13:37

24 Nisan 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
Çevre ilişkilerinizi yenileme gereği duyuyorsunuz. Uzun süredir planladığınız fakat cesaret bulamadığınız çalışmalarınız için uygun bir gün. Kardeşlerle yapılan işbirlikleri gündeme gelecek. Aile içi ve komşularla olabilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli ve sakince aşmayı denemelisiniz.

_EKSELANS_ 25 Nisan 2014 08:12

25 Nisan 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç sizin istediğiniz gibi olacak ve kişisel tatmin ağlayacağınız özel bir çalışmayı ortaya çıkaracaksınız.

_EKSELANS_ 26 Nisan 2014 10:53

26 Nisan 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç sizin istediğiniz gibi olacak ve kişisel tatmin ağlayacağınız özel bir çalışmayı ortaya çıkaracaksınız.

_EKSELANS_ 27 Nisan 2014 00:08

27 Nisan 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu

_EKSELANS_ 28 Nisan 2014 08:11

28 Nisan 2014 Pazartesi Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız.

Başak 28 Nisan burç yorumu
Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır. Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

_EKSELANS_ 29 Nisan 2014 08:20

Günlük Burç Yorumları Başak Burcu Yorumu 29 Nisan 2014 Salı

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Yapmanız gereken işleri başkalarına yönlendirmeniz veya başkalarına güvenerek hareket etmeniz istenmeyen sonuçlar doğurabilir benden uyarması.

_EKSELANS_ 30 Nisan 2014 08:24

30 Nisan 2014 Çarşamba Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz. Finans konusunda doğru kararlar almalısınız.Hayatınıza farklı deneyimler katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni ve uzak yerleri görmek kadar farklı konulara olan ilginiz de artacak. Oldukça şanslı gelişmeler sayesinde özellikle yurtdışıyla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. eğitim ve araştırma konularında hareketlilik gözüküyor. Şansınıza güvenebilirsiniz. Yolculuk planları yapmaktan çekinmeyin.

BAŞAKLAR TAŞINMAZ ALABİLİR
Başak Burçları hem maddi hem de manevi alanda büyük bolluklarla karşılaşabilier. Taşınamaz mal alabililer, zenginleşebiler ve/veya manevi mertebelerinde yükseliş yaşayabililer. “Ya Malik-ül Mülk” esmasını hergün 212 kere Merkür saatinde zikretmeliler.

_AERYU_ 1 Mayıs 2014 13:54

1 Mayıs 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı sizden bekliyor. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

_EKSELANS_ 2 Mayıs 2014 08:03

02 Mayıs 2014 Başak Burcu Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar içindesiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

_AERYU_ 3 Mayıs 2014 11:18

3 Mayıs 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu

Aklınıza gelen her türlü projeyi çevresel şartlarla bağdaştırmasını iyi biliyorsunuz. Ay, karşı burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle olan duygusal iletişiminizde yoğunluk var. İhtiyacınız olan duygusal gereksinimleriniz doğrultusunda olumlu adımlar var. Toplumsal yaşamınızda aktif hareketlenmeler var.

_AERYU_ 4 Mayıs 2014 10:36

4 Mayıs 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizin de aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz. Bugün partnerinizin sizin sevgi dolu sözcüklerine ihtiyacı olacaktır. Yaşamınızı kolaylaştırmanın yollarını keşfetmelisiniz.

_EKSELANS_ 5 Mayıs 2014 08:18

5 Mayıs 2014 Pazartesi Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizin de aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz. Bugün partnerinizin sizin sevgi dolu sözcüklerine ihtiyacı olacaktır. Yaşamınızı kolaylaştırmanın yollarını keşfetmelisiniz.

İŞ VE KARİYER
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta ayrıntılara fazla dalmadan konu bütünlüğünden uzaklaşmadan, asıl önemli işlere öncelik tanımamız yerinde olacaktır. Tedbirli davranalım. Elimizdeki donelere bakalım. Bir işi yaparken araştıralım, bilgilenelim ve ona göre sunumunu yapalım.

PARA
5-11 Mayıs haftası: Bu hafta parasal konularda yine dikkatli olmamız gerekecek. Hafta sonuna doğru zorlayıcı birkaç enerjimiz var. Bunlar mali konularda bir çekişmenin, bazı kişilerle anlaşmazlıkların işaretçisidir. Özellikle eski borçlar, eski ortaklıklar, bir türlü sonuçlanmayan davalar bizi sıkıştırabilir.
Sevgili Başak, karşındakini fazla eleştirerek şüpheleri üzerine çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle anlaşamadığın konuları konuşup çözüme ulaştırmalısın. Fikirlerini açıklamaktan kaçınma. İş hayatında fırsatları değerlendirirsen kazançlar sağlayabilirsin. Bu arada beklenmedik kısmetler ve paralar geçebilir eline.

Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.
Gökyüzü, tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz ve her davranışınız beğeni kazanacak, iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması:Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

_EKSELANS_ 6 Mayıs 2014 08:23

6 Mayıs 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu

Bugün kendinizin değeri konusunda farkındalık yaşayabilir ve girişimci ruhunuzu ön plana çıkarabilirsiniz. Atak hareket ediyor ve kendinize güveniyorsunuz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Sadece, riskleri unutmamalısınız.

_EKSELANS_ 7 Mayıs 2014 08:23

7 Mayıs 2014 Çarşamba Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Çeşitli fanteziler ve değişik duygularınız olabilir. Gördüğünüz rüyaları hatırlamasanız bile duygularınız yükselecek. Hem aşk hem de parasal konulara yönelik yeni projeleriniz olabilir ve fikirlerinizi hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Kararlı ve planlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de yakınlarınızı etkileyeceksiniz. Ekip çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hoş kalabalıklar, yabancı ortamlar ve farklı kültürler ile ilgilenmek keyfinizi yerine getiriyor. Çeşitli eğitim programlarına katılabilirsiniz.

Başak Burcu Genel Durum
Çevreyi daha farklı bir bakış açısından izleyip değişik noktalara eleştiri getirebileceğiniz bir gündesiniz. Normalde giderdiğiniz aksaklıkların yanında, yeni fark edeceğiniz detayları da düzelteceksiniz.

Başak Burcu Kariyer Durumu
Yeni düşünce ve fikirlere sahip olabilirsiniz ancak bunları tam gelişmeden çevreyle paylaşmak konusunda da isteksizlik duyabilirsiniz. Fikirlerine güvendiğiniz insanlar, bunları geliştirmenizde yardımcı olabilirler.

_EKSELANS_ 8 Mayıs 2014 08:17

8 Mayıs 2014 Perşembe Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Sevgili Başak, güneş Boğa burcunda ve Jüpiterl"e güzel ilişki içinde bu seni fazlasıyla iyimser yapacaktır. Aşırı hamlelerden ve abartılı hareketlerden kaçınmalısın. Kalabalığa girmekten yeni simalar tanımaktan çekinmene gerek yok. Aksini yaptığın zamanlarda iş hayatınla ilgili büyük faydalar elde edebilirsin..

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir..
Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. İnsanların zihninizi karıştırmasına izin vermeyin ve bu dönemde birlikte çalıştığınız insanlara karşı disiplinli davranın. Yasal olarak düzenleyeceğiniz belgelerle kendinizi garantiye alın. Yeteneklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bu dönemde, iş hayatının sorumluluklarını taşıyarak birlikte çalıştığınız kurum ve kişilere karşı da yansıtmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailevi problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu ilginizi belli bir mesafede tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Hoş olmayan bir konunun tarafı olmaya mecbur bırakılabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Kendime yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmamı engellemesine izin vermiyorum. Kararlılıkla, inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.

_EKSELANS_ 9 Mayıs 2014 08:09

9 Mayıs 2014 Cuma Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Sevgili Başak, Ay"ın Başak burcunda. Ufak tefek olayları büyütüp sorun yapmakta pek bir ustasın. Bunların hiç birine gerek yok. Böylesine hiçten sebeplerle yaşam köreltilmez. Mutluluğunun üzerine bulutlar toplanıyor. Hem sana hem de sevdiğine yazık ediyorsun. Ayrıntıların içinde kaybolduğun için bütündeki güzelliği kaçırıyorsun..

Çevrenizde bazı kişilerin düşüncelerini değiştirmeniz mümkün değil. Gizlilikler konusun da oldukça hassas davranıyor, güven duymadığınız kişilerle iletişime geçmek istemiyorsunuz. Bugün her şeyin ince detayını incelemek için kendinize zaman ayırmalısınız. Baskıcı kişilerden nefret ediyor ve daha esnek olanlara çalışmak istiyorsunuz..
Birileri işlerinizi bozmak için önünüze sürekli olarak engeller çıkarabilir. Geri dönen işleriniz için paniğe kapılmak yerine, size zarar vermek için uğraşıp duran kişileri öğrenmeye çalışın. Sizden yaşça büyük, otorite konumundaki insanların desteğini alarak, yılanın başını bulmalı ve bu durumun önünü kesecek girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Başak"lar özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Gökyüzü bugün evli Başak"ların eşlerinden gelebilecek sürpriz bir hediye ile sevinebileceklerine işaret etmekte.

Günün Olumlaması:
Sezgilerim ve aklımın önderliğinde hakkımı, geleceğimi, kazancımı engellemeye çalışan olay ve kişilerin farkına varmayı seçiyorum. Haklarıma sahip çıkıyor, başarı ile ilerleyerek bolca para kazanıyorum. Başarıma başarı katarak zenginleşiyorum.

İş ve Kariyer

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta ayrıntılara fazla dalmadan konu bütünlüğünden uzaklaşmadan, asıl önemli işlere öncelik tanımamız yerinde olacaktır. Tedbirli davranalım. Elimizdeki donelere bakalım. Bir işi yaparken araştıralım, bilgilenelim ve ona göre sunumunu yapalım.

Para

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta parasal konularda yine dikkatli olmamız gerekecek. Hafta sonuna doğru zorlayıcı birkaç enerjimiz var. Bunlar mali konularda bir çekişmenin, bazı kişilerle anlaşmazlıkların işaretçisidir. Özellikle eski borçlar, eski ortaklıklar, bir türlü sonuçlanmayan davalar bizi sıkıştırabilir.
Sevgili Başak, karşındakini fazla eleştirerek şüpheleri üzerine çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle anlaşamadığın konuları konuşup çözüme ulaştırmalısın. Fikirlerini açıklamaktan kaçınma. İş hayatında fırsatları değerlendirirsen kazançlar sağlayabilirsin. Bu arada beklenmedik kısmetler ve paralar geçebilir eline.

Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.
Gökyüzü, tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz ve her davranışınız beğeni kazanacak, iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir. Bir an bile etkilenseniz hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün. Bu süreç size yenilikleri getirirken eskimiş olan tüm düşüncelerinizden ve geçmişte kalan insanlardan tamamen uzaklaşmalısınız.

Günün Olumlaması:
Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

_EKSELANS_ 10 Mayıs 2014 12:33

10 Mayıs 2014 Cumartesi Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Alışkanlıklarınız ve peşi sıra gelen yenilikler arasında bocalayacağınız bir gün. Güncel yaşamınızda karşı karşıya olduğunuz olayda, mantık tarafı ağır basan sonuç alabilirsiniz. Mevcut bulunan durumun, bir sonraki adımda, zorunlu olarak ortaya çıkaracağını düşündüğünüz konuda, gerekli yenilikleri de yaparak hazırlanıyorsunuz.

İŞ VE KARİYER

PARA

Günün Olumlaması:Gökyüzünüzün muhteşem gezegenlerinin olumlu enerjilerini ruhumda ve bedenimde hissediyorum. Yaşama gücüm, kendime olan sevgim ve saygım artıyor. Sahip olduğum yüksek enerji hayatımın her safhasında karanlık yanlarımı aydınlatarak bana yeni kapıların kolaylıkla açılmasını sağlıyor.

_EKSELANS_ 11 Mayıs 2014 10:28

11 Mayıs 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu

Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için yardımınızı isteyecekler.

_EKSELANS_ 12 Mayıs 2014 08:37

12 Mayıs 2014 Pazartesi Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İnce ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak yardım sever duygularınızla iyi bir örnek teşkil edeceksiniz. Estetik duygularınız ve güzelliklere olan ilginiz artıyor.

İŞ VE KARİYER
12-18 Mayıs haftası: Bu hafta ayrıntılara fazla dalmadan konu bütünlüğünden uzaklaşmadan, asıl önemli işlere öncelik tanımamız yerinde olacaktır. Tedbirli davranalım. Elimizdeki donelere bakalım. Bir işi yaparken araştıralım, bilgilenelim ve ona göre sunumunu yapalım.

PARA
12-18 Mayıs haftası: Bu hafta parasal konularda yine dikkatli olmamız gerekecek. Hafta sonuna doğru zorlayıcı birkaç enerjimiz var. Bunlar mali konularda bir çekişmenin, bazı kişilerle anlaşmazlıkların işaretçisidir. Özellikle eski borçlar, eski ortaklıklar, bir türlü sonuçlanmayan davalar bizi sıkıştırabilir.

_EKSELANS_ 13 Mayıs 2014 08:35

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

http://img3.mynet.com/ivillage/astroloji/burclar2/basak.png

Gezegeni
: Merkür
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi
: Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş
: Koyu zafir
Uğurlu Gün : Çarşamba

Sevgili Başaklar Salı günümüz, saat 04.07 itibariyle Ay-Akrep burcu geçişi başlıyor. Günlük aktivitemizde seyahatle alakalı konular, doğum-ölüm gibi hayata dair meseleler, finansal işler, haberleşme ve iletişimin yoğun olacağını söyleyebiliriz. Miras, piyango gibi ufak veya büyük kaynak sağlayabilecek getirilerle ilgilenebiliriz. Kurumlarla alakalı işlerimize ağırlık verebiliriz. Gecikmiş vergi borçlarımızı ödeyebiliriz veya bu konuyla alakadar olabiliriz. Bu enerji altında pek sırlarımızı bölüşmeyiz. Ancak derinlikli düşünürüz. Bir meselenin iç yüzünü öğrenmek için çaba sarfedebiliriz.
Saat 17:21 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem vermeniz ve ideallerinize sahip çıkmanız yönünde sizi destekliyor.

_EKSELANS_ 14 Mayıs 2014 08:12

14 Mayıs 2014 Çarşamba Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Kuruntulu ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızın her türlü davranışlarından olumsuz etkileneceğiniz bir gün. Eski ve uzun zaman görüşemediğiniz dostlarınızla birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir ortam paylaşmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. İdealleriniz konusunda taviz vermemelisiniz.

Saat: 05:00

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık