![]() |
İlaçlarlar kullanıyorum tedavim ağır dozda.. Hasar görüyor beynim çok konuşma soru sorma! Karıştı algılarım korkuyorum bazen ben.. Alışkanlıklarım artıyor bitkinim beni yorma... |
Aynaya bakmak gibi senle konusmak ! Ne zaman dinlesem sen susuyorsun . . . |
Kimi aşklar hiç bitmezmiş Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiniz.. |
Söküp atayım diyorum onu benden Basıp gideyim bu yasaklı sevdadan Kolaysa git bakalım diyor kalbim Hadi git göze alıp gidebiliyorsan Hadi git gidebiliyorsan |
Yaralara bak bu birinin değil birilerinin,izi kalır birinin o geçmeden izi kalır ötekinin, hepimizin izi bir dizi... |
Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çooook oldu. Uğruna canımı verdiğim insanların sırası değ...işti bende.. Susmuyorum artık. Herşeyimi sıfırladığım bu günlerde.. kim varsa yanımda odur benim Canım.! Benim kıyamadığım değil .. bana kıyamayanlar değerli artık bende.. Eksilen de siz, eksilten de.. Değer biçtiğim halde değersizleşende.... |
"Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor." Özdemir Asaf |
Benim yerimede sev... Bekletme hayatı. |
Uygun bir gökyüzü bulup parlamalıyım Yangın bir aşka atılıp kor olmalıyım Mutluluk yürekli olana yakışır Ben sevdiysem buna kim karışır :hih!: |
♥ ♥ Emek, Yürek, Sevgi ♥ ♥ Emek yoksa Yürek yetersizse Sevgi olmazsa Olur mu? Bu üçlü arasındaki döngüyü de unutmamak gerekir. |
| Saat: 10:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık