![]() |
Bırakma Beni Son geldiğinde hastanedeki odama Bir özür borçluyum sana Kollarımı açıp Kapıdan girdiğinde sarılamadı sana doyasıya Sarıldığında zayıfladığım an anlayıp Dokunduğunda sırtıma Belirginleşmiş kemiklerimi fark edip Sen üzülme diye Doyasıya sarılamadım sana Oysa..Oysa Ne çok özlemiştim sana sarılmaya Sarılmışken saclarını koklamayı Beyazlar serili hasta yatağımda yanı basımdayken Bir özür borçluyum sana Ellerini uzatıp ellerimi aradığında Uzatamadım serumdan morlaşmış ellerimi Sen üzülüp ağlama diye Çıkaramadım yorganın altından ellerimi Uzatamadım sana Oysa..oysa Ne çok özlemiştim ellerini tutmayı Tutmuşken ellerini seninle bu şehirde dolaşmayı Giderken yanımdan Gözyaşların gözbebeklerinden dudaklarına süzülürken Bir özür borçluyum sana Gözyaşların süzülürken Hasta yatağımdan kalkıp Gözbebeklerindeki gözyaşlarını silemedim Oysa..Oysa Gözbebeklerinden süzülen gözyaşlarını Avuçlarında biriktirip Senin mutluluklarını dilerdim hemen Canım benim Ben hastayım ilacım ise sensin Hastalığımda dermanım ise gözlerin Bırakma ellerini ellerimden Sarıl bana doyasıya Saclarına dokunmak Senin yanında yeniden hayata başlamak Seni bu kadar sevmişken Bırakma beni. |
Kapat Kapıları Gece Girmesin Kapat kapıları gece girmesin Seninle kimsesizliğimin arasına Bir demiryolunun uzadığı kadar, Uza içime. Kıvrıl. Trensiz bir demiryolu kadar İşlevsiz şimdi ellerim Ellerim soğuk En az raylar kadar. Kapat kapıları gece girmesin, Korkuluklar dışarıda Yalnız kalmasın. Bir yerlerde birleşeceğimiz yalan Vazgeç, sessizce git Kimse bilmesin. Kimse bilmesin beni sevmediğini Bekçi uyuyor Bir yolcu arada yakıyor sigarasını Ensesi üşüyor Bunun bize faydası yok Tren gelmiyor bizim şehrimize Gelmesin. Kapat kapıları gece girmesin Işığa tutsak kelebekler Ne kadar özgür Sessiz ve davetsiz gelen ölüm Uzak olsun senden Ölüm gelmesin Saçlarının yüzüne davetsiz düşüşü Uza içime, alnına perçem İstasyon büfecileri İşsiz kalmasın bizim şehrimize tren gelmesin sen git, ellerim soğuk raylar bilmesin. Ellerim demiryolu Sensizliğim tren Kalbime doğru Uza içime Giderken ardından bıraktığın yolcu Korkuluk artık bu şehre Kuşlar gelmesin. Özgür Ballı |
Bırakmam Seni Sevda büyüsüyle bağladın beni Düşümün gülüydün, arardım seni Bulmak için yada sorardım seni Sararım, saklarım bırakmam seni Yıldız gibi düşen kar tanemsin sen Gönlümde fışkıran kardelensin sen Zemheri sonrası baharımsın sen Sararım, saklarım bırakmam seni Unutma, unutmam bu mutluluğu Yıllarca sürsün bu gönül hoşluğu Doldurdun kalbimde olan boşluğu Sararım, saklarım bırakmam seni |
Ruhu Sanki Karanlık Fırtınalı Bir Deniz ruhu sanki karanlık fırtınalı bir deniz... sana olan sevgisinden, olmasın şüpheniz... ama belli etmez, için için ağlar derinden ve de sessiz... işte "o" kişi, bendeniz... hayat doluydu, gamsızdı ve de kedersiz... şimdilerde ise bir hayli oldukça keyifsiz... onun yerinde olsanız sevenlere siz ne derdiniz... işte "o" kişi, bendeniz... bir muammadır "o", asla çözemezsiniz... çözdüğünüzü zanneder, gerçeği göremezsiniz... görseniz de bunu kendisine söyleyemezsiniz... işte "o" kişi, bendeniz... |
Bıraktığın Yerdeyim Bu akşam da sensizdi Anılara sarılıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiç kimseyi senin kadar sevmemişim Bir dönsen en güzel yerinde biten o güzel rüya Yeniden yaşanır İstesen yıldızları sermez miyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmaz mıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum Ah bi dönseydin Sonunda şarjörüne hasret sürdün sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim ve ben Hala "Mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim" |
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Sabah Olunca Bu son gecemiz otur söyle sevgilim doya doya seni son kez izleyeyim hiç konuşmadan ayrılığın saati gelene kadar gözlerine bakarken hayallere dalayım sabah olunca diyeceksin elveda arkana bakmadan gözünden yaş dökmeden gideceksin çok uzaklara bile bile kıyacaksın bu cana sabah olunca gitme demem bir çoçuk gibi ağlarımda önünde diz çökmem sendende vazgeçmem onurumdan da Bu canımdan vazgeçerim sabah olunca |
Avare Sokakların İsyankar Delikanlısı Gece sessiz ve karanlık, dalmak üzereyim İçim ürperiyor aniden bir baykuş sesiyle, Korkuyorum ve iliklerim donuyor soğuktan Sığınacak bir yer arıyorum bulamıyorum. Doğruluyorum; ilerliyorum ağır ağır Attığım her adım ölüm, eridiğimi hissediyorum Karanlığa dalıyorum giderek, evler gitgide kayboluyor Dönüp ardıma bakıyorum her şey yalan, her şey viran. İsyan ediyorum kadere ve yalnızlığıma; Avazım çıktığı kadar haykırıyorum Aklıma eski dostlar geliyor; susuyorum Ve kendimi tutamıyorum, ağlıyorum Bir sarhoş geliyor yanıma, beni avutmaya çalışıyor, Başımı kaldırıyorum bakıyorum. Kendime kıyacak bir yer arıyorum Beni öldüren sokaklara, sonunda ruhumu da veriyorum. Sabri Günaydın |
Bıraktım Seni Sana bir sır düğümü gibi kaldım, içimde ne fırtınalar koptu, bu gözler ne haksızlıklara tanık oldu, gene de konuşamadım.... dilim başka söylüyor, içim başka yaşıyor, artık dermanım kalmadı, herkes üstüme geliyor, yüreğim bu kadarını kaldıramıyor.... sen beni düşünmezken, ben seni bekledim, sen başkalarını severken, ben seni sevdim... bugün sevdiğin yemeği yaptım sana soğan katmadım ama, olurda gelirsin diye bana...... sende acıma acı katma, uzak değilim o kadar gel yanıma... sen anlatılamazsın aslında, hani elime kalemi alıp anlatıyorum ya; olmuyor yetişemiyorum sana, bıraktım sonunda sevgili seni sana!!! gene de bir ömrüm daha olsa, hiç mutlu olmadığım bu hayat yolunda, gene aşık olurdum sana, asla gitmezdim başkasına... elini bir uzatsan yanındayım, bir sesini duysam koşacağım, sana hala aşığım, kor gibi yanmaktayım.... |
Sabır Sabrın kendisi acıdır ama meyvesi tatlı mı tatlıdır İnsanı kederden koruyan sabırla süslü aklıdır Bu bekleyişlerde kim bilir ne hikmetler saklıdır Her şey ALLAH'ın takdiri O her zaman haklı mı haklıdır Zorluklara sabreden yiğit kişi mahşerde koşan bir atlıdır Cennet semâlarında uçan melekler gibi kanatlıdır. |
Biraz Seni Biraz Beni Anlatsın Bir haber sal mavilerle süslü olsun, Biraz seni biraz beni anlatsın. Sana olan duygularım savrulsun, Biraz seni biraz beni anlatsın. Dağıtsın dalgaları savursun heryere, Bir şiir yaz delice gökyüzüne, Rüzgarlar çarpsın her sözünü yüzümüze, Biraz seni biraz beni anlatsın. Sen bilirsin yolunu yanıma gelmek için, Anlatırsın her saniye'ye zamanı durdurması için, Bir duamız olsun dilinden çıkan, ikimiz için, Biraz seni biraz beni anlatsın. |
| Saat: 21:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık