![]() |
Alıntı:
MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce: https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
MSN'de ne yazdıklarım nede yazılanlar geliyor... Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum... |
Alıntı:
|
zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıom;) |
Alıntı:
Güvenlik duvarı ayarlarına bakın. Bu da olmazsa hesabınızla ilgili bi problem olabilir. Tam kesin bişey söylemek çok zor. |
Msn hesabım baska bılgısayarda sorunsuz cok gusel bır sekılde calısıyor ama kendı makınamda oluyo bu sorunlar....bu arada guwenlık duwarına baktım engelleyen programlar arasında wındows lıve messenger ın yanında tik vardı sımdı onu kaldırdım inş. duzelır sımdı....ılgıne cok tesekkur ederım...;) |
Msn hiç açılmıyor Merhaba arkadaşlar. Ne oldu bilmem, WLM gayet güzel çalışırken birden çalışmamaya başladı. Saatin solundaki Msn simgesine sağ tıklayıp Çıkış dedim ve Msn'den çıktım. Çıkış o çıkış. Bir daha açamadım Msn'i. Msn'i açmak için simgeye tıklıyorum, saatin yanında Msn simgesi beliriyor ama program açılmıyor. Simgeye sağ tıklama olayı da olmuyor. Hatta Windows Görev Yöneticisi'nde İşlemler bölümünde bile görünmüyor Msn'in çalıştığı. (Msn çalışmıyor derken Msn penceresinin ekrana gelmediğini söylemek istedim. Simge, saatin yanında belirdiğine göre hiç çalışmıyor diyemeyiz sanırım.) Bu arada Windows Live Messenger 9 Beta kullanıyordum. Sorunu bu sürümde yaşadım. Daha sonra 8.5'i ve 8.1'i de denedim ama hepsinde aynı sonuç. Sizce bu neden olur ve bu sorunu nasıl çözebilirim? |
msn görüntü adı msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık