![]() |
Sana Duyuramadım Irmaklara kattım sevgimi dünyayı dolaşsın diye havaya kattım biraz da insanlar solusun diye. Biraz toprağa kattım hayat versin buğdaya biraz da çiçeklere sevgi koksun bu dünya. Mürekkeplerin içine damlattım şiir olsun okusun tüm insanlar sesimdeki yalnızca kalan kırıntılar belki de sana bu yüzden duyuramadım. |
Bu İlk Değil bu ilk ayrılık değil yaşadığım. esaretin en kuytu yerinde kaldığım, bu ilk değil çaresiz kalışım, yağmurlara göz yaşımı karıştırdığım. bu ilk değil acılara kafa tuttuğum, vefasızları bir gece de unuttuğum. bu ilk değil en zayıf anımda vurulduğum; vurulduğum gibi avutulduğum. bu ilk değil zor olanı başardığım yalan aşkların maskesini düşürdüğüm, bu ilk değil ve sonda olmayacak. bu yürek her şeye inat zor aşkı bulacak... |
SENİ SEVİYORUM.. Seni seviyorum, sadece seni seviyorum Her gece bu cümleyi söylüyorum yıldızlara Ve her doğan güne, güneşe Biliyorum şimdi uzakta bir yerdesin, ne beni duyabilirsin Ne de hissedebilirsin Görmediğin ve anlamadığın gibi yine aynı bu can yakan sevda Her şey aynı değişen hiç bir şey yok, sen yoksun Ben soluk bir hayalim cama vuran buğulu bir nefeste Sen yoksun, ben hiçbir şeyim her şeyin olduğu yerde Seni seviyorum, sadece seni seviyorum Günün geceye kavuştuğu yerde Gülün bülbüle elveda deyip solduğu yerde Bir gün bir rüzgar eserse ve yanağına değerse usulca Bilki o benim rüzgara teslim edip kendimi Gidiyorum senin beni hiç sevmediğin bu zalim diyardan Canım yana yana Tüm yaralarım kanaya kanaya Seni seviyorum, Sadece seni seviyorum Bu benim canımı yaksa, gönlümü kor ateşlere atsa kavursa da Seni çok seviyorum |
Bu İsyanım KendimeBu kırgiınlıgim bu sitemlerim sana degil yar . Ben kendime isyan ediyorum! Bu caresizligime! Zamani geri getiremeyisime! Seninle ayni ümidi bölüsemeyisime! Gözlerine yansidim ama Yüregine düsemeyisime! Ben kendime isyan ediyorum be gülüm! Sen üstüne alinma. Ben seni sevdiysem suc benim. Sen beni sevemedinse suc yine benim. Bir suc varsa bu sevda da, Bir yanlis ,bir idamlik mahkum! O da benim. Sevilmek kim ben kimim? Özlenmek kim ben kimim? Öldügümü duyarsan aglama gülüm… Ben sevdasi icin tükenen bir hicim! |
Ruhum Gülmüyor Bitap düştüm ruhum gülmüyor, Nedensiz değil hiç bir şey, Ruhumun gıdası yok artık, Her geçen gün tükeniyorum, Ruhum içimden çekiliyor, umutlarım yok olmuş. Ortada gösterilemeyecek, boş sevgi bu bir yok oluş mu? yoksa yeniden diriliş mi sevmek istiyorum, yeniden sevmek doyasıya sınırsız sevmek, sevgime hasret birisini arıyorum gecemde gündüzümde her anımda. Boşa çırpınışlar içindeyim yok oluyorum her geçen an ruhum ve bedenim tükenişte gideceğim buralardan herkes huzurlu ve mutlu olacak ruhum gülmüyor artık. |
Rüyalarımda Sevdim Seni Dün gece seni gördüm rüyamda Çok perişan bir halin vardı... Saçların dağınık gözlerinde nem Bana güzel bir şey söyle dedin Neşe dedim,sevgi dedim,aşk dedim. Hıçkırarak yetmez dedin Dün gece söyleyemediğimi söylemek istiyorum Seni çok ama çok seviyorum !!! |
Bu Kaçıncı Bahar Güneş gözünüzü ve gönlünüzü okşar... Bahardır... Mevsimlerin sabahıdır. Sonbahar ki, ikindi; yaz, öğle sıcağıdır... Kış; gece... Ve bahar... Bir güne başlar gibi... Koca dünyanın kaçıncı günü, kaçıncı çiçeklenişi ve renklenişidir? Sağımdaki çocuk, solumdaki ihtiyar; söyleyin! Zaman nedir? Ben aranızda kaldım bu bahar da... Bir güne başlar gibi... Hayata başlar gibi... Ya geçen bahar? Ve ondan önceki? Daha önceki? Sorular... Darağacında sallanan İpin ucundaki yağlı ilmik! Zaman gibi... Güneş gözümü ve gönlümü okşuyor şimdi... Çiçekler sonra... Ve açık yeşil taze yapraklar ağaçlarda... Koca dünyanın macerasının bilinmeyen bir yerinde... Ellerim ceplerimde... Kendime bir şiir söylüyorum; çaresizliğimden. |
Rüzgar Saatleri Gel benim ruhumun gerçek sesi gel Yıllardır sönmeyen alevim, korum Gel benim ömrümün hikayesi gel Şiirim, sonsuzum, gerçeğim, zorum Gökle yerin birleştiği kavşakta Seni bulup bulup kaybediyorum. İlkin rüzgar değil sanki nefesti; Bir kez başlayınca estikçe esti... Sonra bir upuzun karanlık bastı; Sürdü hep aynı düş, hep aynı yorum Şimdi duraklarda her akşam üstü Seni bulup bulup kaybediyorum. Yitiksin baharlar, güzeller içinde Resimler, baharlar, sözler içinde Bazen bir iz görüp izler içinde Cevap umusuyla titriyor sorum Sonra en tanıdık yüzler içinde Seni bulup bulup kaybediyorum... |
Rüyamı Gördüm Bir soruyla mı başaladı Herşey Yoksa bir rüya mı gördüm Oysa demin ellerine dokunuyordum Güzel gözlerine bakıyordum Saçlarını okşuyordum.. Nasıl biter bu rüya anlamadım ki Seni ben hiç kavrayamadım ki Üzüntüden haykıramadım ki Bu sessiz gidiş neden diye Çare bulunurmu sence, Sessiz bir vedaya. Derman olunurmu söyle Durmadan kanayan yaraya Varırı mı gönlüm artık Sevgisiz sılaya Varır mı bilmiyorum gitti ? |
Bu Kadar Acı Neden? Dayanmak Zor Bu Acıya Bu Sensizliğe, Yoksun Bilmem ki Neden? Bıktım Artık Böyle Yaşamaktan, Her Ayrılık Şarkısında Seni Yeniden Hatırlamaktan. Unuturum Diyorum Kendi Kendime, Olmuyor, Olmuyor İşte. Ne Bir Başka Sevgili Ne Masum Bir Aşk, Tutmuyor Yerini Sevgini Asla. Yasamak İstemiyorum Sensiz Bu Gezegende, Doğmuyor Güneş Sensiz Gecelerde. Sabahlar Olmuyor ,Günler Geçmiyor, Ruhum Yokken Bedenimde. |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık