MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

exi 9 Haziran 2008 12:28

Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir.
Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim.
Bunun bir programı yokmudur.
Fikri olan varmıdır, bu konuda yadımlarınızı bekliyorum.

torchbearer 9 Haziran 2008 14:02

Alıntı:

shekiLL-Pepe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084686)
Yaw arkadslar ben sohbet günlüğüme şifre koydum ama şifremi unuttum :s :s :S
Napazam

Şifreyi hatırlamadığınız sürece maalesef bunu sizden başka kimse bulamayacaktır.

Alıntı:

exi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084728)
Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir.
Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim.

İstediğiniz tarzda bir program yok. Yani eklediğiniz kişi, kendi listesinden silmediği takdirde sizin onu tamamen silmeniz olanaksız bi durum şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü ilerde bununla ilgili bir program çıkabilir belki de. Bu konudaki mağduriyet çok fazla.

she123 9 Haziran 2008 16:17

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082356)
mdl nin mevcut ayarlarında konusma penceri açtı özelliği var onu aktif yaparsanız gizli kişilerden size pop uyarısı alırsınız ama dediğim gibi %100 etkin değildir.

arkadaş bişi sorabilirmiyim ben senin dediğin ayarı nereden yapıcam tam olarak bende yeni yüklediğim için programı bilmiorumm yardım edersen çok sewinicemm şimdidem çook saol..........

torchbearer 9 Haziran 2008 16:24

Alıntı:

she123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084919)
arkadaş bişi sorabilirmiyim ben senin dediğin ayarı nereden yapıcam tam olarak bende yeni yüklediğim için programı bilmiorumm yardım edersen çok sewinicemm şimdidem çook saol..........

ahmed arkadaşa sormuşsun ancak hızlı cevap verme açısından ben söyleyeyim. Messenger'ın kişi listesinde discovery simgesine veya saatin yanındaki discovery simgesine tıklayın, buradan settings'i tıklayın. Açılan pencerede en üstteki sekmeden uyarılar, alt bölümde bir konuşma penceresi talep edildiğinde ve bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda yazılarının onay kutusunu doldurun ve uygula diyip kaydet diyerek kapatın. Eğer özellik etkin olmamışsa messenger'ı kapatın (saatin oradan da çıkış yaparak kapatın) ve tekrar başlatın.

ahmetgns 9 Haziran 2008 16:24

Alıntı:

nuyageva adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084679)
msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler

Siz sorunla ilgili başka bilgiler vermezseniz, bizim de aynı cevabı tekrarlamaktan başka çaremiz yok.
Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1083660)
Resimdeki gibi üst taraf, görünen ad yani görüntü adı.
Alt taraf ise kişisel ileti oluyor..
http://img130.yehhe.com/images/5628goruntuadi.JPG

Mesela görünen adınızı renklendirebilirsiniz;
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/26-colornick-v2-msn-de-renkli-goruntu-adi.html

Alıntı:

exi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084728)

Program var olmasına var da o programla sildikten sonra Messenger'da ilk oturum açtığınızda sizi silmemiş kişiler için tekrar davet alacaksınız ve yine engellemek zorunda kalacaksınız. Gerçi engellemeseniz de sonsuza kadar o davetleri İptal'e basarak erteleyebilirsiniz ama pratikte bu pek bir avantaj sağlamayacak tabi ki de.

Çoğu Messenger kullanıcısı, böyle bir şeyden haberleri olmadığı için hesaplarını kapatırken kişileri temizlemeyi de düşünemiyorlar.

BesTaMi 10 Haziran 2008 17:26

Arkadasim benimde sorunum şu..
KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum.
Bu durumu nasil duseltebelrm...

ahmetgns 10 Haziran 2008 18:09

Alıntı:

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1086226)
Arkadasim benimde sorunum şu..
KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum.
Bu durumu nasil duseltebelrm...

Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>Gizlilik. Buradaki Engelli listesinden adınızı bulup kendinizi İzinli listesine taşımalısınız.

uneque 11 Haziran 2008 13:28

Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim....

ahmetgns 11 Haziran 2008 15:18

Alıntı:

uneque adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1087217)
Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim....

Resource Hacker adlı programla Messenger'ın ilgili dosyalarını değiştirebilirsiniz. Metinlerle ilgili olan dosya msgslang.dll, resimlerle ilgili olan dosya msgsres.dll dosyasıdır. Ancak metin gibi görünen resimler de var, dikkatli olun.

Uyumlu olsalardı bazı kısıtlı değişiklikler için A-patch, Mess-patch ve MessengerDiscovery Live da kullanabilirdiniz ama sanırım bunlar 9.0 BETA sürümüyle henüz uyumlu değiller.

Messenger Plus! Live eklentisini kurarsanız bütün dediklerinizi çok kolayca yapabilirsiniz. Hem bu program BETA'yla da uyumlu. Messenger Plus! Live'ın arayüzler özelliği ile ilgili bilgi almak için burayı tıklatın.

Adı geçen bütün programları sitemizden bulabilirsiniz, arama yapmanız yeterli.

C0mPuTeR 11 Haziran 2008 15:21

ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA

Saat: 23:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık