![]() |
Bir Seni Sevdim Usanmadım, her günü hayalinle geçirmekle utanmadım, yar sen beni sevmesen de ben hayatımın her saniyesinde bir seni bildim, bir seni sevdim. Yanarım yar, yanarım kapının önünden geçerken ağlarım yar, ağlarım pencereye çıkmanı beklerken eller unut, başkası mı yok derken bir seni bildim, bir seni sevdim. Ellerimi havada Rabbimden seni dilerim dualarım kabul olmasa da sanma senden vazgeçerim, şu canım bedenimde olduğu sürece bir seni bilir, bir seni severim. Kalmadı, senden başka hiç bir şey gözümde, olmadı senden sonra tek kimse gönlümde, şu yalnız hayatımın her deminde, Bir Seni Bildim Bir Seni Sevdim. |
Acem Kızı Sefamı sürersin uzaklarda Eğlenirmisin bensiz Söyle yüzün güler mi Birazda olsa acem kızı Yoksa yalnızlık mı çekersin Kanlı gözyaşları mı dökersin Hasretle yollarımı mı beklersin Söylesene acem kızı Sen sevilmeye layıksın Sen hep gülmeye alışıksın Sen hayatla barışıksın Ne desem yalan olur Senin için acem kızı. |
Bir Seni Unutamadım Bir seni unutamadım uzun zaman, Bir çift yeşil göz vardı aklımdan hiç çıkmayan Gerçek sevgi olarak bir sen vardın hatırladığım Yıllar geçti belki aşkımızın üzerinden Ne aşklar yaşadı bu yürek kendini bildi bileli Ama senin aşkın kadar büyük değildi Hepsini sildi de bi senin sevgini silemedi bu küçücük yüreğinden Masum bir sevgimiz vardı bir zamanlar Yıllar geçsede üzerinden tükenmeyecek İşte şimdi inanıyorum o sevgiye Bir sen vardın aşkıma layık olan Fakat bir aradada olmamız imkansız olan Bir sen varsın yeşil gözlüm Unutamadığım Bir de sevdan. |
Ödeyemem ki Senin için ne yapsam, Mutluluğumun karşılığı edemez ki Hayattan aldığım zevki, Bana varlığından başka bir şey veremez ki, Sevincimin umutlarımın yerine, Sana ne versem ödeyemez ki Gözlerinden aldığım gücü, Sıcaklığının verdiği güven duygusu, Ellerinin enerjisi, sözlerinin desteği Parayla ölçülse değeri asla biçilemez ki. |
Bir Sevda bir sevda istiyorum bir ucu tarihin derinliklerinde bir ucu gelecekte olsun bir sevda istıyorum kaynağında türküler olsun ucunda alın teri ile beslenmiş umut bir sevda istiyorum bir ucu yüreğimde bir ucu yüreğinde olsun. |
Ödünç Akşam Günceleri Yalnızlık panayırları gözlerden ırak Bir serçe dokusuyla işli geceler Tenlerde mehtabın kokusu Yakamoz darbeleriyle sancılarda Yıkıntı örenlerin asude bakışlarında Bir gelincik selamlarken eceyi Öksü otu çeker geceye reveransını Yaşanmışlığın yıprantılarında kalmış Şakayık renklerinden kovulma hayat Al benisi ucuz pazar tezgahlarına dökülse Kurur mu? gözyaşın odeon basamaklarında Kaç Sokrates eskitir bu sevda Kaç Eflatun ‘la ağlaşır... Liman uzantılarına saklı İzbe kumsallar üzerinde dağılmış düşler Ve pervasız yüzleşme hesaplarına açılan Kumdan kalelerin burçlarından süzülen Ebem kuşakları sarmış giz telaşlarını Gözler susku sorgulamalarında Lâl olmuş yürekse hala Yar kokusu esintilerine niyette... Nazarların sedalanırken Babil’in asma bahçelerinde Bir İskender gururu yakar bağ bozumunu Tan sararken sensizlik gölgelerini Ne petrus tadı esir alır Kleopatra’yı Ne de ayaklarına serilir Hitit Güneşi Fi tarihi aşklarının vedası; Hiç bitmeyecek Hindu seferlerin Muson yağmurlarıyla sarmalanmış Binlerce sevda masalı tadında Saklanacak ödünç akşam güncelerinde |
Bir Sevda Büyüttüm Yüreğimde Yüreğimin içinde, filiz. Filiz... Kara gecelere, adını yazdım. Çığlık, çığlık... Ne olur, duy, anla... Ellerimin sıcaklığı. Yeterdi, sana... Hadi, tut ellerimi, birtanem... Çok, yalnızım... Bir sevda büyüttüm, yüreğimde. Yüreğimin içinde, çiçek, çiçek yıldızlara yazdım, adını... Pırıl, pırıl... Ne, olur dur, dinle... Ellerimin sıcaklığı. Yeterdi, sana... Hadi tut ellerimi, birtanem... Kimsesizim, öksüzüm... Bir sevda büyüttüm, yüreğimde... Yüreğimin içinde dal , dal... Yağmurlara yazdım adını... Tane, tane... Ne, olur sev, anla... Ellerimin sıcaklığı. Yeterdi, sana... Hadi tut ellerimi, birtanem... Çok, umutsuzum... Bir sevda büyüttüm, yüreğimde... Yüreğimin içinde, yaprak, yaprak... Gözyaşlarımla, adını yazdım... Toprak, toprak... Ne, olur... Bir anla... Ellerimin, sıcaklığı... Yeterdi, sana... Hadi tut ellerimi, bir tanem... Çok, çaresizim... |
Nerdesin??? Nerdesin ey deniz gözlü yar Gözleri ağlamaktan yosun gözlü yar Tatmadığım aşkınla yanıyor bu yüreğim Gel söndür yangınmı yosun gözlü yar Derdimi dermanı merhem özlü yar Karları eriten güneş gözlü yar Ölmeden görseydim gül yüzünü Daha açılmamış gonca yüzlü yar Kimsenin tatmadığı tadı gizli yar Kimsenin bilmediği nuru gizli yar Daha konmadı gönül bahçeme Vatanı bilinmeyen yeri gizli yar Kızınca kasırga, gülünce gül yar Mutsuzken ecel, mutluyken hayat yar Bu sözlerin hepsi sana, sana yar Seviyorum diyemez dili bağlı yar HATIRLA AŞKIM Unutulmaz anları vardır hayatın Islak kirpiklere takılıp kalan Zamana meydan okuyan Biz de öylesine yaşadık seninle Öylesine sevdik Hatırla aşkım.. Kahır dolu rüzgarlar esiyor içimde Yıkılıp kalıyorum bu sağır akşamlarda Beni sensizliğe nikahla Yenildim duygularıma Yenildim gururuma ağlayamadım Şimdi sanadır bu ağlayışım Hatırla aşkım.. Biliyorum şimdi saçlarını yaban eller okşuyor Gözlerine başka gözler gülüyor Gözlerin ki gördüğüm gözlerin en güzeliydi Varsın adı hasret olsun artık bu sevdanın Varsın sonu ayrılık olsun bu romanın Bitmedi bitmeyecek bu şarkım Nerede olursan ol Kiminle olursan ol Hatırla aşkım.. Hatırla Yanındayken bile özlerdim seni Şimdi içimde bir başka yangın Şimdi gözlerimde en ıslak bakışın Ölmek kaderde var biliyorum Herşeyin sonu yakın Ama sen de bil ki Yağmurlarca sevdim seni Yağmurlarca sana yandım Hatırla derya gözlüm HATIRLA AŞKIM.. |
Bir Sevda Denizi Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Aynı bir acemi balık gibi Karaya çıkarsam ölürüm Denizde ise yapayalnızım. Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Sanki yüzme bilmiyorum Yada gidecek bir yerim yok Oradan oraya yüzüyorum. Her yağmur yağışında dua ediyorum Kurtar beni bu denizden diye Yağmur dinince ise Benim gözyaşlarım yağmaya başlıyor. Bir sevda denizinin tam ortasındayım sanki Sanki kurtulmak için uzatılan eller Azrail'in eli Her fırtınada ya seni düşünüyorum Bekliyorum ölmeyi. |
Haber Bırak Rüzgarlara gül açarsa bahçende erken bir sonbahar gecesi ve apansız Haber bırak rüzgârlara.... O an, Yalnızlığımın ayak izleri düşer tenha akşamların kuytu ve kara karanlıklarına.... Mutlaka bir şiir gelmiş olur yıldızlardan Ve mutlaka oralarda bir yerlerde olurum.... Sessizliğimin tayları toynak vurur içimin ormanlarına Konuşmak istersen, konuş; seni duyarım Gülmek istersen, gül; tebessümün dokunur gözlerime Ağlamak istersen, ağla; göz yaşların avuçlarıma dökülür bir ırmak olur akar göz yaşlarımız.... Görmek istersen bak, bir kere daha bak; göreceksin, Hüznümü şarkılarda, Yüreğimi, sevgimi, Kayan bir yıldızın şavkında ara.... Bir gül açarsa bahçende erken bir sonbahar gecesi ve apansız Haber bırak rüzgârlara..... |
| Saat: 14:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık