MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Misafir 23 Aralık 2006 21:41

Alıntı:

oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302629)
Slm arkadaşlar gelen e-postalar var ama açılmıyo ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Daha detaylı bilgi vermelisiniz. Karşılaştığınız hata nedir?

ramansal 24 Aralık 2006 00:22

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302411)
Sign In buraya girip kişiler bölümünden silip eklemeyi deneyin.

çok tşk. ederim

emeğe saygI!!!

ii çalışmalar!

oguzkaan 24 Aralık 2006 10:14

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 302673)
Daha detaylı bilgi vermelisiniz. Karşılaştığınız hata nedir?

oturum açtığımda 3 yeni iletiniz var diyor, aç diyorum bembeyaz boş bir sayfa açılıyor en altta bitti diyor. Ama başka bilgisayarda açılıyo sorun bu ilgilendiğiniz için teşekkürler

I3uz_KaLpLi 24 Aralık 2006 11:10

Alıntı:

oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 303157)
oturum açtığımda 3 yeni iletiniz var diyor, aç diyorum bembeyaz boş bir sayfa açılıyor en altta bitti diyor. Ama başka bilgisayarda açılıyo sorun bu ilgilendiğiniz için teşekkürler

Gerekli İnternet Explorer güncellemelerini yaparsanız sorun kalmayacaktır.

herman 24 Aralık 2006 16:16

merhaba arkadaşlar ancak benim sorunuma bence sizde yanıt bulamayacağınızdan eminim çünkü bilgisayar teknisyenlerinden en üst teknisyenlere kadar bilgisayarımı götürdüğüm halde ilk kez butür bir vakada olumzuz bir yanıt aldım amerikada yetişen bilges ünüversitesine bağlı olan bir yabancı dahi inanamıyacaksınız bilgisayar programlamada üst görev yapan biriyle de tanıştım ve kesinlikle herşey denendiği halde yani anlıyacağınız pentyum 4 ana kart 2 defa değiştiği halde başarısız olunmuş ve bu konumda bilgisayar devriminde ilkkez raslandı diye plakette verdiler çok basit gelecek sorum ama malesef bir tek wındows kurucusu bilget kalmıştı sorum şu msn de wap camdan arkadaşları çağırabiliyor görüntüyü görebiliyorm ancak sesi ben veya karşı taraf açtığında bilgisayar tamamıyle kitleniyo reset dahi kitleniyo bilgisayarımı kapayıp açmak zorunda kalıyorum bu işlemi gerçekleştirmek için yaptıkları format atıldı ses kartı değişti wap kameram değişti ekran kartı değişti maus değişti ana kart değişti ve en son 790007 nolu panele bağlı adsle modem dahi değişti ve olmadı arkadaşlar belki inanamayacaksınız ama bu gerçek tabi yinede yılana sarılır gibi siz arkadaşlarımdan bilgi almak ve arkadaşlarla paylaşmak istedim teşekürler

ardaanil 24 Aralık 2006 16:18

arkadaşlar ben cep lıve msn kullanıyorun çok güzel bir program yapmışsınız teşekkür yalnız kişi listemden bazı adresleri siliyor ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen cevap gönderirseniz çok sevinirim

I3uz_KaLpLi 24 Aralık 2006 16:57

Alıntı:

herman adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 303445)
merhaba arkadaşlar ancak benim sorunuma bence sizde yanıt bulamayacağınızdan eminim çünkü bilgisayar teknisyenlerinden en üst teknisyenlere kadar bilgisayarımı götürdüğüm halde ilk kez butür bir vakada olumzuz bir yanıt aldım amerikada yetişen bilges ünüversitesine bağlı olan bir yabancı dahi inanamıyacaksınız bilgisayar programlamada üst görev yapan biriyle de tanıştım ve kesinlikle herşey denendiği halde yani anlıyacağınız pentyum 4 ana kart 2 defa değiştiği halde başarısız olunmuş ve bu konumda bilgisayar devriminde ilkkez raslandı diye plakette verdiler çok basit gelecek sorum ama malesef bir tek wındows kurucusu bilget kalmıştı sorum şu msn de wap camdan arkadaşları çağırabiliyor görüntüyü görebiliyorm ancak sesi ben veya karşı taraf açtığında bilgisayar tamamıyle kitleniyo reset dahi kitleniyo bilgisayarımı kapayıp açmak zorunda kalıyorum bu işlemi gerçekleştirmek için yaptıkları format atıldı ses kartı değişti wap kameram değişti ekran kartı değişti maus değişti ana kart değişti ve en son 790007 nolu panele bağlı adsle modem dahi değişti ve olmadı arkadaşlar belki inanamayacaksınız ama bu gerçek tabi yinede yılana sarılır gibi siz arkadaşlarımdan bilgi almak ve arkadaşlarla paylaşmak istedim teşekürler

Kabalık olsun istemem ama atıyosunuz. Donanımsal tüm parçaları neredeyse değişmişsiniz RAM ve HDD hariç. Kurulum hatası vs diyecektimde yazılım uzmanları yapamadı tüm parçaları değiştik yine olamdı diyosanız sorun sizde kamera sizi görünce dayanamıyor demektir. Kendinize bir iyilik yapın ve kamera açmayın.

oguzkaan 24 Aralık 2006 19:52

Arkadaşlar İnternet explorer ın güncellemelerini yapmaya çalışıyorum bu seferde ' Kur, bu sistemde Internet Explorer ın daha yeni bir sürümünün zaten kurulu olduğunu saptadı . Kur devam edemiyor.' diye mesaj veriyor. Benim asıl sorunumsa devam ediyor. Oturum açtığımda gelen mesajlarım açılmıyor sayfa bomboş

myortam 25 Aralık 2006 15:53

slm arkadaşlar,
msnemde bi virüs var adres imi olarak çıkıyor ve konuşma penceresi açtığım arkadaşlara otomatik gidiyor. neyseki arkdşlarıma söyleyip açmamalarını söylüyorum. virus proğramım inglizce ve bende pek anlamdığım için silemiyorum. Bana tavsiyesi olan varmıdır veya bildiğiniz türkçe antvirüs proğramları varmıdır.

Misafir 25 Aralık 2006 16:05

Alıntı:

myortam adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 304449)
slm arkadaşlar,
msnemde bi virüs var adres imi olarak çıkıyor ve konuşma penceresi açtığım arkadaşlara otomatik gidiyor. neyseki arkdşlarıma söyleyip açmamalarını söylüyorum. virus proğramım inglizce ve bende pek anlamdığım için silemiyorum. Bana tavsiyesi olan varmıdır veya bildiğiniz türkçe antvirüs proğramları varmıdır.

Bilgisayarınızı Kaspersky 6.0'la taratmanızı öneririm.

I3uz_KaLpLi 25 Aralık 2006 16:55

Alıntı:

myortam adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 304449)
slm arkadaşlar,

Kasperskye türkçe yama eklentisini uygulayabilirsiniz. Eğer başaramazsanız.

http://u4.eset.com/nod32local/nenttrst.exe Nod32 2.7 Türkçe Trial sürümü çekip deneyin. Memnun kalıcaksınız.

Alıntı:

oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 303578)
Arkadaşlar İnternet explorer ın güncellemelerini yapmaya çalışıyorum bu seferde ' Kur, bu sistemde Internet Explorer ın daha yeni bir sürümünün zaten kurulu olduğunu saptadı . Kur devam edemiyor.' diye mesaj veriyor. Benim asıl sorunumsa devam ediyor. Oturum açtığımda gelen mesajlarım açılmıyor sayfa bomboş

Xp cdsindenmi güncellemeye çalışıyosun ? Eğer öyleyse yanlış internetten güncellemesini yapıcaksın.

oguzkaan 25 Aralık 2006 19:03

internetten güncellemeye çalışıyorum ama olmuyo hata veriyo

yinesonbahar 26 Aralık 2006 11:52

SLM
arkadaşlar ben şu mesenger discovery programını kurdum yanlız özelliklerinden hiç biri çalışmıyo ayarlarını yaptığım halde b yardımcı olun lütfen ya

NeutralizeR 26 Aralık 2006 12:12

Alıntı:

yinesonbahar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 305373)
SLM
arkadaşlar ben şu mesenger discovery programını kurdum yanlız özelliklerinden hiç biri çalışmıyo ayarlarını yaptığım halde b yardımcı olun lütfen ya

MessengerDiscovery'nin kendi sitesinde bile henüz yayınlanmamış olan en son derlemesini kısa bir süre sonra sitemizde bulacaksınız, lütfen beklemede kalın.

YeRa 26 Aralık 2006 12:17

Sabırsızlıkla bekliyorum ama bi sorum olacak; Şu an kullandığım live Beta ile uyumlu olacakmı bu son sürüm?*-)

I3uz_KaLpLi 26 Aralık 2006 14:26

Alıntı:

oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 304695)
internetten güncellemeye çalışıyorum ama olmuyo hata veriyo

Lisanslı işletim sistemimi kullanıyosun ?

oguzkaan 27 Aralık 2006 09:45

Kullanmış olduğum programlar bilgisayarı aldığımızda yüklü olan programlar

I3uz_KaLpLi 27 Aralık 2006 10:40

Alıntı:

oguzkaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 306319)
Kullanmış olduğum programlar bilgisayarı aldığımızda yüklü olan programlar

Cevap bu değil eğer lisanssız işletim sistemi kullanıyorsanız update yaparken sorunlar yaşayabilirsiniz.

sener 28 Aralık 2006 09:18

selam akadaşlar benim sorunum msn mi sadece kendi pcmde açamıyorum başka pc lerde proplemsiz açılıyor kendi pc simde kişi listesi düzenlenemiyor diyor prog ramı komple kaldırdım tekrar kurdum yine açılmıyor msn comda açılıyor mailleri okuyorum fakat msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler

nehirece 29 Aralık 2006 18:35

Merhabalar,
benim bi sorunum.forma şöle bi göz attım ama göremedim,gözden kaçırdıysamda kusurabakmayın.
Msn live messengerım açılır açılmaz.
"Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz."
Hata imzasında da
"
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll
ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3
"
gibi şeyler yazıyor.1aydır fln böle.ama başka bir adresle girince sorun çıkmadan açılıyor.ne yapmam gerekiyor?
iyi çalışmalar....

hellboy726 29 Aralık 2006 21:13

Alıntı:

nehirece adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 307038)
Merhabalar,
benim bi sorunum.forma şöle bi göz attım ama göremedim,gözden kaçırdıysamda kusurabakmayın.
"Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz."
Hata imzasında da
"
"
gibi şeyler yazıyor.1aydır fln böle.ama başka bir adresle girince sorun çıkmadan açılıyor.ne yapmam gerekiyor?
iyi çalışmalar....

MerhabaLar..

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

nehirece 29 Aralık 2006 22:20

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 307094)
MerhabaLar..

Sorunu çözmek için adımları izleyin:
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

yaptım ama olmadı:(

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger

- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
ın içini silerken 1er dosyanın silinmesine izin vermedi ama

serhates 30 Aralık 2006 00:24

öncelikle herkese slm.benim şöyle bi sorunum var.msnde konuştuğumuz kişinin msn listesindeyken avatarına tıkladığımız zaman o kişinin spacesin falan ufak ufak resimler gösteriyoya onların altında da "bu kişinin arkadaşlar listesini görüntüle"yazıyo.işte benim konuştuğum arkadaşımın (şuanda kendisi askerde olduğu için ona ulaşamıyorum)arkadaşlar listesinde 1 kişi gözüküyo fakat onu oradan kendi listeme ekleyemiyorum nasıl olcak.ve o kişi bana acil lazım.yardımcı olursanız sevinirim.

SiberMax 30 Aralık 2006 01:36

live messenger de cam acamıyorum!!

ekoselientari 30 Aralık 2006 15:20

yaaa arkadaşlaaar beniim sorunum şuu :S msn de kişiseeel resimlerimi göremiyorum, artıı göz kırpmalarımıda göremiyorum we konuştuğum kişiye göz kırpması gönderemiyorum :( defalaardaa msn yükledim kaldırdım fakaat olmadı bana bu konuda yardımcı olursanız sewiniriim.. şimdiden teşklr..

hellboy726 30 Aralık 2006 19:40

Alıntı:

SiberMax adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 307393)
live messenger de cam acamıyorum!!

webcam diriverlerinin Tam olarak yüklü olduğuna vede sorunuz çalıştığına emin olun.

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 307720)
yaaa arkadaşlaaar beniim sorunum şuu :S msn de kişiseeel resimlerimi göremiyorum, artıı göz kırpmalarımıda göremiyorum we konuştuğum kişiye göz kırpması gönderemiyorum :( defalaardaa msn yükledim kaldırdım fakaat olmadı bana bu konuda yardımcı olursanız sewiniriim.. şimdiden teşklr..

MEssenger > Araçlar > seçeneklere ulaşın. Burdan iletiler sekmesini seçin.

Resimdeki gibi yerlerin işaretlenip işaretlenmediğini kontrol edin..

http://img16.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26013/loc489/00465_asd2312_122_489lo.JPG

hotman__ 30 Aralık 2006 20:03

merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor

pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü

yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :((

nly878787 31 Aralık 2006 10:42

Alıntı:

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 47)
MSN Messenger (Windows Live Messenger), Windows Messenger ve Hotmail ile ilgili tüm sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz :)

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall)

(MSN) Hizmet Durumu: Service Status

Etiketler: live messenger, windows live messenger, live, messenger, teknik destek, destek

merhaba ben msn spaceme girenleri görmek istiyorum ve listemde olan bazı kişilerin spaceme bakmasını engellemek istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim ...

I3uz_KaLpLi 31 Aralık 2006 23:23

Alıntı:

nly878787 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 308424)
merhaba ben msn spaceme girenleri görmek istiyorum ve listemde olan bazı kişilerin spaceme bakmasını engellemek istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim ...

Spacesinize girenleri izleyebilmeniz için

Fakat çok çok ayrıntıya girmediğini bilmeniz gerek. Yani bxxkxx@hotmail.com spacesinizi gezdi gibi bir özellik yok.

Listenizde olupta görmesini istemdiğiniz kişi konusuna gelince Permissions menüsünden Custom seçeneğini seçin ve istediğini zşekilde ayarlayın.

ekoselientari 1 Ocak 2007 00:38

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 307891)
webcam diriverlerinin Tam olarak yüklü olduğuna vede sorunuz çalıştığına emin olun.

MEssenger > Araçlar > seçeneklere ulaşın. Burdan iletiler sekmesini seçin.

Resimdeki gibi yerlerin işaretlenip işaretlenmediğini kontrol edin..

http://img16.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26013/loc489/00465_asd2312_122_489lo.JPG

helboy teşk ederim fakaat biir soruun dahaa war ki o daa seniin koyduğun resmi görememeem şuaan :S pekii bunnun içindee bişeey ler öneriirmisin bana :S :S :(

Misafir 1 Ocak 2007 15:14

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 308923)
helboy teşk ederim fakaat biir soruun dahaa war ki o daa seniin koyduğun resmi görememeem şuaan :S pekii bunnun içindee bişeey ler öneriirmisin bana :S :S :(

Resmi eklemeyi unutmuş sanırım :) Resimde gördüğünüz seçenekler işaretli olmalıdırlar.

Araçlar > Seçenekler > İletiler

ekoselientari 1 Ocak 2007 15:58

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309210)
Resmi eklemeyi unutmuş sanırım :) Resimde gördüğünüz seçenekler işaretli olmalıdırlar.

Araçlar > Seçenekler > İletiler

saol l.a.d.y amaaa halaa bir düzelmee yook msn nimde :( haala gööz kırpmalarım we kişiseel resimlerimii göremiyorum :s:( wee izninizlee bir soruu dahaa sormaak istiyoorum size.. şuan pc mde liwe msn kurulu,, bunun yanında msn 7.5 da kurabilir miyiiim??? eğeer kurarbilirseem bunu nasıl yaparıım??? ilginiiz içiin tşklrr:)

Misafir 1 Ocak 2007 16:27

Alıntı:

ekoselientari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309261)
saol l.a.d.y amaaa halaa bir düzelmee yook msn nimde :( haala gööz kırpmalarım we kişiseel resimlerimii göremiyorum :s:( wee izninizlee bir soruu dahaa sormaak istiyoorum size.. şuan pc mde liwe msn kurulu,, bunun yanında msn 7.5 da kurabilir miyiiim??? eğeer kurarbilirseem bunu nasıl yaparıım??? ilginiiz içiin tşklrr:)

Mümkün, ilgili konuyu inceleyin:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)
ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel
Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin.

ekoselientari 1 Ocak 2007 20:53

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309296)
Mümkün, ilgili konuyu inceleyin:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)
ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel
Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin.

msndekiii herşeeyy tamam l.a.d.y defalarca kez yükledim kaldırdım amaa yinee olmadıı :(:( çoook siniir oldum yaa:S sanırıım yinee formatllık bişeey:S:( teşekkürler,,, kolay gelsiiin :(

hotman__ 2 Ocak 2007 22:38

sorunum kimse cevap vermeyecekmi?????

merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor

pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü

neoalp 3 Ocak 2007 01:16

slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki

internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu

nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen....

ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls....

MaRgHeRiTa 3 Ocak 2007 01:24

ben msn liwe yüklesem dier msnimdeki resimlerim we ifadelerim gider mi ?

Misafir 3 Ocak 2007 02:43

Alıntı:

neoalp adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309604)
slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki

internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu

nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen....

ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls....

Hımm bilgisayarınızla ilgili bir sorun. Messengerla değil. Msn'in açılmama nedenini ise bilemeyiz, daha detaylı bilgi verin. Karşılaştığınız hata nedir? Açılmıyor. Ya n'oluyor?

Alıntı:

MaRgHeRiTa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309606)

Hayır, gitmez.

ramoveben 4 Ocak 2007 09:24

Valla Arkadaşlar Bu control userpasswords2 olayı banada ilaç gibi geldi. ? Şimdiden Tşk Ederim. ?

hellboy726 4 Ocak 2007 14:39

Alıntı:

hotman__ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309556)
sorunum kimse cevap vermeyecekmi?????

hata kodu v.s. yok. eğer format attığınızda yine aynı sorun ile karşılaştıysanız modeminizden kaynaklanan bir problem olabilir.

Alıntı:

MaRgHeRiTa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 309606)

Hayır gitmez.

ilkeremir 4 Ocak 2007 18:27

arkadsalar benim mediaplayerde dinlediğim müzikleri msn de görünüyo ama winemp da dinlediklerim görünmüyo nasıl çözebilirim acaba bu sorunu şimdiden teşekkürler

kral_manganese 4 Ocak 2007 18:54

arkadaşlar ben 8.0 kullanıyorum ve burda paylaşım klasörleri eşitlenemiyor diyor bu sorunu nasıl çözebilirim ben arkadaşlarımla dosya paylaşmak istiyorum ama eşitleme yapılamadı diyor

hallley 4 Ocak 2007 19:04

merhaba live msn yükledim görüntülü arama yapıyor ama sadece sesli arama yapmıyor
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x81000621 diye bir yazı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 4 Ocak 2007 19:20

Alıntı:

ramoveben adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310149)
Valla Arkadaşlar Bu control userpasswords2 olayı banada ilaç gibi geldi. ? Şimdiden Tşk Ederim. ?

Yardımcı olabilmemiz için neyi bilmek istediğinizi belirtmelisiniz. :)
Alıntı:

ilkeremir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310443)
arkadsalar benim mediaplayerde dinlediğim müzikleri msn de görünüyo ama winemp da dinlediklerim görünmüyo nasıl çözebilirim acaba bu sorunu şimdiden teşekkürler

''Ne Dinliyorum'' özelliğini açmalısınız.

Alıntı:

kral_manganese adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310449)
arkadaşlar ben 8.0 kullanıyorum ve burda paylaşım klasörleri eşitlenemiyor diyor bu sorunu nasıl çözebilirim ben arkadaşlarımla dosya paylaşmak istiyorum ama eşitleme yapılamadı diyor

Paylaşım Klasörleri'ni kullanabilmeniz için Windows dosya sisteminin NTFS olması gerekir. Harddisk sürücünüzün dosya sisteminin ne olduğunu öğrenmek için Bilgisayarım kısayoluna çift tıklayın, C: sürücüne sağ tıklayıp Özellikler'e girin ve Genel sekmesi altında Dosya sistemi: yazan bölümün karşısına bakın. FAT32 yazıyorsa, NTFS'ye dönüştürmeniz gerekiyor, aksi halde Paylaşım Klasörleri'ni kullanamazsınız.

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
Alıntı:

hallley adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310453)
merhaba live msn yükledim görüntülü arama yapıyor ama sadece sesli arama yapmıyor
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x81000621 diye bir yazı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Araçlar > Ses ve Görüntü Kurulumundan hoparlör ve kulaklık ayarlarınızı kontrol edin.

hallley 4 Ocak 2007 23:38

kulaklık ve mikrofon ayarların baktımyinede olmuyor görüntülü aramada sorun yokama ses ile arama yapamıyorum messenger şu anda kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin (0x81000621) diye bir yazı çıkıyor yokmu yardımcı olucak kimse

seyhzade 5 Ocak 2007 00:26

msn live kullanıyorum, ama kişi listemdeki kişilerin resimleri gözukmuo, bunu nerden düzeltebilirim. Saygılar..

virtuecat 5 Ocak 2007 03:30

Alıntı:

hallley adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310453)

Alıntı:

hallley adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310592)
kulaklık ve mikrofon ayarların baktımyinede olmuyor görüntülü aramada sorun yokama ses ile arama yapamıyorum messenger şu anda kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin (0x81000621) diye bir yazı çıkıyor yokmu yardımcı olucak kimse

Discovery sisteminizde uyumsuzluk yapmıs dıscowery surumunuzu ve msn surumunuzu soylersenız yardımcı olabılırız bırbırıne uyumsuz ıkı surum kullanmanız durumunda verır bu hatayı

Alıntı:

seyhzade adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 310642)
msn live kullanıyorum, ama kişi listemdeki kişilerin resimleri gözukmuo, bunu nerden düzeltebilirim. Saygılar..

nehirece 5 Ocak 2007 15:17

Hata imzasında da
"
"
iyi çalışmalar...

gelen cvpla sonuca ulaşamadım.lütfen yardım edin.teşşekkür ederim...

gethafour 5 Ocak 2007 16:48

Bilgisayarıma yeni windows kurdum. Ama ne yazıkki msne bi türlü giriş yapamıorum. İnternet var. Fakat messngera giriş yapamıom. Live messenger kurdum en yeni sürümünü indirdim. Yine de giriş yapamıorum. hata mesajı gelio mesajda şu;

"Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu.Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının hizmete bağlanmasını engellior olabilir. Lütfen güvnlik duvarı ayarlarınız gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata Kodu: 80048820
Genişletilmiş Hata Kodu: 80048412"

İşte bu. Sorun gidere de tıkladım ama hiç bi sorun yok. Anlamış değilim bir türlü, sunucudan kaynaklanan bi sorundur sandım. Ama başkalarıda giremez öle bişey olsa...
Hata kodunun karşılıgındaki tüm çözümleri neredeyse denedim. Ama hiç bi sonuc yok. Bana birisi yardımcı olabilirmi acaba.

I3uz_KaLpLi 5 Ocak 2007 17:32

Çözümü olmayabilir fakat ben format sonrası bu tarz sorunla karşılaşınca Windows Messenger ile login oluyorum. Live messengerde bu loginden sonra çalışıyor. Yine yanılmıyorsam Windows Xp hesabına bir NET pasport eklediğin için çözülmüş oluyor.

Benim söylediğim alternatif bir çözüm.

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık