![]() |
Lokmanı Hekime Seni Öğretiyorum! Lokmanı Hekime seni soruyorum! Gözlerini gönlümüm mavisine dayadın Yeni doğan bir çocuk bereketiyle girdin gönlüme, Seni sevebilecek kadar tanıyorum! Yüreğime seni hapsedecek kadar deliyim Seni zindanıma atıyorum Mahkumu değil sultanı oluyorsun gönlümün.. Umutlarımı denize bırakıyorum, Dalgasız bir liman şehrinde Şimdi sadece sana tutunuyorum, Kokunu rüzgarlarla sal bu diyara Sesini telefondan işitirim bir gece vakti Pembe yaşmaklı resmin ellerimde şimdi, Sensizliği yakıyorum bu limanda Tüm haber güvercinlerini sana yolluyorum.. Sensizliğin ilacını Lokmanı Hekimden soruyorum Nerden bilebilirdim ki Dünyanın cevapsız tek sorusunun olduğunu Önceleri çok korkmuştum Ama biliyorum ki Devasız dert vermemiş Yaradan yaralı kullarına Sonra, seni sende bulduktan sonra Lokmanı Hekime seni öğretiyorum! |
DİYEBİLSEYDİM Anladım diyemem ki ! Suçluyum. Belki ben anlatamadım sana kendimi Tutuştum, yandım da yokluğunda her gece Yine gözyaşlarımla söndürdüm kalbimi. Her gün her dakika seni özlerdim Bitmezdi kederim senin yanında bile Susardım, gözlerime baktığın zaman Mermer bir heykelin çaresizliğiyle Oysa neler düşünürdüm sen yokken Sana kavuşunca neler söylemek isterdim Dakikalar bir ışık hızıyla geçerdi Ayrılık başlayınca ben biterdim. En kötüsü beni koyup gitmendi O, öyle bir yalnızlıktı anlatılmaz Hep yarım kalmış heyecanlar hazlar içinde Biterdi bir kış, geçerdi bir yaz. Ve nice yıllar kovalardı birbirini Gözlerimde gitgide büyürdü mesafeler Bütün teselliler uzaklarda kalırdı Bütün çiçekleriyle solardı bahçeler Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi? Bir gün duyduğum gibi kal diyebilseydim. ...BİTANEM... |
Lanet Olsun Sensiz Batan Güneşe Bir bataklığın içindeydim, beni sen kurtardın inan buna etrafım karanlık kimseyi görmüyordum bir güneş gibi onumu aydınlatan sen yolumu değiştirdin su an gecenin 4:00 ü ve ben hala seni düşünüyorum su an sen yanımda olsan ne kadar mutlu olurum bir bilsen sanki dışarıda bir sur sesi var ve bunu kimse duymuyor kalbimden çıkan (aşkım)sesini kimse duymuyor lanet olsun sensiz batan güneşe lanet olsun sensiz geçen güne bana ne kadar uzak olursan ol mutlaka ama mutlaka bulacağım seni |
SEVMEK GERÇEKTN O durmadan kaçıyor; Sen ardından gitmiyorsan; O günün her saatinde saklanıyor, Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; Boşuna aldatma kendini, Onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, Dudağındaki sigarada , Okuduğun kitapta, Mırıldandığın şarkıda, Söylediğin şiirde, Gördüğün rüyada Ve yaşaman icin Ciğerlerine doldurduğun havada O yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; Onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının, Mavi maviliğinin farkında değilse, Beyaz yalnız o giydiği zaman Güzelliğini haykırmıyorsa, Sabahları onu görünceye kadar Güneş doğmuyorsa Ve onsuz gökyüzü geceleri Aya, yıldızlara hasret değilse Onu sevmiyorsun demektir. Sokakta gördüğün her yüzde Ondan birşeyler aramıyorsan, Güzel bir manzara, Hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa, Uykudan uyandığın zaman Yaşamakta olduğundan önce Onu hatırlamıyorsan, Omuzlarına dökülmüş saçları, Bir sis perdesinin ardında Her zaman gülen, Işık sacan gözleri Aklına gelmiyorsa, Durup durup avuçlarının Sıcaklığını özlemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Dünyada yaşıyan öteki insanların Senin için hâlâ bir değeri varsa , Ona karşı tutumunu Toplumun köhne ve manasız Kurallarına göre ayarlıyorsan Ve açık açık Sanki var olduğunu haykırırcasına Sevgini söylemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Yok o senin icin Herşeyden değerliyse, Gözünü yumduğun anda Onu görebiliyorsan, O bütün şarkılarda, Bütün şiirlerde, Bütün resimlerde ise, Ona muhtaç olduğunu Söylemekten utanmıyorsan, Senin içten ve büyük sevgine Karşılık vermiyeceğinden Korkmuyorsan, Bütün bencil duygularından Sıyrılabilmişsen Onun için herşeyi, Ama herşeyi yapacak gücü Kendinde buluyorsan, Her hali sana Ayrı ayrı güzel geliyorsa, Karşıisında kendini Bir çocuk gibi hissediyorsan, İstediği anda onun için Ölebileceksen, Onun için yaşıyorsan Ve yine onun için Bildiğin bilmediğin Bütün düşmanlıklara Karşı koyabileceksen, O her geçen dakika Sende biraz daha büyüyorsa Ve kendi kendine bile Çok sevdiğini bütün Samimiyetinle, İnanmışlığınla İtiraf edebiliyorsan, Bir gün o seni hiç, Ama hic sevmediğini söylese bile , Senin sevginde azalma olmayacaksa Ve ölünceye kadar onu aşkların En olumsuzu ile sevebileceksen; İşte o zaman Onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, Gercek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek Ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O , hiç sen olmasan bile, Seni bir parça sevmese bile.... ...BİTANEM... |
son günlerim birak dursun elimde ellerin tutamam belki bu son günlerim kavursun beni son defa bu gözlerin göremem belki bu son günlerim bu askin gercehiinden gerisi yalan bir bakisin,bir gülüsündü beni benden alan kötü günler olsun ufukta kaybolan bulamam belki bu son günlerim aglama gözbebegim sil gözlerini bugün babari esirgeme tatli sözlerini sar kollarina sevgilim sür yüzlerini saramam belki bu son günlerim |
Ağlatan Mutluluk Çıksam şimdi güzelliğin gökyüzüne Dolaşsam Görsem bütün tanrısal sevgileri Ölümsüzlüğün sofrasına bağdaş kursam Ve anlatsam Anlatsam o ağlatan mutluluğu Bilmem inanır mı bana mavilikler Suskun bir coşkunun doruklarında Pürköpük ve rüzgarlı Bir nehir kahkahasıydı gözyaşı Vivaldi böyle dinlenirmiş meğer Mutluluk bile sensiz çekilmezmiş Ben ki yaşamı toprak bilmiştim Nice tohumlar ekmiştim bunca yıl Geç anladım Aşkın tohumu sensiz ekilmezmiş Sessizlik açarken zulüm bahçeleri Gözlerinde bir anda dört mevsim Her mevsimin güzelliğinde sen Bunca ayrık ve diken içinden Güle çıkmak işte budur desem Bilmem inanır mı bana çiçekler İçimde sayısız denizlerin şahlandığı O günü tarihlesem şimdi Irmak ırmak çizsem zamanın yüzüne Adına sonsuzluk desem Ve her saniyesini o sonsuzluğun An be an şiirleştirmek istesem Bilmem inanır mı bana sözcükler |
http://www.gitme.net/im/0px.gifhttp://www.gitme.net/im/tepelik.gif Şarkılarda Gitme Gördün mü bak? bizden ötesi de varmış.. yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.. Kaderimde bu da mı vardı? sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer.. Kör olsun bu gözler, görmeyeyim bir daha. Yar ellerin nerde? ya beni de götür ya da gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki.. ölürüm hasretinle Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde.. Anılar, birer birer batırır hançeri kalbime.. http://www.asksiirleri.net/Flash_dosyalar/gul.jpg Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer.. Kör olsun bu gözler, görmeyeyim bir daha yar ellerin nerde? ya beni de götür ya da gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki.. Ölürüm hasretinle |
Ben senin herşeyinim, muhtaç olduğun ela gözler bana ait yüreğin isyanlara boğulduğunda gözlerin sonsuz bir karanlığa daldığında ellerin titreyip tutunacak bir dal aradığında başını yasladığın omuz gözyaşını silen dost ve yüreğinin kıyısında seni izleyen sana aşık bir kalbim ben Farkındamısın bilmiyorum ama ben senin herşeyinim sen bensiz yaşayamazsın kim çeker kahrını benden başka kim açabilir kalbinin kapılarını sana hiç kapanmamacasına böyle kim sevebilir seni böyle hiç kimsenin kimseyi sevemediği kadar böyle sen bensiz yaşayamazsın yüreğin kör bir güvercin misali bilinmeyen bir yöne doğru savruluverir her bitmeyen gecenin sabrı olurum sana her şarkının bir köşesinde sana karşı hissettiklerim ve ve bizi anlatan bir nota yatar unutma her şiirin en kuytu sözleri benden sanadır yüreğin bana ağlar sen başkasına ağlarken ben ölürsem kaç gün dayanırsın dönüşü olmayan sonsuz gidişime mezarımı sulayan gözyaşların kaç gün yüztutmaz kurumaya Uzat ellerini sevdiğim bak gözlerime bakabildiğin kadar sev sevebildiğin kadar tut ellerimi bırakma sakın belki farkında değilsin ama ben senin herşeyinim... |
sensizlik GECELERİM UZUN GÜNLER BİTMEK BİLMİYOR SENİ DÜŞÜNDÜĞÜM HER AN GÖZ YAŞI GÖZÜMDEN EKSİK OLMUYOR HASRETLE YAŞAMAYI ÖĞRENİYORUM AMA BU GÖNÜL SENSİZLİĞİ KABULLENMİYOR GECELERİM UZUN GÜNLER BİTMEK BİLMİYOR HER AN AKLIMDASIN HER DAKİKA KALBİMDE SEVMİŞİM SENİ SÖZ GEÇERMİ GÖNLÜME BUDA BİTER ELBET KADER MAHKUMU DEĞİLİZ YA ANLATIYORUM HER GÜN UNUTMASIN DİYE YÜREĞİME GECELERİM UZUN GÜNLER BİTMEK BİLMİYOR NE ANAM VAR NE BABAM BİR BAŞIMAYIM İSYAN EDEMEM KADER BU TALİHİMEMİ YANAYIM ÜZÜLME DEME SENSİZ NASIL MUTLU OLAYIM BEN SENİ SEVMİŞİM SENSİZ NASIL YAŞAYAYIM GECELERİM UZUN GÜNLER BİTMEK BİLMİYOR SENİ GÖRECEĞİM GÜNÜ DÜŞÜNÜR AVUNURUM BEN DELİKANLIYIM SEVGİMİ SONUNA KADAR SAVUNURUM SEN UNTUTTUNYA YAZIKLAR OLSUN SENİ SEVEN GÖNLÜME SEN KORKMA ÖLMEM AMA BİRDAHADA SEVMEM KALBİME PRANGALAR VURURUM |
KARA TALİHİM Yüzüme gülmedin,güleceğin yok Ah benim kara talihim kara bahtım Sevdiğim hiç bir şeyi vereceğin yok Ah benim kara talihim kara bahtım Doğan güneşten umudumu kestim Geleceğe karamsarım artık Anladım penceremden güneşide göreceğim yok Ah benim kara talihim kara bahtım En sevdiğim şeyleri elimden aldın Sevmediğim şeyleri başıma saldın Ne zaman kırılır bu feleğin çarkı Ah benim kara talihim kara bahtım Ahlarla arkadaş ettin beni Yanlızlıklarımda ahlarım oldun İşte yanlız bıraktın beni Ah benim kara talihim kara bahtım |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık