![]() |
Neden BİTTİ biliyormusun? İnanmaya gücüm kalmadığı için BİTTİ. Ne olursa olsun her defasinda peşinden geldiğim için BİTTİ. İncittiğin yerler daha geçmedi diye BİTTİ; Senden vazgeçmem sandığın için BİTTİ.Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın ...için BİTTİ Zerre değişmeyeceğin için BİTTİ.. SEVİYORUM dediğin ama SEVGİNİ uğruna hiç birşy.yapmayacağını gördüğüm için BİTTİ...BİTTİ; zor oldu ama BİTTİ |
yaşam eve dönmekten ibarettir.. |
Tanrı unutmuş olsa da... |
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim. Ben sensizde yaşarım, Ama seninle bir başka yaşarım... |
Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü. Çünkü; 'İlki dişlerini döker, Öteki düşlerini' . Willam Butler.. |
Yüreğinle sar/hoş et beni :) |
"Endamı ömrüme ömür, gözleri sevda rengi dilber, bir el ver, bir el ver de, yaralarımı sarayım, payıma düşmüyorsun belki, hakkım değilsin, yine de gel, bir senin yanında ben olayım. İzmir saklasın bizi, körfezinde gizlesin, kimseler göremesin, bulamasın ikimizi, kuralına uymaz hayatın biliyorum, uyuduğumuz uykular, denizine sor içimi bu şehrin, kifayetsiz tüm şarkılar..." |
Her defasında daha fazlasıyla başa çıkabileceğimi gösterdin; Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Özgüvenim eksik belki de, hatta aşağılık kompleksinden ölüp geberiyor da olabilirim. |
Bedenin Bakire Olsa N'olur.? Ruhun O***pu Olduktan Sonra. |
| Saat: 05:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık