![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR HAYALET MSN HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ |
msn ayarlarım hafızada kalmıyor @live.com adresindeki nick,kişisel ileti,avatar gibi ayarlarım msn her açışımda otomatik olarak ilk haline dönüyo.bunun bi çözümü varmı acaba..şimdiden tşkler.. |
Messenger Adresimin Biri Açılıyo Biri Açılmıyo Merhaba Arkadaşlar Windows Live Messenerda Adreslerimin Biri Açlılıyo Diğeri Açıırken Hizmet Geçici Olarak Servis dışı Felan Yazıo Neyaptıysam Sorunu Bulamadım windows Messenger kullanmak zorundakaldım Lütfen Bana Yardım Edermisiniz Teşekkurler |
Alıntı:
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\ |
merhabalar, msn de kişi ekleme/silme geçmişim biryerde saklanır mı? kimi ne zaman eklediğime nasıl bakabilirim? bunu yapan bir script var mı? |
kapanan msn arkadaşlar ne olur bana yardım edin msnemde konuşmak istediğim kişinin üstüne tıklıyorum ama 2 saniye sonra tekrar kapanıyor aslında kapanmıyor çünkü oturumu kapattığımda açık pencereliri kapatmamı söylüyor ne yapabilirim ne olur bana yardım edin:*( |
merhabalar ben bilgisayara format atacağım messengerımda da bissürü sevdiğim özel ifadeler var bunları yedeklemenin bi yolu var mı format attıktan sonra tek tek toplamak zor geliyo da :) |
Alıntı:
Sormak istediğim buysa; Normal olarak msn imi açıyorum ve herhangi bir kişiye yazacağım zaman kendiliğinden kapanıyor. Sorun internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir (Olabilir diyorum çünkü messenger ınızla ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim. Uygulanmış yama ve eklentilerin olup olmadığı konusunda). Eğer üstteki değil de buysa; Yine herhangi bir kişiye konuşma penceresi açtıktan sonra işim bittiğinde oturumumu kapatmak istiyorum ve açık pencereler var diye uyarı geliyor. Bu uyarının gelmesini istemiyorum diyorsan. Bunun da çözümü var tabiki. Demokrasi de çareler tükenir burda tükenmez. Her şeye bir kulp uydururuz. Neyse gelelim çözüme: bunu direk messenger üzerinden yapamazsınız ama Messenger Plus Live da yapmanız mümkün. Plus Live yüklü olduğunu varsayarak söylüyorum Messenger kişi listesi bölümünden Plus Live simgesine tıklayıp tercihleri açın ve üst bölümden özelleştir sekmesine gelin. Buradan da sağ bölümden genel seçiliyse Messenger Özelleştirilmesi başlığı altındaki ilk yazıda Sohbetleri açık olan oturumu kapatırken ki doğrulamayı devre dışı bırak yazısının yanındaki kutucuğa çentik koyup tamam diyin (standardı çentiksizdir) Alıntı:
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 00:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık