![]() |
Her adım anladım seni bana bağladı adı Mutluluktu ağladım... |
Kağıt evler içinde ateş yakmak gibi ısınmak için,sana gelmek öyle işte..parçalanmak..milyonkere.. |
Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha |
Bazen yürek en kötü durumda bile herşeyden vazgeçip ülkeyi son parçasına kadar savunabilme fikriyle İstanbuldan Samsun'a giden Bandırma adlı bir vapurdadır.... |
Senin kadar kendini beğenmiş,senin kadar ukalayım ben. |
İncindiğim kadar incittim... |
S'onsuza Kadar onsuz kaldıklarımız için.. Ölüyorum Ben.. |
Çocuğum çakıl taşları üzerinde çıplak Çözülmüş saçlarında rüzgar Yolumun üzerindeki ilkbahar gibi Çekmeceden düşen bir elmas Sadece ışık gizli işaretlerimizi çözebilecekti Ellerimin bileklerini tuttuğu yerde Seni seviyordum, seni seviyorum, seni seveceğim..... |
"Bu düzmece oyun sona ermeli... Kendi benliğimizi bulmalıyız. Yol verip, yakarmaktan vazgeçmeliyiz. Rüyalarımızı gerçekleştirmeye çalışmamalıyız, gerçekleri rüya yapmalıyız. Çelişiksiz, dikensiz ve düzgün rüyalarımızı yaşamalıyız. Sözümüzün eri olmalıyız: kırılacak kafaları kırmalıyız. Bize acınmadığı için acımamalıyız." Savaştığım tüm cephelerde yenilseydim bir sorun yoktu albayım.Ummadığım yerlerden yardımlar aldım.Yani yine ihanete uğradım. |
Şimdi gide'biliyorsun ama Ben anlamadım Hava da kararmadı ki Bu gidiş niye? Hadi kolaysa; Sen gidince Ben senle gelemeyeceksem Bana da bir kaç'acak yer söylesene Gözlerinde yazmıyordu Dikkat yokluğum tehlikeli, aşkım yasaktır diye |
| Saat: 04:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık