![]() |
Yağmur Dışarıda yağmur yağıyor Ben sana ağlıyorum Anlayamıyorum Yağmur mu yağıyor Ben mi ağlıyorum... Sesin geliyor ansızın kulağıma Gülümsüyorsun yağmurun ardında Kayboluyorsun gözümdeki yağmurda Anlayamıyorum Yağmur mu ağlıyor Ben mi yağıyorum... |
KİMİ SEVSEM SENSİN http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor * * * kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum |
SEN YOKKEN http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım, Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum, Hep ağladım, hep yandım sen yokken. Bekliyorum dönüşünü yeniden, Bir gelsen, Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen, Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen, Ölümlü düşlerimden alsan beni. Çok durdum güneşe karşı bir başıma Savrulurdum rüzgarlarında sensizlik denizinin Sen yokken, Az dolaşmadım gönlümün kuytularında Üşüyen karanfilim şimdi buruşuk parmaklarda Bir kırağı ayazıydım gecenin kollarında Zifirlerinde sadece ben üşürdüm. Hiç aldırmadım esen rüzgara Hiç dinlenmiş bir yürekle çıkmadım ortaya Yinede hiç yıkılmadım giden trenlerin ardından Ama bütün yangınlar beni yaktı önce Hep ortasında kaldım vurgunların Vurgun nedir ki? deme Bir babanın serzenişi nasılsa öyle Bayrakları indirilmiş, Bozguna uğramış bir hisardım sen yokken Hep sustum, Hep yandım, hep ağladım sen yokken. Bir gelsen, Yangınlardan alsan beni, Bir gelsen, Dünyalarımdan alsan beni, Bir gelsen, Şafaksız gecelerden alsan beni, Ama ne zaman gelsen, Akşam kızılı gözlerimle bulacaksın beni |
Seni gördüm, toy bir çocuktu yüreğim henüz yağmur yağmamış buluttum... Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... Tutsaktım, Yok pahasına bir gemiye satıldım sonra gözlerimi sattım, Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... Yalnızlığıma nice zaman silah çektim, süngü tuttum... Dağların zirvesinde destan, çöllerin ortasında ağıttım... Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... Yakacak diye gözlerin, kalbimi ellerinin nârına kendim attım. Senden duydum en güzelini sözlerin en tatlı yudumları senden yuttum Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... Sevdan için her gül mevsiminde arzu arzu, umut umuttum.... Gördüğüm her renkte rengini gördüm Duyduğum her seste adına türküler tuttum... Hiç kimseyi senin kadar sevmedim.... Akrep düştü gecelerime Gelirsin tutkusuyla yıldızlarını göğün birer birer uyuttum... Adından başka isimleri kelimeleri harfleri Adından başka Bütün bildiklerimi unuttum... Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... ben, hiç kimseyi senin kadar sevmedim... |
http://img428.imageshack.us/img428/1075/family22oo.gif SEVİYORUM http://www.sevdimseni.net/Siir/030_dosyalar/top.jpg http://www.sevdimseni.net/Siir/030_dosyalar/bar1.jpg http://www.sevdimseni.net/Siir/030_dosyalar/bullet1.jpg Seni Seviyorum Seni seviyorum.... Sadece kim olduğun için değil, seninle beraberken kim olduğumu anladığım için. Seni seviyorum..... Sadece kendine yaptıkların için değil, bana yaptıkların için Seni seviyorum..... Saklı kalmış beni ortaya çıkardığın için, Seni seviyorum...... Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerim silinip onların yerine, şimdiye kadar kimsenin başaramadığı güzellikleri, o sıcaklığı, o ışığı, ortaya çıkardığın için Seni seviyorum........ Hayatımı bir tapınağa çevirdiğin ve her günümü bir şarkı haline getirdiğin için Seni seviyorum....... Çünkü sen kimsenin başaramadığı şeyi, kendimi iyi hissetmemi ve hiç bir zaman olmadığı kadar mutlu olmamı sağlıyorsun..... Seni o yüzden çooookkkk seviyorum.... Sen bunları konuşmayla, dokunmayla ve işaretle değil,mavilim.... Sadece kendin olmakla yapıyorsun.... İşte bu yüzden seni ölesiye çok seviyorum... |
Kan Kırmızı Geceler Gümüş yapraklar soldu gece ile birlikte Sessizliğin çağrısı yankılanıyor gökte Izdırabın verdiği o çok sesli haykırış Karanlığa yayıldı uzayıp karış karış Bilirim yalnızlıktır kalblere çöken hüzün Yaşları dökülmekte bir çok çaresiz gözün Yalnızlık, gönüllerde hiç rüzgar esmemesi Yalnızlık, kafesteki bülbülün ötmemesi Hilâl vakti gökte ay sanki kulak memesi Boşlukta yıldızların ne güzel yürümesi Gönlüme doğru kayın bana gelin yıldızlar Yalnızlıktan yüreğim sıkılır kalbim sızlar Bana kan kırmızısı renkler sunar geceler Aklım kendi dilinde yalnızlığı heceler Geceler, duyguların mahzun sessiz annesi Geceler, yalnızların yorgun ümitsiz sesi Sürüklenir gezerim her mevsim her iklimde Düşünceler kaynayıp buhar olur beynimde Saman alevi gibi yanıp söner arzular Fikirlerim hesapsız her şey sonsuza uzar İçimde düğümlenir kabaran duygularım Kendi nefsimde dahil her şeyi sorgularım Fikirler, beyinlere yağan yağmur tanesi Fikirler, çile dolu akıl fikr(in) divanesi Ruhum gezinip durur arayışlar içinde Aklım takılı kalır neden nasıl niçinde Beynime düşünceme örülür iplik iplik Bu muâzzez bedene ne kadar bu sahiplik Ölümsüzlük nedir ki bize uzak kelime Yaşamak var dünyada ömür bir yol ölüme Yaşamak, tende candır alıyorken nefesi Yaşamak, gerçek sebep varoluşun gayesi. |
Bir damla sen Ve ayrılık uzayan yolda tek sırdaşım. Bu oyunun son sahnesi olacak; Perde kapandıktan sonra, Ne sen beni bir daha göreceksin, Nede ben seni... Bu birlikte son oyunumuz. Son kez gülümse, Son kez tut ellerimden. Sonra düşeceğim dipsiz karanlıklara... Alkışlarla beraber göz yaşlarımı duyacaksın. Bir gün Anlayacaksın bir damla sen isteyişimin sebebini. İşte o zaman; sende ağlayacaksın! |
HERŞEYİMSİN! Sen; benim vazgeçilmezimsin. Geceler boyu düşlediğim, Rüyalarımı şiirlerle süslediğim Su gibi aş gibi. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım, Yıllar boyu sürgünlerim. İçimden söküp atamadığım mahpusluğum, Hürriyetim, kana kana içtiğim suyum. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan, Bir ömür dermanı bulunmayan. İçimde her an ağladığım yanım, Canım, kanım, tek varlığım. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim umutlarımın kadını, Düşlerimin tek sultanı. Unutamadığım atamadığım, Hayattaki en tatlı yanım. HERŞEYİMSİN ! |
Zalim gözlerimden akan yaşı silmedin, dertlerime derman oluvermedin, hayatımda birgün olsun gülmedim, bıraktın da gittin sen beni zalim. kara günün hiç aydınlık görmesin, gözlerinden akan yaşlar dinmesin, hayatında iyi gün görmeyesin, terk ettin de gittin sen beni zalim. bu ahmet'in derdi kederi bitmez, öyle gamsız yare geri dönülmez, dünya malı dünyanındır değişmez, sen aldın götürdün sanki ey zalim. |
aldanma! bu gözler benim değil çok zaman önce kaybettim onları belki bu yüzden içine kapanıklığı belki bu yüzden hep bir özleme dalışı hep çalınmış aşklara denk geldi tuttuğum zarlar tamamlanamadan bir gönülde ya bir yol kenarı ya merdiven dibi.. yaralarım ondan nasırlaşmış bel ki! hep içimde aldanma! bu gözler benim değil bel ki! bir düş'e hayran hala bel ki! bu olan bitene boşver! yorma kendini güzelim inan o sığınacak liman ben değilim... |
| Saat: 01:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık