![]() |
SELAM CEVAP YAZMADAN GECEMYCEM BISEY SOLICEM BU SISTEMI BEGENDIM COK GUZEL OLMUS TEBRIK EDRIM SIMARMAYIN AMA HEMEN:))))))AMA EKSIKLIK VAR BNCE MSN HACK NASIL OLUR FREEZE FELN BURDA GOREMEDIM BNDE BUNU BILMIYORUM BILSM IYI OLCAK PC SISTEM OKUYORUM :DCUNKI NEYSE TEKKRR TEBRIK EDRIM )(()))))()()()()( |
Alıntı:
Teşekkürler :) Site ve Forum Kuralları |
selam tesadüfen bu siteyi gördüm gerçekten çok ilginc ve çekici |
valla bende ole tansmstm ama iikide tansmısım |
link almak istedigim için buraya uye olamayan bır arkadasım tarafından adresi aldım ama gırdıgım de cok ılgımı cektı ve uye olamaya karar verdım ıcerıgını ınceleyınce dogru bır karar verdıgımı anladım kurucuları tebrık edıyorum tabi tam kullanamasamda sıstemı zamanla ogrenırım ınsallah :) |
ben resim arıyodum önceden bakmıştım ama vaktim yoktu biraz daha dolaştım hoşuma gitti bende şimdi burdayım |
ben bi konuyu araştırırken buldum burayı hoş ve gizemli bi görünümü olması ilgimi çekti ve üye oldum |
walla tesekkur ederim ben bu siteyi cepte msn ararken buldum sonre çıkamadım,üye oldum:):))::): teşekkürlerr::::::: |
süper bir site olmuş emegi gecen herkese tşkler ben tesadüfen buldum bu siteyi messenger eklentileri araken buldum |
Google da içerik araştırması yaptığım sırada bu siteye rastladım. Renkler ve tasarımı çok hoşuma gitti ve üye oldum. Umarım ilk günki gibi güzel geçer birlikte olduğumuz her bir gün... |
mrb ben aksaray doğumlu bir gencim tesadüf eseri google da kırım türkleri sayfasın da denk geldim bende bi tatar olduğum için sitenize üye oldum valla ne deyim ben bu site de ne yapacağımı bilmiyordum ama ne olduysa siteyi çok beğendim elinize kolunuza sağlık |
ben gayet ıyı buldum sıteyı bılım acısından basarıarınızın devamını dılerım vede bende eger ılgılaenırsenız madde ve ozellkılerın sılaytı bulunmakta ısteyene gonderırım vede peygamberımıze(s.a.v)yapılan sygısızlılara goz yummayalım derım eger dını ogrenmek ısteyen olusa nalatırım bundan zevk duyarım ben burayı bılım gelısmelerı yazdım ve buldum gayet ıyı buldummm :):):):):) dın konusunda sessız kalmayın ve eger bosluktaysanız ban basvurun |
merhaba ben MÜLTECİ tamamen tesadüf eseri sitenizi gördüm çok ilgimi çekti bir resimci olarak dizaynı benm için ilgi çekiciydi henüz yeniyim ve neler olduğundan haberim yok umarım beraberliğimiz devam eder...... |
Evet çoklarında olduğu gibi bende winksleri ararken buldum ayrıca siteyide harika buldum etrafta fazla gezeceğimden emin olun artık buradayım |
Selamlar Adım Yusuf İzmir KarşıYakadanım Kolaylar Gelsinn :) MsXlabs'ı Eskinden Beri Biliyodum üye Olmak Nasip Olmamıştı Ama Şükürr Dün Oldum Çokta Büyük Site Olduğunu Herkeste Biliyodu 1 haftadır Bulamadığım Ödevi 1 saatte buldum Çok Dua Ettim :) Emeği Geçen ARkadaşLAra Çok çok Teşekkür Ediyorumm üyELeri ise Çok Hoşnut Bir Durumda Tıpkı Evimde nasılsam Burdada BöyLeyimm Tek Geçerim Bu Siteyi Saygılarımla..GüzeL GünLEr Ve VakitLEr GEÇirMEkk DİleğiyLee CeNabı HaKk SiziNLe Olsun :):) |
MSXlabs ile yiğenim için bir ödev vardı onu araştırırken tanıştım.işimi bitirdikten sonra site ve forumlar ilğimi çekti .hoşuma ğitti üye olayım dedim.üye olduğum için çok memnunum.site ve forumlar çok ğüzel.inşallah hep beraber daha nice ğüzel ğünlere.:D |
sizinle tesadüfen tanıştım...sorunumun cevabını araştırırken siteye üye oldum.zaman zaman kullanıcı adımı unuttum yeniden üye oldum...eee nede olsa benim yaş sitedeki arkadaşlara göre büyükce...yaşlanıyoruz ..unutuyorum ..ama her defasında yeni bir isimle buralarda oluyorum...aldığım bilgiler herzaman işime yaradı..çalınan msn mi geri aldım sayenizde...bir çok konuda aydınlandım..sizleri tanımaktan dolayı çok memnunum.ne zaman başım sıkışsa başvurduğum yer MsXLabs:) hep buralarda olun emi!!! sakın biryerlere kaybolmayın..sağlıcakla kalın fyz |
Alıntı:
Bir forum yöneticisi olarak seni çok iyi anlıyorum...bir forum için, aynı duyguları ben de yaşıyorum çünkü..Müthiş bir şey bu, tarif edilemez; 2.ci ailem bile dedirmiştir. :) ... Ne zaman Google arama motorundan bir program vs. arasam, sorularımın bir tekini bile cevapsız bırakmayan, MxLabs olmuştur. Gerçekten kaliteli bulmuştum, yeni değilim, belki siteye uğrayacak ve onunla ilgilenecek vakti bulamıyorum ama hep kalbimde burası :tender: Burayı sevgiyle büyüttüğünüz belli ve en güzel yolu izliyorsunuz. Öyle her siteye üye olmam ve beni fethedemezler kolay kolay ama burası çaldı kalbimi:P Yöneticileri tebrik ediyor, tüm arkadaşları selamlıyorum. Her ne kadar geç kalsam da...içimden geldi bir tebrik etmek ;) |
MaTTo sagolsun |
google aracılığıyla buldum resimler ararken çok beğendim ve üye oldum:) |
msn live indirirken ..!! |
herkeze sLmLaR.....ben emrahh bende gothic resim ararken sitenizi gördüm..baktım bi dolaştım ve bayağı bir payLaşımlı ve içerikli bir site...üye oLayım dedım :) ... inş. güzel vakitler geçirecegğiz sitede..herkeze ii eğLenceLer :) |
gercekten muhtesem bi site bundan sonra hep burdayım hersey var burda ....:D |
ben de resim aramak için google!a korkunç yazdım ikinci seçenek MsXLabs'tı resimler süperdi baktım ki hergün geliyorum üye olmanın vakti geldi dedim iyi ki de demişim:) |
Bir türkü ararken şans eseri msxlabs'ı buldum.Güzel bir site olduğunu ilk sayfasında anladım :tender: bağımlı olabileceğim bir site :) emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ellerinize,dilinize,gönlünüze sağlık :smiley32: ESKİMEYECEK DOSTLUKLARA |
çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama site hakkında birazda bilgi almak istiyorum herkese iyi eğlenceler |
Öncelikle herkese merhaba ; sitemizi demek istiyorum e üye oldum ya şanslıyım demekki tesadüfen google arama yaparken buldum ha ayrıca kayıt olduğumda hoş geldin mesajı ile karşılanmak güzel:) umarım sık sık sitenin içinde bulacağım kendimi ne bileyim sevindirik oldum işte |
merhaba güzel forum olmuş emeği geçen herkese teşekkürler |
işin aslı böyle bi sitenin varlığından bile haberim yoktu bir ödev konusu araştırıken arama motorunun azizliğine uğrayıp buraya düştüm. fena da olmadı hani :) burdan bakınca kocaman bi aile gibi görünüyorsunuz ben de üye olayım bari dedim tek sebep bu değil elbette. okuduğum fakültenin eğitim sistemi sebebiyle farklı alanlardan bir çok ders aldım beş yıl boyunca ve bilgimi, bildiğimi paylaşmak hoşuma gider her zaman ve tabii öğrenmek de... kendimi tanıtmaya sıra geldi sanırım. işin en zor kısmı. 22 yaşındayım ve uzatmalı bir üniversite öğrencisiyim. en azından önümüzdeki üç ay.:) bir dilbilimci adayıyım. okumayı öğrenmeyi işimi seviyorum ama bunun yanında hat safhada tembellik yapmayı, işimi hep en son güne bırakmayı çoook seviyorum. deli bir çocuk merakına sahibim sanırım bu yüzden burdayım :) bir de eklemeden edemeyeceğim ana sayfa ve diğer bağlantıları ekranda tıka basa dolu bir görüntü oluşturuyor. fazlaca yorucu geldi bana. ne nerde bulmak zor.(imkansız değil, çok zor değil, oldukça zor değil sadece zor) sıkça görüşmek ümidiyle ben geldim herkese selam |
merhaba ben sebahattin bir meslek okulunda yöneticiyim branşım elektronik . msn de gezinirken bir arkadaşımın gönderdiği iletilerle tanıştım sizinle ve çok hoşuma gitti uğraşılarınız. bu arada sitenizde oldukça güzel.size katılmak istedim ve burdayım. vakit buldukça size katkıda bulunmaya çalışacağım selamlar. |
forum ları gezer ken sizinle tanıştım yardımlarınız için teşekkürler:D |
adım :vildan dersim vardı sitelere bakıyordum bu siteye girdim hoşuma gitti siteyi beğendim üye oldum :) arkadaşları birinci dünya savasındaosmanlı devletiniin cepheleri hakında dersim var yardımcı olabilirmisiniz |
Alıntı:
Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) 1. Dünya Savaşı (Birinci Dünya Savaşı) |
merhaba arkdaşlar ben bu siteyi googlede arama yaparken buldum bi bakim neyin nesiymiş diye merak ettim o da ne si çok güzel içerikli bir forum bende ne yaptım hemen üye oldum böyle site buldumu kaçırmamak lazım dimi? |
Siteyi nasıl buldum çok hoş. Kendimi tanıtiyim; (Asi ruhlu, kalıplara sığmayan, ele avuca gelmeyen ,kolay kolay sindirelemeyen ,elemine edilmesi neredeyse imkansız olan ,tamamiyle konsantre ,en ilkel haliyle bile içinde bir çoğundan daha fazla zerafet bulunduran biriyim. ) Kısaca anti diyebilirsiniz tanıştığımıza memnun oldum. |
:muz: nasıl bulduğumu tam olarak hatırlamıyorum google de can sıkıntısıyla geziniyordum ve aniden karşımı çıktı... herşeyiyle çok hoş bir site... tanıdığım herkese tavsiye edicim.. ve sanırım tiryakisi olucam...:D :banana: |
Selam sanırım bende Google Zede yim :)) ben birol , tam anlamıyla gezemedim ama içerikleri eksiklerimi kapatmaya yetecek gibi Hoş izlenimi veriyor tekrardan; Herkese Selamlar |
selamlar naz ben sadece naz yanii tesadüfen rastladım formunuza maviyide çok severim iiyi vakit geçireceğimi umuyorum kendi formumada beklerim.......... :) teşekürler..... |
selam arkadaşlar bende burayı arama yaparken buldum iyide oldu sanırım |
ben abby. annem ingiliz babam türk.arkadaşım naoko önerdi.iyiki de yapmış. dai suki naoko-chan. |
yaşar günaçgünü dinlerken üye olmaya karar verdim ayrıca benim de sizin kadar iyi bir sitem olmasada GÜNE DÜŞENLER Ay ışığı ve bir kaç sitede üyeliğim var ayrıca siir gecesindede moderatörüm ciddiyim ve seviyem olmayan insanların bana mail atmasına engel olursanız memnun olurum kendi sitemdede eleştirilerinizi bekliyorum saygılarımla demeden önce chatla şunla bunla uğraşamam ama yazdığım yazılar için yayınlayacağım bir bölümünüz varsa sevinirim teşekkür ederim Güleser TEMEL |
Merhaba ben Hakan . Bir yakınımın rahatsızlığıyla ilgili bilgi ararken şans eseri sitenizi açtım ve nedendir bilmem siteye üye oldum. Biraz inceleyince ne kadar doğru bir iş yapmışım anlıyorum. |
valla bende şu anda şoktayım neler yazacağımı dahi bilemiyorum körler dünyasında tek gözü olan kraldır derler ama bilinki yalan dır böyle bir sitenin tammamen bu ülkenin insanları tarafından yapılması onur verici siteyi gezerken adeta kalbim duracak gibi oldu MUHTEŞEM tek sorun gezinirken o kızın soluması açıkcası tüyler ürpertici bende kendim resim yapıyorum yada yaptığımı zanediyordum taki burayı tesadüf eseri bulana dek neyse fazla uzatmayayyım herkese en içten dileklerimle başarılar diliyorum gerçi dilemesemde zaten sizler yeteri kadar başarmışsınız saygılarımla |
ben buraya çek senet işlerini araştırmak için girdim.ses efektleri bir harika işte bende bmyle ilginç şeylere BA-YI-LI-YO-RUMMMMMMMMMMMMM....ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum ben.chat yapmak istiyorum,sizlerle tanışmak ilginç olan herkesle ama pek bilmiyorum ne yapacağımı..vaktimin en boş anlarında bile giriyorum..tşk.lerrrrrrrrrrrrrrrrrr |
msxlabs ı ablam önerdi ona çok tşk ediyorum tam aradığım site ne ararsam var site sahiplerine saygılar yaşasın msxlabs.:) ama bi sorum olucak adminlere messenger 8.1 çoklu oturum açma yamasını indirdim herşeyi tamamladım ama benim msn mi açıyorum ablamın msn si 15-20 saniye sonra kapanıyor onun msn sini açıyorum benimkisi kapanıyor yardım edebilirseniz çok sevin irim saygılar |
Gothic Resim ararken tesadüfen denk geldi en kapsamlı ve en hoş fotoları buradan buldum diyebilirim!!.. Öle görünüyoruki ''msxlabs''ın bu kapsamlı paylaşımları sayesinde burası benim için vazgeçilmez bir dorm olcak gibi görünüyor... Paylaşımlarınız gerçekten çok hş ellerinize sağlık!!.. |
ben bu siteye rap ile arastırma yaparken tanıştım gercekten muhtesem bi site emeği gecen herkese çok çok tşk ediyorum:...):) |
Valla Tesadüf Oldu Ama İyi Oldu Kimse Tavsiye Etmedi Öyle Nette Takılırken Gördüm ve Üye Oldum İnşallah Bende Aranızdan Ayrılmayacam |
s.a ben kütahya'dan Recep Forumu mukemmel buldum iyiki boyle bır forum acmısssınız ayrıca foruma gırmem takdir-i İlahi'dir... |
belkide aradığım yer burasıydı üye olmadan arşive kaldırılmış konularla ilgilendim ve burada olmam gerektiğine karar verdim.aradığım konuları burada buldum çoğu konular hislerime tercuman oldu aranızda olmaktan dolayı mutluyum |
| Saat: 03:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık