![]() |
Nefesimsin Sen bir çiçek değilsin ki ; sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam. ...BİTANEM... |
Bu Aşk Burada Biter Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderem bir nehir akıp gider Bir hatıradır şimdi dalgın uyuyan şehir Solarken albümlerde çocuklar ve askerler Yüzün bir kır çiçeği gibi usulca söner Uyku ve unutkanlık gittikçe derinleşir Yan yana uzanırdık ve ıslaktı çimenler Ne kadar güzeldin sen! nasıl eşsiz bir yazdı! Bunu anlattılar hep, yani yiten bir aşkı Geçerek bu dünyadan bütün ölü şairler Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider. |
Dayanamıyorum Artık dayanamıyorum Bu acının gücüne O kadar zor geliyor ki dokunuyor gücüme Bir türlü kabullenemiyorum öldüğüne Beni yalan dünyada iki yüzlü çıkarcı İnsanlarla bırakıp göç düğüne Böyle sessizce elveda demeden gittiğine En büyük günahkar olsam da Cehennem ateşinde yanıp kavrulsam da Bekle beni geliyorum yanına 23 yıllık ömrümü bitiyorum şuan da. |
Aşk Son Damlasına Kadar Sürecek aşkım yağmur yağıyor bu aşk son damlasına kadar sürecek aşkım ağlıyorum bu aşk son damlasına kadar sürecek özür dilerim bunu engelliyemem bu aşk son damlasına kadar sürecek özür dilerim buna karşı koyamam bu aşk son damlasına kadar sürecek çünkü bu aşk son damlasına kadar sürecek |
Dayanmam Lazım Hasretine Sensizliğin ışıkları vuruyor bu sabah yine, Ne yapsam dinmiyor hasretin. Varlığın hayatımı aydınlatırken, Yokluğun karartıyor. Hasretin dinmek bilmiyor, Her geçen gün hasretimi,sevgimi ve seni büyütüyor içimde. Biran önce kavuşmak istiyorum sana. Aramızdaki mesafeler kısa bir süreliğine engel oluyor buna. Dayanmam lazım bu hasretine, Çünkü sonunda SEN VARSIN... ...BİTANEM... |
Bu Aşkı Ben Yaşattım İhanetin gölgesini gördüm gözlerinde, Yalnızlığın korkusunu yaşadım ilk kez. yalanları tanıdım gülüşünde,sustum. ben seni ne çok sevdim bir tanem, içindeki aşksa eğer, gerçekse duyguların varolduğun gibi, gitme kal. özlemin varsa geçmiş yıllara, özlemin varsa bir başkasına, dön arkanı git düşünme. benim sığınacak bir limanım yok hoyrat dalgalarda. senin kokunu da duyamam başka kollarda, bir başka sen de yok inan yaşadığım dünyada ben sensiz olamam bir tanem. sen kaderimsin yaşadıkça. |
Anlat bana güzelim Anlat bana sevdayı Ki güneş neden doğar Neden hava kararır Gökyüzü neden mavi Yaprak neden sararır Bu su nereye akar Bu yol nereye çıkar Neden yağar yağmur, kar Bu kuş nereye uçar Anlat bana güzelim Anlat bana de hadi Aşk nedir sevda nedir Bu derde deva nedir Benim gönlüm sendedir Senin gönlün kimdedir De hadi!.. |
Bu Bir Kaçış Değil Otobüsüm birazdan kalkacak buralardan alıp götürecek beni bu bir kaçış değil biliyorum belki bir soluk alış olacak mutlu olmalıyım ama içimde kocaman bir boşluk yollar beni sana getirirken her kilometrede anlamsız bir hüzün gel gitler arasında bocalarken yolumu bekleyenim varken içimde kocaman bir boşluk düşündüm hata nerde diye aklımı kalbimle buluşturdum içimdeki boşluğu yok ettim bu bir kaçış değildi elbet belki bir soluk alıştı hayat penceresinden kısa bir bakıştı |
Değiştik Sayfalarında hicran bestelediğim, ıssız raflarımın tozlu defterleri arasında buldum sana bu şiiri. Her satırında terk ettiğin yeri kanatan yalnız bir gencin buruk yakarışı yatıyor. Öylesine susuzmuşki o zamanlar sana, her gördüğünde kör olmuşcasına tozlu kiremit kokulu sokaklarda Önüne neyin çıkacağını bilmeden serseri savurgan bir sevinçle mutluluğun acı narasını atarmış. Hangi köşe başından dönse, karşısına çıkan ayrılığa meydan okurmuş gibi, ıslıklarına gizlediği gözyaşlarıyla Allah a ettiği duaları, Tükenmişliğine siper edermiş... Sen hiç bilmeyecek olsanda O en sevdiğiniz şarkıyı, Yüreğindeki soy ağacının kökü yapıp Saydam gözlerindeki nehirle sularmış. Tenine değilde terine dokunmaya çalışanlara inat, O en saf haliyle,Birgün sevecek diyerek Çöl ortasından topladığı gelincikleri yollarına serip Mahkum bakışlarıyla,yitik eylül akşamlarında seni beklermiş... Şimdi bakıyorumda Öyle bir vicdan bırakmışsınki bana, Kapımda küfür ettiğim dilenciler Avlusundan geçip gittiğim camiler Yüzlerini görmek istemediğim komşular Ve yarın öderim deyipte, Bir daha asla uğramadığım esnafların ızdıraplarını içtiğim içkileri, Benim değil senin günahların... |
Çiçek, Senin İçin Doruktan senin için kopardım bu çiçeği O sarp bayırdan hani, suya iner eteği Kartalın bildiği yalnız ve yaklaşabildiği Sessizce seprilmişti kayanın çatlağında. Gölgeler yıkıyordu burnun sağrılarını Açıkça görüyordum: bir yengi alanında Nasıl kızıl ve parlak bir utku anıtı Olanca görkemiyle bir anda kurulursa İşte tıpkı öylece Güneşin gömülüp gittiği yerde gece Bulutlardan bir tak yapıyordu kendine. Yelkenliler bir bir erirken uzakta Birkaç çatı eğimli bir vadinin dibinde Parlayıp görünmekten ürker gibiydi sanki. Sevdiğim, senin için kopardım bu çiçeği! Evet, rengi uçuk ve koku yok tacında Çünkü kökü dağların bu çetin yamacında Yalnız su yosununun acı tuzunu içmiş. Dedim ki: garip çiçek, şu tepenin üstünden Bulutların, yosunun ve teknenin gittiği Uçsuz bucaksızlığa yolcu olmalıydın sen. Git öyleyse bir kalbin Herşyeden daha derin uçurumunda dağıl Başka bir acun olan o göğüste sol artık Göğün seni sular için yarttığı besbelli Ben'se Sevda'ya adadım işte seni! Rüzgar birbirine katıyordu suları; Yavaş yavaş silinen Belirsiz bir ışık kalmıştı yalnız günden Ah! nasıl acılıydım ve nasıl da derinden! .. Düşler içindeydim ve kapkaranlık Gece Sonsuz titreyişlerle doluyordu içime. |
| Saat: 01:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık