![]() |
yüregimi saldim bu aksam üstü umutsuzluguna, bir kez olsun gülümse! inat olsun diye gülümse! parildasin umut bakislarinda. askinin atesi göz kirpsin, yildizlar misali gözlerinden.. hadi! korkma gözbebegim, kadife düslerimizde yeter, hüsran dolu yüreklerimize. yeter ki sen isik sac yüregime bir gülümsemen, bir gamzen yeter! dilersen bin umut ekersin mutluluga küskün hayallerime hadi!, hissetmeliyim simdi yuregini.. gülümse!.. (inat olsun diye! bizi hoyrat rüzgarlariyla baska masallara savuracak bizi bizden etmeye calisacak gelecege, talihe, kadere... gulumse!..) |
Birtanem'e Kulaklarında hangi sesin özlemi Gözlerinde hangi anın hayali Yüreğinde hangi sevdanın hasreti Varsa hepsine kavuş birtanem. |
Sen Vazgeçemedigim |
SENİN ELİNDE Karanlıklar içindeyim Aydınlatmak senin elinde İtip karatmakta Kalbime taş duvarlar ördüm Yıkmak senin elinde Sıvayıp yükseltmekte Ben seni sevdim Sevmek senin elinde Terk edip gitmekte SEVME AMA GİTME Seninle bir ana bir ömür biçtim Dönüpte yüzüme bakmadın gülüm Umrumda değil olsun dikenin Dalında bir garip bülbülüm Uyku yok artık gözlerimde sen ve karanlık Yeter ki sen ol olmasın gündüzüm Senden tek isteğim Sevme ama gitme ÖLÜRÜM... SEVMEZSEN SEVME SEVMEZSEN SEVME KIRILMIŞ BİR HAYATIM VAR ELİMDE SOKAKLARIM VAR BOŞ VE ISLAK SOKAK LAMBALARININ IŞIĞINDA BİR AKŞAMIM SEVMEZSEN SEVME YANLIZLIĞA DOĞAN KARANLIĞIM VAR GECELERDE GÖZLERİMDE YAŞLAR VAR YILDIZLARIM VAR GÖKYÜZÜMDE SEVMEZSEN SEVME ELİMDE KALEMİM KAĞIDIM YANGININDA KÜL OLMUŞ YÜREĞİM VAR SEVDAM VAR ELİMDE YIRTIK BİR RESMİN SEVMEZSEN SEVME SEVMEZSEN SEVME AMA BİR GÜN SENDE SEV SEVİLME... ZOR Sevmek güzel Aşık olmak güzel Dile dökülmeyen sevdayı çekmek zor Hayalini kurup durursun Görünce onu mutlu olursun Görüpte elini tutamamak zor Her gün yolunu beklersin Uğrunda yanarsın kavrulursun Yanıpta sönmemek zor Islanırsın yağmurda bir başına Anlarsın ki çırpınışın boşuna Sevipte sevilmemek zor Seni seviyorum demek isterdim ÖLesiye bir duyguyLa, Taparcasına diL dökmek, Ve saçLarım ağarmadan söyLemek isterdim. Seni sarmak isterdim... SonsuzLukLa, DeLicesine sevmek, Bir sarhoş gibi adını sayıkLamak, Ve bağırarak koLLarında öLmek isterdim.. |
Öğrenmek sevmek nedir bilmezdim, seni ilk gördüğümde öğrendim. özlemek nedir bilmezdim, sensizken onu da öğrendim. uykusuzluk nedir bilmezdim, seninle ezberledim. acı nedir bilmezdim, sen hayır diyince öğrendim ben senin için ölürken, sen beni seviyor musun? bir de onu öğrenebiseydim. |
Birtanesine Bir gün… Bir anda… Bir yerde…. Bulursan beni… Gelirsen bana… Olursan benle.. Ne olur bekleme… Başını omuzlarıma yasla … Dudaklarını dudaklarıma… Hapset ellerinle elimi.. Yada Ellerimle elini… Anlarsın o an.. Mum başka bir mumu yakmakla... Ateşinden..ışığından...ne kaybeder ki.. KAR TANEM… BİR TANEMMMM…. SENİ SEVİYORUM DE… ÇÜNKÜ... |
Madem Sonunda Ayrılık Vardı Madem sonunda ayrılık vardı Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem ayrılık sonumuz gözyaşı mahsulümüz olacaktı Söyle gülüm sevda neden yaşandı. Madem gitmek için gelmiştin bana Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem ardında bir dalı kırık bırakmaktı niyetin Söyle gülüm sevda neden yaşandı. Madem kanlı hançerini kalbime batıracaktın acımadan Söyle gülüm sevda neden yaşandı Madem sevgiye inanmıyordun Söyle gülüm sevda neden yaşandı. |
KARANLIK Şimdi öyle bir yerdeyimki Tahmin bile edemezsin Kimsenin olmadığı Kimsenin bulunmadığı biryer burası Çok soğuk ve karanlık İnsanı korkutuyor ve titretiyor Burası öyle biryerki bilemiyorum Bir çıkış arıyorum ama bulamıyorum Biliyorum birgün biri gelecek Karanlıkta ışık tutacak bana Yolumu bulmamı sağlayacak Ve bu karanlığı gömecek sonsuzluğa |
Bitaneme Sensizdim birtanem yine dün akşam Hep seni düşündüm hep seni andım. Dayanamadım senden uzak kalmaya Verdiğin kolyeni öptümde yattım. Hayaline daldıkça doldu gözlerim Elini aradı bomboş ellerim. Sensizliğe alışamadım sevgilim Verdiğin kolyeni öptümde yattım. |
E mi Kırık bir eylül güneşi gibi etkisiz, Gözlerinden bana yayılan. Gözlerime değdiğinde bütün günahlarının bedelini ödüyormuşcasına Cehennemin narında yanan kalbim , Üşüyor şimdi gözlerinden. Üşüyor bedenim. Birazdan yattığım yerin kapısı açılacak, Alıp yıkayacaklar beni, Sonra,gözlerim ıslak ıslak gideceğim Asla olmayacağın bir yere Orada da olma E mi.... |
| Saat: 21:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık