![]() |
Alıntı:
Yukarıdaki sayfada sisteminize bulaşmış olabilecek spyware hakkında bazı bilgiler var.
Ardından aşağıdaki dosyayı indirin: http://sgenevois.free.fr/PicFormat32.ocx C:\Windows\System32 klasörüne kopyalayın. Başlat > Çalıştır > C:\Windows\System32\regsvr32 C:\windows\system32\PicFormat32.ocx yazıp enter'layın. (satırı kopyalayın) Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma |
YA BENİM MSN DE GELEN KUTUSUNA TIKLIYORUM VEYA BİRİNE SAĞ TIKLAYIP E-POSTA GÖNDER DİYORUM HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR NE YAPABİLİRİM?BU ARADA SİTEYE HOŞGELDİM:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
adresim hotmail uzantılı msn discovery kullanıyom msn sürümüm 7.5 windows xp kullanıom |
Hotmail Hesabı İptal Ettirmek İstiyorum (Acil Yardım Pls) Ben hotmail hesabımı iptal ettirmek yani kapatmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyo acaba bi yardımcı olursanız sevinirim |
Önce hesabınıza giriş yapın. Daha sonra aşağıdaki linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın ve "ENTER" deyin. -->http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose<-- Karşınıza çıkan ekrandaki "Close My Account" butonuna tıklayın ve hesabınızı kapatın. |
Alıntı:
Eklentileri pasif hale getirip MSN Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup onarmayı deneyin. |
Son gunlerde mailinize gelen "kullanilmayan mailleri iptal etme" iste burayi tiklayin active edin mailinizi yoksa mail adresiniz kitlenecektir tarzi mesajlar aliyorum bu konu hakkinda bir bilgisi olan varmi bole bir uygulama gercekten varmi ? |
Mrb Mesenger gizlilik bölümündeki engelliler listesini silmeyi bilen varmı aceba? Günde 30 kişi ekliyor toplam 1100 kişi filan oldu artık silemiyorum engeliyemiyorum.biliyorum karşı taraf silmeden bende silemiyorum ama program filan yokmu bunları temizliyecek yada mail adresini sıfırlıyacak birsey yokmu icindeki hersey gitmesi için? sağ tuş yapıp sil demeyin herseyi denedim eyer yardımcı olursanız sevinirim....! |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
|
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık