![]() |
neredeyse 1 yıllık sorun... :( arkadaşlar merhaba... benim problemim hayli ilginç... masaüstü bilgisayarım ve notebookum var. pc'me bağladığım usb webcami msn ya da icq gibi sohbet programlarında asla çalıştıramıyorum. msnde cam görüntüsü (ayrıca sesli sohbet te buna dahil) göndermye çalıştığımda msn kilitleniyor ve kapatmak istediğimde klasik ''bu program yanıt vermiyor'' uyarısı.. yeni webcam aldım, pcme format attım herşeyi baştan yükledim, yine aynı sorun.. işin ilgin yanı: webcamin kendi programı üzerinden gayet net görüntü alabiliyorum. ama sohbet programlarında kendi cameramı açmak için komut verdiğim anda msn birden kilitleniyor. aynı şekilde sesli konuşma (görüntülü olsun ya da olmasın) başlatmak istediğimde de aynı sonuç... ama karşı taraf,yani msnde yazıştığım (sesli sohbet edemiyorum demiştim..) kişi bana gayet normal bi şekilde kendi webcamini açabiliyor... geçen hafta asus f3jc notebook aldım... dahili 1.3 megapixel webcami var.. aynı sorun onda da başıma geldi... webcam kendi programıyla sorunsuz bir şekilde çalışıyor (kendi fotomu ya da videomu çekebiliyorum) ama msnde birine webcam açmaya çalıştığım zaman ya da görüntülü sohbet ya da görüntüsüz sesli sohbet açmaya çalıştığım anda msn direkt kilitleniyor... aynı pc'm gibi... delirmek üzereyim, lütfen yardım edin... şimdiden teşekkür ederim....... not: windows pc'de xp pro, notebook'ta xp home.. msn 8.0 (live).. bağlantım adsl sınırsız (hızından tam emin değilim ama türk telekom adsl sınırsız bağlantının en düşük hızlısı sanırım 256kb) |
merhaba arkadaşlar ilk önce live messenger hakkında önemli bilgiler vercem en önemli şey msnede sevdiğiniz renk hangisi vb. sorularına cevap vermemek daha sonra e-mailinize özel bir virüs koruması almak sonra msnenin amacını unutmamak |
Alıntı:
bilgisayarında yuklu olan koruma amaclı yazılımlarıda soylıyebılırmısın antivirus veya zone alarm tarzına cunku pc de yada msn de sorun yok anladıgım kadarıyla |
Alıntı:
Bazı dosyaların silinmesine izin verilmedi demişsiniz. Onlar silinmeli, yoksa olmaz. Tekrar silmeyi deneyin. Aynı sorunla bende karşılaşmıştım ve önceki mesajımda yazdığım yolla çözdüm. Tekrar deneyin. |
arkadaşlar bende windows messenger kullanıcısı olarak bikaç gündür bilgisayarım tamirde diye msn e giremiyordum geldikten sonra yedek hard diske herşeyimi yerleştirin demiştim ama belgelerim deki alınan dosyalarım da şifrelerim fln herşeim ordaydı onu bi tek aksiliktir ki kaydetmemişler:( ve ben hesap sıfırlama gönderirim de göndermesine gzli şifre cvp deiştir desen onları bilmiyorum nası deiştrcem bide yedek dier mailimin şifresi aklıma gelmiyorr:( fakat ben ilk mailimi tekrardan açmak istiyorum sizce bu işi nası halledebilirim lütfen bana yardım edin arkadaşlar ya nolur sabahtan beri ağla ağla gözlerim şiştiii:cry: |
Alıntı:
şifrenı kaybettıysen yapılacak bırsey yok gızlı soru we cewap ıle yada hesap sıfırlama ıle olur bunlarıda yapmıs we elıne bırsey gecmemısse yapılacak bırsey kalmıyor malesef |
MERHABALAR MSN ŞİFREMİ KIRDILAR ONU GERİ ALMA YÖNTEMİ YAZMIŞSINIZ AMA VERDİĞİNİZ MAİL ADRESİ UYGUN DEĞİL NE OLUR YARDIM EDİN BANA MAİLİMİ İSTİYORUM YARDIM EDİN KOLAY GELSİN SAYGILAR |
Benim Sorunumm Msnde Eklediğim Kişiler Görünmüyo Başka Bilgisayarda Açınca Görünüyo Msn Live Kullanıyorum... Şimdiden Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Başlat > Programlar > donatılar > sistem araçları > güvenlik merkezi yolunu izleyin. pencereden güvenlik duvarı 'sekmesine tıklatın. messenger'In izin verilenler listesinde bulunduğuna emin olun.. örnek : http://img443.imageshack.us/img443/4192/ssmsxbs5.jpg |
hellboy726: maalesef sorunumu çözmedi.. msn zaten listemde... |
selaam arkadaşlaar yaaw been sizee bişeey dahaa saoracaktıım :D buu msnde olaan fakaat kendilerini ç.dışı gösterren arkadaşlarımı nasıl görebiliriim??? bu nu görmemi sağlan bir program war mı?? bu konudaa bilgilendiriirseniiz sewiniriim.. şimdideen teşklrrrrr |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html |
teşk ederiiim l.a.d.y birde beniim şuu sorunuum waar :S msn adresimde ekli olmayaan adresleer benim penceremii tıklayıp xxxx:@ho.tmail.com konuşma penceresi açtı diyoor we sonradaan buu kişii pencereyii kapatıyoor :S:S:S fakaat altını çizmeek isterimkii buu adresler beniim msn nimde yoklaarrr :S:S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
selam ben çöp kutusunda silmiş oldugum iletileri tekar almak istiyorum imkanı varmı şimdin tşekkür ederim |
Eğer silinmiş öğelerde görebiliyorsanız istediğiniz klasöre taşımanız mümkün (gelen kutusu vs vs.). Bunun için taşımak istediğiniz maili çeltikleyip Taşı sekmesine bastıktan sonra almak istediğiniz klasörü seçmeniz yeterli. |
Arkadaşlar msn listemde kişinin üzerine sağ tıklayınca "kişi güncelleştirmelerine abone ol" yazıyo ne işe yarıyo bu.bilen varsa açıklayabilirmi? |
Alıntı:
kullandığınız plus discovery v.b. yamalara bağlı olarak eklenmiş bir özellik olabilir. sanırım ne zaman online offline olduğuna dair Log kayıtlarını tutmaya yarıyor =) |
messenger R6025 hatası alıyorum ve live messegerim çalışmıyor |
80072ee7 hata kodu.msn im açılmıo.dns ve anahtar bağlantı noktaları dio.nasıl düzeltebilirim??eski sürüm çalışıo live çalışmıyo:( |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html |
Selam arkdaşalr öncelikle. Benim sorunum Live messenger'la. 7,5 kullanıyodum daha sonra live messenger'i geçtim ama 7,5'da eklemiş olduğum bir çok adrresi Live meseenger göstermiyor.Bir kaç gün bekledim belki düzelir diye ama nafile. Live mseenger'i kaldırıp tekrar 7,5'i kurdum herşey normal ama Live messenger kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. |
Alıntı:
Madem böyle bir sorun var.. MSN 7.5'i açın ve MSN Ana penceresinde bulunan Kişiler sekmesine tıklayıp "Anlık ileti kişilerini kaydet" seçerek kişi listenizi (Belirlediğiniz bir konuma) kaydedin. Daha sonra Live Messengeri açın ve yine Kişiler sekmesinden "Anlık ileti kişileri al" seçerek kişi listenizi oluşturun... |
İlgin için teşekkür ama ben onu da denemiştim zaten. Sölemeyi unuttum. Başka bir yolu var mı bildiğin.. |
benim sizlerden bir isteğim olacak bana acil olarak geri dönerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim benim sorunum:live messenger kullanıcısıyım ve kişi listemde bulunan bir arkadaşıma konuşma penceresi açtığımda messengerim kapanıyor ve sadece bu kişide oluyor yani diğer kişilerde bu sorun olmuyor ve o kişi ile konuşmak için çevirim dışı olduğumda sorun olmuyor ama ben bunun nedenini anlamadım yardımcı olurmusunuz :*(:( |
Hesabımı Doğrulatma Konuyu daha önce açmıştım ama açamamışım demekki :) konu yok çünkü.. neyse Yeni bir msn hesabı aldım. ***@mortalkombatfans.com diye. Windows Live Messenger'da Dosyalar menüsündeki E-Posta adresimi doğrula seçeneğini kullanarak hesabımı doğrulamak istedim (ki bunu daha önce de yapmıştım ben hotmail adresi hiç kullanmadım) Tüm adımları gayet güzel yapmaya çalıştım en sonunda mail adresime bir email geleceğini ve gelen emaildeki adımları izlememi söyledi sistem. Ne varki mail bir türlü gelmedi.. Firefox ile denedim olmadı IE ile denedim olmadı... Kendime mail gönderdim (mail hesabımda bir sorun mu var acaba diye) maillerim geliyor.. Arkadaşlarımın yolladığı mailler de geliyor. Ama MSN Hesabımı doğrulayamıyorum.. Ne yapmam lazım? Şimdiden ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim herkese. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim |
Merhaba arkadaşlar ben Windows 2000 pro kullanıcısıyım ve bilgisayarıma Live Messengerı kuramıyorum. Her defasında XP ve daha üstü işletim sistemi kullanın diyor. Ben Live messenger kullanmak istiyorum. Biri bana nasıl bir yol izleyeceğim hakkında yardım etsin lütfen :( |
Alıntı:
Kardeş bende de aynı sorun vardı. PC deki tüm MSN Messsenger materyallerini sil. Denetim masasından Program ekle kaldırdan Meessengerle ilgili ne varsa sil. Daha sonra C > Program Files in içindeki Messengerla igili ne varsa Shift+Delete ile sil. Tüm herşeyi sildikten sonra Live Messenger'ı http://g.msn.com/8reen_us/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE bu adresten indirip kur. Ben bu sorunu boyle hallettim |
ben msn live messenger kullanıyorum. bilg format cektimde msn deki ifadelerim yani avatarlar yok oluyor, bunların yok olmaması için ne yapmam gerekir onların saklandğı yer varmı kopyalayıp formattan sonra tekrar yapıştırmak için |
Alıntı:
|
msnde hipservice.passport.net sorunu merhaba arkadaşlar.dün gece msn adresime girdiğimde mail box'ımı açmaya çalıştığımda hipservice.passport.net diye bir adres benden ekrandaki karakterleri girmemi istedi bende şüphelendim girmedim.hotmail ana sayfasına gittim msn şifremi değiştirdim.şifrem değişti fakat tekrar mail box'ı açtığımda aynı adres aynı şeyleri istedi.netten yaptığım araştırmalara göre bu sorunu yaşayanlar varmış.internet geçmiş dosyasını silip gizliliği arttırıp virüs taraması yaptırıp sorunun çözülüceğini sölemişler. fakat bende hala düzelmedi.e postalarıma bakamıyorum.lütfen yardım edin.teşekkürler |
Merhaba arkadaşlar. Gmail hesabımla msn ye girmek istiyorum ama nsl olcak bilimiyorum. Normal kullanıcı adı ve şifremi yazdığımda hata veriyor. Özel bir işlem mi yapmak gerekiyor bunun için_? |
Alıntı:
Gmail ile Msn den oturum açmak için onu Net.Password e kaydetmen gerekir. Msn Messenger açıldığında Get a new account yapacak. Do you have an e-mail address? Alıntı:
Ve Sonra da ilerki bölümde emaili ve kendini kaydediceksin.Yapacağın işlem bunla sınırlı ayrıca MSN'den maila cevap vererek emaili normalde de kullandığını kanıtlayarak nickname alabilirsin. |
msnde hipservice.passport.net sorunun çözümü merhaba arkadaşlar.sonunda şimdilik bir problemim yok.e postalarımı açabiliyorum.ve burdan türkiyeye sesleniyorum.çünkü sanırım ilk defa ben yaşıyorum bu olayı. araştırmalarım sonucunda bu yargıya vardım.eğer sizdede böle bir sorun olursa ekrana gelen karakterleri girmeyin.yanındaki sesli dinleme kısmına tıklayıp sonucu görün. görün diyorum çünki sesli okunan karakterler ekrandakiyla alakasız.hiç karakter yok sadece sayılardan oluşuyor.hatta okadar ilginçki sekiz karakter olması gerekirken 10 rakam söleniyor.bende sesli okunan bu rakamları girerek mailime ulaşabildim sonunda. ilginiz için teşekkürler.umarım yazım faydalı olmuştur.Allah kimseye böle bişiy yaşatmasın. |
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x81000621) kişiyi aradığımda bu ileti çıkıyor ve bağlanamıyorum fakat görüntülü aramada sorun yok acaba neden olabilir? |
http://www.ossoo.net/i.php/64470hata%20kodu.bmp Bu Kodu Alıyorum |
Alıntı:
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. Lady'den alıntıdır |
Arkadaşlar Merhaba; Artık cok bunaldım.Bana yardımcı olursanız svinirim.Şimdiden teşekkürler... Öncelikle spacemi hazırladım.Ancak; 1- listemdeki kişilerde ve benım listemde sarı yıldız görünmüyor. 2-Messenger listesinde benim üzerime basıldıgında kartımdaki bilgilerde sürekli update yazısı var 3-Spacemdeki fotograflar slayt olarak gösterilmiyor,duruyor.Baslangıcta bir iki fotograf ilerleyip duruyor.Bu spacemi sadece listemde bulunan arkadaslarımın görmesini istiyorum.Ancak kimse görmüyor. Yardımız için çok teşekkür ederim.Umarım benimde olur. |
selam arkadaşlar ben web cam kaydı için ve web cam den film seyrettirme işi nasıl oluyo bana yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
hotmail e şifremle giriş yapamıyorum, gizli soruyu yazarak yeni şifre belirlememe rağmen hotmail ve msn açılmıyor birkaç kez denedim yine olmadı sanırım bloke oldu ve ya biri mail hesabımı donduruyor bunu çözmek için ne yapabilirim bilginiz varsa sevinirim |
arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 saattir arıorum , bulamadım burada. Bir yerde / ile başlayan msn komutları diye birşey gördüm de bu komutlar nedir. discoveryde sadece imitate war bildiğim kadarıyla. Ama normal komutları bilmiorum. Bir iki sefer yanlışlıkla bişey açtım ama nasıl yaptığımı bulamadım. "/" yada "|" ile başlıorlar sanırım. Yardımcı olun lütfen .. |
/ yaz iletiye ve biraz bekle panel açılır... |
arkadaşlar yaklaşık 2 saattir yazdıklarım geri dönuyor. karşı tarafa iletilemiyor. napabilirim? |
Alıntı:
Bu sadece sizde olan bir sorun değil. Genel olarak bu durum bir çok yerde var. Alıcılarınızın ayarlarıyla oynamadan sorunun düzelmesini bekleyin... |
selam arkadaşlar bir kişi tarafından msn adresim çalındı yardımcı olabilecek iseniz cevap yazmanızı isterim |
çevrimdışı iletilerimi alamıyorum slm arkdaşlar benim sorunum msn de çevrimdışı iletilerimi alamıyorum araçlar/iletilerden kontrol ettim işaretli yani sorun orada değil msn ni tekrar kurdum yine olmadı:( bi fikri olan var mı? |
arkadaşlar ben msn 7.0 kulanıyorum.live msn yüklemek istiyorum fakat ifadeler silinecek diye yüklemiyorum. gerçekten yükleyince sıfırlanıyormu.bilen biri varsa tecrübeli yardımcı olabilirmi... şimddiden teşekkürer |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık