![]() |
HOŞGELDİN Sor dun ya bana Noldu Yazıların Bitti Mi Unutulduk mu diye Unutulurmusun ki sen Unutulmazlar arasında olduğunu biliyorsun Unutulmayacağını da Unutulamayacağını da biliyorsun Sadece ve sadece Gözlerini kaçırmıştın ya benden İlham perim Gözlerinde Gözlerinde Kocaman Bir Sen Gördüm Gözlerinde Yerini Yurdunu Gördüm Gözlerinde İlini İlçeni Gördüm Gözlerinde Yurdumu gördüm Gözlerinde Dünyayı gördüm Kainatı Gördüm Gözlerinde Ama Yüreğini gördüğüm gözlerinde Gözlerindekini Göremedim ya İşte ondan gitti İlham perim Evet GÜZELİM bütün mesele Bu Gözlerini Kaçırdıydın Ya Farkında olmadan İlham perimi de kaçırmışsın Bütün mesele Bu Nolur Bidaha kaçmasın Gözlerin Benim de ilham perim kaçmasın ...BİTANEM.... |
Böyle Mutluyum Lütfedip, arayip, sormayin beni, Ben böyle mutluyum, böyle huzurlu, Ne olur bırakın, yormayın beni, Ben böyle mutluyum, böyle huzurlu. Yarın seveceksem, yarın olmasın. Acı çektirecek bir yarim olmasın. Hasretle anacak, anım olmasın. Ben böyle mutluyum, böyle huzurlu. |
şümesin Baharlarım Gitme, Üşümesin baharlarım. Bırakma beni karanlıklara. Alışkın değilim sensiz uyanmaya. Dikenleri serme gülümseyen yüreğime. Gitme, bir gülüşün avutmaz beni.. Gitme, Ardından bakakalmasın gözlerim tozlu yollara. Simsiyah bulutlar çöreklenmesin gözlerime. Buğulu pencerelerimden, Kanatlanmasın düşlerim mavi gökyüzüne. Gitme, alınyazım. Gitme, dayanamaz bu can gidişine. Yalnızlık öpmesin sensiz dudaklarımı. Solmak istemiyorum, Kırık aynaların kirli suretlerinde. Hazanlar girmesin taze gelincik tarlalarıma. Göçmen kuşlarım gitmesin uzak diyarlara. Dur gitme... Islak şiirlerim kederimle, Yüreğim gidişinle ağlamasın. Gülen gözlerime hicranlar inmesin. Ne olur gitme canım, Uçurumlar büyümesin duvarlarda. Pencere önünde kurumasın. Sana büyüttüğüm kardelenler. Uyandırma beni ayrılıklarınla.. "Gitme " diyen dudaklarım, Senden sonra fırtınalarda delice kanamasın. Üşümesin gönül bahçem. Benek benek açan güllerim, Mevsimsiz avuçlarımda solmasın. Gitme, sol yanımdaki nefesim,sevdiğim. Gitme, ne olur. Üşümesin, gülüşlerinde açan baharlarım. Arsız rüzgarla kırılmasın kapılarım. Öksüz kalmasın şarkılarım. Gitme, ne olur sevdiğim. Senin gözlerinden, Senin yüreğinden başka Sevgi sığınağım yok Selenim.... |
Boynumda Ellerim içimin kızıllığınca gül ve yangın dalında unutulmuş bir üzüm tanesiyim belki belki bir söğüt dalının efil efil titreyen yaprağıyım uzak bir iklimde esip geçen rüzgarlara ağıt yakan bir gün çözüp bakışlarımı tel tel kirpiklerimden elif elif ağlayan gümüş saçlı bir anneye bağışlayacağım son kez ağlayacağım belki düşerken sevdanın eşiğine varsın bağışlamasın beni hayat ki, ay uzak tepelerin ardına çekilsin yarasına acılar düşsün kırlangıçların eriyip gitsin hüzünlü bakışlarımda ne varsa yokluğuma kahırlanmayacaksa bu kent ah çekmeyecekse eğer ardımda kalan anılar Ah ey yarasında nehirler fışkıran kalbim susuyorum işte acılara akan bir sesle hayati, ateşten bir ip boynumda koynumda buzdan bir top biliyorum her susuşun ardında bir yalnızlık var bir özlem var, kahırlanmak var düşlerin her uzanışında yıldızlara hüzünlü yüzüm aykırı sakalımla dünyanın orta yerinde kederli bir dağ gibi durmuşum ondandır yaban otları gibi aykırı duruşum bunca incinmişliğim ondan içimi kemirirken utangaç Ulalar heyulasında geçmişim susuyorum ki, acıma kimseler merhamet etmesin çünkü hep sevgilerden aldım suların derin akışını ve nakışını yüreği elmas bir kızın dantelinden söktüm biliyorum yangınlar kentinde kıvılcımlar bir sevdadır gül yaprağına konmuş bütün yıldızlar sırtını dönmüş bana, ayda küs hayat bu işte ey kalbim bir varmış bir yokmuş varsın kirpiklerimden acı dökülsün yüreğimde büyüttüğüm kır menekşeleri için son bir damla su istiyorum senden ey kalbim Allah aşkına bu çölleri sen yarattın iflah olmaz ömrüme senden aldım bu kadar sevmeyi, özlemeyi, kahrolmayı şimdi boynumda kendi ellerim bağışlama beni tükenmiş ümitlere yeni vahalar gerekmiyor çünkü her bahar kuşlar kanat çırpınca özgürlüklere sesler gelince karlı dağların ardından türkü ırmaklarında ve ben uzanıp durduğumda yatağıma ince bir su gibi ıssız sorun kalbime özlemek nedir, acı çekmek nedir, hüzün nedir yasaksa aşk, titreyen yüreklerin deltasında varsın kurusun güller, sular kararsın, kumlar yansın bir çöl akşamıyım artık bir bıçak keskinliğinde yakınmadan esip geçiyor düşlerim savunmasızım, sus ey kalbim intizarın sende kalsın gizle, vuslatı arzulayan bir kor ol yan kalbim, kimse bilmesin bütün çığlıklarını kuşansın gelsin ölüm |
DÖN DURMA SEVDİM O GÜZELİ KİLİTLENDİ GÖNÜL KAPIM ZALİM KADER BANA NEDEN KÖTÜLÜK EDER EDEMEM KİMSEYE SİTEM ÇOK YANDI CANIM HAYALİ O YARİN UFKUMDAN SİLİNİR GİDER. DÖN DURMA BİR AN DURMAK NEYE YARAR. BEN DÖNERİM DÜNYAM DÖNER ETRAFINDA SEÇDEM TANRIYA GÖNLÜM VARISIN YARA AĞLASIN GÖZ YAŞLARIM GÖZ PINARLARIMDA AKAN AŞKIN ZEHRİDİR O DAMARLARINDA DÖN DURMA BİR AN DURMAK NEYE YARAR BEKLEDİMĞİM SABAHIN GÜNÜ OLDU AKŞAM. BU GÜN YINE HASRETI İÇİMDE KALDI YARİN KARANLIK GECENIN YANLIZLIĞINDA VARIM HEPGECE GÜNDÜZE ZATEN HASRETKARIM DÖN DURMA BİR AN DURMAK NEYE YARAR. GÖNLÜM İSYANDA SENDEN ESİNTİLERLE SANA SESLENEMEM TITRER SESİCE SESİM YETMİYOR ANLATMAYA AŞKIMI NEFESİM ÖYLE BİR HALDEYİMKİ BU İŞKENCELERLE DÖN DURMA BİR AN DURMAK NEYE YARAR DÖN DURMA DÖN EY AŞKA SEVDALI BAŞIM KARARSIN GÖZLRİM UYUŞSUN KALBİM SÖNSÜN ALEV ALEY YANAN AŞKA ATEŞIM HUZURA KAVUŞUR İŞTA O ZAMAN NAŞIM DÖN DURMA BİR AN DURMAK NEYE YARA ...BİTANEM... |
Üşüyor musun Kalbim Üşüyor musun kalbim? Üşüyorsan yakayım ciğerlerimi. Meğer , ayrılıklara doğmuşuz biz. Günahlarla dokunmuş ölümüne sevgimiz. Yine terkedildik baharlar gelmeden.. Yine bize ağıtlar kaldı terkedilenden. Hadi gidelim yaban ellere.. Yalanın olmadığı, Çiceklerin hiç solmadığı, Yetim çocukların düşlerine gidelim. Sürgüle, kırılmış kapılarımızı, Yak, çileye yoğrulmuş anılarımızı.. Hadi gidelim artık güneş doğmadan. Sahillerimize ateşler uğramadan. Gidelim kalbim, uçsuz bucaksız ummanlara. Üşüyor musun ayrılıklarda kalbim ? Üşüyorsan yakayım umutlarımı. Meğer, acının toprağında filizlenmişsiz. Batan dikenleri gül diye severken, Sevda hiç bitmeyecek zannetmişsiz. Yanıldık be yüreğim, Dağ gibi yüreğimizle yıkıldık be yaralı kalbim. Hadi hazanlar vurmadan gözlerimize. Bir daha çıkmamak üzere Zifiri karanlıklara girelim. Biz kır çiçeklere alışkınız. Kirpiklerimize ateş düşmeden, Bu can hasretlikte közlenmeden, Bir daha dönmemek üzere Karlı yamaçlara, küskün baharlara gideli |
Bu Ara Dokunmayın Bana Bu ara bana dokunmayın Ben bende değilim, Sakın üzerinize alınmayın, Kavgam kendimle sizle değil. Suçlu aramayın karanlık gecelerde, Benimki sessiz bir çığlık, Tükenmiş bir haykırış, Alın götürün beni çok eski senelere. Ruhumdaki duygular haçlı seferleri gibi, Kırmak istemiyorum ne seni, nede senin gibileri. Biliyorum çekmek istiyorsunuz, Uçurumun kenarından beni. Ben zaten uçurumun dibindeyim, Kurtuluş ölümümdür benim, Tanrım cennette kavuştur, tüm sevenleri. |
Üşüyorum Soğuk iliklerime kadar işliyor Hatta alyuvarlarıma kadar Hasret ateşinde olmasa vallahi Bu soğuk dondur beni Üşüyen ellerimi hohluyorum fayda etmiyor Sigaramın ateşinde ısınmaya çalışıyorum Faydasız faydalar Sonra dağlara bakıyorum Her yer bembeyaz her yer kar Yalnız gece karanlık gece korkunç Karanlık saçların gibi Yalnız dağlarla da küskünün Saçların gibi Dağlar bana soğuk getiriyor düşman getiriyor Daha geçenlerde bir şarjör attım üstüne İsmini yazdım kurşunla Sonra dalıyorum uzaklara Düşmanımın gözüne dağlara Bir ses duyar gibi oluyorum Düşüncelerim dağılıyor irkiliyorum Bakıyorum etrafa kimseler yok Yumruklarımı sıkıyorum hıncımdan öylesine Üşüyen ellerimle karın üstüne ismini yazıyorum Kararsızlığımı ortaya koyup siliyorum Hepsini Rüzgar ıslıklarıyla seviniyor yalnızlığıma Uzaktan gelen köpek sesleri dağıtıyor düşüncelerimi Sonra yine dalıyorum uzaklara inatsa inat Aslında sen bana çok yakınsın İşte şuradasın Uzatsam ellerimi tutacak gibiyim Ama açsam gözlerimi gideceksin biliyorum Açmıyorum işte bende gözlerim Ve birazdan güneş doğacak yalnızlığıma Üşüyen şakaklarımın üstüne Sanki beni utandırmak için vuracak alnıma ve şakaklarıma biliyorum güneşi sensiz karşılayacağım çünkü ben sensizim ve üşüyorum. |
Asık Surat Yakışmıyor Sana Bu asık surat yakışmıyor sana Hele bu buğulu bakışlar Hiç mi hiç senin değil Bu sert duruşlar Hışım gibi gelişlerin Senin değil bu öfkeli halin İstesem benim için Bir kerecik güler misin? |
Ümitsiz Aşk senden başka her şey tam masamda . kainat dolu dolu yaşıyor geceyi . yıldızlar yerli yerinde. ay tam karşımda kur yapıyor denize gece gece gibi… kuşların sesi kesildi yuvalarında, ağaçlar erketeye yatmış bekliyor, sensizlik şairce bir **** zulası. yüreğim çıplak bir erkek vucudu kadar masum senli hayaller dağlıyor gözlerimi. rakım,sigaram,müziğim; iyisimi biz masa başında ölelim |
| Saat: 01:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık