![]() |
Son Bir Kez seninle son bir kez buluşmalıyız yeniden gözlerimiz yer değiştirmeli, ellerimi kesip gömmeliyim içine tenimiz yanmalı kül olmalıyız birlikte seninle son birkez buluşmalıyız yeniden kışa çalmalı aşk'ımızın yazı canına varmalıyım senin almalısın canımı üşümeli donmalıyız sevişirken buzul çağına dönmeliyiz güneşe atmalılar bizi erimemeliiyiz terimiz çözmeli buzları, öpüşmeliyiz zaman kavramı kalmamalı çağlar öncesine dönmeliyiz avlamalılar bizi vahşi hayvanlara yem etmeliler her dirhem etimizi ölmemeliyiz, giyotinlerden geçmeli boynumuz gülümsemeliyiz seninle son birkez daha buluşmalıyız yeniden sevişmeliyiz kanamalı tüm vucudumuz sonra ölmeliyiz.. |
Hayal Baskını Penceremde boğuşurken ışıkla karanlık, Dün gece, hayallerim baskın verdi ansızın; Issız yayla yollarını özledim bir anlık, Hesaba gelmez uzaklığında şu yıldızın. Köy akşamının sonsuzca derin sükûneti, Sızarken hâfızamdan yavaşça benliğime; Düştü güz ikindisinin sapsarı hasreti, Altın bir gülle gibi, geçmişten can evime. Berrak bir kış gecesi, buz tutmuş ay ışığı; Gökten çiçek topladım, uzatıp ellerimi, Ayaz sipsivri bıçak, kurt sesi karışığı, Kanatıyor çizgi çizgi, meçhul kederimi. Dışarıda ilk yazın o latîf daveti var; Çiy damlası olsaydım bir gülün yaprağında, Yahut, kıştan kalma, boncuk boncuk bir avuç kar, Sevgili vatanımın en heybetli dağında. Zamanın olmadığı, bilinmez bir diyarda, Çocukluğumla karşılaşsa, yetmişlik hâlim; Der miyim hatalarımı, pişmanlık duyar da, Yoksa, hayallerimi görüp, kalmaz mı mecâlim. |
Son Bulut Sıyrılınca Son bulut sıyrılınca üstünden Beyaz alevden bütününle sen Hayalimde belirmeden daha, Gece yeryüzü varıp uykuya Issızlıkta ay inince suya Benzedin odamda bir sabaha. Aman dur! ve hiç kıpırdama ki, Kusursuzluğunda başlar belki Kalbi ulaştıran yol Allah'a Sonsuzsun bu ak güzelliğinle! Ölüp, ölüp de her an sevginle Dirilmek... bir, bir daha, bir daha |
Bir Sigara Gibi Ey ömrüm,bir sigara gibisin. Bir kaç nefes çektim içime, baktım ki tükenip bitmişsin. Ümütlerimi,hayallerimi,bir tütün misali, yakıp kül etmişsin. Bedenimi, dünya denilen küllüğün içerisinde, bir izmarit gibi ezmişsin. Elimde olsaydı, bir nefes bile almazdım senden. Çünkü sen, benim ateşlemediğim, lâkin,elime tutuşturulduktan sonra, içmek zorunda kaldığım,bir sigara gibisin. ben de,senin izmaritin... |
Öyle bir özlemdin içimde Öyle bir özlemdin içimde, Nice saatler uykusuz, Küf tutan yokluğun efkarlı, Oturup en uzun gecelerde, Suskun bekledi sarhoşluğum seni, Gelirsin diye sabaha belki de, Ellerinde elma şekerleri, Çocuklar yürüdü şafaktan, Uçurtmalarında gökyüzü nefes, Sonu gelmez bir alışkanlıktı, Dağıldı buluşmadan aşkta, Aşkı yaşamayan herkes, Öncesi yok, Sonrasına gündüz bile karanlıktı, Yağmur getirdi akşamlarım, Büyüdümü ne çabuk, Hayatta kalan yanlarım, Düşündürdün beni, Oysa, Ben seni düşlerimde saklardım, Öyle bir özlemdin içimde işte, Bitti mi ne yazık, Öpemediğim zaman gözlerini, Ben aynada yansırdım, Aynalarda ağlardım, Yani, Umurunda mı meselesi, Yollara düştü hüznün cazibesi, Kıyılarında emanet avcısı, Yitik bakışlar donuklaştı, Sonsuzluk mu dersin buna, Aşk bir yalanmış ey sevdalı, Denizlerim tükendi, İçimdeki çöplüğe kaldı martılar, Yüreğim boğuk,yüreğim senden saklı, Öyle bir özlemdin içimde, Günahsız, İçimden bana yasaklı... |
gEL DE seW Gözlerimi kapadım ve bir an seni düündüm Seni aradım yanımda Kollarımda... Yalnnızlığıma ağladım sonra aptallığıma Güldüm... Baksana kaderin işine, umutsuzluğun direnişine Ve sensizliğin kalbimi iğneleyişine,her defasında Söylemek ietiyorum bıktım senden ve her kaybolusunda Sadece ağlayabilmekten... Karamsarlığı getirmenden giderken;Allah kahretsin,yüreğimi söküp gitmenden Bıktım... Ve bıkmadım sevmekten. Akşam üstü senı hatırlayıp, O tatlı gülüşünü anımsayıp gebermekten Herdefasında... Zaten sevmiyormuşum deyip,kendimi kandırmaktan,gidişlerinden Ve kabullenmekten bıktım,bıktım,bıktım beee Ben bıktım Ve sen Gittin :*( :turkiye: |
Unutmak Ölmekti "Sen gittin ; Her nefesimde ben hala seni yaşıyorum Unut dedin; Sensizliğe inat ben hala seni seviyorum...” Sinemi hançerledin, içime akıttım zehirini. Sevdamı közledin, gözyaşımla ıslattım ateşini. Unut dedin, inadına yaşattım sevgini. Unutmak, ölmekti; ben unutmadım. Sensizliğe inat hep içimde “seni “yaşattım. Karanlıklarda boğdun, gözlerinde aydınlattım içimi. Dilimi susturdun, nefesimde yaşattım yetim sevgimi. Güneşimi kuruttun, gölgelerine bağladım yüreğimi. Unutmak, vazgeçmekti; ben vazgeçmedim. Zulmüne inat hep son nefesimde “ adını” diledim. Yollarıma pusu kurdun, kanımla yazdım gözlerini. Üçayaklı darağacı sundun, son nefesimde andım ismini. Unutmak, ölmekti; ben unutmadım. Hicranına inat yetim gönlümde hep seni sevdim. Unutmadım ve yaşıyorum.. Ya sen ? |
Seni seviyorum,çünkü hayat sensin Seni seviyorum,çünkü hayatıma mana kattın Seni seviyorum,çünkü senle büyüdüm Seni seviyorum,çünkü en büyük sevinçleri de acıları da senle tattım Seni seviyorum,çünkü sen herşeyimsin Seni seviyorum,çünkü beni hiç aldatmadın Seni seviyorum,çünkü sen Galatasaray'sın |
Haberin Olsun Günüm karanlıktı seni görmeden Boşa avunurdum aşkı bilmeden Gizli sevdim seni sırrım vermeden Seviyorum seni, haberin olsun. Bir güneş gibiydin, doğdun ufkuma Her gece sessizce girdin rüyama Şiirler yazdım hep, sevdadan yana Seviyorum seni, haberin olsun. Sevdan türküm oldu, düşmez dilimden Pınar oldun aktın, taştın gönlümden Aşkın damga oldu, çıkmaz kalbimden Seviyorum seni, haberin olsun. |
| Saat: 14:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık