![]() |
Alıntı:
Başlat > çalıştır ekranından şunları tek tek yazıp enter layın. Ancak bunları yaparken Messenger açık olmasın (demek istediğim saatin orada messenger simgesinin olmaması gerekir). regsvr32 softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 mssip32.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 sccbase.dll Ayrıca şuna dikkat edin. Şirket ağından bağlanıyorsanız, şirketinizin proxy'si kişilerin etki alanına erişimi engelliyor olabilir. Ağ yöneticinizden aşağıdakileri yapmasını isteyin: - Ağ proxy'si üzerinden https://*.contacts.msn.com bağlantılarına izin verin. - Proxy kuralları bir kullanıcı aracısı (user-agent) dizesini temel alıyorsa, "MSN Explorer/9.0 (MSN 8.0; TmstmpExt)" içeren HTTP kullanıcı aracısı dizelerinin proxy üzerinden bağlanmasına izin verildiğinden emin olun. |
çalıştıra ilk komutu yazdım, bir mesaj veripekranını kapattı. diğerlerini yazamadım. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
arkadaşlar ben messenger ımı açtığımda bilgisayarım kendiliğinden restart oluyor sorunu bi türlü çözemedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz |
kişi listesindekilere ses atama arkadaşlar kişi listemdekilere ses ataması yapıyorum ama 5 sn bunu nasıl uzatırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
seçtikten sonra kişi oturum açtı (veya hangi seçenek seçilmek isteniyorsa) bölümünü tıklayıp geçtikten sonra size melodinin yerini göstermenizi isteyecektir. Melodiyi ekleyeceğiniz bölümün hemen altında standart olarak 10 yazar eklediğiniz melodiye göre sonrasında burası ayarlanır. Eğer 10 saniyeden kısaysa ne kadar süre olduğunu o kutuda görebilirsiniz. Ancak 10 saniyeden yüksek ise bunu siz elle istediğiniz şekilde 15 saniyeye yükseltebilirsiniz. Fakat Windows Live Messenger içinden oturum açanlar için melodiyi uzatmak istiyorsanız, bunu messenger içinden yapamazsınız. Audio Editorlerden (Ses veya müzikleri ayarlama, kesme gibi durumlar yapar) biriyle bu melodi üzerinde oynama yapıp sonunu uzatabilirsiniz (sesin çıkıp çıkmaması önemli değil). |
iyi günler, benim küçük bi sorunum var messengerda karşılıklı oyun oynamaya çalıştığımda bazı oyunlarda oyun yüklenemedi hatası alıyorum ama bazıları çalışıyor activex yada java kaynaklı bi sorun değil çünki oyun acılırken bunları yüklüyor başka bi önerisi olan varmı ? |
sorunum var:(( benim sorunum şu: msn'de herhangi bir konuşma penceresini açtığım anda pencere kapanıyo.bunu hemen herkeste denedim.acaba bu bi virüsten mi kaynaklanıyo?çünkü ben bana şu ana kadar gönderilen hiç bi dosyayı kabul etmedim.lütfen en kısa zamanda bana yardım eli uzatınnn!!!:( |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
| Saat: 10:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık