![]() |
Alıntı:
|
teşekkür ederim torchbearer... Önce formatladım,sonra kurdum sistemi,olmamıştı...Sistemi güvenli modda çalıştırıp tarattım (Nod-32-3.0.621.0- öneririm)...sonrasında da parolamı sıfırladımiyeni parolamla devam ediyorum şimdi...Çok memnun kaldım...Yeniden teşekkür ederim... |
ben 8.5 finali yukledim eski msn ustune kurulması masa ustunde ayrı bir ikonda cıktı plus var msn acınca nickler renkli gözukuyor fakat konusma penceresinde kod seklinde cıkıyor nedeni nedir acaba? |
Sitede aradım bulamadım. Live Messenger donma sorunu var bende. PC de bütün veirüs trojen ile temizllettim HDD sistem dosylarını birleştirdim ama sorun hala devam ediyor. Diğer yedek msnlerinde sorunum yok ama şu an kullandıgım msn açılınca donuyor yada bir arkadaşımın ismi üzerine tıklayınca ona açtığımpencere donuyor. Anlamayamadım bir türlü. |
Alıntı:
ilgili konuya bakınız >> Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
|
Live Messenger listemde 100 kişi var. Msn açılıyor donuyor direk. Yani diğer msnlerde sorun yok. bilgisayarı açtım kapadım değişmedi sorun. |
Alıntı:
Hangi Messenger sürümünü kullandığınızı belirtmemişsiniz ama sürüm değiştirmeyi deneyin. 8.1 veya 8.5 sürümlerini deneyin. (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Özür dilerim. Live Messenger 8.5 kullanıyorum. Ayrıca PC de discovry live ve messengerplus yüklü. |
ArkadasLar yeniyim. Arama yaptım Fakat böyLe bir KOnuya rastLamadım. Umarım YanLıs yere Acmamamısımdır Konuyu SaygıLarla. Hatamız Varsa AffoLa. http://img151.imageshack.us/img151/8713/msnbilgiuc1.jpg |
Sağ tıklatıp seçeneklerden istediğiniz düzeltmeyi yapabilirsiniz(silme,değiştirme) gibi grubta diğer kişilere dahil olur.Kişi ekleme sekmesinin yanındaki butonla duruma göre sıralama yapın :) İlgili Konu >> MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık