![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok tşk. ederim emeğe saygI!!! ii çalışmalar! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerekli İnternet Explorer güncellemelerini yaparsanız sorun kalmayacaktır. |
merhaba arkadaşlar ancak benim sorunuma bence sizde yanıt bulamayacağınızdan eminim çünkü bilgisayar teknisyenlerinden en üst teknisyenlere kadar bilgisayarımı götürdüğüm halde ilk kez butür bir vakada olumzuz bir yanıt aldım amerikada yetişen bilges ünüversitesine bağlı olan bir yabancı dahi inanamıyacaksınız bilgisayar programlamada üst görev yapan biriyle de tanıştım ve kesinlikle herşey denendiği halde yani anlıyacağınız pentyum 4 ana kart 2 defa değiştiği halde başarısız olunmuş ve bu konumda bilgisayar devriminde ilkkez raslandı diye plakette verdiler çok basit gelecek sorum ama malesef bir tek wındows kurucusu bilget kalmıştı sorum şu msn de wap camdan arkadaşları çağırabiliyor görüntüyü görebiliyorm ancak sesi ben veya karşı taraf açtığında bilgisayar tamamıyle kitleniyo reset dahi kitleniyo bilgisayarımı kapayıp açmak zorunda kalıyorum bu işlemi gerçekleştirmek için yaptıkları format atıldı ses kartı değişti wap kameram değişti ekran kartı değişti maus değişti ana kart değişti ve en son 790007 nolu panele bağlı adsle modem dahi değişti ve olmadı arkadaşlar belki inanamayacaksınız ama bu gerçek tabi yinede yılana sarılır gibi siz arkadaşlarımdan bilgi almak ve arkadaşlarla paylaşmak istedim teşekürler |
arkadaşlar ben cep lıve msn kullanıyorun çok güzel bir program yapmışsınız teşekkür yalnız kişi listemden bazı adresleri siliyor ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen cevap gönderirseniz çok sevinirim |
Alıntı:
Kabalık olsun istemem ama atıyosunuz. Donanımsal tüm parçaları neredeyse değişmişsiniz RAM ve HDD hariç. Kurulum hatası vs diyecektimde yazılım uzmanları yapamadı tüm parçaları değiştik yine olamdı diyosanız sorun sizde kamera sizi görünce dayanamıyor demektir. Kendinize bir iyilik yapın ve kamera açmayın. |
Arkadaşlar İnternet explorer ın güncellemelerini yapmaya çalışıyorum bu seferde ' Kur, bu sistemde Internet Explorer ın daha yeni bir sürümünün zaten kurulu olduğunu saptadı . Kur devam edemiyor.' diye mesaj veriyor. Benim asıl sorunumsa devam ediyor. Oturum açtığımda gelen mesajlarım açılmıyor sayfa bomboş |
slm arkadaşlar, msnemde bi virüs var adres imi olarak çıkıyor ve konuşma penceresi açtığım arkadaşlara otomatik gidiyor. neyseki arkdşlarıma söyleyip açmamalarını söylüyorum. virus proğramım inglizce ve bende pek anlamdığım için silemiyorum. Bana tavsiyesi olan varmıdır veya bildiğiniz türkçe antvirüs proğramları varmıdır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://u4.eset.com/nod32local/nenttrst.exe Nod32 2.7 Türkçe Trial sürümü çekip deneyin. Memnun kalıcaksınız. Alıntı:
|
internetten güncellemeye çalışıyorum ama olmuyo hata veriyo |
SLM arkadaşlar ben şu mesenger discovery programını kurdum yanlız özelliklerinden hiç biri çalışmıyo ayarlarını yaptığım halde b yardımcı olun lütfen ya |
Alıntı:
|
Sabırsızlıkla bekliyorum ama bi sorum olacak; Şu an kullandığım live Beta ile uyumlu olacakmı bu son sürüm?*-) |
Alıntı:
|
Kullanmış olduğum programlar bilgisayarı aldığımızda yüklü olan programlar |
Alıntı:
|
selam akadaşlar benim sorunum msn mi sadece kendi pcmde açamıyorum başka pc lerde proplemsiz açılıyor kendi pc simde kişi listesi düzenlenemiyor diyor prog ramı komple kaldırdım tekrar kurdum yine açılmıyor msn comda açılıyor mailleri okuyorum fakat msn açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler |
Merhabalar, benim bi sorunum.forma şöle bi göz attım ama göremedim,gözden kaçırdıysamda kusurabakmayın. Msn live messengerım açılır açılmaz. "Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." Hata imzasında da " AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3 " gibi şeyler yazıyor.1aydır fln böle.ama başka bir adresle girince sorun çıkmadan açılıyor.ne yapmam gerekiyor? iyi çalışmalar.... |
Alıntı:
MerhabaLar.. Sorunu çözmek için adımları izleyin: Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... |
Alıntı:
yaptım ama olmadı:( - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ın içini silerken 1er dosyanın silinmesine izin vermedi ama |
öncelikle herkese slm.benim şöyle bi sorunum var.msnde konuştuğumuz kişinin msn listesindeyken avatarına tıkladığımız zaman o kişinin spacesin falan ufak ufak resimler gösteriyoya onların altında da "bu kişinin arkadaşlar listesini görüntüle"yazıyo.işte benim konuştuğum arkadaşımın (şuanda kendisi askerde olduğu için ona ulaşamıyorum)arkadaşlar listesinde 1 kişi gözüküyo fakat onu oradan kendi listeme ekleyemiyorum nasıl olcak.ve o kişi bana acil lazım.yardımcı olursanız sevinirim. |
live messenger de cam acamıyorum!! |
yaaa arkadaşlaaar beniim sorunum şuu :S msn de kişiseeel resimlerimi göremiyorum, artıı göz kırpmalarımıda göremiyorum we konuştuğum kişiye göz kırpması gönderemiyorum :( defalaardaa msn yükledim kaldırdım fakaat olmadı bana bu konuda yardımcı olursanız sewiniriim.. şimdiden teşklr.. |
Alıntı:
Alıntı:
Resimdeki gibi yerlerin işaretlenip işaretlenmediğini kontrol edin.. http://img16.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26013/loc489/00465_asd2312_122_489lo.JPG |
merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :(( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fakat çok çok ayrıntıya girmediğini bilmeniz gerek. Yani bxxkxx@hotmail.com spacesinizi gezdi gibi bir özellik yok. Listenizde olupta görmesini istemdiğiniz kişi konusuna gelince Permissions menüsünden Custom seçeneğini seçin ve istediğini zşekilde ayarlayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Araçlar > Seçenekler > İletiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) ve Araçlar > Seçenekler > Kişisel Burdan ''Kendi görüntü resmimi göster ve kişilerimin görmesine izin ver''i işaretleyin. |
Alıntı:
|
sorunum kimse cevap vermeyecekmi????? merhba bnem sorunum karşı tarafın yazdığı zaman bana gelmemesi iletinin yada cam daveti gönderdiğimde ona gitmiyor veya o yolladığında bana gelmiyor tabi bu bazen oluyor 1 2 saat açık kaldığında oluyor pc teknik özellikler 128 mb ekran p 4 2,8 intel 512 ram windows live msn 8 msn plus yüklü 256 sınnırsoz adsl karspersky 6 yükküü yardıme derseniz memenun olurum yeni formatldım pc yine aynısı :(( |
slm arkadaşlar ben live messenger kullanıorum ve messengeri açacağım zaman mail adresimi yazarken messenger takılıyo ve sanki internetten bişi indirmiş gibi kelimeler sonradan teker teker gelio ve messenger hata verio şifreyi yazıp entere bastıktan sonra... Bunu nasıl çözebilirim biriniz acele yardım edin bana lütfen.... ve de bütün kayıtlı messenger adreslerim kayboldu oturum aç ekranından neden oluyo böyle bi yardım pls.... |
ben msn liwe yüklesem dier msnimdeki resimlerim we ifadelerim gider mi ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Valla Arkadaşlar Bu control userpasswords2 olayı banada ilaç gibi geldi. ? Şimdiden Tşk Ederim. ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadsalar benim mediaplayerde dinlediğim müzikleri msn de görünüyo ama winemp da dinlediklerim görünmüyo nasıl çözebilirim acaba bu sorunu şimdiden teşekkürler |
arkadaşlar ben 8.0 kullanıyorum ve burda paylaşım klasörleri eşitlenemiyor diyor bu sorunu nasıl çözebilirim ben arkadaşlarımla dosya paylaşmak istiyorum ama eşitleme yapılamadı diyor |
merhaba live msn yükledim görüntülü arama yapıyor ama sadece sesli arama yapmıyor Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x81000621 diye bir yazı çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın. Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
Alıntı:
|
kulaklık ve mikrofon ayarların baktımyinede olmuyor görüntülü aramada sorun yokama ses ile arama yapamıyorum messenger şu anda kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin (0x81000621) diye bir yazı çıkıyor yokmu yardımcı olucak kimse |
msn live kullanıyorum, ama kişi listemdeki kişilerin resimleri gözukmuo, bunu nerden düzeltebilirim. Saygılar.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Msn live messengerım açılır açılmaz. "Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." Hata imzasında da " AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.0.812.0 ModName: crypt32.dll ModVer: 5.131.2600.2180 Offset: 0000ccb3 " gibi şeyler yazıyor.1aydır fln böle.ama başka bir adresle girince sorun çıkmadan açılıyor.ne yapmam gerekiyor? iyi çalışmalar... gelen cvpla sonuca ulaşamadım.lütfen yardım edin.teşşekkür ederim... |
Bilgisayarıma yeni windows kurdum. Ama ne yazıkki msne bi türlü giriş yapamıorum. İnternet var. Fakat messngera giriş yapamıom. Live messenger kurdum en yeni sürümünü indirdim. Yine de giriş yapamıorum. hata mesajı gelio mesajda şu; "Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık.Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu.Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının hizmete bağlanmasını engellior olabilir. Lütfen güvnlik duvarı ayarlarınız gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın. Hata Kodu: 80048820 Genişletilmiş Hata Kodu: 80048412" İşte bu. Sorun gidere de tıkladım ama hiç bi sorun yok. Anlamış değilim bir türlü, sunucudan kaynaklanan bi sorundur sandım. Ama başkalarıda giremez öle bişey olsa... Hata kodunun karşılıgındaki tüm çözümleri neredeyse denedim. Ama hiç bi sonuc yok. Bana birisi yardımcı olabilirmi acaba. |
Çözümü olmayabilir fakat ben format sonrası bu tarz sorunla karşılaşınca Windows Messenger ile login oluyorum. Live messengerde bu loginden sonra çalışıyor. Yine yanılmıyorsam Windows Xp hesabına bir NET pasport eklediğin için çözülmüş oluyor. Benim söylediğim alternatif bir çözüm. |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık