MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

zook 25 Şubat 2008 19:35

slm arkadaşlar live 8.5 yükledim.Hem arkadaşıma dosya atamıyorum hem de onlardan dosya alamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

ahmetgns 25 Şubat 2008 23:10

Alıntı:

FRRKKKNNNN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 952820)
1-)Arkadaşlar,ben msn mi açıyorum,mail gelmiş oluyor,bakıyorum çıkıyorum..Başka msn mi açıyorum,mail geliyor bakarken kullanıcı kimliğini değiştir geliyor..Aynı hesaptaki maillere nasıl bir arada bakarım?

2-) Ben WLM 8.1 Beta TR Kullanıyorum.Oturum açma yerinin altındaki o müsteri hizmetleri,parolanızımı unuttunuz falan kullanılmıyor.Yani basınca hiçbirşey açılmıyor normal orada duruyor.

Bu 2 sorunumu nasıl halledebilirim? Lütfen yardım edin..Herkese iyi akşamlar...;)

1. Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın
  2. WLM 8.5'e terfi edin, ondan sonra bakarız.

TURK_UAZ 26 Şubat 2008 12:54

ÇEVRİMDIŞI İLETİLERİ

msn kapalı iken kişi listemdekilere -link kaldırıldı- adresini birde 50-60 kb lik bi dosya içeren bir sayfa gönderiyor bu nedir acaba buaraaada ben bu adres nedir diye bakmıştım bana başkasından geldi o kişiye ileti gönderdim cevap yoktu
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
birtürlü bunu gideremedim şifrede değiştirdiysem fayda etmedi virüs programlarında bişeyde gözükmüyor

NeutralizeR 26 Şubat 2008 15:09

Alıntı:

TURK_UAZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 953766)
msn kapalı iken kişi listemdekilere -link kaldırıldı- adresini birde 50-60 kb lik bi dosya içeren bir sayfa gönderiyor bu nedir acaba buaraaada ben bu adres nedir diye bakmıştım bana başkasından geldi o kişiye ileti gönderdim cevap yoktu
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
birtürlü bunu gideremedim şifrede değiştirdiysem fayda etmedi virüs programlarında bişeyde gözükmüyor

Kaspersky Anti-Virus 7'yi kurup onunla taratın sisteminizi. Kayıt düzenleyicisini açıp Windows başlangıcında yüklenen programları kontrol ediniz. Windows'u Güvenli Kip'te başlatıp zararlı olduğunu tespit ettiğiniz işlemleri siliniz.

ByBek0 27 Şubat 2008 15:44

Msn kendiliğinden kapanıp açılıyor ben farkında olmadan ...
silip baştan yükledim 8,1 yerine 8,5 de kurdum ama ne çare gene aynı ..
yardım edersen çok sevinirim
teşekkürler.

lütfen yardıma ihtiyacım war ...

feritdinc 27 Şubat 2008 21:11

selam arkadaslar benım bır sorunum vardı bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız. ben suan msn messenger 7.5 surumu coklu oturum yaması ıle bırlıkte kullanıyorum. Konunun bu kısmında sorun yok fakat gecenlerde msn messenger 8.1 surumunu yukledım ve coklu otorum acma yamasını arastırdım buldum. ancak yama ıle bırlıkte kullanırken messenger sık sık hata raparu olusturarak kapanıyor. Bu konuda ne yapabılırım.

torchbearer 28 Şubat 2008 02:39

Alıntı:

ByBek0 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 955611)
Msn kendiliğinden kapanıp açılıyor ben farkında olmadan ...
silip baştan yükledim 8,1 yerine 8,5 de kurdum ama ne çare gene aynı ..
yardım edersen çok sevinirim
teşekkürler.

lütfen yardıma ihtiyacım war ...

Messenger a uyguladığınız bir yamadan veya bilgisayarınıza bulaşmış olması muhtemel bir zararlıdan dolayı böyle yapıyor olabilir. Messenger ınızla ilgili biraz bilgi verirseniz (uyguladığınız herhangi bir yama veya eklenti), Daha açık yardım edebiliriz

Alıntı:

feritdinc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 956051)
selam arkadaslar benım bır sorunum vardı bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız. ben suan msn messenger 7.5 surumu coklu oturum yaması ıle bırlıkte kullanıyorum. Konunun bu kısmında sorun yok fakat gecenlerde msn messenger 8.1 surumunu yukledım ve coklu otorum acma yamasını arastırdım buldum. ancak yama ıle bırlıkte kullanırken messenger sık sık hata raparu olusturarak kapanıyor. Bu konuda ne yapabılırım.

Alıntı:

mustafadere1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 956325)
EVET ARKADAŞLAR

Bazı bilgisayarlarda yine bazı messenger ların sürümlerinde bu çoklu oturum yaması dediğiniz gibi hata vermektedir. Bundan kurtuluş yöntemi olarak bu konuda bir sürü önerim var.

1- Messenger Plus Live (Aralarında hiç sorun göstermeyen tek yardımcı)

2- Mess Patch Açıklamalı Gösterim
3- A-Patch Açıklamalı Gösterim

4- Messenger Discovery Live (Bazı bilgisayarları ağırlaştırıyor)

Not: Bu eklentileri kuracağınız zaman messenger ın en son sürümü olan 8.5 u kurmanızı öneririm. Ayrıca Mess Patch ve A-Patch yamaları 8.5 sürümü içindir

ghost177 28 Şubat 2008 19:08

merhaba arkadaşlar msnde bna her ileti yazıldığında ing. sesler geliyor bunu nasıl kapatabilirim bilen var mı? yardım lütfen msn discovery kullanıyorum bundan kaynaklanıyor galiba..

ahmetgns 28 Şubat 2008 20:48

Alıntı:

ghost177 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 957199)
merhaba arkadaşlar msnde bna her ileti yazıldığında ing. sesler geliyor bunu nasıl kapatabilirim bilen var mı? yardım lütfen msn discovery kullanıyorum bundan kaynaklanıyor galiba..

Doğru tahmin, Discovery'den kaynaklanıyor. Keşke önce MessengerDiscovery'nin ayarlarını araştırsaydınız, mümkün değil ama oldu ki bulamadınız o zaman da MessengerDiscovery forumumuza bir göz atsaydınız.

https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek-mesaj537756.html#post537756

keremnazebru 28 Şubat 2008 23:52

merhaba
bir sey sormak istiyorum. diyelim ki biri sizi listesine ekledi. onu bloke etmeden ya da allow demeden gelen request i sadece cancel ederseniz sizi online gorebilir mi ? yani listenize eklemiyorsunuz, allow da demiyorsunuz, ama bloke de etmiyorsunuz. sadece cancel diip pencereyi carpidan kapatiyorsunuz. ?? tesekkurler.

Saat: 05:05

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık