![]() |
yaŞamak zOrDu Oysa ..! sén kuRallaRı koYmazSan..! kuRallar sana koyaR ..! HayaT benCil .. bi oKaDarDa acımasız ..! kim vaRki arkanDa ..! HerkeS viCDanSız..! HerkeS inSaFsız ..! aCınaCak halDeyiz...! bi oKadarDa saFız.!!! |
coca cola gibiSiN .. ! çalkalıyınCa paTlaR susaRsıN .. ! |
SuSmak KaBuLLenmektiR ...! Ve Sen bunu kabuLLeniyorsun..! |
ÖzLetmeyin AzraiL’i..Ayartmayın yaLnızLığı aLeyhime.Kurban edin beni düşSüzLüğüme..Daha fazLa zorLamayın öyküSüzLüğümü.İSpat ediLen tüm suçLarı kabuL ediyorum. ”SuskunLuğum / tek suçum..” |
Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan gülüşünü as intihar koğuşlarına çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir Nasılsa taşra hep hazırdır aşka.. |
Sarhoş oLsak ya :inlove: |
SaRhoştum hatıRLamıyoRum ... :D |
Hadi git durma görmezden geldim.. Beni benim önümde yerle bir ettin!! |
Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla ardına bakma asla Yolla aldatan aldansın.. salla |
BAŞI DÖNÜK DİVANENİN AVARE GEZER HİSLERİ.. |
" Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış.." |
Bazen tutunursun hayata tüm kollarınla Bazen yığılırsın aniden Bazen yapa yalnız kalırsın Şu koca dünyada ... |
Aşk seni bulabilirde, uzakta durabilirde .. Samimi oluyor derken mesafe koyabilirde .. |
Bekledim de gelmedin bende gittim :( |
Sen varken hayat bana göre resmen gülünç oyun. Sen gidersen yaşadığım şeyin adına ölüm koyun. Sendeyim ben anla bunu bir ömür boyu... |
Asla bitmeyen konu bile bir gün bitecek...Kimisi icin... |
Bıktım her zaman aynı tiyatro...Aynı perde ve aynı senaryo... |
İNSAN BU KADARMI İRADESİZ OLUR YAA BU KADARMI ELİ AYAĞI TUTULUR GİDEMEZ DİLİ TUTULUR KIZAMAZ.. AKLI KARIŞIR TOPARLAYAMAZ.. KALBİ YANAR SÖNDÜREMEZ.. GİDER AMA UNUTAMAZ.. KALIR AMA DURAMAZ.. BEN NASIL BİR İNSAN OLDUM TANIYAMIYORUM ARTIK KENDİMİ BUKADARMI İRADESİZMİŞİM BEN YAA BU KADAR ÇOKMU SEVMİŞİM ALLAH'IM KURTAR BENİ BU CIKMAZIN İÇİNDEN BANA SAKINLIK VER.. |
değişir insanlar hemde nasıl değişir anlam verilmez bu değişime :S |
YaLnızLığa Yürüdüğün Bir Akşamda, Güneşin Geç Doğduğu Bir Sabahta, Özlediğinde ve Ağladığında, Bir Sıcak Ele Hasret KaLdığında; DİĞER ELİNİ TUT KİMSEDEN FAYDA YOK |
Bu alemde kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen! ;) |
Bazen tıkılırsın hayatta Bir gün gelir tükenirsen O gün gelir bağırırsan Kimse duymaz duymaz ... |
Geri Dönersek Kötü Olur Demiştik..! |
Sonunda sebebimi çaldın! |
Kimisinin mutluluğu bir resim, kimisinin ki dört mevsim... |
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. (A) |
aslını inkar etmiş toprak parçasıyım şimdi bir yanım öksüz bir yanım çorak... |
Keşke yanımda oLsaydınn KoLay oLurdu o zaman |
Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere, Bundan vazgeçemiyorum. Alışkanlık değil bu. Her alışkanlık terk edilebilir bir gün. |
biliyorum beni sinir etmek için yapıyosun ama yapma!!! |
Ben bu durumdan ölmem Yolumdan da dönmem Meraklanma sevdamı da üstüne yük etmem Yaşamadan görmem Kararımdan dönmem Sen düşünme benim sancımı Ağlarken görünmem... |
Gözlerimden, yüreğimden, içimden... Ve varolan herşeyimden, çek git...!:( |
BAKK YİNE BAŞA DÖNDÜ BU DÜNYA YİNE SONA SARDI AYNI KASET BIKTIMM.. BU MONOTONLUK MARATONU ONU TANI İÇİNE DÜŞÜNCE KOŞTUR.. |
Affedilmek istemedin, nefretimi bekledin, seni senden başka kimse affedemez..! |
ÖLÜRCESİNE İSTEYEN BEKLEMEZ.. SADECE UMUT EDERMİŞ BİR GÜN AFFEDİLMEYİ.. BENİ AFFETMENİ ÖLÜRCESİNE İSTEDİĞİMDE ANLADIM.. |
''Her nerede olursa olsun, ne kadar saklamaya çalışırsa çalışsın bir baba her zaman kızının yüreğindedir.'' |
Yarın tekrar baŞLaSın :bilmem: |
|
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak. Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak. Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak. Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek... Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime. Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken... Kıskanmazdım. Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni.. Ama sen hiç benimle olmadın ki.. Ya aklın baska yerdeydi Yada Yüregin |
Ask seni bulabilir de uzakta durabilir de, samimi oluyor derken mesafe koyabilir de bu boyle..Vurabilir de,ilgisiz durabilirde,onu sana katiyor derken tuzaklar kurabilirde...ßu boyle. |
HAYAT BU İŞTE... KANATLANIP GİTMEK DURURKEN DÖRT DUVARA HAPS OLURSUN YAŞAMAK İÇİN BİR SEBEP ARARKEN ÖLMEK İÇİN BULURSUN BİR YANIM SENİ BEKLERKEN DİĞERİ BEKLER ÖLÜMÜ AĞIR AĞIR |
ĶĔĹĨМĔĹĔŔĨŃ ĞÚČÚŃÚ ßĨĹМĨŶŐŔŚÁŃ ĨŃŚÁŃĹÁŔĨŃ ĶÚVVĔŤĨŃĨ ÁŚĹÁ ŤÁĤМĨŃ ßĨĹĔ ĔĎĔМĔŹŚĨŃ |
I've put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this there's only one thing you should know ... I tried so hard And got so far But in the end It doesn't even matter... :)))) |
Biri bana gelsin..:inlove: |
Sanırdım ki bir kez aşık olunur... |
UNUTURSA...unutursun... adı AŞK nasıl olsa..... |
''sen git bir duble daha öl! ben biraz kafamı kalbime gömüyorum'' (ci) |
Kalbimizi kafamıza gömmenin bir yolu olsa, kalbi kafa,kafayı kalp daha hızlı duymaz mı acaba.. Sanki bir iletişimsizlik var ikisi arasında.. |
Var gibi.. |
bu yüzden git diyor zaten..beni bana bırak hesabı :)) kendine kalıp kafasını kalbine gömüp biraz kendini dinlemek istiyor sanırım ..(: |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık