![]() |
kimse varmı bakiyim hee :) |
Ben varim nabersiniz millet :moo: |
selam bende yeni geldim saat 10dan 1.30a kadar arkadasimla msnde sohbet ettik kiz uyuyacagini soyledi oyle kapattik (cenesi dusuk olmak kolay degil) |
hoş geldinizde bu gece kimse yok galiba :) |
Evet olanlar bile genelde chatbox'a takiliyor..Neyse herkese iyi vakit gecirmeler...:) |
:hiya: |
ii geceler millet |
ee bu gece kim dundurma alacak bana canım dundurma cekiyor :) |
Benden bu gecelik bu kadar.. Adriana ve alessandra resmi eklemekten heder oldum..:faint: Rufyy..:poke: beni duyuyosan sende dit ve yatttt..:hysteric: (anne emri:D) Herkese iyi geceler..:wave: |
tamam son bi resim daha anne nooolur piliiz :rose: sonra ben gider :D ii geceler Pollyannem :tender: + :wave: |
ya siz almıyorsunuz isteyin ben aliyim size yaa :( |
ben alim sana |
dondurma mı alınıyor bende isterim kaymaklı-çikolatalı ve karamelli olsun :D |
Alıntı:
zahmet olmasın :) tmm neyse fazla naz yapmiyim al al beraber yiyelim :) Alıntı:
cok şey istiyorsun :D |
ee gülü seven dikenine katlanır :D |
valla o gülü getirecek olan düşünsün sweetloves dedi ben aliyorum :) |
bu havada dondurma yemeyin bademcikleriniz siser |
Alıntı:
sen al bademciklere bişey olmaz :D:D |
manken resimlerini eklemekten başım döndü :D hani nerde kaldı dondurmalar :D |
sedef al dı ama ne yaptı bilmiyorum :):) hepsini tek başınamı yedi ne :D |
en iysi ben yatiyim herkese iyi uykular bi dundurma istedik kimse getirmedi :( hadi hepinize iyi muhabetler :D:D |
valla çok geç olmuş ben de yatayım ii geceler.... :D |
Siz uyuyun arkadaşlar bayrak bende =P İyi geceler =D |
Alıntı:
selam gecen gun limonu boyuna kesip denemistim bu aksamda sarimsagi denedim gercekten oluyormus tesekkurler |
Alıntı:
|
uykusu kaçan var mı :sopa: |
Alıntı:
ahanda sana dondurma http://www.kentmaras.com/makale/marasdond.jpg hemde maraş dondurması afiyet şeker bal ossun...yarasın ayrıyetten:P Alıntı:
|
maraş dondurması :drool: yoo sadece uyutacağım :sopa: :rofl: |
ya bir soz dinleyin bu havada bogaziniz siser havalar isinsin soz ben size alacagim |
Alıntı:
ancak bu gün nasip oldu cok cok cok tşk :) ben öldüm çiföfte yapiyim ririsi bana bi dundurm a almadı :P ama atab i ben karşılıksız yaptım aksat hatırlamak olsun :D:D |
kimse varmı bu gece :) |
10 yaşındayken bile bu saatte uyumuyodum daha gece sayılmaz ki :P |
sayılır sayılır :D ruff ciğerim milet gelsin ben bu gece size bi çi köfte yapiyim :) |
aa çok severim çok makbule geçer:) |
Alıntı:
cemat gelsin yaparız bi çiköfte sefası :D |
selamlar bende sutumu kattim haydi serefinize yalniz dun bu havada dondurmayi yediniz hasta oldugunuzda bana dert yanmayin :) |
Alıntı:
ben hasta değilm ama hasta olan ola bilir :) ben az yemiştim cünki :D |
selam bende geldim :hiya: |
milet yavaş yavaş geliyor bende yavaş yavaşleğeni ve çiköfteyi falan hazırliyim:D:D |
bak işte o konu derin mevzuu :D |
abooww uykusuz yok mu yaw :P |
Alıntı:
bu gece heryeri benle sen almışz site bizim bu gece hayde yağmalıyalım her tarfı :D:D: |
Alıntı:
|
Alıntı:
hoşgeldin sefa getirdin :) evet ben dedim milet toplansın bi sefa çekelim bea :) ben hazırliyorum malzemeleri yavaş yavaş :D |
bende şöyle köpüklü ayran hazırlayayım :) |
hadi ben gider uykum geldi :wave: sabah görüşürüz :) |
Alıntı:
abla benle sen tek kaldım galiba bi sürü çi köfte yaptım kim yiycek en iysi yarına kaldıralaım :D:D: |
Alıntı:
beklede cig kofteden yer sonra yatarsin kencisii yarina bozulur bu aksam hepsini yeriz ya neden coklu alinti bazen oluyor bazen olmuyor |
afiyet olsun sanar abla ayranları getir hayde allah ne verdiyse hücummm :D http://www.canurfa.com/resim/cig_kofte/1.jpg |
oohhh nefis olmus ellerine saglik ben bol tuzlu severim biraz tuz getirirmisin ? afiyet olsun :) ohhh durum ekmegini gormemistim harika oldu |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık