MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetgns 11 Haziran 2008 15:25

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1087279)
ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA

Farenizin sağ tuşunun çalıştığından emin olun. Eminseniz, bu sorunun sebebini bilemiyorum, hiç karşılaşmadım ama çözüm olarak şunları deneyebilirsiniz. Messenger onarın (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın>Onar). Bu da düzeltmezse Messenger'ı kaldırın ve tekrar kurun.

C0mPuTeR 11 Haziran 2008 15:28

PEKİ SAĞ TIKLADIĞIMIZDA ÇIKAN MENÜLERİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ BEN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR...

damla_13 11 Haziran 2008 17:01

Msn messenger 5-6 saniyede kapanıyor açıyorum kendiliğinden hata raporu dahi vermeden kapanıyor silip tekrardan yükledim ancak yine aynı sorun var :( avast ile tarattım birkaç solucan buldu temizledim ama hala aynı :( yardımınız için şimdiden teşekkürler :(

sinemiss_ 11 Haziran 2008 17:08

msnim 5 dk.da bir kopuyor.kopmadığı zamanlarda da iletilerim karşı tarafa gitmiyor:( bu sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olur musunuz:(

ahmetgns 11 Haziran 2008 17:46

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1087284)
PEKİ SAĞ TIKLADIĞIMIZDA ÇIKAN MENÜLERİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ BEN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR...

Messenger'ınız Türkçe olması lazım. Ya da en azından Türkçe dosyasına sahip olmalısınız. Messenger sürümünüz ne?

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1087414)
msnim 5 dk.da bir kopuyor.kopmadığı zamanlarda da iletilerim karşı tarafa gitmiyor:( bu sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olur musunuz:(

Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Sorun eklentilerden, güvenlik programlarından ya da internet bağlantınızdan kaynaklanıyordur. Güvenlik programınızdan Messenger'a izin verildiğinden emin olun. Internet bağlantınızın sağlıklı olmasına dikkat edin.

sinemiss_ 11 Haziran 2008 19:45

güvenlik programında messenger yazısının yanında tik işareti var.bu durum izin verildiğini mi gösterir:S
çok teknik bilgim yok maalesef bu şekilde soruyorum umarım yardımcı olursunuz:(

ahmetgns 11 Haziran 2008 23:29

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1087605)
güvenlik programında messenger yazısının yanında tik işareti var.bu durum izin verildiğini mi gösterir:S
çok teknik bilgim yok maalesef bu şekilde soruyorum umarım yardımcı olursunuz:(

Evet, muhtemelen izin verilmiş. Bu sorunla ilgili benim de çok fazla bir bilgim yok maalesef ama "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu konusunu okursanız belki bir şeyler çıkar. Bir de eklentiler kullanıyorsanız, MessengerDiscovery ve Messenger Plus! gibi, lütfen kaldırarak deneyin.

tsodnac 12 Haziran 2008 13:58

arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz. bütün söylenenleri yapıyorum ama 306 kodu vermeye devam ediyor. Şirket bilgisayarı ve benimkinin dışında herkes msn e girebiliyor.

ahmetgns 12 Haziran 2008 14:07

Hata 81000306: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz

Burada söylenenleri denediniz mi?

tsodnac 12 Haziran 2008 14:43

evet, ama yinede olmadı.

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık