![]() |
Msn de dosya alımınız otomatik olarak ayarlanmış ayarlarınızı kontrol ediniz... Ayrıca buraya 1 bakın >>>> https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/159362-konusmalardaki-davetleri-otomatik-olarak-kabul-edin.html |
Ayarlara baktım ama yapamadım.. Vediğiniz Yere baktım onlarca konu var bulamıyorum.:S |
Alıntı:
|
MSN Kişi Listesi Selamlar forum sakinleri ; Bir sorunum var . MSN kişi listemde 1170 kişi bulunmakta.MSN'e bir adres eklemeye calıstığımda bana ; " IM adresinizdeki kişi sayısı fazladır.Kişilerinizi silin tekrar ekleyin " gibi bir uyarı veriyor. Bunun altından nasıl kalkarım ? MSN'm ' @Hotmail.Com & @MSN.Com vb değil . ' @mIRCTurk.Com MSN Sürümü : 2009 ( Derleme 9.0.1407.1107 ) |
Alıntı:
|
Slm Arkadaşlar... Msn'imde plus ve discovery eklentilerini kullanıp çoklu oturum açabiliyorum. Fakat oturumlarımı kapattıktan bir süre sonra, kaç tane msn açmışsam o an, tekrar otomatik kendiliğinden msn lerim açılıooo.. Otomatik aç kutucuğuda işaretli değil.!!! Plus ve discovery eklentilerimin Tüm ayarlarıma baktım ama nerden ve neden yapıoo bulamadım.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliorum.. |
Alıntı:
İkinci olarak da bilgisayarınıza trojan, spy veya zararlı içerik girmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Bu zararlı içerik de Messenger ınızın oturumu kapansa dahi yine kendisi otomatik olarak oturumu açabiliyor. Sistemi güvenli kipte başlatıp tarama yaptırın. Not: Güvenli kipte açabilmek için bilgisayarı yeniden başlatın. Başlama durumu olduğunda sürekli F8 tuşuna basın ve bundan sonra karşınıza işletim sistemi listesi gelecektir. En üstteki yazıda güvenli kip desteğiyle başlatı tıklayıp Microsoft Windows XP PRO/Home yazısına da tıkladıktan sonra oturum ekranının gelmesini bekleyin. Normal oturum açmadan biraz daha uzun sürebilir (10-15 saniye arası). Oturum açma ekranı geldiğinde ise kendi oturumunuzu açmalısınız (administrator oturumu değil). Daha sonra gelecek soruya evet diyip tarattırmaya başlayabilirsiniz. Tarama işlemi bittikten sonra yeniden başlatın ve normal açılmasını bekleyin. Bunları yaparken de Windows Live Messenger ve üstünde kurulu bütün eklenti/yamaları kaldırın. Tekrar kurmadan önce taratma işlemi yapın ve sonucu elde ettikten sonra yeniden kurabilirsiniz. Tabi normal oturumu açarak. |
Sevgili ahmetgns ; Fakat,bunu engellemenin bir yolu yokmu ? Sınırsız kişi ekleme gibi.Hepsiyle aramda bir bağ var.. Silmem imkansız. |
sLM,Ben nedenini bilmediğim sebepten dolayı msn de seçenekler kısmından nickimi düzenliyebileceğim kısmın yanındaki biçim kodları yerini etkisiz hale getirdim yada devre dışı bıraktım.Bunu aktif hale geri getirmek istiyorum.Ne yapmalıyım :( ?? yardım lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık