MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetgns 25 Nisan 2008 11:21

Alıntı:

i0ur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1032706)
arkadaslar selamlar
windows live messenger'ın pencere basliginin ismini degistirebilme sansimiz var mı acaba?
tesekkurler

MessengerDiscovery'nin dediğiniz yeri değiştirmenize izin veren bir özelliği var. Ancak Discovery sadece menü çubuğundaki ve görev çubuğundaki metni değiştirebilir. Siz kişi listesinin menü çubuğu görüntülenmezkenki Windows Live Messenger yazısından bahsediyorsanız, A-patch ya da Mess-patch ile o yazıları kaldırabilir ya da bir arayüzle orayı da kendi istediğiniz bir resim ile değiştirebilirsiniz.

Discovery'yi sırf bu yüzden yüklemek istemezseniz Resource Hacker'dan Windows Live Messenger klasörünün içindeki msglang.dll dosyasını açıp String Table>3822>61143 bölümünü değiştirebilirsiniz. Bu Menü çubuğundaki yazıyı değiştirir.

Ve diğer başlığı da değiştirmek için png biçiminde birkaç resimle istediğiniz şeyi yazıp, Resource Hacker programı ile Messenger klasöründeki msgsres.dll dosyasını açıp 4000>701 ve 4000>702 ve 4000>703 bölümlerini değiştirerek yapabilirsiniz.

i0ur 25 Nisan 2008 15:56

anladım ancak ben wlm 9.0 beta kullaniyorum ve gorev cubugundaki bardan sizin msxlabs powered bolumunu silme sansim var mi onu ogrenmek istiyorum.reshacker'da ilgili string'de windows live messenger yaziyor zaten yani bir problem gozukmuyor.

ahmetgns 25 Nisan 2008 16:54

Alıntı:

i0ur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1033294)
anladım ancak ben wlm 9.0 beta kullaniyorum ve gorev cubugundaki bardan sizin msxlabs powered bolumunu silme sansim var mi onu ogrenmek istiyorum.reshacker'da ilgili string'de windows live messenger yaziyor zaten yani bir problem gozukmuyor.

9.0'ı hiç yüklemediğim için nereden bahsettiğinizi tam olarak çıkartamadım. Bence MsXLabs yazımızı kaldırmayın :P ama illa kaldırmak istiyorsanız Resource Hacker'ın arama işlevi ile MsXLabs yazıp arayın. Belki bulur.

windillly 26 Nisan 2008 01:30

iyi günler benim sorunum şu

9.0 beta yükledigimden bu yana eski sürüm msn e sahip arkadaşlarıma yazdıklarım gitmiyor ve cam da sorunlar çıkıyor ben açamıyorum bazen onlar açamıyor

bunun bi çözümü varmı yoksa elden gelen bişey yokmu ?

tşkler

millipiyango_5555 26 Nisan 2008 09:44

msn ifadelerini nasıl msn me atarım?

bilemiyorum

ahmetgns 26 Nisan 2008 10:39

Alıntı:

millipiyango_5555 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1034328)
msn ifadelerini nasıl msn me atarım?

bilemiyorum

Konuşma penceresinin menüsünden Araçlar>İfadeler'i seçin, açılan pencereden Oluştur düğmesine tıklayın.

ZoRe 29 Nisan 2008 16:29

benim sorunum baska msn yükleyemiorum bilgisayarıma msn aktif oldugu zmn ekranım büyüyor. renkler birbirine giro yor. vürs taraması dahil her yolu denedim ama olmadı bide 8 .5 yükleyemiyorum:(

NeutralizeR 29 Nisan 2008 16:53

Alıntı:

ZoRe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1037890)
benim sorunum baska msn yükleyemiorum bilgisayarıma msn aktif oldugu zmn ekranım büyüyor. renkler birbirine giro yor. vürs taraması dahil her yolu denedim ama olmadı bide 8 .5 yükleyemiyorum:(

Probleminizi daha anlayışır şekilde ifade etmeniz gerekiyor. Windows Live Messenger 8.5'i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak yüklemeye çalıştığınızda ne gibi bir sorunla, hata mesajıyla karşılaşıyorsunuz?
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe

NAIAS 30 Nisan 2008 23:56

bende msn açılmıyodu bayadır serwise göndermiştim formatatmışlar ama c de herşey war nese msn yine açılmadı yine attrdım sorun saatle alakalıymış tarıh 2004 de nasıl olmuşsa 2004 de ayarlı ben farketmedim sizede aynı olabilir bende nasıl oldu hiç anlamadım da nese ...........

burhan357 1 Mayıs 2008 17:39

arkdaslar mrblar msnde hata ile karsılastım nedır bu çok aradım cevabını bulamdım bi yardımcı olablrmisinizhata diyor ve kodu81000306 ne yapmam gerek yenısını yükledım,format attım ve neler neler ama fayda yok

Saat: 23:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık