![]() |
Aşkla yükselmek uzun sürer, düşmek bir anda...... |
No one loves you like I love you, No one in the world.:kart: |
Her çekişte katmerleşen zehir (ci) |
Bugün senden gittiğim gün.. |
Bilme...:bilmem: Çok düşünme:moo: |
'İyi ki' lerimin 'Keşke' ye dönmesinden çok korkmuştum...Korktuğum başıma geldi.. |
Yıldızlar, bu geceki sarhoşluk dansıma eşlik etmiyor yalnızlığında... |
Git dersen kalmam...Aciz değilim.. |
I'm not living I'm just killing time... |
Heryerde hayalin yine aldı beni rüzgar oLup döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerLerde canımı yine düşLerim. Kurdum yine boş hayaller biLirim dönmen çok zor ahh ölürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini. İçimden seni atmam kalpsiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gözlerini çok özledim... |
Bilinen en son halim bir zavallıydı, Yaşıyorum bunu da bil. Gidiyorum adimi sil, Acıyorum yaramı deş !... |
Hani; Bir ayağın içerde Tam çıkacakken Kalbimin kapısından Gitme Kal, desem?.. |
eskiden hepinizi anıyordum... şimdi hepinizi sayıyorum... |
Herşeye rağmen gülümse...=):) |
Git dedim Gitti.. Sen kaLdıkça genişLiyor bu dünya ve ben kayboLuyorum uçsuz bucaksızLığında ''Hayır'' dedi sertçe Gidersem ''Kahraman'' oLurum KaLırsam ''Senin''.. |
Sesin uzaklaşır her bir adımda, Ayak izim kalmadan gidiyorum.. |
ღღღ Séni Séviyorumღღღ |
Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi |
güN geçmez yüreğimdeki acı amansız... yaLnızLık yüzüme vurur geçer zamaNsız.. hüzNüm biLe yorgun aaahhh her damLa gözyaşımdaki keder umutsuz... sensizlik geceme akar gider sonuz.. kaLbim biLe yorgun aaaaahh... |
Umarım yanıLgım oLmazsın.. |
Adım adım sana geliyor bu beden....:inlove: |
1 senecik kaLdı :uf: |
Yanında başlayacak hayat... |
Sanki seninle pek sıradan bir tramvay durağında sözleşmiş gibi. Sanki bana “Sen git, ben hemen geliyorum” demişsin gibi. Git kendini bana bırakmadan… |
"Bir zamanlar Canımın attığı "sen",canımı yakıyor artık ..." Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi ... Ya da yazmalı ... Kalemimle beraber bitene kadar "seni" ... |
Nerede susar kalır insan? Nerede ölür sözleriyle? Ne vakit kanar kalbin senin? Ne vakit büyür sevgiye? Sessizce akar zaman... |
Ve anLadım ki sevdiğim, SevdaLarın şimdi bana herşeymiş. Aşk yaLnız sende gerçekmiş. SeninLe aşkı yaşamak hiç birşeye değişiLmezmiş! |
Bu sana veda ederken son bakış, son gülücük, Bu sana kalbimden kopan son öpücük Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk Ne yazık ellerinde artık küçücük |
Bir bahardim simdi ayaz Feryadimi duy biraz ihtimalim umudum az Bilirim dönmen zor biraz.. |
Aşk... SabahLarı mutLuLuk, gündüzLeri hasret, akşamLarı sevinçtir... SevgiLinin gözLerinde yaşama sebebi buLmaktır. ELdeki iki yarım eLmadan büyük oLanını SevgiLiye vermektir. İçin sızLasa da SevgiLinin yüzüne güLümseyebiLmektir. SusuzLuk öLdürecek oLsa da bardağı önce O'na uzatmaktır. GözLerini kapattığında O'nun kokusunu duyabiLmektir. Bağıra bağıra "Seviyorum" diyebiLmektir... |
aLışmaya çaLışmak die biŞey yok.. aLışmak zorundayım. :uf: |
Tüm uygunsuz şartlara rağmen kurulan köprüler yıkılalı çok oluyor O kocaman enkazın altında kalıp da aldığım yaralar artık iyileşiyor Zaman acıyan yanlarıma üflüyor sanki yangınım soğuyor Yeni köprüler kurmalı artık !! Temelleri sapasağlam olan yeni köprüler ... Ne kadar sarsıntı yaşarsa yaşasın hiç yıpranmayacak köprüler ... |
Yetişemedik, ya da yetemedik biz hiç birbirimize... Artık hangi rüzgâr kavuşturacak bizi.. bilmiyorum.. isterdim ki bir şans daha verelim aşka..bir olsun dileklerimiz.. . Kirlenmesin adı aşkın Ama yoksun... |
Güzel Sevmeyene Adam Denir mi.. Selam Almayana Yiğit Denir mi.. Ne Adam, ne Yiğit olmayana da YAR denmez... |
Dost matematiksel olmalı; Sevinci çarpmalı… Üzüntüyü bölmeli… Geçmişi çıkarmalı… Yarını toplamalı… Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı… Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı… İşi bitince seni bir tarafa atmamalı… |
Dayanmak davranmaktan zorr... |
"İnsan şansını kendisi yaratırmış", peki nasıl olabilir bu? Birilerini ezip geçme pahasına, üzme, kahretme pahasına vb. vb... O zaman bu yukarıdaki sözün "insan" kısmı nerede? |
herŞey benim istedğim gibi oLsun bu sefer noLurr :shy2: yarın büyük gün :tender: yoLcuLuk yakındır :wiggle: inŞ O'nun yakınına :inlove: |
Bu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez Yanar Sönmeyen Ateş Ama Tütemez ßiLir misin ßu Şehirde Sana Aşık ßiri Var Gözünde Yaş Ve KaLbinde İnceden ßir Sızı Var Sana Adanmış Hayatı Umurunda 0Lmasada ßu Şehirde Sana Aşık Sana Tapan ßiri Var ! http://img395.imageshack.us/img395/6299/citybp1af1ck5mt8.gif |
Senin uzağında hayat hep hüzünlü.. |
mutLuLuk biLe acı weRioR çünKü sonu war biLiorum ... http://img5.imageshack.us/img5/7380/sarielmaiy4.jpg |
İzlediğim andan itibaren aklımdan çıkmayan trajikomik Öss 1. konuşması:D Gazeteci: ''Neler yaparsın ders dışında ?'' Birincimiz: ''Üniversiteye hazırlanırken sadece tuvalete gittim'':faint: Ardından... ''ÖSS 'yi kafanızda büyütmeyin, çok önemli bir sınav değil.'' Açıklaması Oldu canım büyütmezler:moo: Ne desem bilemedim:rofl: |
Gel darmadumana bi teselli ver.. Dağılan parçaları birleştir.. Yarımı tamamla bizi denkleştir.. Hastalandı kalbim iyileştir.. |
Sözlerimi tutabilmeyi ... |
Unutmayı Unutma Konumu Unutmak |
Sensizlik Bile Seninle Güzel:inlove: |
Burda kimse muhabbet etmiyorm mu?Geyik de yapılmıyor galiba.Özlü sözler le ilgili bir konu gibi olmuş. :D Bence herhangi birisi bir konuyla ilgili muhabbete başlasa bu konu asla bitmez. :DAma tabi yazılan sözler de güzel. :) |
1 Sene sadece..Her$ey bu 1 seneye bağLı.. :uf: |
Ve işte gidiyorum =) :wave: Tüm Msx insanları... İnsan olanları =) |
Bir bütün olduğunu mutluluğun Umudun bir bütün olduğunu Unutma Değerlisin... |
| Saat: 03:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık