MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

the_lily 19 Ocak 2007 20:00

Alıntı:

cazibe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 322166)
arkadaşlar ben msn 7.0 kulanıyorum.live msn yüklemek istiyorum fakat ifadeler silinecek diye yüklemiyorum. gerçekten yükleyince sıfırlanıyormu.bilen biri varsa tecrübeli yardımcı olabilirmi... şimddiden teşekkürer

:turkiyem: merhaba arkadaşım sorduğun sorunun tek yanıtı avr söylim. aslında biraz zahmetli olacak ama değecek. ilk işin msneni aç ve birisiyle konuşma penceresi aç . ve kalamsını isteğin msn avataralarını o kişiye gönder tek tek boş sayfaya daah sonra üzerlerine gel ve kopyala de açtığın bir klasörün içine tek tek at avatraları. daha sonra msn live ı yükleyebilirsin. daha sonra yapacağın ilk iş ise...; lıwe msn ger da bir konuşma penceresi aç ve ordan ifadeelrin olduğu seçeneğe gel. ordan diğer seçeneğine tıkla ve ordanda oluştura tıkla karşına çıkan gözat penceresinden daha önce kaydettiğin avatraları seç ve canın ne isityorsa her avatara yeniden bir yönlendirme seç ve bu şekilde avatarları kaybetmemiş olursun. kolay gelsin:turkiyem:

blabla83 19 Ocak 2007 20:18

arkadaslar merhaba.

msn live beta kullaniyorum. msne sweetIM i yukledim. daha sonradan kaldirmak istedim. program ekle/kaldirdan sildim ama msnimden silemiyorum. msn tekrar yukledim ancak sonuc degismedi bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz?

tesekkuler

hamann_m5 19 Ocak 2007 20:56

merhaba arkadaslar

ben msn live 8.0 kullaniyorum bunu yaninda msn live plus ve msn discovey live kullaniyorum benim sorum su:

ben ne zaman sesli konusma secenegini tikladigim zaman msn'de dusuyorum, yani msn hata veriyor ve kapaniyor. o hatanin hangi cod oldugunuda soylemiyor...bana yardim edebilirmisiniz....yardimlarinizi bekliyorum....

iyi calsimalr
saygilarimla

serdaronline 20 Ocak 2007 00:32

Alıntı:

SwEeTyGiRl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 318806)
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

Lady'den alıntıdır

sorun hollolmuştur basit bir karışıklık tarih ayarlar yüzünden :d 2006 yapmıştım ondan girmiyormuş ilgnize teşekkürler

dusan 21 Ocak 2007 01:06

merhaba yeni üye oldum ve site çok hoşuma gitti herkese teşekkür.gelelim sorunuma:msn açılıyor fakat e postaya tıkladığımda boş bir sayfa açılıyor ve alt taraf sağında ssl korumalı 128 bit yazıyor. ve gelen kutusuna giremiyorum destek verirseniz sevinirim

Misafir 21 Ocak 2007 01:53

Alıntı:

lordalucard adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 321428)
selam arkadaşlar bir kişi tarafından msn adresim çalındı yardımcı olabilecek iseniz cevap yazmanızı isterim

İlgili konuyu inceleyin, küçük de olsa bir ihtimal:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

cazibe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 322166)
arkadaşlar ben msn 7.0 kulanıyorum.live msn yüklemek istiyorum fakat ifadeler silinecek diye yüklemiyorum. gerçekten yükleyince sıfırlanıyormu.bilen biri varsa tecrübeli yardımcı olabilirmi... şimddiden teşekkürer

WLM kurduğunuzda ifadeleriniz kaybolmayacaktır. Ama yine de her ihtimale karşı ifadelerinizi yedeklemek isterseniz aşağıdaki konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

GkhnTrn 21 Ocak 2007 13:28

merhabaa. ya ben dünden beri kafayı yedim.. benim sorunum çok ilginç. benim pc ye taktığım kameraları, kameranın kendi yerinden açtığım zaman normal.. msnden ses ve görüntü kurulumundan baktığım zamanda normal.. fakat görüşme açtığım zaman ters gösteriyor.. baş aşağı gösterio kamera.. msni komple kaldırdım sildim tekrar yükledim ama çare olmadı..ne yapmam gerek..yarımcı olun lütfen..:)

Misafir 21 Ocak 2007 14:05

Alıntı:

GkhnTrn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 323696)
merhabaa. ya ben dünden beri kafayı yedim.. benim sorunum çok ilginç. benim pc ye taktığım kameraları, kameranın kendi yerinden açtığım zaman normal.. msnden ses ve görüntü kurulumundan baktığım zamanda normal.. fakat görüşme açtığım zaman ters gösteriyor.. baş aşağı gösterio kamera.. msni komple kaldırdım sildim tekrar yükledim ama çare olmadı..ne yapmam gerek..yarımcı olun lütfen..:)

Kamera ayarlarıyla alakalı 1 şey.Kamera ayarlarınıza bakın.:)

GkhnTrn 21 Ocak 2007 16:13

kamera ayarlarına girdiğim zaman normal gösterio.. hatta msnde ses ve görüntü ayarlarına girdiğim zamanda normal.. ama web kamerası ayarlarına girdiğimde yada karşı tarafa açtığımda ters görünüorum.. ve ayarlarda böle bi şey yok zaten..baş aşağı durmanı sağlayan bişeyde yok ki tersi olsun :) kafayı yedim walla yaaa.. format atıcam bu gidişle.

Misafir 22 Ocak 2007 22:58

Alıntı:

GkhnTrn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 323962)
kamera ayarlarına girdiğim zaman normal gösterio.. hatta msnde ses ve görüntü ayarlarına girdiğim zamanda normal.. ama web kamerası ayarlarına girdiğimde yada karşı tarafa açtığımda ters görünüorum.. ve ayarlarda böle bi şey yok zaten..baş aşağı durmanı sağlayan bişeyde yok ki tersi olsun :) kafayı yedim walla yaaa.. format atıcam bu gidişle.

Kamera ayarlarınızı kişiye cam gönderince yapmayı deneyin.Size 1 örnek göstericem :)

1.aşama webcamınız açıkken webkamerası ayarlarına tıklayın..

http://img264.imageshack.us/img264/1488/jpg10cl.png

2.Aşama Gelişmiş özellik varsa webcam ayarlarınızda ''Gelişmiş''e Tıklayın...

http://img441.imageshack.us/img441/3534/jpg22kz.png

3.Aşama Webcam ayarlarınızı gözden geçirin..

http://img256.imageshack.us/img256/565/jpg30ws.png

yakaris 24 Ocak 2007 01:30

Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var. Daha önceden başka bir arkadaş verdiğiniz cevapta Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli diye yazmışsınız ama bende orada adresler görünmüyor. Her yere baktım fakat bir türlü silemedim. Document And Settings in içindeki gizli dosyalar dahil her şeyi temizledim. Kaldırdım tekrar kurdum fakat olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Meyus 24 Ocak 2007 13:25

bende msn live messenger 8.0 beta war ve nerdeyse bir haftadır msn e girerken hata veriyor açmıo ne yapabilirim

hellboy726 24 Ocak 2007 16:42

Alıntı:

Meyus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 324918)
bende msn live messenger 8.0 beta war ve nerdeyse bir haftadır msn e girerken hata veriyor açmıo ne yapabilirim

öncelikle hata kodunu bize vermeyi deneyebilirsiniz :bilmem:

Misafir 24 Ocak 2007 19:05

Alıntı:

Meyus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 324918)

BesTaMi 24 Ocak 2007 22:12

mrb..

Ben msn de mobil olayina aboneyim.. ve bunu iptal etmek istiyorum mobile yonlendirilmesini iptal istiyorum..ne yapabilirim.tsklr

ahmetseydi 24 Ocak 2007 22:29

Alıntı:

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 325514)
mrb..

Ben msn de mobil olayina aboneyim.. ve bunu iptal etmek istiyorum mobile yonlendirilmesini iptal istiyorum..ne yapabilirim.tsklr

Merhaba.. Vereceğim linkte nasıl iptal edeceğiniz resimli olarak anlatılıyor..

Resimli Anlatım: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html?highlight=hareketli+msn#post59274

BesTaMi 24 Ocak 2007 22:51

tskkklurler fakat

verdigin linkte iptal etmem icin MY account kismina tiklayip delete yapmam gerekiyor.oysa ki iptal linkinde MY aCcouNT diye bir kısım yok

ahmetseydi 24 Ocak 2007 23:08

Alıntı:

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 325549)
tskkklurler fakat

verdigin linkte iptal etmem icin MY account kismina tiklayip delete yapmam gerekiyor.oysa ki iptal linkinde MY aCcouNT diye bir kısım yok

Adresi ve şifreyi yazıp oturumu açtığınızda karşınıza çıkan sayfada zaten My Account var...

BesTaMi 25 Ocak 2007 08:53

Giriş Yaptıktan Sonra Nedense BAna WELcome xxx gibi Bir Yazi GelmiyoR Gelen Ekran Asagidadir.

http://www.imgadd.com/out.php/i8496_msnmbl.JPG

Bu Ekrandan Ne secersem Seceyim Benden Telefonuma Gelecek Kodu girmemi istiyor...
Cancel Dedidimde ise msn mobile ana sayfasina geliyor..YAni my Account Falan Yok giriş sayfasi neyse o cikiyor.

rifquee 25 Ocak 2007 18:43

Selam arkadaşlar..

Ben msn live kullanıyordum. Bilgisayaar takıldı ve baştan başlatmak zorunda kaldım. Bilgisayar baştan başladıktan sonra msn açılmamaya başladı yani sağ aşağıda icon olarak görünüyo fakat üstüne geldiğim zaman kayboluyordu ve kaç kere tekrar açtım yine aynı şey oldu... Sildim tekrar yükledim 1000 kere baştan başlattım ama olmadı yinede... 7.5 sürümünüde yükledim fakat oda olmadı... Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok sevinirim :)..

ahmetseydi 25 Ocak 2007 21:35

Alıntı:

rifquee adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 326299)
Selam arkadaşlar..

Ben msn live kullanıyordum. Bilgisayaar takıldı ve baştan başlatmak zorunda kaldım. Bilgisayar baştan başladıktan sonra msn açılmamaya başladı yani sağ aşağıda icon olarak görünüyo fakat üstüne geldiğim zaman kayboluyordu ve kaç kere tekrar açtım yine aynı şey oldu... Sildim tekrar yükledim 1000 kere baştan başlattım ama olmadı yinede... 7.5 sürümünüde yükledim fakat oda olmadı... Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok sevinirim :)..

Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun.

doing 25 Ocak 2007 22:57

Merhaba. Benim MSN'de mesajlaşma sırasında kendi avatarım ve kendi smileylerim (MSN'nin standart olanları hariç) karşı tarafa gözükmüyor. Aynı zamanda karşı tarafında avatar ve kendi smileyleri bana gözükmüyor. {ayarlarda karşı tarafın resmimi görme seçeneği zaten seçilidir!!!} Acaba sorun nedir? Herkeste bu sorun var mı? "MSN programında" mı genel bir sorun var? Yardımlarınızı bekliyorum.

*windows live messenger 8
*zone alarm security suite (ayarlarında msn taramasını kapatmama rağmen sorun devam etti)

blueLOVES 26 Ocak 2007 03:30

Windows Vista yı nasıl indire bilirim ayrıca msn 9.5 hiç biryerde bulamıyorum biri bana yardım eder mi??????

ahmetseydi 26 Ocak 2007 15:34

Alıntı:

blueLOVES adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 326673)
Windows Vista yı nasıl indire bilirim ayrıca msn 9.5 hiç biryerde bulamıyorum biri bana yardım eder mi??????

Vindows Vista Lisans Gerektiren bir yazılım olduğu için bu sitede bulamazsınız, ancak XP'yi Vista görünümlü yapmak isterseniz <<< https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/1201-vista-inspirat.html >>> bu linkten indirebilirsiniz.

MSN 9.5 Henüz Çıkmadı. Bazı Korsan Yazılımcıların isim oyunu olabilir. Resmi Sitesinde yayımlanmayan hiç bir Messenger versiyonunu kullanmamanızı öneririm...

Misafir 27 Ocak 2007 15:33

Alıntı:

yakaris adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 324559)
Benim msn adresi girdiğim bölümde başka mail adresleri var. Daha önceden başka bir arkadaş verdiğiniz cevapta Başlat-->Çalıştır a girip oraya control userpasswords2 yazın. Açılan pencerede "Gelişmiş" menüsüne geçin ve "Parolaları Yönet" butonuna tıklayın. Silmek istediğiniz mail adresini seçip "Kaldır" demeniz yeterli diye yazmışsınız ama bende orada adresler görünmüyor. Her yere baktım fakat bir türlü silemedim. Document And Settings in içindeki gizli dosyalar dahil her şeyi temizledim. Kaldırdım tekrar kurdum fakat olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Başlat > Çalıştır > control keymgr.dll yazıp enter'layın.
Çıkan pencerede istediğiniz mail adreslerinizi silebilirsiniz.
Alternatif olarak;
Silmek istediğiniz msn adresini ve şifresini, oturum açtığınız pencereye girin. "Beni anımsa" seçeneğinin yanındaki kutucuktaki işareti kaldırın ve başka bir msn'le oturumunuzu açın. İstemediğiniz msn adresiniz ordan silinmiş olacaktır.

Uzeyir_28 27 Ocak 2007 21:00

Selam arkadaşlar, benim de bi sorum olucak. Messenger kullanırken kaydettiğimiz göz kırpmalarını, avatarları, smileyleri v.b. şeyleri bilgisayara format attıktan sonra nasıl tekrar kullanıcaz.
Hepsi format atınca kayboluyor çünkü, bi yardım eder misiniz :(

shady 27 Ocak 2007 21:51

mrbalar arkadaşlar size saçma ve salakca gelicek ama ben msnimin şifresini çaldırdım ve gizli sorunun cvbnıda unuttum neyapmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz çünkü içindeki 1 adres benim için çok ama çok önemli!bir mail gelmiş olması lazım ve o mail de beni ingiltereye davet eden e-mail!!lütfen bana yardım eden dilesin bednen ne dilerse!!

WOLF 27 Ocak 2007 21:57

sizin bu msn karşıdan kiminle yazışma programını bulamadım nerde ve ingiliz ce yazıyor yardımcı olusanız sevinirim

Misafir 27 Ocak 2007 22:11

Alıntı:

Uzeyir_28 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 328451)
Selam arkadaşlar, benim de bi sorum olucak. Messenger kullanırken kaydettiğimiz göz kırpmalarını, avatarları, smileyleri v.b. şeyleri bilgisayara format attıktan sonra nasıl tekrar kullanıcaz.
Hepsi format atınca kayboluyor çünkü, bi yardım eder misiniz :(

İlgili konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

Alıntı:

shady adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 328506)
mrbalar arkadaşlar size saçma ve salakca gelicek ama ben msnimin şifresini çaldırdım ve gizli sorunun cvbnıda unuttum neyapmam gerekiyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz çünkü içindeki 1 adres benim için çok ama çok önemli!bir mail gelmiş olması lazım ve o mail de beni ingiltereye davet eden e-mail!!lütfen bana yardım eden dilesin bednen ne dilerse!!

Küçük de olsa bir ihtimal, ilgili konuyu inceleyin:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

WOLF adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 328517)
sizin bu msn karşıdan kiminle yazışma programını bulamadım nerde ve ingiliz ce yazıyor yardımcı olusanız sevinirim

Karşı tarafın kimlerle yazıştığını öğrenmenizi sağlayan bir program yok.

aylin_ajans 28 Ocak 2007 19:36

selam discovery i bir türlü yükleyemedim, bana yardımcı olabilir iseniz çok sewinirim tşkler

selam discoveryi bir türlü beceremedim yükledin ancak hata veriyor yardım alabilirmiyim lütfen..

virtuecat 28 Ocak 2007 19:49

Alıntı:

aylin_ajans adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 329412)
selam discovery i bir türlü yükleyemedim, bana yardımcı olabilir iseniz çok sewinirim tşkler

selam discoveryi bir türlü beceremedim yükledin ancak hata veriyor yardım alabilirmiyim lütfen..

sorunu tam olarak yazsaydınız yardımcı olabılırdık + msn surumunuzude yazın

GreenEye 28 Ocak 2007 20:43

selam ya mailim de bi sorun var düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun expolerden mailime girdiğimde mailim şu şekilde görünüyo ama mozilla dan girdiğimde hiç bir sorun görünmüyo yani mail okuma ayarlarında falan bir sorun yok sanırım expolerle ilgili bi sorun var galba Lütfen eğer sorunumu anladıysanız yardımcı olun.. Şu Resimden Dolayı herhangi bi mailime tıkladığımda açılmıyo
http://img402.imageshack.us/img402/4320/sorunot5.jpg

lanvin 29 Ocak 2007 13:06

Alıntı:

only for you adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 316464)
Kardeş bende de aynı sorun vardı. PC deki tüm MSN Messsenger materyallerini sil. Denetim masasından Program ekle kaldırdan Meessengerle ilgili ne varsa sil. Daha sonra C > Program Files in içindeki Messengerla igili ne varsa Shift+Delete ile sil. Tüm herşeyi sildikten sonra Live Messenger'ı http://g.msn.com/8reen_us/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE bu adresten indirip kur. Ben bu sorunu boyle hallettim

Arkadaşım dediklerini harfiyen uyguladım ama hala windows 2000 e Live messenger kuramıyorum :S

İşletim sisteminizi yükseltin diyor halaaaaaa :(

pekseker 29 Ocak 2007 15:04

merhabalar msn adresim anlamadığım bir şekilde açılmıyor live msn den açınca parola veya kullanıcı adı yanlış diyor 7,5 msnden açınca hizmet kulanılmadığından açılmıyor diyor hata kodu 80048823 olarak veriyor anti virüsüm kaspersky işletim sistemim xp şimdiden saolun yardımcı olabilirseniz sevinirim......

saygılar

pekseker 29 Ocak 2007 18:21

arkadaşlar daha önce bi soru sormuştum ne oldu acaba bilginiz varmı saygılar saolun

arkadaşlar cvp bekliyorum şimdide hata kodu 80048821 diyo ne oluyor ya böle anlayamıyom yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm acilen lütfen saolun

arkadaşlar lütfen yardım acil demiştim ama neyse canınız saolsun genede saolun

Misafir 29 Ocak 2007 19:54

Alıntı:

pekseker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330308)
merhabalar msn adresim anlamadığım bir şekilde açılmıyor live msn den açınca parola veya kullanıcı adı yanlış diyor 7,5 msnden açınca hizmet kulanılmadığından açılmıyor diyor hata kodu 80048823 olarak veriyor anti virüsüm kaspersky işletim sistemim xp şimdiden saolun yardımcı olabilirseniz sevinirim......

saygılar

Alıntı:

pekseker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330437)
arkadaşlar daha önce bi soru sormuştum ne oldu acaba bilginiz varmı saygılar saolun

arkadaşlar cvp bekliyorum şimdide hata kodu 80048821 diyo ne oluyor ya böle anlayamıyom yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm acilen lütfen saolun

Sağ altta bulunan saatin üzerine çift tıklayıp bilgisayarın tarih ve saatini kontrol et hata düzelecektir.

M.u.R.a.T 29 Ocak 2007 19:57

Bu programda emeği geçen herkeze teşekkür eder ellerinize sağlık diyorum

DrAm3vLH 29 Ocak 2007 21:29

varya cok sey orendım emn olun

pekseker 30 Ocak 2007 12:15

arkadaşlar daha önce msn ile ilgili maruzatımı bildirmiştim ancak bi cvp alamadım ilgilenirseniz sevinirim saygılar

Misafir 30 Ocak 2007 12:22

Alıntı:

pekseker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330952)
arkadaşlar daha önce msn ile ilgili maruzatımı bildirmiştim ancak bi cvp alamadım ilgilenirseniz sevinirim saygılar

Alıntı:

pekseker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330308)

saygılar

Alıntı:

pekseker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330437)

Alıntı:

gulcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330528)
Sağ altta bulunan saatin üzerine çift tıklayıp bilgisayarın tarih ve saatini kontrol et hata düzelecektir.

Bir önceki Sayfa'da sorunuza Zaten Cevap verilmiş, Bunun dışında yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa, açık ve net bir şekilde yazarsanız Cevap verilecektir.

Saygılarımla.. :)

lanvin 30 Ocak 2007 13:45

Alıntı:

lanvin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 330252)
Arkadaşım dediklerini harfiyen uyguladım ama hala windows 2000 e Live messenger kuramıyorum :S

İşletim sisteminizi yükseltin diyor halaaaaaa :(

ARKADAŞLAR BANA HALA BİRİ YARDIM ETMEYECEKMİ? :*(
ŞU WİN 2000 E BİR LİVE MESSENGER KURAMADIK GİTTİ.
ÇILDIRACAM.HER SEFERİNDE XP' YE YÜKSELTİN DİYOR.
NOOOOOOOOOOOLUR YARDIM EDİN. ÜHÜHÜHÜHÜ

Misafir 30 Ocak 2007 14:21

Alıntı:

lanvin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 331049)
ARKADAŞLAR BANA HALA BİRİ YARDIM ETMEYECEKMİ? :*(
ŞU WİN 2000 E BİR LİVE MESSENGER KURAMADIK GİTTİ.
ÇILDIRACAM.HER SEFERİNDE XP' YE YÜKSELTİN DİYOR.
NOOOOOOOOOOOLUR YARDIM EDİN. ÜHÜHÜHÜHÜ

Windows Live Messenger'da Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2003; Windows XP; Windows XP 64-bit

Saygılarımla.. :)

kadio 30 Ocak 2007 15:53

bana msn listemdekilerden birinden b link geldi ileti olarak ona tıkladım artık bndende herkese gidiyo bnm isteğim dışında.Diğer mail adresimde de oluyo nasıl gidericem bu sorunu yardım edermisiniz :(

virtuecat 30 Ocak 2007 16:16

Alıntı:

kadio adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 331146)
bana msn listemdekilerden birinden b link geldi ileti olarak ona tıkladım artık bndende herkese gidiyo bnm isteğim dışında.Diğer mail adresimde de oluyo nasıl gidericem bu sorunu yardım edermisiniz :(

bu bir virus dur pc nızı taratın antıvırus ıle eger temıslenmez ıse format atmaktan baska cağre yok

Blizzard1905 30 Ocak 2007 22:57

Arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dilerim. 212 Mesaj sayısına ulaşmış bi topicte ne kadar arama yapsamda sorunumun tam olarak açıklayıcı bi cevap bulamadığımdan buraya yazmak zorunda kaldım.Sorunum şu:

Msn 7.5 kullanırken seslerde herhangi hiç bir sorun yoktu.(ileti sesleri,titreşim vb.) fakat 8.0 a geçtikten sonra gelen sesler yarım gelmeye bazende hiç gelmemeye başladı.Bunun sebebi ne olabilir ? Nasıl düzeltebilirim? Tekrardan özür dilerim.Kolay gelsin.

alptekgul 31 Ocak 2007 01:29

ya ben plusı yukledım tam duzen calısıo ama her bılgısayarı kapatıp actıgımda plus msnden yoq oluo
tekrar yuklemek zorunda kalıyorumm
bı turlu cozemedımm acıl yardımlarınızı bekliorumm............

sheldon 1 Şubat 2007 12:44

kardeşler ben 8.0 tam sürümmsn vardı bide media player skini vardı forumda onu yükledim 8.0 da sorunsuz çalışıyo bugün de 8.1 i yükledim onda yamuk yumuk gösteriyo. o skin 8.1 ile uyunlu değil mi acaba? bilgilendirirseniz sevinirim hea bide eğer 8.1 ile uyumlu değilse 8.1'le uyumlu olan o skini nerden bulabilirim? çok şey istedim galiba ya :$

pardon pardon çok özür dilerim gerekli bilgiyi programı yüklerken söylüyomuş zaten 8.0 ile uyumlu olduğunu. peki ben bu media player 11 msn skinini nereden bulabilirim ?

8.1 ile uyumlu olan media player 11 sikinini neden bulabilirim :D

balacan 1 Şubat 2007 15:42

kardes benim sorunum msn messengere flash objelerini yerlestirmek istiyorum(göz kirpmalari,dinamik resimler vs.) ne ve nasil yapabilirim
Tesekkürler

mermerci 2 Şubat 2007 03:02

lütfen acil yardım, bir siteden kişisel ileti bölümüne ............. yi kopyalayın diye birşey vardı, bende hemen kopyaladım ve msn im hata veriyor. 80004005 hata kodu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım. sabahtan bu yana uğraşıyorum yapamadım.

NeutralizeR 2 Şubat 2007 04:13

Alıntı:

balacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 333265)
kardes benim sorunum msn messengere flash objelerini yerlestirmek istiyorum(göz kirpmalari,dinamik resimler vs.) ne ve nasil yapabilirim
Tesekkürler

Henüz mümkün değil.

Alıntı:

mermerci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 333719)
lütfen acil yardım, bir siteden kişisel ileti bölümüne ............. yi kopyalayın diye birşey vardı, bende hemen kopyaladım ve msn im hata veriyor. 80004005 hata kodu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım. sabahtan bu yana uğraşıyorum yapamadım.

C:\Documents and Settings\NeutralizeR\Local Settings\Application Data\Microsoft

Bu klasör altında bulunan Messenger ve Windows Live Contacts klasörlerini siliniz.

Not: 'NeutralizeR' yerinde kendi windows oturum açma adınız olacak.

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık