![]() |
Seviyorsa Değerde bilmeli.. |
Değer vermiyorsa sevmiyor demektir.. |
Ya seversin yada bu diyardan gidersin :D |
Sevmezse sevmesin çok ta tın.. |
nası olsa seven biri bulunur dimi :D |
Bir gün gelir de herşeyinden çok seveni, sevdiğin kişiyi bulursan o zaman gör bakalım sevmezse sevmesin diyebiliyor musun? |
Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini :tender: |
RenkLer yittiginden beri mi yoksa gittigin andan itibaren mi bu yokluk hissi..BiLemedim!! |
Batın zahir ile tamam olur, Zahir ise Batın ile kemal bulur... |
SEN GİDERKEN GÖZLERİM BİR AN TİTRERDE AĞLARIM DİYE KORKARIM... SEN GİDERKEN YÜRECİĞİNİN BİR KÖŞESİNE BENİ ALMAZSIN DİYE KORKARIM... SEN GİDERKEN BENDEN ALIR ELLERE VERİRSİN DE SEVGİSİZ KALIRIM DİYE KORKARIM... SEN GİDERKEN ÇOK GEÇ OLURDA DÖNÜP BAKTIĞINDA BEN YAŞAYAMAZSAM DİYE KORKARIM... |
Gerçekçi ol.. İmkansızı iste.. |
Can yeLeğim.. Kari$masin kimseLer bize ! Gör beni, KöreLmesin kaLbin uzaklarda.. Hiç dü$ünme. Mühür vurdum dudakLarıma Kari$masin, konu$masin, Dokunmasin kimseLer bize... :inlove::tender: |
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler, Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler, Şimdi bana yeniden istermisin deseler, Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok.. |
нєℓαℓ єт αşкıηı... |
Bütün Sevgi Sözcükleri Dilimde Eridi Gitti Beyinlerde Tek Düşünce Paranın Rengi Yağmur Altı Islanırken Görebiliyorum Sonları Benim İçimi Isıtamadı O Sonbahar Yağmurları.. |
Sen bu satırları okurken, ben nerde olacagım kim bilir. Neleri bırakmıs olacagım birde, Ne askları Ne baslangıcları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun. Tek sorum var kendimle simdi Ahhh Ne Olacak Simdi Halim.. |
İki damla yaş mülteci gözümde.. Sen en büyük kayıpsın gönlümde.. Aklım firari peşinde.. Düşüme düşünle gel.. Görmek istersen gözlerim; Yüreğine sığınmak ister.. |
(C) |
BİLİRİM HER ACI ZAMANSIZ GELİR GELİR DE İÇİMİ BENDEN ALASI GELİR.. |
Özlemlerimin özleneni sen Sevgilerimin sevileni sen Beni bırakıp giden sen Artık geriye dönsen sen! |
Nereye baksam YALAN.. |
Para yokki |
Aşk kırıntısıyla doymaktansa aç kalırım bu hayatta.. |
"Yak gel bildiğin ne varsa Sat gel, gözüm yok para pulda Yalnız sanadır bu hasretim" |
yazan kalem mi değerlidir? yoksa yazılı olan kağıt mı? |
Keşke zamanı geri aLabiLseydim.. BeLki o zaman bazı şeyLer farkLı oLabiLirdi kimbiLir :bilmem: |
Belki ölüm bir kurtuluş değildir... Ama yaşamak ta çıkışı olmayan bir gerçektir!!! |
Gittin gülmüyor yüzüm Bensizlik değil çözüm Zamansız gelen hüzün taşınmıyor |
Sevgi mi aşktan doğar Aşk mı sevgiyi doğurur.. |
OFF..DERDİM KADAR OLSAYDI KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM SEVDİKLERİME KAVUŞMAM GEREK AMA NASIL OLACAK BANA BİRİ BUNU ANLATSIN.. külahıma anlatsınn... |
Her zaman 2 x 2 nin 4 etmediği bir yaşam isterdim.. Hala bulamadım... Bulduğum an konu bitecek.. |
GÖZLERİME BAKMA, Affetmem,unutulmazın olurum aklından çıkaramadığın...Eğer baktıysan sakın kaçırma gözlerini, cesaretsizlikle suçlarım..! |
Vazgeçtim bugün herşeyden ... |
Gözlerime iyi bak, orada ne görüyorsan ve gözlerim sana ne diyorsa gerçek odur, başka hiçbirşeye inanma..!! Gözlerim yüreğimle birlikte davranır..!! Gözlerime bakabilme yürekliliğini gösteremeyenler yüreğime giremedi, asla giremeyecek..!! |
İçindeyim oyunun büsbütün, Karıştı yarınım bitti dün,tedirgin bugün.. |
Tecrübe, istediklerimizi elde edemediğimizde kazandıklarımızdır =) |
Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar. Güneş yanlız da olsa,etrafına ışık saçar. Üzülme,doğruların kaderidir yanlızlık, Kargalar sürü ile,kartallar yanlız uçar. |
SON BİR UMUT VERSE BİRİ VE GÜZEL OLACAK BİR GÜN HER ŞEY DESE BEN İNANIRIM BELKİ BU YALANA BENDE ALIŞIRIM GÖZLERİMİ KAPAMAYA... |
hayat güzel, yaşamak zevlki... |
ÜÇ GÜNLÜK DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE DOĞMUŞUM HAYAT ZEVKLİ OLSA KAÇ YAZAR.. |
öyle düşünmemelisin. zevk almayı denemelisin. |
Sende başını alıp gitme ne olur. ne olur tut ellerimi. Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar. Sende başını alıp gitme ne olur. ne olur tut ellerimi. Ne olur... |
İçesim geldi ! |
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa, Bugün yeni şeyler söylemek gerek. |
Aşk bir anda, ayrılık bir anda Aşkla yükselmek uzun sürer, düşmek bir anda Sevinç bir anda, hüzün bir anda Aşkla hep gülmek kolay değil, ağlamak bir anda... |
Özlemek.. Özlemek sevmenin bir parçasıdır, yanındayken de özlermiş insan, düşünsenize bir de uzaklardaysa nasıl özler.. |
Bugunler kötu olsa bile yarınlar güzel ölacak derler pekı bugunler dünlerin yarını degilmiydi? |
Sana aŞık oLmak kısmetmiş yar (A) |
Derdime dert kat Yinede bende kal Bu ömür ugrunda sana heba Dört mevsim gibisin her yanın ayrı güzel Bu kalp sana yeter.. |
AĞLA YARALI KALBİM HEPSİ YALAN AĞLA BİR AVUÇ KÜLDÜR ELDE KALAN ARTIK SAVRULUP GİTSENDE RÜZGARA AĞLA MAZİDİR ŞİMDİ SENİN OLAN DOKUNDUĞUN EL YALAN SAKINDIĞIN GÜL YALAN SEL AKAR KUM OLUR GERİYE KALAN YARALI KALBİM... |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık