![]() |
Alıntı:
|
MERHABA ARKADALAR Windows Live parolanızı sıfırlayın Windows Live parolanızı sıfırlamaya ilişkin isteğinizi aldık. İsteğinizi onaylamak ve parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki yönergeleri izleyin. İsteğin onaylanması, hesabınıza yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur. Parolanızın sıfırlanmasını istemediyseniz, isteği iptal etmek için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin. İSTEĞİ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA 1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın: ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir. 2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın. 3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin. PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME 1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın. ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir. 2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın. 3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin. DİĞER BİLGİLER Windows Live gizliliğinizi korumak için çalışmaktadır. Microsoft İstenmeyen Posta Ã'nleme Politikası adresindeki gizlilik bildirimimizi gözden geçirmenizi öneririz. Daha fazla bilgi için https://account.live.com adresindeki Windows Live Hesabı sitesine gidin. Teşekkürler, Microsoft Müşteri Desteği NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz. Windows Live parolanızı sıfırlayın MERHABA ARKADAŞLAR BEN PAROLA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE MAİLLER ALIYORUM, ACABA NE YAPMAM GEREK?? ADRESMİ KAPATMAK İSTESEM BİLE BAŞKA TARAFINDAN AÇILDIĞI İÇİN AKTİF HALE GELİYOR. BUNUDA ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENDİM' BAŞKA BİR ADRESİMDE KAPATMAK İSTEDİĞİM ADRES EKLİYDİ KAPATMA İŞLEMİNİ YAPTIĞIM HALDE AMA VE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORDU YA DA BAŞKA BİR BİL. AÇILDI DİYE UYARI GEİYORDU' BU NEDENLE NE YAPSAMDA ADRESİMİ KAPATAMADIM... YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER. |
Alıntı:
Kapatmak istediğiniz hesaba hala giriş yapabiliyorsanız Sağ taraftan hesabı kapat linkine tıkladıktan sonra sizden tekrar şifreyi isteyecektir. Yazdıktan sonra da hesap kapatılamadı diye uyarı gelecektir. Bu kısa yazının sonunda mavi renkli bir link vardır. Ona tıkladıktan sonra istenen kısa işlemi yaptıktan sonra hesap kapatılacaktır. Ancak siz kapatsanız dahi bu hesaba başkası girip (posta bölümünden giriş yaptığında) yeniden etkinleştirme olanağı var. Size önerim öncelikle şifreyi değiştirin ve sonra hesabı kapatın. |
çok teşekkür ederim torchbearer. önerilerinle inş. bu kez adresten kurtulurum.. |
Alıntı:
|
çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? discovery'yi yeni yükledim. çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? *-) |
biri sizi hackledi ve size o MSN deki adresler lazım.Gerci cogu insan hacklendim diye uzulmezzaten içindeki msnler için uzulur. Eminim biliyorsunuzdur ama ben yinede vermek istedim .. MSN içindeki kaydettiğiniz mail adreslerini almanın bir yontemi var.şimdi MSN iniz hacklenmeden once bu onlemi almanız gerekiyor. şimdi msn i acın."kişiler" e girin. "kişi listesini kaydet" e tıklayın.Sonra kaydeteceginiz yeri secin.Daha sonra varsın msn adresiniz hacklensin.sizde yeni hesap acarsınız."Kişiler" e tıklarsanız orda "dosyadan kişi al" var ona tıklarsınız.ve kaydettiğinizi acarsanız butun adresler eklenecektir. SORU: ben yapamıyorum bu işlemi sorun nedir bende kaydettiği dosya yı tekrar açmıyor farklı bir dosya şeklinde kaydediyor galiba açamıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pencere basligi arkadaslar selamlar windows live messenger'ın pencere basliginin ismini degistirebilme sansimiz var mı acaba? tesekkurler |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık