![]() |
Bir Ömür Seninle Bir ömür seninle başbaşa kalsak Hayatı beraber koşsak ne olur Bütün yıldızları bir bir dolaşsak Zamanı beraber aşsak ne olur Şarkılar söylesek aşkın dilinden Nağmeler dinlesek seher yelinden Bahar yağmuruyla duygu selinden Gönül ırmağına taşsak ne olur Dudaktan dudağa bir şiir gibi Gönülden gönüle bir nehir gibi Yıldızlara hasret bir şehir gibi Derin uykulara dalsak ne olur Kuşlar gibi geçip tüm hudutlardan Selamlar iletsek ak bulutlardan Kovup elemleri şen duygulardan Sonsuz mutlulukla coşsak ne olur |
Sakın Unutma Sevgiliye Yapraklar sararıp yere düşerse Elâ gözlerini çevir göklere Seni seviyorum de yeter Adımı anmayı sakın unutma Sen de benim gibi aşık olursan Her gecede hüzün dolarsan Sen de benim gibi yalnız kalırsan Adımı anmayı sakın unutma Unutamadığın biri olursa hayatında Severken terkedilirsen baharında Dünyan yıkılırsa eğer bir anda Adımı anmayı sakın unutma Şimdi gidiyorum Acılara yenik düşmüş yüreğim Senin olmadığın yere gidiyorum bulabilirsem Çok şey istemiyorum senden giderken Ayda değil yılda bir defa olsun Adımı anmayı sakın unutma |
{ UTANSIN } Var sev delicesine, Sevmedi diyen gönül UTANSIN. Bulutlar gibi yağmur beklercesine, Aç bağrını gelmeyen UTANSIN. Yine aşkınla yan kavrul, Yolunda sararan yaprak ol savrul, Bir ŞEHİT misali kalbindan vurul; Yaranı sarmayan tabib UTANSIN. Mecnun ol dolaş dağlarda, Çağresiz balık ol çırpın kıyıda; Yine gözyaşlarını dök dağlarda; AŞIK değil, deli diyen UTANSIN... |
Sen Misin? sen misin ey kara kaşina yandigim güzel sen misin beni bu bulunmaz derde salan sen misin ne ahdim var ne de senden bi mededim ummadim dersem yalan olur ama anladim ki seni ben ben gibi sevmişim ha sen varsin ha sen yoksun ne fayda ki senden kendimi alamiyorum bilincinde degilsin olsan, bu kadar gaddar olmazsin eger hala benim bildigim sensen olamazsin hani senin için aşilmaz dag deseler yikarim o daglari ama sende anlayacak sen var mi bilmem yani deryam benim bildigim sen, sen misin? |
Meltemler Eser meltemler eser senin olduğun yerden, gıdamı alırım yalnızca senin sevginden, dünyama sen doğarsın her baktığın yerden ne olur sevgini hiç esirgeme benden, böyle yağmurlu havalarda, seni daha derin düşünür yaşarım, hasretin yüreğime saplanınca, yağmur gibi boşalır gözyaşlarım, fark etmez sen beni arayıp sormasan da, seni sevmeme engel olamazsın ya, üzülmem asla güneş hiç doğmasa da, zaten sensiz her yer karanlık dünyamda... |
SEVDA ÇEKMEK Seni dağlarda, ovalar da ararım. Yolarında çimenlerin olurum Pınarlarda içeceğin su olurum Senin gönül kapında kul olurum Söyle var mı böyle bir sevda çeken Gelip geçene hep sorar dururum Ben seni kalbimde saklar dururum Her zaman yollarına bakar dururum Seni yine senden sorar dururum. Söyle var mı böyle bir sevda çeken Bu aşkı ben yalnız yaşayabilirim Senden gelecek cezayı da çekerim. Eğer gelirsen bana ne çok sevinirim. Bu aşkı oysa seninle yaşamayı isterim. Söyle var mı böyle bir sevda çeken. Kadehimde zehir olsan içerim Yüreğimde ateş olsan yanarım Bütün gelecek cezaları ben çekerim Yeter ki sen mutlu ol ben bunu isterim Söyle var mı böyle bir sevda çeken Seninde beni sevdiğini bilirim. Artık gülsün gönlümüz isterim. Acıları ben yalnız başıma çekerim Ben seninle bir ömür geçsin isterim. Söyle var mı böyle bir sevda çeken. |
Dert Ormanı Bir dert Ormanına düştüm Önümü göremiyorum Hangi ağaç duygularım Hangi ağaç hislerim İnanın Ben de artık bilemiyorum. Bedenim Tit tir titredikçe Yaprak mı oldum düşüyorum Neler oluyor bana Bu dert ormanında Bir bir sarardım, rengimi kaybettim Tek tek bir yerlere düşüyorum... Nasıl bir dert ormanıdır bu Döner dolaba döndüm Kurudum susuz kaldım Ağladım Gözyaşlarımla oyalandım Kimselere Ama kimselere Bu dert ormanını anlatamadım.. Hey gidi dert ormanı Beni duyuyor musun? Benim sana tutunacak Ne bir dalım var Ne budağım Ne de sende yeşerip açacak bir canım Nasıl söyler misin Senin Bu dert ormanından nefes alabilirim? Senin Ne güneşin ısıtıyor Ne yıldızların parlıyor Karanlıklar bekçisi dallarına Yoksa Esir mi düştüm? Beni savurdukça Yaprakların olarak dökülüyorum... Nedir bu halim benim Nerden, nerden Bu dert ormanıyla yüzleştim Alev alev yanan toprağında gezdim Bir adım atsam Sararıp kuruyorum Bu dert ormanında İstemeden Yere çöküp çöküp yıkılıyorum... Yıldırım düşmüş duygularım Paramparça olmuş hislerimden Neden hesap soruyor Yoksa Yaz bitti artık kış mı geliyor? Sel basmış Bu dert ormanında Önünü görmek istedikçe Sanki Boğulup boğulup Bu dünyadan gidiyorum... Bırak Ne olur bırak beni Dert ormanı Ben artık senden gitmek istiyorum Ben senin Ne palamutun ne de otunum Benim seninle işim olamaz Ben Garip bir gönül yolcusuyum Geçiyordum Yolum düştü Biraz sende mola verdim Ne olur ama ne olur Gönül koyma bana Senin Çiçeklerin kokmuyor Meyvelerin yenmiyor Suyun içilmiyor Kuşların ise cıvıl cıvıl ötmüyor Sen beni Bu dert ormanında mutlu edemezsin Beni benden alıp gezemezsin Vazgeç ne olur Bırak beni gideyim Kendimde kendimi bulayım... |
ALDANMIŞIM HER YAĞMUR DAMLASI SENİ ANLATIR BANA HER SABAHIN AKSAMI ACIMI HATIRLATIR BANA KÜLLENEN ATEŞ YENİDEN VAOLKAN OLDU BİRDAHA SEVEMEYEN BU KALP YİNE SANA HARAP OLDU BU ĞÜN DE AĞLIYORUM EWET KAYBETTİĞİME YANIYORUM EWET SEN ELLERİ NEYLESİN BU KALP UZAKTAN İZLEDİ HEP BU KALP KOKUNU BULAMADIM BAŞKA ELLERDE DAYANAMADIM UNUTAMADIM DİYEMEDİM DİYEMEZDİM ELVEDA SEN BAŞKALARININ YARİSİN ALAMADIM UNUTMADI SEVDİĞİM SENİ O MAHSUN BAKIŞLARINI BENKİ ALDANMIŞIM ZALİM OLAN KALPLERE.................. |
Bir Öpücük Kondursaydım Şimdilerde sevda yolunun son adımlarını atıyorum istemeyerek... her şeye rağmen peşinden gitmek isterdim ama... son mevsimimi yaşıyorum, günlerin adı tok zaten tadı da yok güzel gözlerine ilk ve son defa minik bir öpücük kondursaydım da öyle gitseydi, gidecekse... |
AKŞAM Bir akşamı atlamadan yazabilirim Bir tas su içer gibi Kendi sevgilerimize vurgunluğumuzdan Yıldırım düşer suya, buharlaşır özlemin Esmeriyle gelir, yağmuruyla gelir -Bütün akşamlar biraz da yağmurdur zaten- Yaprağında titreşen canıyla gelir Güneşsiz, bulutsuz bir gökyüzü kalsa da Hasta yatağına saplanmış uyku gibi Bir akşam çıkarırım sancılarımdan Dağlarda çoban yalnızlığıyla Kum saati boşalır, kum saati benden önce Gün olur yankı verir sesime Gün olur çıkarsız sevdalarımdan Bir can kalmış, bir can az yakınmadığım Akşamı zamanında taşımadıkça. |
| Saat: 14:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık