![]() |
Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir. Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim. Bunun bir programı yokmudur. Fikri olan varmıdır, bu konuda yadımlarınızı bekliyorum. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ahmed arkadaşa sormuşsun ancak hızlı cevap verme açısından ben söyleyeyim. Messenger'ın kişi listesinde discovery simgesine veya saatin yanındaki discovery simgesine tıklayın, buradan settings'i tıklayın. Açılan pencerede en üstteki sekmeden uyarılar, alt bölümde bir konuşma penceresi talep edildiğinde ve bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda yazılarının onay kutusunu doldurun ve uygula diyip kaydet diyerek kapatın. Eğer özellik etkin olmamışsa messenger'ı kapatın (saatin oradan da çıkış yaparak kapatın) ve tekrar başlatın. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Çoğu Messenger kullanıcısı, böyle bir şeyden haberleri olmadığı için hesaplarını kapatırken kişileri temizlemeyi de düşünemiyorlar. |
Arkadasim benimde sorunum şu.. KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum. Bu durumu nasil duseltebelrm... |
Alıntı:
|
Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim.... |
Alıntı:
Uyumlu olsalardı bazı kısıtlı değişiklikler için A-patch, Mess-patch ve MessengerDiscovery Live da kullanabilirdiniz ama sanırım bunlar 9.0 BETA sürümüyle henüz uyumlu değiller. Messenger Plus! Live eklentisini kurarsanız bütün dediklerinizi çok kolayca yapabilirsiniz. Hem bu program BETA'yla da uyumlu. Messenger Plus! Live'ın arayüzler özelliği ile ilgili bilgi almak için burayı tıklatın. Adı geçen bütün programları sitemizden bulabilirsiniz, arama yapmanız yeterli. |
ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık