![]() |
Lanet Olsun Seni seviyorum deyişine, Sözlerin gibi yalan gözlerine, Yastığım olan dizlerine, Lanet olsun ********… Seninle geçen her güne, Han misali gönlüne, Hayatına, ölümüne, Lanet olsun ********… Sözde masum bakışına, Saçına çiçekler takışına, Dürüstlükten kaçışına, Lanet olsun ********… Saltık aşkına, sevgine, Gözlerinin rengine, Seni gördüğüm o güne, Lanet olsun ********… Senin için ağladığım gecelere, Seni seviyorum diyen dillere, Senin için kopan güllere, Lanet olsun ********… Seninle gezdiğim kırlara, Senin için aştığım dağlara, Seni düşündüren yağmurlara, Lanet olsun ********… Seni gördüğüm rüyalara, Sana beslediğim duygulara, Sana bağlı olan umutlara, Lanet olsun ********… Sana harcadığım yıllara, O adını yazdığım yollara, Senin gibi olan tüm kullara, Lanet olsun ********… Seninle kurduğum hayallere, Seninle tuttuğum dileklere, Sana benzettiğim çiçeklere, Lanet olsun ********… Seni hatırlatan her şeye, Senden gelen neşeye, Gezdiğimiz her köşeye, Lanet olsun ********… |
SEN SÖYLEMEDEN DE BİLİYORUM http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif Seziyorum ki kaçacaksın.. Yalvaramam koşamam Ama sesini bırak bende Biliyorum ki kopacaksın Tutamam saçlarından Ama kokunu bırak bende Anlıyorum ki ayrılacaksın Çok yıkkınım yıkılamam Ama rengini bırak bende Duyumsuyorum ki yiteceksin En büyük acım olacak Ama ısını bırak bende Ayrımsıyorum ki unutacaksın Acı kurşun bir okyanus Ama tadını bırak bende Nasıl olsa gideceksin Hakkım yok durdurmaya Ama kendini bırak bende |
Dağınık Bak bugün de güneş doğdu Bugün de yaşıyorum Odam geceden kalma Dağınık, Bir tarafta saçların Bir tarafta gözlerin Tek tek topluyorum Yine de bir "sen" yapamıyorum.. |
Boş Kalmış Gönülle Yaşanır mı Dost Dost; nasıl yazı bu; neden mutsuzum, Sevdaya hem açım, hem de susuzum, Neredeyse bir yıldır, hep uykusuzum, Yar beni dizinde uyutur mu dost... Dost; ne zordur; ayrılık acısı çekmek, Ne acıdır her gece, gözyaşı dökmek, Aşkın sayfasını, yırtıp ta; yakmak, Küledip savurmak, hiç olur mu, dost... Dost; bu ne müşkül iştir, bu; nasıl kader, Aşk biter degönlüne; oturur keder, Çok sürmez; bu canı alır da gider, Boş kalmış gönülle; yaşanır mı dost... |
Daha Us Taş atar aylara günlere gezegenlerden o, Avuçlarında en bağnaz inanış, ******k. Ver sen bir ölçek, bir ölçek daha, bin yıl ötesinden, Aç gömüleri Dara'nın ******k. Emmez ki bebe, dolmaz ki b****** annesi, Nice emse emdirse, anlam ******k. Bir kurt ulumaz, ama kılları delice büyür, Bakımsız ormanlara, mağaralara, ******k. Yetmiyor, yetmiyor bana bu yeryüzü yalnızlığı, Burda bütün sevdiklerim ******k. |
Boş Ver Yaşadın mı sen hiç hasreti? Yanındayken sevdiğin. Kan ağladı mı yüreğin? Dokununca sevdiğine. Akıttın mı göz yaşını içine? Ağlarken geceleri, duymasın diye sevdiğin. Yıllar yılı cefa çekip, Vefasızlığı vefa ile karşıladın mı? Teselliyi aşkının meyvelerinde aradın mı? Söyle dost, Sazın, sözün, kalemin aşkına söyle, Bir umut, bir umut diye bekledin mi onlarca yıl? …………. Anladım, Bakışından anladım, Boş ver sen, Bilemezsin, Bilemezsin ne hallerdeyim, ne yangınlardayım Ağrıtmayayım başını, Üzmeyeyim seni de boş yere, Haydi, kal sağlıcakla, Görüşmek umudu ile, Mutluluklar içinde…. |
Dağlarda Kar Olsaydım Şu dağlarda kar olsaydım... Bir asi rüzgar olsaydım... Arar bulur muydun beni, Sahipsiz mezar olsaydım? Şu yangında har olsaydım... Ağlayıp bizar olsaydım... Belki yaslanırdın bana, Mah****a duvar olsaydım... Şu bozkırda han olsaydım, Yıkık perişan olsaydım... Yine sever miydin beni, Simsiyah duman olsaydım? Şu yarada kan olsaydım, Dökülüp ziyan olsaydım... Bu dünyada yerim yokmuş, Keşke bir yalan olsaydım!. |
Boş Ver Gitsin sallayıp sağ elini sola boş ver gitsin demektir hayat dediğin bırak kendini bir akıntıya vurursun elbet bir gün kıyıya bir tekme atıp yoldaki taşa boş ver gitsin demektir hayat dediğin yağmurda ıslanmaktır şemsiyeyi açmamak yırtık cebinde taşımaktır sevdayı ve düşürmektir ansızın sıkıldığında birde neşeli türkü tutturup içinden boş ver gitsin demektir hayat dediğin |
Dediğin Olsun Ey sevdiğim güzel, benle dalaşa Girme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Öfke oklarını yay gibi kaşa Germe mi diyorsun ? Dediğin olsun... Ne demiştin bana sen geçen salı, Kesiyorsun şimdi bindiğin dalı, Sakın ha bir daha, yoluma halı Serme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Sanma ki arzumdu düşmen bu hale, Ne yapayım sen de kaldı ihâle, Bundan sonra bana ne gül ne lâle Derme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Yarın da var amma, unutma dünü, Yok yere harcama şu genç ömrünü, Değmem ben, kaptırma bana gönlünü Verme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Dayanırsın elbet kışa soğuğa, Fakat sığmaz bu yük iki koltuğa, Sen kim, mesut olmak kim, mutluluğa Erme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Akıntıya karşı çekilmez kürek, Kolay değil ki bu, güç kuvvet gerek, Aşk çile demekmiş, yok bende yürek Sevme mi diyorsun ? Dediğin olsun... |
Boş Yere Ağlama Bir gün ben öleceğim, Eminim sen mezarımın, başına gelip de Ağlayacaksın boş yere ağlama, Gidenler geri gelmez. Ağlasan da fayda etmez. Sen, seni seveni görmedin, Gözlerin o kadar kör olmuş ki; Sevdam için senin için akıttığım, Gözyaşlarımı göremedin, Şimdi boş yere ağlama, Sen bari o güzel gözlere kıyma… Benim için sen ağlama, Ben ağladım hep ikimiz için Seni düşündüğüm için… |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık