![]() |
Biri Var biri var hayallerimde sakladığım yıllardır beklediğim biri var şiirlerde yaşadığım sevgisiyle büyüdüğüm biri var geceler boyu düşlediğim sabahları beklediğim biri var büyük bir özlem taşıdığım yollarını gözlediğim biri var ölesiye sevdiğim uğruna öleceğim |
HASRET Sevgimi unutmak için seyrederim bir tabloyu, bir mermeri, Ki ne kadar dalsa ruhum yeniden döner geriye: Okurum düşüne düşüne okuduğun şiirleri, Senin düşüncen geçerken üzerlerinde bir sıcaklık kalmıştır diye |
Gece Bahane Saat geceyi gösterir Hayalin gözlerimin önüne gelir Sesin kulaklarımda çınlamaktadır Seni aklıma getiren gecemidir, sessizlik midir Işıkların sönmesini mi beklerim seni özlemek için Saat geceyi gösterir Gece bahanedir Aslında sen her saniye özlenmektesindir Gece bahanedir Sessizlik gelir ardından sen O en parlak, en hırçın En güzel, en masum anında Tekmeler kapıyı girersin odama Bir gün yastık, bir gün yorgan Bir gün rüya, bir gün hülya olursun başucumda Saat geceyi gösterir Sen çoktan gelmişsindir O en masum gülüşün yüzünde Kalemimde ıslak bir şiirdir Sesimdir sessizliğimdir Gece bahanedir Seni aklıma getirir Ellerindir gözlerindir Sana yazılan birkaç şiirdir Yürekten göz yaşlarımla süslediğim Sigaramın dumanını eklediğim Gece bahanedir Suretin kazınmıştır gökyüzüne Tahta bir kalemle Üçüncü sayfada adın yazılıdır. İbrahim Çetinkaya |
KALBİME GÖMDÜM SENİ NE YAPSAN ÇIKARAMAZSIN SEVDANIN YOLUDUR BU YOL KOŞMADAN DURAMAZSIN KİME ANLATIYORUM KİME SÖYLÜYORUM Kİ BEN HOR GÖRDÜĞÜN SEVDAMI SEN ASLA ANLAYAMAZSIN FAKAT SADECE BİR ÜMİTTİ İÇİMDE VAROLAN SANA OLAN DUYGULARIMLA BİRLİKTE KAYBOLAN EVET İYİ DUYDUN UNUTACAĞIM ARTIK SENİ VE HİÇ ŞİİR YAZMAYACAĞIM SEVDAMI ANLATAN |
merhaba, sıcak bir merhaba önce geciktim uzak yollardan geldim bavulumda kanayan aşk yaraları yol yorgunuyum da üstelik kendime gelmeye çalışıyordum bilmeden sana geldim seni biryerlerden ısırıyor gözlerim bu aşinalığı ruhlarımızın miras kalmış olabilirmi ruhlar alemindeki sevişmelerden ellerini yadırgamadı ellerim gözlerim kalbine değmiş sanki biryerlerde ellerimle koymuş gibi buldum sıcaklığını teninin yakınlık dediysem çözme hemen bağcıklarını yüreğinin oturup içelim önce birbirimizi bir kahve fincanında önce bir yere yerleşmeliyim dedim ya yol yorgunuyum yaralarımda bavul kanamaları şimdi açılalım birbirimize yüzme biliyorsan boğulmasın biri diğerinde kaç kulaç attığımızı hesaplamadan bırakalım kendimizi aşk denizine ne terazi, ne metre yaramaz burda işine bana kaç adım geldiğini saymadan gözlerini kapatıp yürüyeceksin yüreğine yatırım yapacaksan beni değil, kalbine kuleler dikeceksin çünkü aşka hesap işlemez bir bedene iki can sığdırma çabası bu ben karlar aldındayken sen üşüyeceksin bir dikene bastığında benden ah işiteceksin köklerim sende filizlenecek ben yanacağım, sen tüteceksin ne diyordun kuyumcu terazisi, metre, üç adım diyorum ki, iki okyanus gibi yürüsek birbirimize karışsak sonra hesapsız, kitapsız matematige dökmeden işi bir savaşma değil bu nihayetinde bir sevişme belkide bir nebze ruhları değişme kazananı kaybedeni yok yeneni yenileni bir bir berabere kalacağız sonuçta yorma kendini çıkacak çivisi aşkın daha çakılmadan kuyumcu terazisi, metre, beş adım, diyorsun diyorum ki, mantığınla sevme beni ölçülmez aşkın boyu eni, hele kantara hiç vurma kasap gibi hiçbir çengele gelemem ben kelepçelerini çöz sevmelerinin bir eskiciye sat terazini kuyumcu terazisi, metre, on adım diyorsun sen trende seyahatten yanasın güzergah ve durakları belli oysa bir deli tay koşar içimde dörnala tutuşmuşsam ellerine sevgilinin her yanım yangın yeri cehennemine ateş olurum cennetine mavi bir deniz uğraşma, anlayamazsın hislerimi bir sevmelik canım kalmış zaten bırak, harcama beni ... |
Biriciğim Hani bir ağaç parçasından Yapılmış kağıt parçasına Hislerimi dökerdim ya Ben Artık dökmüyorum biliyor musun Hani her gün senin adını duyunca Ağlamaklı oluyordum ya İşte artık olmuyorum... Hani seni delice severdim ya Artık seni sevmiyorum... |
Seviyorum Seni Öncesiz.. |
Birini Sevdim Birini sevdim yüreğimi yaktı, Bana göz kırpıp peşine taktı, Şimdi yolumu değiştiriyorum, Abisi cezaevinden çıktı. Evirdi çevirdi düze getirdi, Seviyorum dedi beni bitirdi, Bir kere öpmek istedim, Sözü yine evliliğe getirdi. Evlilik kolay eme erken dedim, İlk önce gel tanışalım dedim, Ben anneme benzerim dedi, Korkuyorum çünkü babası veremden gitti. Hatırımda kaldı gözlerinin karası, Yüreğimi yaktı bu aşk yarası, Bana bıraktığı tek hatırası, Cafe'de içtiğimiz çayların parası. |
SensizLigin ILk Sabahi Bu sabah hüzünLüyüm, dokunsaLar agLarim.. |
Birisi bir şey var aramızda senin bakışından belli benim yanan yüzümden dalıveriyoruz arada bir ikimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki gülüşerek başlıyoruz söze bir şey var aramızda onu buldukça kaybediyoruz isteyerek fakat ne kadar saklasak nafile bir şey var aramızda senin gözlerinde ışıldıyor benim dilimin ucunda söyleyemiyorum.. |
| Saat: 21:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık