![]() |
valla ben tokumm yemeğimi yedim sütümü içtim az önce muhabbetteyim şimdii ohh negüzelll |
çok teşekkür ederim çok iyi olur |
bende onları yaptımm alabilirsin dicemde nasıl? |
alamıycam tabiki neyse sen benim yerime yersin artık afiyet olsun |
yemem mi yemienn ölsünn şunlara bak nasılda yememi bekliolarr Alllaaaahhh....:P |
afiyet olsun bişi demedik sen yemene bak |
saat kaç oldu bilmem ama ben yatarım iş yarın sabah be iyi hedefler yatak hedefleri |
gerçekten uykusuz bir gece olabilir akşam 7 de evimin sokağında bıçaklı tehdit saldırısına uğradım emniyetteydim ve kabus yaşadım resmen allah korudu ya yoksa kesin gitmiştim zararsız kurtulsamda şokunu atlatamadım hala |
yaf moralim bozuldu dünyadan haberlere bakıyorumda :S http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/veinsan20031217/images/1.jpg Brezilya'da çekilen bir fotoğraf. Dört yaşındaki bu küçük kızın mutsuz bakışları fotoğrafçının objektifine takılıyor. Taisa adındaki bu küçük kızın ailesi hemen arkasında görülen kömür madeninde çalışıyor, hatta ondan sadece birkaç yaş büyük olduğu halde madende çalışan çocuklar da var. Yaşamlarında yoksulluk öyle büyük ki, belki de onu bekleyen gelecek, bu mutsuz bakışları daha o yaşta yüzüne konduruyor. |
ya ben hala burdayımm ve uykum olduğu halde gidemiyorum neden acaba |
| Saat: 11:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık