![]() |
Ben sevmeyi beceremedim, belki de sevilmeyi... |
gül kokmayı bilir dalında güzel duruşu.. biz ise ne koklamayı ne gülün dalında güzel duruşunu biliriz.... |
Tek yürek yasanmiyor Dalgasiz deniz gibi Hep çok yavas geçiyor Sanki hastalik gibi |
SEVDİRMEYE GAYRET ETME SEVİLMEYE TERK ET.. |
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol,istemeyen mazeret bulur. |
★" Hér ßirLiktéLik " KaLbinin Emzirécéqi ßir Yéni ßébéktir. Öncé EmékLéméyi Sonra Yürüméyi Öqrétmén Gérékir. KaLbindéki Sütü TükétmédiLér mi? ★ |
Gürle yüzüm... Sesin kesildiyse gökyüzü ol, kendine gürle. Susarsan toz ol, yağarsan çamur. Bırak kendini cinsiyetsiz bir caddeye.. Devrildiyse aşkın dekoru Neşen mazgallardan aksın. Kendine uzak, yitmeye yakın. Bir dakika sonra, Belki buharlaşacak ya da güneş açacaksın. Sen gürle yüzüm Aksın yaşın...... |
Yüzünden hüznü çıkar ayakta dur, hayat budur! |
GECENIN EN KARANLIK ANI ŞAFAKTAN ÖNCEDİR... |
Eskisi gibi olamam artık, inan çok değiştim. Biraz kırıldım, biraz gücendim, inan vazgeçmedim. Bırak dedim, alev alsın herşey, kaçamazsın.. Uyandığımda seni kim söndürür bilemem ama, yine zararlı çıkacak sen olacaksın. Olmuyor, sesin çıkmıyor, yine! Olmuyor, tenim uymuyor, yine! Olmuyor, sesin çıkmıyor! Eskisi gibi olamam artık... |
Gitme vakti gelmedi mi gönlüm? Artık gündüzler de karanlık oluyor..Isıtamıyor güneş bedenimi,gönlümü,benliğimi…Haydi gönlüm gitme vakti!Güneş bile bizi karanlığa,yalnızlığa itiyor,haydi gönlüm gidelim bu hayattan… |
Elimden... Dilimden... Gözümden... Sakındığım SEN... :bilmem: |
Ne hasta bekler sabahı Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar? . |
Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman.... |
Keşke biriLeride Beni anLasa :bilmem: |
Gidecek yerim olsa, inan ki beklemem. Ama bildiğim her yer, sana çıkacak nasıl olsa. Yarını beklemem, dur öpme istemem. Korkuyorum bir daha baştan başlamaya. Giderken bıraktığın tek fotoğraf. Seni bana anlatmazki, seni bende yaşatmazki. |
Saçmalayıp duruyorum... Bazan kendimden korkuyorum ! ALma ßeni KaЯŞına Kan Karı$ıЯ Göz Ya$ına ! |
BAKACAĞIN TEK YÖNÜNÜM DOĞRU ROTAYI İZLER GÖZÜM RÜZGARA EMANET SÖZÜM HASRETLERLE YANDI GÖNLÜM YANLIZLIĞIM KALBİME ZULÜM KORKUTMAKTA HER AN ÖLÜM BEN BİR PEMBE DİZİYİM HER GÜNÜM BİR BÖLÜM.. |
Hayat dediğin 1 çay, İnsan ise sadece 1 şeker, Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın ... Oysaki hayatın seni erittiğini çay bitince anlarsın...! |
Aynada kendini görmeLisin.. Ah sen "cinayet" sebebisin !! Neden tevazu gösteresin ?? Ah sen "ihanet" sebebisin.. !! :hysteric::hysteric::hysteric::hysteric::hysteric::hysteric::hysteric: |
YapabiLdiin en iyi şeyi yap diorum kendime. En iyi şeyi.. kapa Çeneni (A) |
Sana verdiğim süre doldu mu dün gece? Yazılacak bir yere bunun adı "düzmece". Okuyabilir misin bir kere? Kalıbını silkele. Olabilir her adımım zelzele... |
Nereye gidiyorsun diye sorma çünkü gönderen sensin.... |
içimden bir ses uyanma! diyor başlayan herşey şimdi bitiyor... |
Hiç birşey imkansız değildir... |
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! |
Sende başını alıp gitme... |
Ben hayatı oyuncak bile sandım ama yanıldım çünkü çocuktum yola çıkmış yeni yolcuydum |
Yiğitsen uslandır beni! |
Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme Seni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni Senle birlikte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin |
Sıkıcı bi gün.. |
Doğru insanla herşeye evet, doğru insanı aramaya ise hayır.. I'm your Destiny.. You're my Destiny. |
I'm your DestiNy.. u're my DestiNy. Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Olmaz olsun tek dikilmiş ağacım Kalbimde sevgin oldukça Neye yarar olsa da altın tacım Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep beraber Altın, gümüş, pırlanta Zümrüt, sedef, yakutla Kim mutlu olmuş dünyada Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana |
Bitti dediğin anda başlar herşey... |
İnsanın önce içinde bitiyor, Sonra diline dökülüyor cümleler... Her bitiş yeni bir başlangıç da olsa, Bu hiç değişmiyor...!! |
BU SABAH GÜNEŞ DOĞMUYOR GÜN GECEDEN KURTULMUYOR AŞKIN ESİR ALMIŞ ŞU GÖNLÜMÜ DUDAKLARIDANO ŞARKI HİÇ DÜŞMÜYOR KİMSE BANA ÜZÜLMÜYOR SABRET O GELİR DEMİYOR.. |
Adımlarım ürkek olsa da yollarım sana Sabrım sana.. Biliyorum bu firar girişimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım... Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz.. |
AMMAN BIRAK İMKANSIZ OLSUN İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN NE SENİN YÜZÜN GÜLDÜ NE İÇİME SİNDİ OLMAYINCA OLMUYOR.. PAYIMA YALNZLIK DÜŞTÜ KADER HEP BENİ ÇİZDİ GÜLMEDİMİ GÜLMÜYOR.. |
Kıskaçlarını açmış zamanın törpülediği yüreğimden akıp gitti sensizlik Bir tutam ayrılık da olsa aşkı perçinleyen, içimdeki sana emanet ediyorum ben’imi |
zaman gider ve giderken saatleri ve saatler giderken benliğimzden bi parca alır ve benliğimz bize saçlarımıza aklar getirir zaman budur bende zaman yoktur ben hala çocuğum kovalamç oynar koşarım bu bende kalandır zaman benden herşeyimi alır ama sana olan sevgimi alıp yerine baskasını koyamaz ellerini ilk tuttuğum gibi tutarım ilk sewdiğim gibi sewrim we sana seni sewiyorum derken içimi bi sevinç alır |
Her an sen, her yerde sen, her karede, her yuvarlakta, her ağaçta, gökyüzünde ki bütün bulutların şekli sen.. Kafamı nereye çevirsem hep sen.. Bilgisayarım da arka fonda senin resmin, program açmak ne mümkün? Kulağımda ki bütün müzikler seni anlatıyor, başka bir sese gerek yok... Bütün hücrelerimde sen var... İlk duyduğum kokun... çiçek kokusu, sen kokusu... Hep olması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Her an yanımda olmanın başka bir alternatifi de olmalı tek kurtuluş resimlerinle uyunulan geceler değil.... Her an seni düşünmeyeyim, Her an seni göreyim... özlem zor şey..miş... Seni özlemekse... Seni Seviyorum Yaşama Sebebim... :kiss2: |
BEN KENDİNİ PAHALI GÖSTEREN ÇOK İNSANIN İNDİRİME GİRDİĞİ GÜNLERİDE GÖRDÜM |
Hani en çıkmazlarda, Gözyaşım kirpiğimin ucunda, Yaşamaktan önce sen geliyorsun ya aklıma.. ♥ ♥ ♥ Seni Seviyorum ♥ ♥ ♥ |
Kafamı duvara yasladım omuzların yanimda yok Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsam bil ki yalniz nöbetteyim.. Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim.. |
Bir artı bir eşittir aşk dedim bu işlemi ilk gördüğümde ya da her bir, bir eldi ve elde var birdi…:bilmem: |
Bugün ben çok mutluyum. Ve Asla Bitmesin diye bunu buraya yazmak istedim... |
evlilik aşkı öldürür mü? :bilmem: |
Üstüme yıkıldı dağ gibi bir hasret Yaraları sarmaya, alışıp unutmaya Koca bir hayat lazım, yıllar yetmez Senin uzağında hayat çok hüzünlü Şimdi kime yar diye sarılıyor ellerin Gitsen bile gözlerin benden gitmez.. Resimlerde hep o güzel yüzün Yüreğimde hep ağlayan bir hüzün Karaya vuran gemiler gibi İçimdeki kalp yaralı, bereli.. |
Benmiyim bu aynadaki Bendeki izinmi?... |
Güldüm geçtim genceciktim Aşk içinde meşke daldım Kendimi buldum onu kaybettim Anlayamadın ya.. |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık