![]() |
sanırım halloldu sorun. çok teşekkürler :):):) |
her tarafta adı geçiyor ama kimse de bu 810003d nin nasıl çözüleceğini yazmamış... bu hallolmayacak bir sorunsa biri hallolmaz desin uğraşmayalım bilen varsa 810003d nasıl çözülür söylesin... |
Alıntı:
|
birsey solıcem ben buraya yenı uyeyımn beyler bana yardım edersenız memnn olurum benım msnemdekı cam calısmıyorum napabılırım :( cam calısmıyor :(:(:(: |
Alıntı:
Uygun sürücüsü yüklü mü? (Masaüstündeki Bilgisayarım'a sağ tıkla>Özellikler>Donanım sekmesi>Aygıt Yöneticisi düğmesi. Açılan pencerede kameranıza dair herhangi bir ad/işaret görüyor musunuz?) Kamerayı başka bir programda kullanabiliyor musunuz? Messenger'da Menü>Araçlar>Ses ve Görüntü Kurulumu penceresinde kameranızı görebiliyor musunuz? |
Arkadaşlar merhaba. İş yerindeki pc ye yeni format atıldı. Bilgisayarcı tarafından Hem msn yükleme hemde hotmail giriş engellenmiş durumda. Xp SP2 Prof kullanıyorum. Bilgisayar sınırlı değil.Adminstration yani. Bütün sitelere girebiliyorum, Hotmail ana sayfasını acıyorum kull adı şifre girip giriş yapmaya calısıyorum beyaz bir ekran geliyor ve o sekilde kalıyor. Mail kesinlikle acılmıyor. Msn Dede WLinstaller indiriyorum.Yuklemeye calısıyorum hata veriyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyiniz.. Msn full dosyalarını kopyaladım acmaya calıstım hata kodu verdi. Portable msn buldum denedim yine hata kodu verdi.. 3 Gündür akıl almaz bir şekilde ugrasıyorum ama bir türlü cozemedim sorunu. Yardımcı olursanız sevinirim... |
beyler bısı dıcem ben yenı uyeyım bana yardım edersenız memnun olurum ben cameramı acamıyorum acıyorum karanlık qosterıyor :'( |
Alıntı:
|
Messenger da konuşma penceresinde avatarımın altında kamera simgesinin yanında bugün beliren bu kutucuğun ne işe yaradığını bilen birisi varsa lütfen bana anlatsın..Eklenti olarak sadece plus kullanıyordum belki onunla alakalıdır diye onuda kaldırmama rağmen o kutuyu yokedemedim.. internet tarayıcım explorer, yahooya üyeliğim yoktur bi kaç arkadaşım bunlarla alakalı olabileceğini söylediği için bunlarıda not düşmek istedim... Lütfen acil yardım edin.... ImageShack - Hosting :: kutucukfz7.jpg |
arkadaşlar merhaba msn 8.5 i msxlabs hazırladığı gibi patch li çekilde indirdim yükledim fakat uyarı seslerini alamıyorum seçeneklerdede işaretli görünüyor ama iletilerde ve çevrimiçi-dışı uyarıları yok yardım cı olabilicekmisiniz |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık