![]() |
Alıntı:
Güvenlik Duvarından Msn’nin Yanındaki İşareti Kaldır Bilgisayarını Yeniden Başlatıp Tekrar Dene Güvenlik Duvarın İle İlgili Bir Sorunla Karşı Karşıyasın Eğer Bundan Bir Sonuç Elde Edemezsen Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir. http://img292.imageshack.us/img292/5/clipboard018wk.jpg Bu hata mesajını aldığınız e-mail adresiniz ile msn de oturum açamıyor, ancak e-maillerinizi kontrol edebiliyor olabilirsiniz. Diğer oturum adresleriniz ile oturum açtığınızda sorun yaşamıyor ancak bir tanesi ile problem yaşıyor olabilirsiniz. (BEtayı kaldırmayı denedikten sonra bu sorunlar yok oldular) Öncelikle araç çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” seçeneği ile msn i kapatın(bilgisayar saatinin orada) Daha sonra; 1) Windows Live Services adresine gidin. 2) Açılan sayfada sağ üst köşede bulunan “Beta users sign in here” yazısına tıklayın. 3) Bu sayfadan problem yaşadığınız e-mail adresinizi ve şifrenizi girin ve “sign in” e tıklayın. 4) Açılan sayfadaki Windows Live Messenger Yahoo beta eklentisi kutusunun içinde(sol üstteki, yahoo sembollü olan) “daha fazlasını öğrenin” yazısına tıklayın. 5) Açılan sayfada sağda “diğer betalar” yazısının üzerindeki “Bu betadan çık” yazısına tıklayın ve açılan safyada “onayla” seçeneğini tıklayın. 6) Artık yeniden oturum açabilirsiniz. bunuda deneyebilirsin eğer olmazsa MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Burayada 1 göz atın :)) |
Live messenger Web Cam Sorunu Arkadaşlar Bu Soruyu Daha Öncede Sordum Fakat Dayanılacak Gibi Deil, Msn'de web cam açınca karşılıklı olarak aşırı bi kasılma oluyo pcde görüntülerimizin donup kalmasını söylemiyorum bile.... Yokmudur bunun bi çaresi..kullandığım live ürünleri bunlar sorun bunlardamı acaba... Alıntı:
Alıntı:
daha önce bu sorunla karşılaşıp sorunu halleden biri varsa bana yardımcı olabilirmi .. teşekkürler.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba arkadaslar ben yeni bir uyenizim öncelikle herkese selamlar ben az önce msn discowery yukedim ama calışmıyor ben msn 9 kullanıyorum bunda otomatik olarak plus yeklemişler ama discowerydeolmayan özellikler var acaba nasıl windows liwe 9 programına uygun bir discowery bulabilirim yardımcı olabilirseiz cok sevinirim arkadaslar eger msj alan arkadaslardan acil olarak rica ediyorum cvp vere bilirmisiniz |
Alıntı:
|
tesekkur ederim the unique ama aslında yapılması cok iyi olur cunku 9 da oıtomatik olarak plus yuklemişler normal ek olarak yukledigimiz plus la aynıama discowery de olupda onda olmayan özellikler var ve ben cok memnundum discowery den :( cok işime yarıyordu |
Alıntı:
Discovery'nin 9.0 uyumlu sürümü yok diye biliyorum... x2 |
s.a herkese ben Mess Patch diye bisey yükledim okumadan hepsine tıkladım prgramı yükledim sonra msn de ifade yerleri resim yerleri hepsi kayboldu bunu msn yi silip bastan yüklemek dısında baska bi önesini olan varmı arkadaslar ? |
Alıntı:
Bir de Program Ekle Kaldır penceresinden Messenger'ı onarmak da herşeyi aslına geri döndürür. "Windows Live Messenger>Destek bilgisi için buraya tıklayın>Onar" |
Merhaba, siteye yeni üye oldum..Gercekten cok güzel bir site. Benim sorunum şu: Msnde birisi ile konuscagım pencereyi actıgım anda karşı tarafa bi site adresi gidiyor ve o gittikten sonra o pencere kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla... |
| Saat: 11:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık