![]() |
Alıntı:
Alıntı:
https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlmail&ct=eformts |
burdan 9.0 betayı indirdim gerçi pek anlamıyorum ama yinede ayarlarını yaptım ama bişeyi eksik yapmış ola bilirim ki kişilistesinde sağı tıklıyorum örnegin engelemek isiyorum ama ingilizce yazı yor yada engelemeyi kaldırmak istiyorum anliyacağınız orası issgilizce nasıl türkçeleştire bilirim yada türkçeleşiyormu orası şimdiden tşk |
Loader.exe bulunamıyor iletisi msn her başlatmamda önce bu ileti geliyor tamam demek zorunda kalıyorum ve sonra açılıyor msn fakat bu sorunu çözemedim msn yi tekrar yükledim yine aynı ...yani kısaca help pls.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
windows live msnger 7.1 veya 1.0 nerden bulabilirmi |
Alıntı:
MSN Messenger 7.0 sürümü mevcuttur: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
msn gec açılıyor herkese selam windows xp. live messenger 8,5,1302,1018 messenger plus live 4,50,0,312 kullanıyorum us robotics kablosuz modemim var ve 1 i kablosuz olmak üzere 2 kullancı mevcut ben int kabloyla modeme baglıyım Sorunum bil. acıldktan sonra msn ı tıkladıgımda yaklaşık 1 dk'nın üzerinde bir sürede msn acılabiliyor. :haha: Ağ banlantılarımı tıkladıgımda bana yabancı gelen "USR9111 üzerinde WAN Connection" özelliklerini tıkladıgımda Hizmetler altında 'agınızda çalışan ve int. kullanıcılarının erişebilecegi prog. secin' msnmsgr (192.168.2.2:11707)4591 UDP işaretli kablosuz olarak baglanan bil.ip adresi sanırım. o bilgisayarda msn var. bir int cafe de de msn cok geç acıldıgını görmüştüm. aynı ip den baglanan msn da bu sorun normalmi daha hızlandırmak için yapabilecegim bir şey yada ayarlar varmı acaba tesekkür eder herkese iyi günler dilerim.. |
benim sil aktif gözüküyo msn sildi mi engeledimi hangisi sadece sildiyse engeledigini nerden anlıycam kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
msnın kendisi geç acılıyor acıldıktan sonra oturum kolay açılıyor |
| Saat: 13:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık