![]() |
Alıntı:
Alt taraf ise kişisel ileti oluyor.. http://img130.yehhe.com/images/5628goruntuadi.JPG Mesela görünen adınızı renklendirebilirsiniz; https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/26-colornick-v2-msn-de-renkli-goruntu-adi.html |
yha arkadaslar bnm bi yazı tipim war onu silmek istiorum..şöyle diim bu yazı tipi arkadasımda wardı bende ilk zamanda çoq beqendim dosyasını attı bana dosyay acınca zaten direk msne işliomuş hemen oyle yazmaya basladı..ama ifadeleri cıkarmıo sinir oluorum göstermio yani.. bende siliim dedim alınan dosyalarımdan dosyayı sildim hala değişmedi program ekle kaldırda da bulamadım programı... msni sildim yeniden msn yükledim yine olmadı... yardımcı olurmusunuz ? :( |
Alıntı:
Yazı tipi siz yazıyı yazarken bile değişik mi, yoksa siz yazıyı gönderdikten sonra "Alınan ve gönderilen iletiler" bölümündeki yazı tipi mi değişik çıkıyor? Messenger'a uyguladığınız herhangi bir eklenti var mı? Varsa adlarıyla beraber sürüm numaralarını da alabilir miyiz? Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Eklentinin adı>Hakkında) Arkadaşınızın size gönderdiği dosya bir Messenger Plus! Live scripti olabilir mi? Dosyanın adını hatırlıyorsanız yazabilir misiniz? İfadeleri çıkarmıyordan kastınız tam olarak nedir? Sadece sizin gönderdiğiniz ifadeler mi çıkmıyor? İfadeleri nasıl ekliyorsunuz? İfadelerin Messenger'ınızda etkinleştirilmiş olduğundan emin misiniz? (Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>İletiler>İfadeleri göster ve Özel ifadeleri göster kutularının işaretleri) |
yazı tipini değiştirdiqimde aynı kalıo değişmio yani.. yazı tipi bn yazarken normal oluo gönderince karşı tarafa o dediqim değişik şekilde qidio... eklenti olarak plus war discovery war bunları kastediosan.. yha dosyanın isminde bi sitenin adı yazıodu indirdiqi sitenin adı yazıodu... yha ifadeleri ben hep :R :H gibi harflerle kaydediorum.. yazarken ifadeler cıkıo ama gönderince cıkmıo.. böyle oluo mesela :я napıcam ben yha ... :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Messenger yazı sorunu Arkadaşlar messenger'da şeçmiş olduğum yazı tipini kullanamıyorum ayrıca karşı tarafın yazı tipide bana benim yazı tipimde geliyor bu nasıl düzeltecem.. Ben messengerde bu yazı tipini kullanıyorumfakat öyle çıkmıyor değişik ama karşı tarafa istediğim gibi gidiyor.. Programlar: Live Messenger 8.5.1302.1018 MSN Plus ! 4.60 Plus'ın özelliklerinden yazı tipini şeçtim olmadıç Plus'ın yazı denetimini kapadım yine düzelmedi.Bide Plus'da yazı tipini eğer istersem benimkiyle aynı gösteren özellik onuda kapadım yine düzelmedi.. http://img406.imageshack.us/img406/479/rnwu9.png |
Alıntı:
Mesela Comic Sans Serif gibi farklı olduğu bariz olan bir yazı tipi seçtiğinizde de aynı sorunu görebiliyor musunuz? Sorunu görürseniz Messenger'ı onarmayı dener misiniz? (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar). Sorun Messenger Plus!'tan alakasızdır diye düşünüyorum ama emin olmak için Messenger'ı Çalıştır komut satırından şu komutla başlatıp Plus!'sız da deneyebilirsiniz: "msnmsgr /PlusEnabled=0" |
msn görüntü adı msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler |
Sohbet Günlüğünün Şifresini Kırma :s Yaw arkadslar ben sohbet günlüğüme şifre koydum ama şifremi unuttum :s :s :S Napazam |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık