![]() |
SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM DİYEBİLMEYİ GÖLZERİNDEN SEVGİMİ AKITABİLMEYİ DUYGULARIMLA KALBİNİ BESLEYEBİLMEYİ SENDE KENDİMİ TUTKUYLA SEVEBİLMEYİ BUNLARDAN ÖTE SENİN HERŞEYİN OLABİLMEYİ SENİ SENDE DELİ GİBİ YAŞAYABİLMEYİ SENDE MUTLU MESUT BAHTİYAR OLABİLMEYİ ÖZLEMLERİMİZ BİRLİKTE DİNDİREBİLMEYİ KISACASI SENİ SENİNLE YAŞAYABİLMEYİ SENDEN BİR FAZLA SENİ SEVMEYİ (L) SÜRMELİN (L) Aşk Ateşi Binbir Yıldır Sönmeyen Bir Kuyruklu Yıldızı Evrende binbir yıldır yeşil ışık saça saça süzülen , Bir kuyruklu yıldızım ben Taşırım kırkbirbin molekül duyguları yüzeyimde Aşk elementleri taşırım Sevgi Dostluk minarelleri Koca bir tutkuyu taşırım Tutkuyu Yüklüyüm sepet sepet özlem Dumanım tüte tüte yol alırım Bir galaksiden diğerine Uzay boşluklarından geçerim Çıkar karadelikler ölüme Toz bulutlarına düşerim Uzay kasırgaları savurur Bir yerden bir yere Karanlıktır uzay Loş bir grilikle kaplıdır Işıl ışıl parlar yıldızlar Yoldaş olur Yol gösterirler bana Bazen bir göktaşı çarpar kuyruğuma Ya benden koparıp bir parçam götürür ardım sıra Yada o'da kalır benimle birlikte yanımda Çoğalırız hasreti çeke çeke bir gram daha Sonsuzluktur uzay Karanlıktır Boşluktur ,... Bir yanım sensizliktir feza ovasında Bazen mola veririm gezegenlerin rotasında Dinlenirim Dost olurum uydularıyla Ayrılırken '' bizimle kal '' derler ''Kalamam '' derim ''Gidiyorum Kırık düşlerimdeki Uydusu olacağım gezegenimi arıyorum '' El sallıyorlar döne döne ardımdan Gidişime ağlaya ağlaya Yıkanıyorum yıldız yağmurlarında Meteorlar çarpışıyor Birbirleriyle bazen uzakta Göktaşı yağmurları yağıyor Başımdan aşağı Sel olup ıslatıyorlar beni Islık çala çala Şarkılar söylüyor uzay rüzgarları Kimi üşüyorum Kimi terleyip yanıyorum yolculuğumda Kimi gezegenlerin Yer çekimlerine tutuluyorum Kurtuluyorum sonra Pembe ışıltılı gezegenimi bulmak için Tekrar düşüyorum yollara Kırık düşlerimin gezegeni Sevgilim Seni bin kere seviyorum Bin kere Bin kere Yıldız yıldız örülmüş samanyolu saçlarını seviyorum Uzay meltemlerinin ıslaklığını Silip-süpürdüğü radyoaktif dudaklarını Güneş tutulması gibi Gözlerimi tutultan gözlerini seviyorum Düşlerimdeki ışıl ışıl parlayan Süzme Süzme pembe balık yağı renkli tenin Aklımdan hiç çıkmıyor ki Meteor yağmurları Halkalı,kızıl gezegenlerin yer çekimleri Engel olsada sana akan yolculuğuma Ben senden Seni bulmaktan vazgeçemem asla Binbir yıldır ışık hızıyla Kaç kilometreler aştım Kaç galaksiden galaksiye ulaştım Bir yıldız gibi göz kırp bana Yaklaşayım yanına Yer çekimin çeksin beni sana Dolanayım sonsuza kadar çevrende Uydun olayım Her turumu bin sevgim gibi Etrafında bin yılda alayım Süzüleyim saman yolu saçlarında Onbirbin yıl yörüngende Sana baka baka Sonsuza kadar dolanayım Evrende binbir yıldır aşk ateşi sönmeden Yeşil ışık saça saça süzülen Bir kuyruklu yıldızım ben Kimbilir parlarda düşerim Kaya kaya senin gözlerine İnan hasretim bir küçücük buse'ne Tutmazsan Yörüngene oturtmazsan düşerim Düşerim karadeliklere Seni bin kere seviyorum Bin kere Bin kere |
BÜTÜN YOLLAR AŞKTAN GEÇİYOR, GÖRÜYOR MUSUN? BİR AŞK ÇİZGİSİ VAR HERŞEYDEN ÖTE O ÇİZGİDEN BAŞKA BÜTÜN ÇİZGİLER AŞKI TÜKETMEKTE (U) (U) (U) (U) (U) HER DÜŞÜNCE AŞKA TEĞET GEÇİYOR TANIĞI ÇİZGİLER VAR OLDUĞUMUZUN BİR AŞK ÇİZGİSİ VAR HERŞEY DEN ÖNCE BÜTÜN YOLLAR AŞKATAN GEÇİYOR GÖRÜYOR MUSUN? YİTİRDİM UMUT KIRINTILARIMI SEVGİMİ, NEŞEMİ, BÜTÜN VARIMI ÇARESİZ BİR YOKLUĞUN İÇİNDEYİM GÖMDÜM İÇİME YIKINTILARIMI ARIYOR BİR YARIM ÖBÜR YARIMI (U) (U) (U) (U) (U) EN AĞIR İŞÇİ BENİM; GÜN YİRMİDÖRT SAAT, SENİ DÜŞÜNÜYORUM.. |
Hiç özlemedim seni Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşlarını, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizle ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Toprak yarılır birden su kirlenir Ürpertir bu coğrafya bu serüven ikimizi bir anda yaşadığımı duyarım Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni... AHMET TELLİ |
Ah Yollar Yok musunuz? Ah gözü kör olsun yolların. İki adımlık yolun sonunda değilsin ki.. Anlatırdım olanı biteni.(aslında bitiremediklerimi) Sonundan başlardım anlatmaya, Sonunda, sensizlikle anladıklarımdan. Anlatırdım, anlamazsan yüz kere, bin kere Bir dinlesen beni keşke, Ama, yanına vara bilmem gerek öncelikle. Açıp konuşsam telefonda anlatmaya başlasam, Sözlerimin yüz ifadeleri eksik kalır. Söz bu dağılır toplayamam. Gözlerine bakmadan, hiçbir şey anlatamam. Gözlerimin dilini sana aktaramam. Belki de göz yaşımı sunarım, sözlerin bittiği yerde Usulca öpmedikten sonra, özrümü anlatamaz yazdığım mektuplar da. Yine döndürüyorsun ya çarkında, Dilimin varmadığı sözleri hakkeden felek. Ah yollar, ah yok musunuz arada. Ah etmediğim kadar ettim size bir haftada. Yapacağınızı yaptınız ya eninde, ama değilim daha sonunda. Bir savaşım daha var, Sallayacağım bir beyaz bayrağım. Savaşı başlatmanı bekliyorum, bayrağım hazır. Hemen teslim olacağım. ey zır delim sende bu savaşta benimle aynı safta yer almak ister misin? |
ALLAH KAHRETSIN Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen gözleri sen kaşları sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim senin yüzünden Allah kahretsin! ... Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurunda mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içikiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin! .. AHMET SELCUK ILKAN (F) (F) (F) |
Ask Bazen yagmurda islanmaktir.) |
Alıntı:
UMURUMDA OLMASAN ZIR DELİM SENİN İÇİN NEDEN HAYATIMDAN VAZGEÇEYİM Kİ SENDE OLMASAN BENİM KİMİM VAR Kİ BİLİYORSUN Kİ YAŞADIKLARIMIZ KADER KADER BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞLAYAN KADER OLMASAYDI O KADAR OLAN OLAYLARDAN SONRA AYRILIRDIK AMA BİZ İNATLA BİR BİRİMİZE DAHA SIKI SARILDIK.... SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM...! SEN SEN SEN SEN SEN BALKONA ÇIKMIŞ SOKAĞI SEYREDİYORUM HAVA EKSİLERDE AYAZ AMA BEN ÜŞÜMÜYORUM ÜŞÜMÜYORUM ÇÜNKİ İÇİMDE SENİN SEVGİNİN SICAKLIĞI VAR SANA OLAN SEVGİMİ KELİMELERLE İFADE EDEMEM AMA BİLMENİDE İSTERİM BENİM SANA OLAN DUYGULARIM BENİM SANA OLAN HİSLERİM HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ AKSİNE GÜNDEN DÜNE ARTAR YAŞADIĞIM TÜM OLUMSUZLUKLARA RAGMEN EVET SENİ SEVİYORUM BİRTEK SENİ SEVGİLİM SANA ÖZLEMLERİM VAR SENDE YAŞANACAK DUYGULARIM HİSLERİM İSTEKLERİM ARZULARIM EVET BUNLAR İŞTE BUNLARIN NE OLDUĞUNU SEN BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUN SENDE YAŞANACAK YAŞANIPTA BİTECEK OLAN DEĞİL YAŞANDIKCA TEKRAR YAŞANACAK TADILDIKCA TEKRAR TADILACAK BİLİYORUM ARAMIZDA ENGELLER MESAFELER VE AMALAR VAR (L) SÜRMELİN (L) BU YAZDIĞIM DUYGULARA İSTERSEN SEN DEVAM ET ZIR DELİM BAKALIM NASIL BİR SONUÇ ÇIKACAK YAZMAK İSTERSEN BEKLİYORUM....! |
İŞTE BÖYLE BİR SEVDA BENİMKİSİ BU ZAMANDA, BU DEVİRDE HAKLISIN ADAM OLACAĞIM YOK BENİM EN GÜZELİ ARTIK SON VERMEK BU HAYATA En KORKUNÇ UÇURUMLARDAN BIRAKMAK KENDİMİ YA DA EN YÜKSEK TEPELERDEN EN UÇSUZ BUCAKSIZ DENİZLERE BIRAKMAK KENDİMİ AMA İÇİMDE SEN VARSIN YA SANA BİR ŞEY OLURSA? |
Acı Bahar şurada burada sıkılmış limon kesikleri paslanmaya bırakılmış demir çubuklar tertemiz kaynaklara atıksu tarifesi taze sürgünlerin ince boyunlarında ağır kementler henüz sıcaklığı soğumamış körpe cesetler karanlıklar ortasında bir ışık adası gibi talancıların gözünden nasılsa kaçmış çimenler birkaç tomurcuk üç-beş yeşil yaprak ıslak bir kağıt gibi yırtıp atmış kentin dokusunu acımasız kasırgalar arıtmıyor sabun çıkartmıyor sular giysilerden yalnızlığın kokusunu aşk mevsimi değil miydi bahar elele tutuşmaktan korkan ürkek ceylanlar hani nerede eşlerine kur yapan kumrular kuş cıvıltılarına hasret kulaklar denizler denli derin içezikliği geleceksen sekizinci günde gel sevgilim burada haftanın yedi gününde de aşka geçit vermiyor yağmurlar yalnızca bir ad yaraşabilir bu mevsime: “acı bahar” |
http://img365.imageshack.us/img365/8791/314108292hj.jpg Ben gidiyorum... Içim acıyarak söylüyorum sana bunları “Beni bırak” Ben sırtinda dünyayı taşıyan yorgun bir köleyim Elleri ve ayakları zincire vurulmuş bir esir Dağların ardında yaşayan bir prenses Ve aşkı defter arasında kurutan, Özlem duyunca hatırlayan küçük bir kız. Sana bu soruyu daha öncede sormuştum "Beni ömür boyu beklermisin?" Sakın bana seni beklerim deme Çünki o günde beklerim demiştin Bugün biliyorum Beklemezsin Beni üzmemek ve belkide ikimizi kandırmak için Söylüyordun o yalanları. Yalanlarında rengi vardır, sen hep beyaz olanları seçtin benim için Sana çok teşekür ediyorum sevgilim Beni beyaz yalanlarınla kandırdığın Ve mutluluk oyununda benimle birlikte yer aldığın için Beni seviyorsun biliyorum Ama kendini daha çok sev. Bende seni seviyorum Ve sana içim acıyarak söylüyorum “Beni Bırak” Ben artık gidiyorum... |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık