MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

kitten_ 2 Şubat 2007 11:14

merhaba belki aynı soruyu yazmış arkadaşlar olmuştur malesef inceleme vaktim olmadı ama windows live messenger kullanıyorum (plus da var) şimdi size sormak istediğim şey şu: arkaplan resimleri, görüntü resimleri, yazı tipi gibi ayarları nasıl kaydedebilirim? bugün bilgisayara format atacağım haliyle live messenger'ı da tekrar kuracağım yalnız bu ayarları kaydetme olanağım varsa bunları da ona tanıtıp fazla vakit harcamadan diğer programların da kurulumunu tamamlamış olurum..bu nedenle böyle bir şey çok lazım.inşallah bir yolu vardır.cevap için şimdiden teşekkürler...

Emir99 2 Şubat 2007 14:25

bnm sorum şu olacak 8.0 kullanıyordum, bana yeni vers. çıktı kurun fln geldi msni açarkan karşıdan yükleme tamamlandı kurdum ve tekrar açıyorum yeniden yeni sürüm var diip açtırtmıyo msn oturumumu :( nasıl halledebilirim bu sorunu,

ve birde msni kaldırsam, şuanda 8.1 var onu kaldırsam, smileylerim,gözkırpmalarım,geçmiş klasörümdeki şeyler gider mi ? tekrardan 8.0 kurmak istiyorumda :)

bu sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum :)

s.ramo 2 Şubat 2007 16:10

Arkadaşlar bende msn 7.5 var antivirüsüm not 32 benim sorunum msn açıkken bir arkadaşım bir arkadaşı ile çet leşiyo ben onların tüm konuşmasını görüyorum nasıl oluyor bu bilen varmı

ahmetseydi 6 Şubat 2007 11:01

Alıntı:

Emir99 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 333889)
bnm sorum şu olacak 8.0 kullanıyordum, bana yeni vers. çıktı kurun fln geldi msni açarkan karşıdan yükleme tamamlandı kurdum ve tekrar açıyorum yeniden yeni sürüm var diip açtırtmıyo msn oturumumu :( nasıl halledebilirim bu sorunu,

ve birde msni kaldırsam, şuanda 8.1 var onu kaldırsam, smileylerim,gözkırpmalarım,geçmiş klasörümdeki şeyler gider mi ? tekrardan 8.0 kurmak istiyorumda :)

bu sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum :)

Evet geçtiğimiz gunlerde Messenger 8.1 sürümünün final versiyonu çıktı. Vereceğim linkten indirip kurabilirsiniz. Diğer sorunuza gelince; Eğer Plus yuklu ise Messengeri kaldırıp tekrar kurduğunuzda ifadeler vs. kaybolmaz.

Messenger 8.1 Final Türkçe: https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce-4.html#post337321

Alıntı:

s.ramo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 333958)
Arkadaşlar bende msn 7.5 var antivirüsüm not 32 benim sorunum msn açıkken bir arkadaşım bir arkadaşı ile çet leşiyo ben onların tüm konuşmasını görüyorum nasıl oluyor bu bilen varmı

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha açık ifade ederseniz yardımcı olmaya çalışırız....

Misafir 6 Şubat 2007 18:48

Alıntı:

Nasıl görüyorsunuz? :S

Misafir 6 Şubat 2007 19:05

Alıntı:

aa o nasıl oluo?:S

Black_Lotus 6 Şubat 2007 19:13

Arkadaşlar msn live ' ın ana penceresinde msn video dan görüntüler görünüyor yalnız bende böyle birşey yok görümüyor. Lütfen acil cevap bekliyorum. Bikaç kez daha yazmıştım ama cevap alamadım hala *-)

Misafir 6 Şubat 2007 19:23

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337690)
Arkadaşlar msn live ' ın ana penceresinde msn video dan görüntüler görünüyor yalnız bende böyle birşey yok görümüyor. Lütfen acil cevap bekliyorum. Bikaç kez daha yazmıştım ama cevap alamadım hala *-)

Nasıl MSN Video'dan görüntüler var?

Black_Lotus 6 Şubat 2007 19:30

Anasayfa da ( msn ) yani kişileri olduğu yerin altında video reklamlar dönüyo ya live da o bende yok işte...

Misafir 6 Şubat 2007 19:32

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337725)
Anasayfa da ( msn ) yani kişileri olduğu yerin altında video reklamlar dönüyo ya live da o bende yok işte...

yamayla kaldırmış olabilirsin

Black_Lotus 6 Şubat 2007 19:50

Yama yüklemedim ama hiç.

Misafir 6 Şubat 2007 20:04

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337742)
Yama yüklemedim ama hiç.

daha açıklayıcı yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım...

Black_Lotus 6 Şubat 2007 20:11

Açıklayıcısı nasıl olur daha işte hatta bi arkadaşım şimdi flash playerdan dır dedi son versyonunu indirdim yine bi deişiklik yok neden olmuyor ki bende hiç bişi anlamadım...

Bi de araçlar - seçenekler - genel de " video döngüsünü göster " diye bir seçenek var bende o seçilide değil aktifte değil. Başka bi arkadaşta da baktık şimdi o da aynı ama sorun bu olabilir mi ?

akrep38f 6 Şubat 2007 20:52

sitenizin sayfaları öyle yoğun ki inanın insanı yoruyor...aradığımı bulabilmek için iki saat ekranda arama yapıyorum...yeni üyeyim ama sitenizi daha önce üye olmadanda gezmiştim yine çok yorucu bulmuştum...benim sitenizde aradığım msn. live messenger değil messenger 7.5 sürümüne uygun olan discover programı..ama malesef bu program kaldırılmış ve sadece live sürümü yayınlanıyor..yada sitenizdeki yoğun renk ve yazı cümbüşü yüzünden benim gözümden kaçıyor...lütfeeennn biri benim gözüme sokabilirmi 7.5 uyumlu programı?

HaCeTTePeLi 6 Şubat 2007 22:43

Merhabalar..... Arkadaşlar bu son sürümü yüklediğimde ağ bağlantısı hatası veriyor... 7.5 yüklüyorum bu seferde "belirtilen modül bulunamadı .unicows.dll" hatası veriyor:.Yardımlarınızı bekliyorum..... Kolay gelsin..

MaJeste 6 Şubat 2007 23:15

selam...

Windows Live Messenger 8.0 kullanıyordum. WLM 8.1 i duydum ve programımı yükselttim. Kurulum bittikten sonra msnde sorun çıktı. Bir pencerede konusurken birden donuyor ve bir süre konusmamı engelliyor. Bazen geri geliyor bazense program kapanıyor. Ben WLM ile Msgplus+Discovery Live kullanıyordum. Sanırım bunlar WLM 8.1 ile de normal çalışıyor. Ben birde MessPatch yapmıstım. Su an WLM8.1+Msgplus+Discovery kullanıyorum. Msgplus ve Discovey son sürüm programlar MessPatch'den süphelendim ve su an onun ayarlarını kaldırdım. Ne yapmam gerekiyor. Kaldırdıktan sonra bir sorun yoktu ama çıkabilir de biliyorum. WLM8.1 ile Plus ve Discovery uyumlu değil mi? Değilse ben tekrar WLM8.0 kurabilir miyim? Lütfen yardım edin zor bir durum.

Simdiden tesekkurler. İyi çalışmalar diliyorum.

Misafir 6 Şubat 2007 23:31

Alıntı:

MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337933)
selam...

Windows Live Messenger 8.0 kullanıyordum. WLM 8.1 i duydum ve programımı yükselttim. Kurulum bittikten sonra msnde sorun çıktı. Bir pencerede konusurken birden donuyor ve bir süre konusmamı engelliyor. Bazen geri geliyor bazense program kapanıyor. Ben WLM ile Msgplus+Discovery Live kullanıyordum. Sanırım bunlar WLM 8.1 ile de normal çalışıyor. Ben birde MessPatch yapmıstım. Su an WLM8.1+Msgplus+Discovery kullanıyorum. Msgplus ve Discovey son sürüm programlar MessPatch'den süphelendim ve su an onun ayarlarını kaldırdım. Ne yapmam gerekiyor. Kaldırdıktan sonra bir sorun yoktu ama çıkabilir de biliyorum. WLM8.1 ile Plus ve Discovery uyumlu değil mi? Değilse ben tekrar WLM8.0 kurabilir miyim? Lütfen yardım edin zor bir durum.

tekrar yükleyebilirsin..genelde herkes aynı sorunla karışıo bende de aynısı oldu kaldırdım 8.0 ı yükledim sorun kalktı

YGT 6 Şubat 2007 23:58

arkadaşlar discovery yüklediğimden beri internet bağlantısı kopsa bile msn messenger kapanmıo bunun bir çözümü varmıdır birde bnm de msnmde donma oluyo 8.1 i yükledikten sonra sanırım bnmde normal 8 e dönmem gerekicek..

MaJeste 7 Şubat 2007 00:31

Alıntı:

filizzzz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337950)
tekrar yükleyebilirsin..genelde herkes aynı sorunla karışıo bende de aynısı oldu kaldırdım 8.0 ı yükledim sorun kalktı

bana WLM 8.0 ın download linkini werebilirmisin arkadaşım? aradım bulamadım. Pc'den de silmişim... :(

Misafir 7 Şubat 2007 00:51

Alıntı:

MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 338044)
bana WLM 8.0 ın download linkini werebilirmisin arkadaşım? aradım bulamadım. Pc'den de silmişim... :(

https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html

NeutralizeR 7 Şubat 2007 01:09

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337771)
Açıklayıcısı nasıl olur daha işte hatta bi arkadaşım şimdi flash playerdan dır dedi son versyonunu indirdim yine bi deişiklik yok neden olmuyor ki bende hiç bişi anlamadım...

Bi de araçlar - seçenekler - genel de " video döngüsünü göster " diye bir seçenek var bende o seçilide değil aktifte değil. Başka bi arkadaşta da baktık şimdi o da aynı ama sorun bu olabilir mi ?

Bunlar Messenger ağında dönen reklamlar yalnızca. Bazen görüntülenirler, bazen görüntülenmezler. Sizle ilgili değil... Başka bir gün video reklamlara rastlayabilirsiniz.

Alıntı:

akrep38f adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337828)
sitenizin sayfaları öyle yoğun ki inanın insanı yoruyor...aradığımı bulabilmek için iki saat ekranda arama yapıyorum...yeni üyeyim ama sitenizi daha önce üye olmadanda gezmiştim yine çok yorucu bulmuştum...benim sitenizde aradığım msn. live messenger değil messenger 7.5 sürümüne uygun olan discover programı..ama malesef bu program kaldırılmış ve sadece live sürümü yayınlanıyor..yada sitenizdeki yoğun renk ve yazı cümbüşü yüzünden benim gözümden kaçıyor...lütfeeennn biri benim gözüme sokabilirmi 7.5 uyumlu programı?

Hmm... Haklılık payınız bulunmakla birlikte bu konuda biraz katı ve sevimsiz bir politikamız var. Bütün bu karmaşayı bir çeşit eleme olarak da görebilirsiniz. Hemen hemen bütün bölümlerimiz ziyaretçilere açık, üyelik zorunlu değil. MessengerDiscovery x 2 TR sürümü, MSN Messenger 7.5 ile uyumludur. Yalnız bazı güvenlik programları bu sürümde bulunan bir EXE dosyası için tamamen zararsız olsa da tek amacı Messenger'ı kapatıp açmaya yarasa da uyarı vermektedir. Biz de farklı düşüncelere yol açmamak için indirme bağlantısını kaldırdık. Kurarken güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız:
https://www.msxlabs.org/downloads/MDX2TR.zip

Son olarak...
Alıntı:

-Bütün bu grafikler, animasyonlar, sesler çok can sıkıcı... Ben sadece içerikle ilgileniyorum. Sadeleştirme olacak mı?

Alt + F4 ...
Alıntı:

HaCeTTePeLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337906)
Merhabalar..... Arkadaşlar bu son sürümü yüklediğimde ağ bağlantısı hatası veriyor... 7.5 yüklüyorum bu seferde "belirtilen modül bulunamadı .unicows.dll" hatası veriyor:.Yardımlarınızı bekliyorum..... Kolay gelsin..

Böyle bir soruna o kadar fazla çözüm önerisi sunulabilir ki... Sunulanlar da zaten onlarca sayfa olan bu konuda mevcut. Sisteminiz hakkında, son zamanlarda yükleyip kaldırdığınız programlar hakkında, sorunu çözmek adına denediğiniz yöntemler hakkında detay belirtiniz.

Alıntı:

MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337933)
selam...

Şimdilik Windows Live Messenger 8.1 ile MessengerDiscovery Live 1.1'i kullanmamanızı öneriyoruz. Yakında MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü çıkacaktır, onu yükleyebilirsiniz. Messenger Plus! Live, WLM 8.1 ile uyumludur. Mess Patch'te sorun yaşadıysanız, A-Patch'i deneyebilirsiniz.

Alıntı:

YGT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 337998)
arkadaşlar discovery yüklediğimden beri internet bağlantısı kopsa bile msn messenger kapanmıo bunun bir çözümü varmıdır birde bnm de msnmde donma oluyo 8.1 i yükledikten sonra sanırım bnmde normal 8 e dönmem gerekicek..

Şimdilik Windows Live Messenger 8.1 ile MessengerDiscovery Live 1.1'i kullanmamanızı öneriyoruz. Yakında MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü çıkacaktır, onu yükleyebilirsiniz.

Bu arada en güncel resmi Windows Live Messenger sürümü aşağıda yer almaktadır:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

MaJeste 7 Şubat 2007 01:39

sanırım bizim 8.0 ı kullanabilmemiz için birinin şu link i Microsofttan değil de kendi bilgisayarındaki download dosyasının upload link ini wermesi gerekiyor. bunu da kimse yapmaz herhalde yine de teşekkürler ...

NeutralizeR 7 Şubat 2007 01:49

Alıntı:

MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 338162)
sanırım bizim 8.0 ı kullanabilmemiz için birinin şu link i Microsofttan değil de kendi bilgisayarındaki download dosyasının upload link ini wermesi gerekiyor. bunu da kimse yapmaz herhalde yine de teşekkürler ...

Kim demiş?

Windows_Live_Messenger_80.zip

MaJeste 7 Şubat 2007 02:10

ama yine 8.1 oldu tamamen kaldırdım sanıyordum :( ooff yaa 7.0 kullanıcam bu gidişle neden yapamıyorum kiiii

GizLi 7 Şubat 2007 02:12

Benim bu foruma kayıt olmama sebep olan asıl nedenim msn arayüzü yüklemek istememdi. dosyayı download ettim ve gereken yere yapıştırım dll dosyasını değiştirdim. Fakat sonrasında msn'i tıkladığımda msn açılmadı. Dosyayı değiştirdim ve eski orjinal haliyle msn'imi açabildim . Sürüm farkı olabilir mi?
Benim msn'imin versionu : Sürüm 8.0 (Derleme 8.0.0812.00 )
Eğer daha yeni versiyonu varsa paylaşabilirmisiniz benimle :|

MaJeste 7 Şubat 2007 02:18

WLM 8.1 çıktı ama ben denedim sorunla karşılaştım. Seni uyarırım. Eğer Pluslive ve Discovery kullanıyorsan bunların 8.1 ile uyumlu versiyonları cıkana kadar kullanma 3 saattir cekiyorum. :*( :*( :*(

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

GizLi 7 Şubat 2007 02:21

8.0 ve buna uyumlu msn plus + discovery kullanıyorum. kahinmisin sen majeste :D tşk ederim ok vazgeçdim ben mutluyum aslında bu halimden :D

NeutralizeR 7 Şubat 2007 02:33

Windows Live Messenger kaldırma/kurma işlemleri esnasında sorun yaşıyorsanız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

erbilcoker 7 Şubat 2007 11:30

slm.
msn.den sildiğim veya engellediğim kişileri araçlar/seçenekler/gizlilik/engellenenler bölümünde görüyorum ve kendilerini silemiyorum onlar beni silmeden silinmeyeceği söleniyor bunları silmenin bir yolu yokmu acaba yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

renata 7 Şubat 2007 19:47

Messenger Kişi Listemde Kişilerin Avatarlarını Büyük Görüntüleme

yaa arkadaşlar benim sorunum msnde isimlerin yanında onli oldukları zaman yeşil offline oldukları zamansa grimsi olan adam var ya onun yerine bazı arkadaşlar büyültmüş(onlarada sordum bulamdılar) yani orada msn adamlar değil elemamnın kullandığı avatar var çok uğraştım bulamadım internettede bunula ilgili bişi bulamadın bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Misafir 7 Şubat 2007 20:03

Alıntı:

renata adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 338831)
yaa arkadaşlar benim sorunum msnde isimlerin yanında onli oldukları zaman yeşil offline oldukları zamansa grimsi olan adam var ya onun yerine bazı arkadaşlar büyültmüş(onlarada sordum bulamdılar) yani orada msn adamlar değil elemamnın kullandığı avatar var çok uğraştım bulamadım internettede bunula ilgili bişi bulamadın bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Messenger kişi listenizin olduğu pencere > Kişileri yönet (Kişi ekle butonunun yanında) > Ayrıntıları göster işaretleyin.

YGT 8 Şubat 2007 19:23

aynı bilgisayarda hem 7.5 hem live kulanmak için ne yapabiliriz 1 kere sitede gördüm sanki ama tektar bulamadım..

Misafir 8 Şubat 2007 20:17

Alıntı:

erbilcoker adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 338381)
slm.
msn.den sildiğim veya engellediğim kişileri araçlar/seçenekler/gizlilik/engellenenler bölümünde görüyorum ve kendilerini silemiyorum onlar beni silmeden silinmeyeceği söleniyor bunları silmenin bir yolu yokmu acaba yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

Yok.

Alıntı:

YGT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 339896)
aynı bilgisayarda hem 7.5 hem live kulanmak için ne yapabiliriz 1 kere sitede gördüm sanki ama tektar bulamadım..

Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)

YGT 8 Şubat 2007 22:53

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 339967)

teşekkürler ama bunu yükledikten sonra msnlerin 2side plus ve discovey programlarını görmedi bunun için ne yapabilirz..

romans1980 9 Şubat 2007 00:52

merhaba bende de bir sorun var
ne derseniz valla live messengerin uzaktan yardım iste var biliyorsunuz onda ben baglanamıyorum hiç bir yere bu uzaktan masaüstünü yönetebiliyorsun ya o olay çogu şeyi denedim ama olmuyor formda aradım ama dile getiren olmamış acaba bana bu konuda yardım cı olurmusun valla çok ii olacak şimdiden teşekkğr ederim birde ben pek nete giremiyorum acaba bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlar bana ********** kolya gelsin

Misafir 9 Şubat 2007 02:46

Alıntı:

romans1980 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340294)
merhaba bende de bir sorun var
ne derseniz valla live messengerin uzaktan yardım iste var biliyorsunuz onda ben baglanamıyorum hiç bir yere bu uzaktan masaüstünü yönetebiliyorsun ya o olay çogu şeyi denedim ama olmuyor formda aradım ama dile getiren olmamış acaba bana bu konuda yardım cı olurmusun valla çok ii olacak şimdiden teşekkğr ederim birde ben pek nete giremiyorum acaba bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlar bana ********** kolya gelsin

Uzaktan yardım için ilk önce Bilgisayarıma sağ tıklayıp

1. Uzak seçeneğine tıklıyorsunuz.

http://img266.imageshack.us/img266/8347/jpges8.png

2. Uzaktan yardım ve Uzaktan masa üstü Seçeneklerinin yanındaki kutucukları işaretliyorsunuz ve tamam diyorsunuz

http://img266.imageshack.us/img266/4903/jpg1ap1.png

Kolay gelsin..

pusucom 9 Şubat 2007 09:02

merhaba arkadaş msn de bir hata veriyor hata raporu 80048820 kodla hata veriyor

Misafir 9 Şubat 2007 09:19

Alıntı:

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340600)
merhaba arkadaş msn de bir hata veriyor hata raporu 80048820 kodla hata veriyor

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

recruit 9 Şubat 2007 10:45

S.a.
Yakın bir zamanda live messengerı silip tekrar yükledim , fakat 2 gündür sürekli kendiliğinden messenger kapanıyor , daha doğrusu msn bağlantısı gidiyor , fakat netteki bağlantıda sorun yok. Tekrar silip kurdum fakat maalesef aynı sorun devam ediyor. Nasıl düzeltebiliriz.
Teşekkürler.

ahmetseydi 9 Şubat 2007 11:01

Alıntı:

recruit adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340616)
S.a.
Yakın bir zamanda live messengerı silip tekrar yükledim , fakat 2 gündür sürekli kendiliğinden messenger kapanıyor , daha doğrusu msn bağlantısı gidiyor , fakat netteki bağlantıda sorun yok. Tekrar silip kurdum fakat maalesef aynı sorun devam ediyor. Nasıl düzeltebiliriz.
Teşekkürler.

Bu sorunun internet bağlantısından kaynaklanmadığına eminseniz aşağıdaki adımları takip edin..

Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun.

lanvin 9 Şubat 2007 11:39

Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

ŞİMDİ BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.
YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE WİNDOWS LİVW MESSENGER 8.1 VERSİYONU 98 DEN VİSTAYA KADAR GENİŞ BİR SİSTEM YELPAZESİNDE KULLANILABİLİNİYOR ARTIK. BENDE 8.1 İ İNDİRDİM FAKAT KURMAYA KALKTIĞIMDA;

the ordinal 730 could not be located in the dynamic link library shell32.dll

ŞEKLİNDE HATA VERMEKTE VE ARDINDAN BOOTSTRAP.EXE DOSYA HATASI VERMEKTE..

ŞİMDİ SİZDEN BU SORUNLA İLGİLİ YARDIM BEKLİYORUM.

recruit 9 Şubat 2007 13:21

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340628)
Bu sorunun internet bağlantısından kaynaklanmadığına eminseniz aşağıdaki adımları takip edin..

Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun.

Regeditten de sildim , fakat yine aynı sorun devam ediyor , internet bağlantımdan olmadığına eminim çünkü web msn kullandım ve nette bir çok sayfa açtım herhangi bir sorun olmadı , başka bir yöntem olarak ne tavsiye edilebilir.

CmpE 9 Şubat 2007 14:42

İlginç bir msn açılış problemi

Arkadaşlar elimizde bir bilgisayar var ve msnin hiçbir versiyonu bu bilgisayarda açılmıyor.Format attık yinede açılmıyor. Firewalli anti virus prog. yok.Sanırım donanımsal bir problem var ama çözemedik.Bir fikri olan varsa çok sevinirim.Tşkler..

virtuecat 9 Şubat 2007 16:17

Alıntı:

recruit adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340616)
S.a.
Teşekkürler.

Bu Tarz Hatalar Lıve da Sureklı Olarak Herkesın Basına Gelmektedır Bunun Turkıyeye Ozgu Baglantı Hatası Olarak GOrmek Lazım BAska Bır Acıklaması Yok Galıba Bu Sekılde Idare Edın Yakın Bır Zamanda Duzelecegıne Emınım

Alıntı:

lanvin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340640)
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

ŞİMDİ BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.
YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE WİNDOWS LİVW MESSENGER 8.1 VERSİYONU 98 DEN VİSTAYA KADAR GENİŞ BİR SİSTEM YELPAZESİNDE KULLANILABİLİNİYOR ARTIK. BENDE 8.1 İ İNDİRDİM FAKAT KURMAYA KALKTIĞIMDA;

İşletim Sisteminiz Orjinal Deilse Bu Tarz Bı Hata Almış Olabilirsiniz Çunku Windosw Son Cıkarttıgı Surumlerde İşletim Sisteminin Orjinalligini Kontrol Ediyor

Alıntı:

CmpE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340800)
Arkadaşlar elimizde bir bilgisayar var ve msnin hiçbir versiyonu bu bilgisayarda açılmıyor.Format attık yinede açılmıyor. Firewalli anti virus prog. yok.Sanırım donanımsal bir problem var ama çözemedik.Bir fikri olan varsa çok sevinirim.Tşkler..

İşletim Sisteminizi Ve Sistem Özelliklerini Yazarsanız Daha Cok Yardımcı Olabiliriz

lionhead 9 Şubat 2007 23:34

MSN Checker Sniffer Özellikleri (Üreticiden):
*Ağdaki yada uzak bilgisayarın msn ekranını kaydetme, yazılanalrı loglama
*MSN chate konuşmalarını kaydetme yada bloklama
*Gerçek zamanlı konuşma kaydetme
*HTML yada RTF formatında dosyalara kaydetme
*Emaille yada uzak bilgisayara otomatik gönderme
*Şifre ve kısa tuş koruması
*Başlangıçta kaydı başlatabilme
*Güçlü ve kolay kullanım

http://www.msn-tools.net/images/check480.gif
MSN Checker Sniffer Nasıl Kullanılır?
(1).Select Adapter menu'den izleyeceğiniz ağı seçin;
(2).Ip listesinden ip'yi seçin;
(3).Start ikonuna tıklayın, işlem başlasın;

http://messenger.tamindir.com/images/icerik/download.gif TAMindir (yükle)

pelin 9 Şubat 2007 23:41

merhaba bugün 8.1 messenger i yükledim daha öncesinde kullandığım çoklu oturumu yeni messengerimda kullanamıyorum açılmıyor.8.1 içinde bir çoklu oturum programı var mı,varsa nasıl ve nerden indirebilirim?Bir türlü bulamadım

recruit 10 Şubat 2007 02:43

[QUOTE=virtuecat;340863]Bu Tarz Hatalar Lıve da Sureklı Olarak Herkesın Basına Gelmektedır Bunun Turkıyeye Ozgu Baglantı Hatası Olarak GOrmek Lazım BAska Bır Acıklaması Yok Galıba Bu Sekılde Idare Edın Yakın Bır Zamanda Duzelecegıne Emınım

Muhtemelen bahsettiğin gibi bir durum var , format attım düzelir mi diye ama malesef aynı , mecburen 7.5 kurulu , fakat ne zamana kadar böyle devam edecek orasını merak konusu.

HaSaN741 10 Şubat 2007 13:52

msn şifre bulucusu hack değil

ahmetseydi 10 Şubat 2007 14:34

[quote=recruit;341646]
Alıntı:

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340863)
Bu Tarz Hatalar Lıve da Sureklı Olarak Herkesın Basına Gelmektedır Bunun Turkıyeye Ozgu Baglantı Hatası Olarak GOrmek Lazım BAska Bır Acıklaması Yok Galıba Bu Sekılde Idare Edın Yakın Bır Zamanda Duzelecegıne Emınım

Muhtemelen bahsettiğin gibi bir durum var , format attım düzelir mi diye ama malesef aynı , mecburen 7.5 kurulu , fakat ne zamana kadar böyle devam edecek orasını merak konusu.

Fazla uzun süreceğini zannetmiyorum. Artık bu tür şikayetler gelmiyor. Tekrar deneyebilirsiniz. :)

Alıntı:

pelin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 341494)
merhaba bugün 8.1 messenger i yükledim daha öncesinde kullandığım çoklu oturumu yeni messengerimda kullanamıyorum açılmıyor.8.1 içinde bir çoklu oturum programı var mı,varsa nasıl ve nerden indirebilirim?Bir türlü bulamadım

Windows Live Messenger Çoklu Ortam Açma Yaması için Tıklayınız

Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız

lanvin 12 Şubat 2007 08:38

Alıntı:

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340863)

İşletim Sisteminiz Orjinal Deilse Bu Tarz Bı Hata Almış Olabilirsiniz Çunku Windosw Son Cıkarttıgı Surumlerde İşletim Sisteminin Orjinalligini Kontrol Ediyor

İşletim Sisteminizi Ve Sistem Özelliklerini Yazarsanız Daha Cok Yardımcı Olabiliriz

YA KARDEŞ İYİ GÜZEL DİYORSUNDA BURASI ANONİM ŞİRKET KORSAN YAZILIM KULLANMA GİBİ BİR GAFTA BULUNULABİLİNİRMİ?
KULLANDIĞIMIZ 2000 ÜSTELİK BOX.

YUKARIDA YAZDIĞIM HATA MESAJLARININ NASIL ÇÖZÜMLENDİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN FITTIRACAM :@

BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık