![]() |
Saçma Aşk Belki saçma gelecek ama, Doğuştan bağlanmışım sana. Gözlerimin daldığı yerde Sen varsın her gece. Seni tanımadan çok önceleri, Tahmin ederdim gözlerinin rengini, Yatmadan önce koklardım saçını İstersen anlatırım rüyalarımın bir kaçını Yine efkarları bir gecede Gördüm seni penceremde Önceleri inanmazdım rüyalara Düşünüyorum da gelemez misin bir daha? Dedim ya saçma bir şey bu Ama pencerede unutmuştun buğunu Aniden bir rüzgar esti Evet bu, bu rüyamdaki sesti... |
Bu Gece Seni Terk Etmeli Yokluğun İdamlık mahkumun saati gibi suskun Varlığın Müebbedin firarı , anne bedduası Sen şehrin suskun çiçeği Denizin dalgalı nefesi Ne gelişin belli ne gidişin Bu gece seni terk etmeli Sen beni yakıp gittiğinden beri Sokaklar yağmur kokar Ben geceye sakladım seni Uzatıp gibi yapıp çektiğin ellerini Seni bu gece terk etmeli Yalancı gözlerin çalar hecelerimi Dokunuşlarının ihaneti dile gelir Ateşle yoğururken yüreğimi Bu gece seni terk etmeli Sandım ki bir gülüş getirmiştin dudaklarıma yalnız ellerimi ısıtacaktın ben her sabah gözlerimi sana açacaktım saçlarımı senin için tarayıp umuda koşacaktım Sen sevilmek istiyordun ya hani İşte ben öyle çok sevdim seni Gözlerin itiraf edince sevmediğini Anladım Bu gece seni terk etmeli. |
Seni Saklayacağım Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. |
Bu Gece Bu gece yıldızlar altında yanlızca seni düşünüyorum Bu akşam yıldızlar altında yine seni bekliyorum Nerdesin?nerelerdesin?yine neden gelmedin yanıma Nerdesin?nerelerdesin?yine yıldızlarla seni bekliyorum Gelmesen bile yıldızlara bak sana benden birşeyler söyleyecekler Dinle ve bana yıldızlarla cevap ver Tam gece saat 12:00 olduğunda Gökyüzüne bak bir yıldız seç ve anlat Sonra yıldızı bırak ki dileğinin gerçekleşmesi için çalışsın. |
Gül ve Yağmur Gülden ve yağmurdan Uykular örtündüm Sevgilinin gözlerine mevtundum Omuzlarımda melekler şahit Yoktu aşkta yalanım Renklerin dilini bilmezken Mavi,siyah ve kırmızıya yakındım Yağmur maviden kopup gelen damla Siyah bana yakışırdı. Sevgiliye her renk Aşkın rengi gülde saklıydı Bu şehirde hep yağmur vardı Birde gül satanlar o kadar çoktu ki Eve geldiğimde üstüm başım yağmur Giysilerim gül kokardı Aşk içimde gül kadar güzel yağmur kadar saftı Eylül ve bağ bozumu şimdiki halim Gece kelebeklerinin kanatlarına Başımı yasladım Gül gibi soldum ve yağmur dolu Bakışım Sevgiyi gülde sevdim Yağmuru penceremde Aşk sende güzeldi bende Yağmur seni düşlerken güzeldi Gülü sana verdiğimde... |
http://img262.imageshack.us/img262/8433/1meke0ec2oa5hb.gif Sen ! Uykusuzluk nedir bilirmisin? Tırnaklarınla yastığını parçaladınmı? Gözlerini tavana dikip, düşündüğün oldumu bütün gece? Ve bütün bir gün, belki gelir ümidiyle bekledinmi hiç? Gelmeyince, seni aramayınca, ölesiye ağladınmı? Sonra çekilip en kuytusuna yalnızlıkların, dev bir ağacın altında ölmeyi, bir teselli aramayı ,ıssız parklarda, tenha sokaklarda, deli divane yollara düşüp, yaşlanmış bir köpek gibi, eskimiş bir gömlek gibi, atılmış hissettiğin oldumu? Sevmekten, günler, geceler boyunca yürümekten, yüreğin hiç yoruldumu? Sen ! yalnızlığın acısını bilirmisin? Unutulmak bir hançer gibi saplandımı sırtına? İçinde kıskançlığın zehirli çiçekleri açtımı? Bütün gururunu çiğneyip, sevdiğinin geçtiği yollarda, bastığı toprakları eğilip öptünmü? Sen ! Çaresizlik nedir bilirmisin? Sen ! Yokluk nedir gördünmü? Yanan başını duvarlara vurup, parçalamak geldimi içinden? Sen ! http://img529.imageshack.us/img529/3214/44c865c131ed355a83cddfc924ec89.gif |
Bu Gece Yazabilirim Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim. Şöyle yazabilirim: 'Yıldızla yüklü gece, Mavmavi yıldızlar titreşir uzaklarda.' Döner gökte, şarkı söyler gece rüzgarı. Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim. Sevdim onu, o da sevdi beni bazen. Böyle gecelerde duyumsadım onu kollarımda. Öptüm, öptüm uçsuz bucaksız göğün altında. Sevdi beni, ben de sevdim onu bazen. Nasıl sevilmez o kocaman duru gözler. Bu gece en hüzünlü dizeleri yazabilirim. Benim olmadığını düşündükçe, duyumsadıkça onu yitirdiğimi Duymak uçsuz bucaksız, onsuz daha da sınırsız geceyi. Gönüle düşer dizeler, çiy çimene düşercesine. Ne çıkar sevgim onu tutamadıysa Gece yıldızla yüklü ve yanımda değil o Hepsi bu. Uzakta şarkı söylüyor biri. Uzakta. Gönlüm razı değil onu yitirmeye. Gözlerim bulmak istiyor onu, alıp getirmek için Yüreğim ağrıyor ama o yanımda değil. Aynı gece beyazlatıyor aynı ağaçları Ama biz aynı biz değiliz artık. Sevmiyorum onu artık, bu kesin ama nasıl sevmiştim eskiden Sesim rüzgarı aradı sesine dokunmak için Başkasının, kimbilir kimin olacak, öpüşlerimden önceki gibi. Sesi, pırıltılı bedeni, sonsuz gözleriyle. Sevmiyorum bu kesin, ama belki de seviyorum Unutmak uzun sürer çabucak geçse de sevgi. Böyle gecelerde aldım onu kollarıma Ama gönlüm yitirmeye razı değil. En son acı bana çektirdiği Ve bunlar son dizeler onun için yazdığım. |
A R A R S A N Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim Gamsız bir gecenin karanlığında değil Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim Aklına düşerim hani olur da Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sevginin menfaate döndüğü yerde Bir gönül yarasının izinde ara Yıkılmış umutların enkazından geç Öksüz bir çocuğun gözünde ara Ağıtların tüttüğü evlere uğra Bir boş kalmış dizinde ara Beni yıldızlarda arama boşa Yüreğini yasa boğan sızılardayım Dertlerinle bulursun beni başbaşa Senin gibi karayazılardayım Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara Mutluluğu anlatan şarkılarda değil Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara Beni menfaat ve ihanetten uzakta Yağacak sevgi bulutlarında ara Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım Aklına düşerim hani olur da Beni sığmadığın duyguların içinde ara O kadar da kolay bulurum sanma Beni benim seni görebileceğim biçimde ara... |
Olur, aramam seni ve kimseyi Anıları pas tadında bırakırım konuşacak ne kaldıysa kalsın Susmaltır birşeylere saygılı kılan Ayrılık da bir olanaktır bilirsin İnce bir sis, bir hüzün örtüsü Dumanlı bir ıslık yakışır şimdi dudaklarıma Bırakır giderim Söz/ de sararır bir aşk biterken Kediye iyi bak çiçekleri sula Diyorsam da aldırma sözlerime Alışkanlık işte başka birşey değil Söz/ de sararır bir aşk biterken Ahmet Telli |
Ben Geceyİm Ben geceyim Ben düşlerle gelenim Ben sensizliği düşlerde yitirenim Ben dünyanın bir ucunda yalnızlığı bilenim Ben karanlıkların içinde yitip gidenim Ben bir sevdanın söktüğü bir garip ilmeğim Ben sana aşık bir garip meleğim Kanatları kırık, yüreği yanık Ben sen doğduğunda gününe ölecek olan Sana sevdalı zavallı günebakanım Ben bir kar tanesiyim Gözlerinde erimeye mahkum Gözlerin cehennem gibi, Yüreğin kutupta bir şehir sanki Ben gözlerinden yüreğine hiç akamayacak olan kar tanesiyim |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık