![]() |
herkese selam Alıntı:
burdayim baska bir yere baktim |
Yoğun ısrarlar dolayısıyla azcık daha takıliyim bari..:P Selam Dinazor.. |
geç kaldım sanırım video oyla oğraşıyordum düzelttim ama deep fereze devredeydi bende pilmiyorum pc ye bi reset atmam gerekiyordu c yi korumaya almıştım deep fereze yle pc açıldi 4 saatlik emek boşa gitti yeniden başla mak zurunda kaldım offf anca bitti |
kolay gelsin bende resimden gif yapmaya ugrastim ama olmadi silecegim |
Alıntı:
yaa varya insanın emeği boşa gittimi cok özülüyor yemin ederim ağlayasım geldi sinirden az kalmıştı pc yi camdan aşağı atıyordum tam 4 saat oğraztım yaa resimleri düzenlemiştim herşey tamam dı sadece youtubeye gönderecektim bi tek o kalmıştı ama bi reset işi berbap etti off yaws off |
sen yine iyisin biliyorsunda yapiyorsun ben ne yapayim dene yanil biciminde ugrasiyorum bilmedende hic birsey olmuyor |
Alıntı:
allah ikimizede kolaylıklar versin kardeş :) |
Alıntı:
sagol senin yaptiklarin bosa gidince sinirleniyorsun benimkiler bosa gidince resmen beynim donuyor iyi geceler daha dogrusu iyi sabahlar |
iyi sabah lar :) |
bu gece int.bağlantım kopup duruyor*-):( ,uykum da yok, kimseler yok muu:P ? |
Ben varim ama bu gece cok az kisi var gercekten yaaa sessiz kaldi forum :( |
2-3 gün bende olmıycam bakalım napcaksınız ozaman..:hih!::D |
Ben zilleri ayarlarım sen hiççç merak etmee..:P:D |
evet,oyunlarda size yetişmek ne mümkün:D ,oynayamıyorum:P bağlantım da kopuyo,neden oluyor anlamıyorum-- sedef 21 |
Alıntı:
Allah sabır versin ablacım seni en iyi ben anlarım..:D |
Ben yazılanları anlamamaya başladım demekki cidden uykum gelmiş..:D Size iyi eğlenceler Hoşkalınn..:wave: |
herkes gidiyor|-) |
Ben burdayım ablacım yetmez mi yane..:P |
Alıntı:
|
Ok ablacım söyle hangisinden istiyosun ben gider bi benzinciden alırım bu saatte..:P |
bende geldim :D |
içi bol antepfıstıklı ,ama fıstıklar bütün olucak:D ,içinde kırık fıstık felan olmasın:D,en büyük pakette olandan olsun,dolgun olsun,hadi bekliyorum:P |
bende fıstık isterim bende :) |
Alıntı:
Oke sen bekle burda hiçbiyere ayrılma ben hemen getircem sana..:P Kencıside çiğköfte yapsın ben çikolata alana kadar bari..:P |
Alıntı:
selam kirik fistik olunca yenmiyormu:D ? bana gonder artik kirik mirik sizin hatiriniz icin yerim |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablam için varya dünyaları yakarım çikolata dediğin nedir ki..:P |
Alıntı:
bizede bi cikolata al :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
abla paylaşırız demi cikolataları :) |
Alıntı:
ama boşuna bekliyoruz8o| |
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/774/ikolata.JPG Alin ya ben paylasayim bari madem caniniz cikolata cekti gece gece :) |
Alıntı:
1 bana olsun da ağzımız tatlansın 5 sana olsun kilo alman için :) bak öyle yapiyorum ki yemiyesin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tşk sedef :) bak abla ben şu kırık yerinden aliyim :) |
giderayak gördüm ,tamam kardeşim biraz daha alabilirsin:D:P |
Bana kalmicak birazdan neyse yafs feda olsun size yiyin gari :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sedef valla cok makbule geçti abla sanada cok tşk paylaştığın için ya sen baylaşmayı seven bi ablasın :) |
selamlar herhalde bakim vardi kolay gelsin ellerinize saglik |
Fındık fıstık oooo sensın fıstık ooooov:D |
Arkadaslar uykusuz üye yine az bu aksam sanki bende yatmaya gider hepinize iyi geceler :wave: |
İyi Geceler sedef..:wave: Uykusuz üye az artı bide hem uykusuz hemde kafası kıyak bir üyemiz var..:D |
iyi geceler ben her zamanki gibi sabahciyim:D |
Valla o üyeyi eger gercekten kafasi kiyaksa bu aksam bide normal haliyle görmek isterim :D |
Ben mümkünse hiç görmiyim..:P |
BENDE GORMIM HATTA DUNYAYI KAPATIN DUNYANIN RENKLERINI GORMIM |
Ben dayanamıyorum artık size iyi geceler iyi eğlenceler..:wave: Dinazor1962 Allah kolaylık versin sana..:D |
sagol iyi geceler |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık