![]() |
Alıntı:
:turkiyem: merhaba arkadaşım sorduğun sorunun tek yanıtı avr söylim. aslında biraz zahmetli olacak ama değecek. ilk işin msneni aç ve birisiyle konuşma penceresi aç . ve kalamsını isteğin msn avataralarını o kişiye gönder tek tek boş sayfaya daah sonra üzerlerine gel ve kopyala de açtığın bir klasörün içine tek tek at avatraları. daha sonra msn live ı yükleyebilirsin. daha sonra yapacağın ilk iş ise...; lıwe msn ger da bir konuşma penceresi aç ve ordan ifadeelrin olduğu seçeneğe gel. ordan diğer seçeneğine tıkla ve ordanda oluştura tıkla karşına çıkan gözat penceresinden daha önce kaydettiğin avatraları seç ve canın ne isityorsa her avatara yeniden bir yönlendirme seç ve bu şekilde avatarları kaybetmemiş olursun. kolay gelsin:turkiyem: |
arkadaslar merhaba. msn live beta kullaniyorum. msne sweetIM i yukledim. daha sonradan kaldirmak istedim. program ekle/kaldirdan sildim ama msnimden silemiyorum. msn tekrar yukledim ancak sonuc degismedi bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? tesekkuler |
merhaba arkadaslar ben msn live 8.0 kullaniyorum bunu yaninda msn live plus ve msn discovey live kullaniyorum benim sorum su: ben ne zaman sesli konusma secenegini tikladigim zaman msn'de dusuyorum, yani msn hata veriyor ve kapaniyor. o hatanin hangi cod oldugunuda soylemiyor...bana yardim edebilirmisiniz....yardimlarinizi bekliyorum.... iyi calsimalr saygilarimla |
Alıntı:
|
merhaba yeni üye oldum ve site çok hoşuma gitti herkese teşekkür.gelelim sorunuma:msn açılıyor fakat e postaya tıkladığımda boş bir sayfa açılıyor ve alt taraf sağında ssl korumalı 128 bit yazıyor. ve gelen kutusuna giremiyorum destek verirseniz sevinirim |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html |
merhabaa. ya ben dünden beri kafayı yedim.. benim sorunum çok ilginç. benim pc ye taktığım kameraları, kameranın kendi yerinden açtığım zaman normal.. msnden ses ve görüntü kurulumundan baktığım zamanda normal.. fakat görüşme açtığım zaman ters gösteriyor.. baş aşağı gösterio kamera.. msni komple kaldırdım sildim tekrar yükledim ama çare olmadı..ne yapmam gerek..yarımcı olun lütfen..:) |
Alıntı:
|
kamera ayarlarına girdiğim zaman normal gösterio.. hatta msnde ses ve görüntü ayarlarına girdiğim zamanda normal.. ama web kamerası ayarlarına girdiğimde yada karşı tarafa açtığımda ters görünüorum.. ve ayarlarda böle bi şey yok zaten..baş aşağı durmanı sağlayan bişeyde yok ki tersi olsun :) kafayı yedim walla yaaa.. format atıcam bu gidişle. |
Alıntı:
1.aşama webcamınız açıkken webkamerası ayarlarına tıklayın.. http://img264.imageshack.us/img264/1488/jpg10cl.png 2.Aşama Gelişmiş özellik varsa webcam ayarlarınızda ''Gelişmiş''e Tıklayın... http://img441.imageshack.us/img441/3534/jpg22kz.png 3.Aşama Webcam ayarlarınızı gözden geçirin.. http://img256.imageshack.us/img256/565/jpg30ws.png |
Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var. Daha önceden başka bir arkadaş verdiğiniz cevapta Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli diye yazmışsınız ama bende orada adresler görünmüyor. Her yere baktım fakat bir türlü silemedim. Document And Settings in içindeki gizli dosyalar dahil her şeyi temizledim. Kaldırdım tekrar kurdum fakat olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. |
bende msn live messenger 8.0 beta war ve nerdeyse bir haftadır msn e girerken hata veriyor açmıo ne yapabilirim |
Alıntı:
öncelikle hata kodunu bize vermeyi deneyebilirsiniz :bilmem: |
Alıntı:
|
mrb.. Ben msn de mobil olayina aboneyim.. ve bunu iptal etmek istiyorum mobile yonlendirilmesini iptal istiyorum..ne yapabilirim.tsklr |
Alıntı:
Resimli Anlatım: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html?highlight=hareketli+msn#post59274 |
tskkklurler fakat verdigin linkte iptal etmem icin MY account kismina tiklayip delete yapmam gerekiyor.oysa ki iptal linkinde MY aCcouNT diye bir kısım yok |
Alıntı:
Adresi ve şifreyi yazıp oturumu açtığınızda karşınıza çıkan sayfada zaten My Account var... |
Giriş Yaptıktan Sonra Nedense BAna WELcome xxx gibi Bir Yazi GelmiyoR Gelen Ekran Asagidadir. http://www.imgadd.com/out.php/i8496_msnmbl.JPG Bu Ekrandan Ne secersem Seceyim Benden Telefonuma Gelecek Kodu girmemi istiyor... Cancel Dedidimde ise msn mobile ana sayfasina geliyor..YAni my Account Falan Yok giriş sayfasi neyse o cikiyor. |
Selam arkadaşlar.. Ben msn live kullanıyordum. Bilgisayaar takıldı ve baştan başlatmak zorunda kaldım. Bilgisayar baştan başladıktan sonra msn açılmamaya başladı yani sağ aşağıda icon olarak görünüyo fakat üstüne geldiğim zaman kayboluyordu ve kaç kere tekrar açtım yine aynı şey oldu... Sildim tekrar yükledim 1000 kere baştan başlattım ama olmadı yinede... 7.5 sürümünüde yükledim fakat oda olmadı... Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok sevinirim :).. |
Alıntı:
Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra - Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun. |
Merhaba. Benim MSN'de mesajlaşma sırasında kendi avatarım ve kendi smileylerim (MSN'nin standart olanları hariç) karşı tarafa gözükmüyor. Aynı zamanda karşı tarafında avatar ve kendi smileyleri bana gözükmüyor. {ayarlarda karşı tarafın resmimi görme seçeneği zaten seçilidir!!!} Acaba sorun nedir? Herkeste bu sorun var mı? "MSN programında" mı genel bir sorun var? Yardımlarınızı bekliyorum. *windows live messenger 8 *zone alarm security suite (ayarlarında msn taramasını kapatmama rağmen sorun devam etti) |
Windows Vista yı nasıl indire bilirim ayrıca msn 9.5 hiç biryerde bulamıyorum biri bana yardım eder mi?????? |
Alıntı:
Vindows Vista Lisans Gerektiren bir yazılım olduğu için bu sitede bulamazsınız, ancak XP'yi Vista görünümlü yapmak isterseniz <<< https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/1201-vista-inspirat.html >>> bu linkten indirebilirsiniz. MSN 9.5 Henüz Çıkmadı. Bazı Korsan Yazılımcıların isim oyunu olabilir. Resmi Sitesinde yayımlanmayan hiç bir Messenger versiyonunu kullanmamanızı öneririm... |
Alıntı:
Çıkan pencerede istediğiniz mail adreslerinizi silebilirsiniz. Alternatif olarak; Silmek istediğiniz msn adresini ve şifresini, oturum açtığınız pencereye girin. "Beni anımsa" seçeneğinin yanındaki kutucuktaki işareti kaldırın ve başka bir msn'le oturumunuzu açın. İstemediğiniz msn adresiniz ordan silinmiş olacaktır. |
Selam arkadaşlar, benim de bi sorum olucak. Messenger kullanırken kaydettiğimiz göz kırpmalarını, avatarları, smileyleri v.b. şeyleri bilgisayara format attıktan sonra nasıl tekrar kullanıcaz. Hepsi format atınca kayboluyor çünkü, bi yardım eder misiniz :( |
mrbalar arkadaşlar size saçma ve salakca gelicek ama ben msnimin şifresini çaldırdım ve gizli sorunun cvbnıda unuttum neyapmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz çünkü içindeki 1 adres benim için çok ama çok önemli!bir mail gelmiş olması lazım ve o mail de beni ingiltereye davet eden e-mail!!lütfen bana yardım eden dilesin bednen ne dilerse!! |
sizin bu msn karşıdan kiminle yazışma programını bulamadım nerde ve ingiliz ce yazıyor yardımcı olusanız sevinirim |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
|
selam discovery i bir türlü yükleyemedim, bana yardımcı olabilir iseniz çok sewinirim tşkler selam discoveryi bir türlü beceremedim yükledin ancak hata veriyor yardım alabilirmiyim lütfen.. |
Alıntı:
|
selam ya mailim de bi sorun var düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun expolerden mailime girdiğimde mailim şu şekilde görünüyo ama mozilla dan girdiğimde hiç bir sorun görünmüyo yani mail okuma ayarlarında falan bir sorun yok sanırım expolerle ilgili bi sorun var galba Lütfen eğer sorunumu anladıysanız yardımcı olun.. Şu Resimden Dolayı herhangi bi mailime tıkladığımda açılmıyo http://img402.imageshack.us/img402/4320/sorunot5.jpg |
Alıntı:
İşletim sisteminizi yükseltin diyor halaaaaaa :( |
merhabalar msn adresim anlamadığım bir şekilde açılmıyor live msn den açınca parola veya kullanıcı adı yanlış diyor 7,5 msnden açınca hizmet kulanılmadığından açılmıyor diyor hata kodu 80048823 olarak veriyor anti virüsüm kaspersky işletim sistemim xp şimdiden saolun yardımcı olabilirseniz sevinirim...... saygılar |
arkadaşlar daha önce bi soru sormuştum ne oldu acaba bilginiz varmı saygılar saolun arkadaşlar cvp bekliyorum şimdide hata kodu 80048821 diyo ne oluyor ya böle anlayamıyom yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm acilen lütfen saolun arkadaşlar lütfen yardım acil demiştim ama neyse canınız saolsun genede saolun |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu programda emeği geçen herkeze teşekkür eder ellerinize sağlık diyorum |
varya cok sey orendım emn olun |
arkadaşlar daha önce msn ile ilgili maruzatımı bildirmiştim ancak bi cvp alamadım ilgilenirseniz sevinirim saygılar |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bir önceki Sayfa'da sorunuza Zaten Cevap verilmiş, Bunun dışında yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa, açık ve net bir şekilde yazarsanız Cevap verilecektir. Saygılarımla.. :) |
Alıntı:
ŞU WİN 2000 E BİR LİVE MESSENGER KURAMADIK GİTTİ. ÇILDIRACAM.HER SEFERİNDE XP' YE YÜKSELTİN DİYOR. NOOOOOOOOOOOLUR YARDIM EDİN. ÜHÜHÜHÜHÜ |
Alıntı:
Windows Live Messenger'da Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2003; Windows XP; Windows XP 64-bit Saygılarımla.. :) |
bana msn listemdekilerden birinden b link geldi ileti olarak ona tıkladım artık bndende herkese gidiyo bnm isteğim dışında.Diğer mail adresimde de oluyo nasıl gidericem bu sorunu yardım edermisiniz :( |
Alıntı:
bu bir virus dur pc nızı taratın antıvırus ıle eger temıslenmez ıse format atmaktan baska cağre yok |
Arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dilerim. 212 Mesaj sayısına ulaşmış bi topicte ne kadar arama yapsamda sorunumun tam olarak açıklayıcı bi cevap bulamadığımdan buraya yazmak zorunda kaldım.Sorunum şu: Msn 7.5 kullanırken seslerde herhangi hiç bir sorun yoktu.(ileti sesleri,titreşim vb.) fakat 8.0 a geçtikten sonra gelen sesler yarım gelmeye bazende hiç gelmemeye başladı.Bunun sebebi ne olabilir ? Nasıl düzeltebilirim? Tekrardan özür dilerim.Kolay gelsin. |
ya ben plusı yukledım tam duzen calısıo ama her bılgısayarı kapatıp actıgımda plus msnden yoq oluo tekrar yuklemek zorunda kalıyorumm bı turlu cozemedımm acıl yardımlarınızı bekliorumm............ |
kardeşler ben 8.0 tam sürümmsn vardı bide media player skini vardı forumda onu yükledim 8.0 da sorunsuz çalışıyo bugün de 8.1 i yükledim onda yamuk yumuk gösteriyo. o skin 8.1 ile uyunlu değil mi acaba? bilgilendirirseniz sevinirim hea bide eğer 8.1 ile uyumlu değilse 8.1'le uyumlu olan o skini nerden bulabilirim? çok şey istedim galiba ya :$ pardon pardon çok özür dilerim gerekli bilgiyi programı yüklerken söylüyomuş zaten 8.0 ile uyumlu olduğunu. peki ben bu media player 11 msn skinini nereden bulabilirim ? 8.1 ile uyumlu olan media player 11 sikinini neden bulabilirim :D |
kardes benim sorunum msn messengere flash objelerini yerlestirmek istiyorum(göz kirpmalari,dinamik resimler vs.) ne ve nasil yapabilirim Tesekkürler |
lütfen acil yardım, bir siteden kişisel ileti bölümüne ............. yi kopyalayın diye birşey vardı, bende hemen kopyaladım ve msn im hata veriyor. 80004005 hata kodu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım. sabahtan bu yana uğraşıyorum yapamadım. |
Alıntı:
Alıntı:
Bu klasör altında bulunan Messenger ve Windows Live Contacts klasörlerini siliniz. Not: 'NeutralizeR' yerinde kendi windows oturum açma adınız olacak. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık