![]() |
Bizim Ayrıldığımız Gün Bizim ayrıldığımız gün, Bahçelerde güller kurur, Saksılar taşa tutulur, Fesleğenler kokusunu kaybederler, Pencerelerde aşıklar ağlar, Sevdanın kapısı kilitli kalır... Bizim ayrıldığımız gün, Akan sular da donar, Ümitsizlik celladı olur, Bütün ümitlerin, Denizler çöle dönerler, Balıklar kalırlar nefessiz, Çağlayanlar olur uçurum, Sahiller kimsesiz, sessiz... Bizim ayrıldığımız gün, Aşk mahkumları asılır, Anaların sütü kesilir, Aç kalır bebekler, Doğduklarına pişman olur... Bizim ayrıldığımız gün, İstanbul küser bütün gürültülere, Kızkulesi yüzünü asar, Mekanı Marmara'ya, Ve martılar toplu intihar eder, Göçmen kuşlar göçmez artık... Bizim ayrıldığımız gün, Biter mi sanırsın gülüm, Olacak başka ayrılıklar... |
Sevdalar Çocuk Kalır "Limanda ışıkları izledik ayrı ayrı Karanlıktaydık... Kireç badanalı bir odada Sarılsaydık sımsıkı Kimsenin göremediği Bir yıldız olurduk..." "Zamanla değişir Büyür insanlar Rüyalar çocuk kalır... Oysa, yaşlanmak vardı seninle Ve paylaşmak tüm yaşamı Sabahı birlikte karşılamak Birlikte yaşamak akşamı... Başaramadım sevdiğim, Bağışla... Sevdalar çocuk kalır..." |
Bizim İçin Benim için bir Şeyler yap artık, Yoruldum sessiz çığlıklardan, Tek sebebin ben olsam bile Kalmaya değer gitme. Benim için bir şeyler yap artık, Öyle bakıp durmakla olmaz Hayata geçirmek,yaşama dökmek lazım Anıları,sözleri hatırlamak değil , Anılarda kalmadan yaşamak için, Sadece söylemek yetmez Benim için bir şeyler yap artık. Hangisi daha zor seçemedim; Bulup kaybetmek mi? Kaybetmekten korkup Bulduğunu fark etmemek mi yoksa? Kim anlar şimdi benim dilimden? Hoş kim anlamış ki zaten eskiden... Aşk hayalsiz yaşanır mı, ? Gerçekler olsa da rüyalarımı Alamaz kimse elimden Benim için bir şeyler yap artık Lakin gitmek varsa aklında, Alıştırma hiç beni kendine Hayat vakit doldurmak değil, Görmezden gelerek yaşanmaz Hayatta hep güçlü durulmaz Gücün gözyaşlarıma engel değil bak, Bizim için bir şeyler yap işte Dualarım olmasın sadece Benim de artık umudum olmalı... |
Ölü Gün yolunu kesiyor orta yerinden, kör bir bıçak. döşü kan ter içinde.. sezeryana muhtaç gece;doğuramıyor kendi öz çocuğunu. yıldızlar günün ölü doğmasından tedirgin.. fısıltı sapağında, ırzına geçiliyor çığlıkların.. yer; çekimini kaybetmiş, gökyüzünde seyir halinde sarhoşlar... |
Bizim Yaşadığımız bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her İnsan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtüböceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları kalbim ağrıyorsa da kardeşim gönlüm bulanıyorsa tedirginsem kuşkuluysam kalın kitapların yazdığına bakarsan acaip suçluysam havada ihanet dışarıda sıcak duvarda yazılar kalbimizde acılar varsa da bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim mektubun geldi bugün haziran kimselere göstermediğin ak saçlarının kıvrımlarından haberin geldi haberin geldi iki damla gözyaşın kağıtta çok bakarsın yağmur yağanda ıslak ve buğulu camların ardından bilirim bilirim, acı nasıl oturur adam yüreğine ne var yani işte iyiyim diyorum ya inan olsun iyiyim anne İnsan gerçekten iyi oluyor, iyiyim dedikçe bak üzülme yazıyorum bir daha n'olur üzülme üzülmüyor analar oğulları üzülmüyorum dedikçe bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her İnsan gibi sevmekteyiz, sevilecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları el oyası işlemeli yemeni ile kapalı bembeyaz saçlı kırış kırış alınlı pencere kenarlarında oğullarını bekleyen anaları |
Öldüğüm Bahar Sana yazıyorum okumak istermisin Şiir gibi hissedeceksin kendini Dilimdeki tüm sözler dökülecek sayfama Bilesin ki o sayfa bedeldir Gözümden akan bir damla yaşıma Çünkü seni kattım hem ölüme hem ömrüme Çünkü bende tek sen vardın Hiç yaşamamış gibiydim kışı Sen ki öldüğüm bahardın Olmayınca yazamadım ölüme dek Gün battı aydınlatmadın etrafımı Sana yazıyorum son kez Olsada sözlerim haksız Hayalinde sende İyi ki vardınız... |
Bizler Susuyorduk Bilmek acı çekmektir. Ve bildik; Karanlıktan çıkıp gelen her haber Gereken acıyı verdi bize: Gerçeklere dönüştü bu dedikodu, Karanlık kapıyı tuttu aydınlık, Değişime uğradı acılar. Gerçek bu ölümde yaşam oldu. Ağırdı sessizlğin çuvalı. |
Lanet Olsun bir aşşağı bir yukarı yürüyorum seni düşünüyorum konuşan iki kişi görüyorum senle konuşuyorum her acımı senle yaşıyorum seni sevdiğimi söylüyorum her gün defalarca... yirmi dört sat gözlerine bakıyorum en tatlı ortamlarda hep seni arıyorum seni unutmak lazım belki de biliyorum bunu ama lanet olsun, yapamıyorum çünkü, sen koşuyorsun bense yorulamıyorum. |
Lanet Olsun bir aşşağı bir yukarı yürüyorum seni düşünüyorum konuşan iki kişi görüyorum senle konuşuyorum her acımı senle yaşıyorum seni sevdiğimi söylüyorum her gün defalarca... yirmi dört sat gözlerine bakıyorum en tatlı ortamlarda hep seni arıyorum seni unutmak lazım belki de biliyorum bunu ama lanet olsun, yapamıyorum çünkü, sen koşuyorsun bense yorulamıyorum. |
Bölük Bölük Aşka Giden Yollarda Bölük bölük aşka giden yollarda İsyankar olmamak elde değil Razı olmaksa yeni aşklara es geçmek Daha ben geçemedim Acı çekmek varken mutluluğu daha hak edemedim Masalsı akşamlarda üryan yatarken Lanetlenmiş bir gün geçti derken Asla kaçamadım kaçamam Sabahsız akşamlardan Uzun denmeyecek sensiz kısa hayattan |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık