![]() |
slm arkadaşlar live 8.5 yükledim.Hem arkadaşıma dosya atamıyorum hem de onlardan dosya alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
ÇEVRİMDIŞI İLETİLERİ msn kapalı iken kişi listemdekilere -link kaldırıldı- adresini birde 50-60 kb lik bi dosya içeren bir sayfa gönderiyor bu nedir acaba buaraaada ben bu adres nedir diye bakmıştım bana başkasından geldi o kişiye ileti gönderdim cevap yoktu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim birtürlü bunu gideremedim şifrede değiştirdiysem fayda etmedi virüs programlarında bişeyde gözükmüyor |
Alıntı:
|
Msn kendiliğinden kapanıp açılıyor ben farkında olmadan ... silip baştan yükledim 8,1 yerine 8,5 de kurdum ama ne çare gene aynı .. yardım edersen çok sevinirim teşekkürler. lütfen yardıma ihtiyacım war ... |
selam arkadaslar benım bır sorunum vardı bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız. ben suan msn messenger 7.5 surumu coklu oturum yaması ıle bırlıkte kullanıyorum. Konunun bu kısmında sorun yok fakat gecenlerde msn messenger 8.1 surumunu yukledım ve coklu otorum acma yamasını arastırdım buldum. ancak yama ıle bırlıkte kullanırken messenger sık sık hata raparu olusturarak kapanıyor. Bu konuda ne yapabılırım. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bazı bilgisayarlarda yine bazı messenger ların sürümlerinde bu çoklu oturum yaması dediğiniz gibi hata vermektedir. Bundan kurtuluş yöntemi olarak bu konuda bir sürü önerim var. 1- Messenger Plus Live (Aralarında hiç sorun göstermeyen tek yardımcı) 2- Mess Patch Açıklamalı Gösterim 3- A-Patch Açıklamalı Gösterim 4- Messenger Discovery Live (Bazı bilgisayarları ağırlaştırıyor) Not: Bu eklentileri kuracağınız zaman messenger ın en son sürümü olan 8.5 u kurmanızı öneririm. Ayrıca Mess Patch ve A-Patch yamaları 8.5 sürümü içindir |
merhaba arkadaşlar msnde bna her ileti yazıldığında ing. sesler geliyor bunu nasıl kapatabilirim bilen var mı? yardım lütfen msn discovery kullanıyorum bundan kaynaklanıyor galiba.. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek-mesaj537756.html#post537756 |
merhaba bir sey sormak istiyorum. diyelim ki biri sizi listesine ekledi. onu bloke etmeden ya da allow demeden gelen request i sadece cancel ederseniz sizi online gorebilir mi ? yani listenize eklemiyorsunuz, allow da demiyorsunuz, ama bloke de etmiyorsunuz. sadece cancel diip pencereyi carpidan kapatiyorsunuz. ?? tesekkurler. |
| Saat: 05:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık