![]() |
Saklanma anılar ardına sakın Anılar şeffaftır.. |
Hayat dediğin vazgeçişLerden ibaret.. Masum değiLiz hiçbirimiz.. |
Asla dediğimiz her şeyi yaşadık... |
Hep daha çok boşvermiş göründüm, daha çok endişelenerek… Daha çok alay ettim kendimle, hayatla… Hep tutarak kendimi, hiç ağlamadım Daha çok gülümsedim, çok kızgındım oysa Daha cesur göründüm, korkudan ölüyordum oysa Daha güçlü gibi göründüm, aklımı kaybetmeye yakınken düşünüp durmaktan Panikten sağa sola koşacak gibiyken, oturdum sakin sakin Ve gülümsedim bilmişcesine… Hiç bir şeyi bilmeden |
"Dostum... çok gezmişsin benden uzak kapılarda. eğlenmişsin, gülmüşsün, belli. uzun süre gönlünü hoş etmişsin. yorulmuşsun ama, su içer misin? hadi gir içeri de soluklan. sonra gidersin istersen. sonra istersen yine gülersin. ama önce bir ağla. ağla ki dertlerini alayım senin burada. hazır gelmişken tüm kötülükleri uzaklaştırayım. ağla ki, hıçkırırken de olsa sesini duyayım, özlediğim sesini. dostum.. Gidiyorsun yine, kimbilir yolculuk nereye. yorulursan gel e mi? sıkıldığında, susmak istediğinde, için acırsa gel e mi?" |
Hayat eşelemeye gelmiyor. Bundan rahatsız oluyor ve seni de rahatsız ediyor. "hayat bu gördüklerin işte. Başka bir şey yok. Neyi merak ediyorsun. Sadece yaşa. Varoluşunun tadını çıkar. Fazla kurcalama. Çünkü bu umutsuz bir çaba olur" bunu emrediyor hayat. Emirlere uymayanların sonu her zaman bellidir. |
Bir var Bir yok..! |
Yağmur başladı buralarda...Yine gözlerin mi doldu dersin? Boşver hüzünlenme Gül bebeğim Senin bir yerlerde mutlu olduğunu bilmek Beni öyle mutlu ediyor ki... |
Önceleri çözüm aradım. Ama yok. Sen ruhunu değiştirmedikten sonra çözüm bulamazsın dedi bir ses. Haklı. İnsanın ruhunu değiştirmesi olası mıdır? |
Özür dilerim Mutlu günlerim için :wave: |
soИ bir umu† verse biri Ve güzel olacak bir güИ herşeЧ dese beИ inanirim belki de bu ЧalaИa ben de alışırım gözlerimi kaρamaЧa |
Kendini yaşamın kucağına atıp, dünyayı umursamadan,coşkuyla yaşayan insanlara hayranım. Hayranım; çünkü hayatın hakkını vererek yaşayan bir tek onlar.. |
Her şey geçer... Geride Sadece Siz kalırsınız... (Y) |
Hayatı ıskaLama Lüksün yok senin Eğer onun varsa bırak o Lüksünü sonuna kadar yaşasın..! |
Kalp durabilir ani! Nede olsa bu dünya hali... Her köşeye bir cani! Sistemimde buna yok mani... |
AnLamıyorum.. Herkes mi çıkarcı yoksa..Herkes mi kötü ? Ben sadece masaLLarda mutLu son gördüm ya Bizim sonumuz ? Tek biLdiğim içimin çok daraLdığı..Sebepsiz... İhtiyacım oLan içten geLen sıcak bi güLümseyiş..Ve "sen".. |
my Life ! |
Seni benim kadar seven Benim kadar uzak olsun Binbir dertle geçti günler Yeter artık sabah olsun Bugün güneş erken doğsun |
RüyaLarımda kaL, saDece biR şaRkı dinLe ve giT. O kadaR güçLü değiLim seNi gözyaşLarımda tutmaYa... |
Sevgisinde esrar var adamın, keşlik yok. Kadının güldüğü şeylerin hepsine ağlar o... |
13.07.2009 üç beş dakika ne farkeder? |
Ehvah dönüyor başım tam tersine Yürüyor ayaklarım yine ters aksine İki gözümün biri takılır resmine Ben....Yine dağıtıldım.... Acım dinmez bu savaş bitmez Bu güneş sönmez,ısıtır yüzümü.. Saçımda beyazım,ahkamla bağırıp Bu ömrümün yaprak dökümü... |
Sebepsiz değildi vuslatın hazan olupta gözlerimden süzülmesi Ukdelerde boğulurken hıçkırıklarım,tebessümü bilmem;o'da neyin nesi Nüksetmeseydi aynı muzdariplikte zaman yokuşlarda yordu beni hayat Ahuzar düşmezdi her daim dilime,"MELEKSİN" derdi annem,şimdi olmuşum bedbaht! |
"Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın." |
Saatlerdir soruyorum Suskunsun deniz gibi Bir taşıp bir duruluyorsun Seyrediyorsun hep deli gibi... Madem hep konuşmaz Ummadık anda çıkar Umulmadık zaman kaçar İnsanlardan ürkersin Sıkıldım anlatılıpta bilinmemenden Ne olur konuş... Sen nesin,kimsin aşk?.. |
1 den sonra 2 gelir, sonrası kendiliğinden gelir..3, 4, 5, 6, ..... Önemli olan bir mi burada, iki mi, yoksa ben mi... |
Dert bir olsaydi aglamak kolaydi... |
MADEM UYKU YARI ÖLÜM.. CANIMA GECDİR KASTEDEN.. |
Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi. |
Hala AŞK'sın Sen! Ama Sadece Şarkılarda... |
Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamaz.. |
Sen ve ben hep böyle kalacağız... Git gide eriyip yok olacağız... Sorma neden niçin.. Her şey yalnızlıktan.. :bilmem: |
5N 1K ????? ? |
Asla bitmeyen bir konu *-) |
ya arkdaş ne yapacam ben bu öss yi yaw resmen knock out (nakavt) yaptı beni bu sene mühendisliklere gideyim mi yoksa bi sene daha beklipp eczacılığa mı gitsem çok kararsızım |
Bildiğini,adımla ''bir'' biliyorum...Biz'den geriye kalan ve payımıza sözüm ona düşen birer adet yalnızlık değil(di)...Yalnızlık;seni ilk gördüğüm an'da da yanıbaşımdaydı,gözlerinin ellerinden sıkıca tutmaktan vazgeçtiğim an'da da... Yalnızlık; ne ben'den bir avuç eksık(ti),ne de sen'den bir avuç fazla...Kıvamı Tanrısal bir gücün kusursuz ellerinden çıkma...Aynadaki suretimin,ruhumun aslına kadar uzanmış her bir arşınında... |
Çekirdekli Karpuz Yemektense Çekirdeksiz Karpuz Yemeyi Tercih Ederim :S |
Uzakta çok uzakta güneyde Yazları sıcacık ve aşık Kışları soğuk ve sensiz Bir şehir ve ben üşüyoruz Bir uğrasan diyoruz İklimini getirsen Bereketini bolluğunu Örtsen üzerimize Havalansa yine zil çalan eteklerin Gelip otursa gözlerime göz bebeklerin.. Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan.. Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor kimsesizliğimi... |
Elimden geleni ardıma koymakla meşgulüm şimdi... |
NASIL DERTTİR ANLAMADIM PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALACAK... |
Oldum olası sevmedi kalbim matemi.. |
Kalpsiz |
Ölüm kapımı çalmasa da kalbim senin bekler gibi... |
Onu aklına yaz kalbim... |
İyiler düşmansız olmaz. |
Fırtınan yıkar bu adamı, hisseder misin sen? |
Seni düşünerek bastırmaya çalışıyorum çoğul yalnızlığımın anason kokulu tekil şahsını. (ci) |
No Me Ames...:bilmem: |
Terazi her zaman denge değil, çoğu zaman dengesizliktir... |
Son Bir Kez Gir İçeri, Kapat Kitle Tüm Kapıları Ki ; Gitme İhtimalin Bile Olmasın ... |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık