![]() |
Alıntı:
Windows Live Messenger Sistem Gereksinimleri (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Ya böyle bir şey ilkkez başıma gelio ve cok yardımınıza ihtiyacım var.Ben msn me giriyorum normal msn acıldıktan 3 4 saniye sonra hata verio bu program yanıt vermiyor diyor Live kullanıom ve sildim yenden yükledim sorun yine aynı sildim 7.5 i yükledim sorun yine aynı olan yine oluo ama Live dede 7.5 tede diyer adreslerime girebiliyorum bu adresime ne olmuş olabilir yardımlarınız için şimdiden tşk ederim:*( |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım |
NeutralizeRyardımların için tşk ederim dediklerinin hepsini sıra ile doğru bir şekilde yaptım ama yine aynı :*( Girince işlem yanıt vermio birileri bişi yapmış olabilirmi acaba :@ |
Alıntı:
|
Şu ana bende live 8.0 veya 8.1 olabilir :S ama giremediğim adres ile sadece başlatta yer alan windows messenger de girebiliom.ve live de diyer adreslere girio ama sadece onda oluo onada girio ama 3 4 saniye sora program yanıt vermio dio |
Alıntı:
Herhangi bir eklenti yüklüyse, geçici olarak devre dışı bırakın. |
Evet ben dediğini eksiksiz yaptım girerken resim cıkıodu eski resmim ismi hatırlıodu bilg resetten sora cicekmi ne resmi cıkmıştı adresi baştan yazdım :'( |
ya ben messenger discoery indirdim ama hep hata veriyor :S:S The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.(yazıyor) bana bu konuda yarımcı olabilrimisinz acaba :S:S şimdiden teşekkürler |
ben windows live messenger 8,0 kullanıyorum. ben hotmail hesabımdan gmail hesabımı açabilme imkanım varmı? Ayhan Eşgin kimdir? email,telefon,adres ve iletişim bilgileri. |
messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz?? |
Alıntı:
|
KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol.. yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.? |
Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma |
yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin |
Alıntı:
Verdiği hatayıda yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..:) |
ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :( ılgınız ıcın cok tsk ederım .. aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen |
Alıntı:
Vereceğim Linki İnceleyin.. Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
arkadaşlar bi arkadaş var msn ye girdiğimde saati saatine biliren bi program varmıs onda hem sildiğimde hemde engellediğimde mail kutusuna msg atıyomus ööle bi program varmı die sorcaktım varsa adı ney |
Alıntı:
hata imzası appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5 gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@ Alıntı:
hata imzası appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5 gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@ |
mrb ben windows live messenger kullanıyorum... Daha önceden acmıs oldugum spaces imi şimdi tamamen kaldırmak istiyorum ama nasıl yapcagımı bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiken sonsuz tsk ederim... |
bnm sorum lıve messengerda coklu msn acma hakkında dune kadar acabılıodum ama yenı surum cıktı dıye uyarı verdi bnde yenı msn surumunu ındrdım 8.0 ın ustune ancak su an acamıom ne yapmalıyım tesekkurler |
Arkadaşlar ben live mesenger e geçmek isyorum aşşagıdaki linke nasıl oldugunu ekledim bu şekilde hotmail adresimi nasıl degiştirebilirim şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler. http://rapidshare.com/files/16760205/ads_z.jpg.htmlhttp://http://rapidshare.com/files/16760205/ads_z.jpg.html |
Ben Live Msn kullanıyorum ama bugün epey uğraştırdı beni ve hâlâ uğraştırmakta. Sinir edici bir durum. :@ Msn Live'yi açıyorum ama 45 - 60 saniye sonra düşüyör. Sorun nedir..? Live Msn artık sona mı erdi..? Sorunu nasıl halledebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. ;S Log'lar olduğu için, iletileri kaydettiği için de kaldıramıyorum. Başka bir program var mı acaba? Konuşmaları kaydeden, msn Live gibi..? ;S;S |
Alıntı:
Alıntı:
|
üstatlar yokmu derdime bi çareee :( |
merhaba ben windows live in son sürümü 8.1 i kullanıyorum. çoklu oturum yamasını da kurdum . herşey normal giderken bilgisayarımda iki oturumda açıkken ne hikmetse birden oturumlarım kapanmadıgı halde bir oturumumdan digerine şimdi oturum açtı diye uyarı geliyoo . bilgisayarımda virüs yok anlık virüs tarayıcısı da çalışıyoo sizce bunun sebebi nedir ?? (umarım anlatabilmişimdir :):) ) yardımcı olursanız sevinirim . kolay gelsinn..:hysteric: |
Alıntı:
Her oturum açmanızda bu olay sadece bir kere tekrarlanıyorsa normaldir. Oturum açma iletisi geç geliyor olabilir.. |
teşekkür ederim yardımın için ama bu olay her oturum açtıgımda bi kaç kez tekrarlanıyoo ondan garip geldi banada yani ilk sefere özgü degil ..:) |
ARkadaşlar Bana Yardım edecek yokmu Ben msn 8.1 kullanıyorum antivirüs olarak kaspersky internet explorer 7.0 kullanıyorum. Gelelim sorunuma şimdi msn live 8.1 kullanıyorum mail adresimi açınca hotmail teması gözüküyor msn de oldugu gibi mail adresiminde live olmasını istiyorum yeni hesap alınca mail adresi aınca live geçmek istermisiniz diye bir şey çıkıyor ama ben eski msn mi gecirmek istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var bunun programını buldum ama hiç bir şey doğru düzgün degil maillerimi falan göremiyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkürler. |
arkadaşlar windows lıve mesenger'in 4.7.0.3000 versiyonunu kullanıyorum.çoklu açma yamasını bulamadım...birde türkçe yaması ..... yardımlarınıza şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben msn şifremi unuttum şifre kırıcıyı gönderirseniz sevinirim |
Alıntı:
|
windoxs live messenger kullanıorm ve 2 gündür çalıştıramıorm hizmet geçici olarak kullanılamıor die bi ileti çıkıor hata kodu 8004888d yazıor msni açtığımda giriş sayfasında kayıtlı olan msn adresleride kendiliğinden silinmiş ne yapmam gerekior yardımcı olurmusunuz..... |
merhaba arkadaşlar ...benim messencer 8.0..bunun yanında discovery vede plus aynı anda yüklü .. fakat son zamanlarda ..messencer bir süre sonra kitleniyor yada ayarlarım tam cevap vermiyor ..acaba bu iki programı aynı anda kullandığım içinmi ?fakat uzun zaman kullandım bir sorun yoktu şimdi neden oluyor anlamıyorum...baştan yükledim ikisinide daha kötü oldu oturum açanları bile göstermemeye başladı ... bu arada iki oturumuda birlikte açıyorum .. sorum şu aslında ..plus ve discoveryi birlikte kullnabilirmiyiz...?acele cevap kestane kebap...sevgi ve saygılar |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bir kaç sayfaya baktım bu sorunun cevabını bulabilmek için ama bulamadım varsa kusura bakmayın ben bir daha soracam..plus ı pc e kuruyorum fakat pc i açıp kapatınca gidiyo tekrar kurmak zorunda kalıyorum. problemi çözmek için msn i ve plus ı tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler( windows msn 8.1 i plusta 4.11.254 ü kullanıorum ) |
ben msn nımı acamıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım.sıfrem aynı msn adresımde aynı.ama acamıyorum.sıfrenız yanlıs dıyor.ve kod yazıyor.80048823.hemen yardımcı olursanız sevınırım. |
karagun>>> Alıntı:
Başlat>>Çalıştır>>Regedit komutlarıyla Regedit dosyasını açın ve aşağıdaki dosyayı silin : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\Policies Eğer bu işlem sorununuzu çözmez ise aşağıdaki işlemleri deneyiniz... Öncelikle Denetim Masası >>Program ekle/kaldırdan MSN messenger programını kaldırın...Sonra başlat>>çalıştır>>regedit komutlarını uygulayın ve regedit içindeki şu dosyayı bulun >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger. -Ordan MSNMessenger dosyasını seçip tüm dosya içeriğini silin. - Daha sonra ctrl/alt/delete tuşları ile windows görev yöneticisi kısmında işlemlere girerek “msnmsgr.exe” işlemini sonlandırın. - Başlat/ ara kısmına girerek ( ileri düzey arama kısmında "gizli dosyaları göster " seçeneği işaretli halde) Bilgisayarım/:C içinde “msnmsgr.exe” dosyasını aratın... Aramada bu isimli dosyalar çıkarsa silin. Daha sonra MSN 8,1 i yeniden yükleyin.. . Ancak yükler yüklemez "OTURUM AÇMA" olayına girmeyin... Bir de MSN Plus Live yükleyin ( sitemizde mevcuttur ). Ondan sonra MSN de oturum açmayı deneyin... Dilerim sorununuz hallolur(H) ( NOT: Çeviridir. Mesajın Orjinal - İnglizce metni için tıklayın ) |
Alıntı:
|
arkadaşlar windows live msnger da görüntülü konuşma yaparken karşı tarafı kayıt edebilimek için ne yapmam gerekiyor aynı soru sorulmus fakat tam olarak acıklayıcı bır cevap alınamamış forumda arama da yaptırdım ama bulamadım lütfen bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Umarım bu işine yarar.. |
Alıntı:
|
ahmetseydi sponsor programı yüklememiştim aynı senin dediğin gibi yapmıştım hatta daha önce yine böyle birşey belki olmuştur diye programı kaldırıp tekrar yükledim fakat yine devam ediyo problem..sitede deepfreze den dolayı da olabilir demişler ama msn i de kaldırıp tekrar kurdum o kuruluyo plus kurulmuyo deepfreze olsa msn de kurulmazdı arkadaşlar bu konu da yapılabilecek başka birşey varsa lütfen yardımcı olun acilen:S |
Alıntı:
|
Arkadaslar herkese selam benim msnle bi problemim var: 10 yasındaki kuzenim pc min antivurusunu kapayıp istedigi oyunun serial key ini aradı. Ben olayı farkedince pc nin virus kaptıgını annadım. Suan Msn i acıorm adımı sifremi yazdıktan sora oturum aclıo ama 10 saniye sora kndi kndine kapanıo. Bicok antivirus programı denedm ama kayda deger bi virus te gostermio MSn mdeki problemi nasıl cozebilirm(uninstall yapıp tekrar denedm olmadı ) lutfen yardm edin:S |
selam arkadaşlar msnmi açamıyorum 80071093 hata kodu veriyor tarih ve saat ayarıda doğru ne yaptımsa düzelmedi yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
Alıntı:
Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra - Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun. Son Olarak : https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/12479-windows-live-messenger-8-1-turkce-beta.html Messengeri indirin ve kurun.. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık