MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 12 Şubat 2007 09:47

Alıntı:

lanvin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 343977)
YA KARDEŞ İYİ GÜZEL DİYORSUNDA BURASI ANONİM ŞİRKET KORSAN YAZILIM KULLANMA GİBİ BİR GAFTA BULUNULABİLİNİRMİ?
KULLANDIĞIMIZ 2000 ÜSTELİK BOX.

YUKARIDA YAZDIĞIM HATA MESAJLARININ NASIL ÇÖZÜMLENDİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN FITTIRACAM :@

BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.
YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE WİNDOWS LİVW MESSENGER 8.1 VERSİYONU 98 DEN VİSTAYA KADAR GENİŞ BİR SİSTEM YELPAZESİNDE KULLANILABİLİNİYOR ARTIK. BENDE 8.1 İ İNDİRDİM FAKAT KURMAYA KALKTIĞIMDA;

the ordinal 730 could not be located in the dynamic link library shell32.dll

ŞEKLİNDE HATA VERMEKTE VE ARDINDAN BOOTSTRAP.EXE DOSYA HATASI VERMEKTE..

ŞİMDİ SİZDEN BU SORUNLA İLGİLİ YARDIM BEKLİYORUM.

Yalnızca Windows XP destekleniyor, Windows 2000'de resmi olarak Windows Live Messenger desteklenmiyor.
Windows Live Messenger Sistem Gereksinimleri

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

adelanth3 13 Şubat 2007 10:07

Ya böyle bir şey ilkkez başıma gelio ve cok yardımınıza ihtiyacım var.Ben msn me giriyorum normal msn acıldıktan 3 4 saniye sonra hata verio bu program yanıt vermiyor diyor Live kullanıom ve sildim yenden yükledim sorun yine aynı sildim 7.5 i yükledim sorun yine aynı olan yine oluo ama Live dede 7.5 tede diyer adreslerime girebiliyorum bu adresime ne olmuş olabilir yardımlarınız için şimdiden tşk ederim:*(

NeutralizeR 13 Şubat 2007 12:44

Alıntı:

adelanth3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 344965)
Ya böyle bir şey ilkkez başıma gelio ve cok yardımınıza ihtiyacım var.Ben msn me giriyorum normal msn acıldıktan 3 4 saniye sonra hata verio bu program yanıt vermiyor diyor Live kullanıom ve sildim yenden yükledim sorun yine aynı sildim 7.5 i yükledim sorun yine aynı olan yine oluo ama Live dede 7.5 tede diyer adreslerime girebiliyorum bu adresime ne olmuş olabilir yardımlarınız için şimdiden tşk ederim:*(

Bu konudaki adımları izleyiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

adelanth3 13 Şubat 2007 13:23

NeutralizeRyardımların için tşk ederim dediklerinin hepsini sıra ile doğru bir şekilde yaptım ama yine aynı :*( Girince işlem yanıt vermio birileri bişi yapmış olabilirmi acaba :@

NeutralizeR 13 Şubat 2007 13:33

Alıntı:

adelanth3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 345134)
NeutralizeRyardımların için tşk ederim dediklerinin hepsini sıra ile doğru bir şekilde yaptım ama yine aynı :*( Girince işlem yanıt vermio birileri bişi yapmış olabilirmi acaba :@

Başka bir messenger adresi kullanarak oturum açmayı denediniz mi? Windows Messenger'da oturum açabiliyor musunuz? Şu an yüklü olan Messenger sürümü tam olarak nedir?

adelanth3 13 Şubat 2007 13:53

Şu ana bende live 8.0 veya 8.1 olabilir :S ama giremediğim adres ile sadece başlatta yer alan windows messenger de girebiliom.ve live de diyer adreslere girio ama sadece onda oluo onada girio ama 3 4 saniye sora program yanıt vermio dio

NeutralizeR 13 Şubat 2007 14:02

Alıntı:

adelanth3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 345176)
Şu ana bende live 8.0 veya 8.1 olabilir :S ama giremediğim adres ile sadece başlatta yer alan windows messenger de girebiliom.ve live de diyer adreslere girio ama sadece onda oluo onada girio ama 3 4 saniye sora program yanıt vermio dio

Yalnızca o adreste sorun yaşanması ve Messenger işleminin sonlanması, pc'nize özel bir durum olduğunu gösterir. Önerdiğim konudaki tüm adımları eksiksiz ve hatasız uygulamış olsaydınız, tüm adreslerin ayarları sıfırlanmış olurdu. Sorun yaşadığınız adresin önbelleğinde geçersiz bir görüntü resmi, kişisel ifade ya da görüntü adı kalmış olabilir. Windows Live Messenger sürümünüze: Windows Live Messenger > Yardım > Hakkında bölümünden bakabilirsiniz. Önce Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi kaldırın, sonra ilgili konuda bahsedilen klasörleri silin, C:\Documents and Settings\*NeutralizeR\Local Settings\Temp\MessengerCache klasörünü silin, kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows Live Messenger'ın son sürümü olan Windows Live Messenger 8.1.0178.00 sürümünü yükleyin.

Herhangi bir eklenti yüklüyse, geçici olarak devre dışı bırakın.

adelanth3 13 Şubat 2007 14:11

Evet ben dediğini eksiksiz yaptım girerken resim cıkıodu eski resmim ismi hatırlıodu bilg resetten sora cicekmi ne resmi cıkmıştı adresi baştan yazdım :'(

nabız sıfır 13 Şubat 2007 18:04

ya ben messenger discoery indirdim ama hep hata veriyor :S:S
The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.(yazıyor)
bana bu konuda yarımcı olabilrimisinz acaba :S:S şimdiden teşekkürler

nicksiz123 13 Şubat 2007 20:17

ben windows live messenger 8,0 kullanıyorum. ben hotmail hesabımdan gmail hesabımı açabilme imkanım varmı?

Ayhan Eşgin kimdir? email,telefon,adres ve iletişim bilgileri.

efsane_timil 13 Şubat 2007 21:18

messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??

ahmetseydi 14 Şubat 2007 00:33

Alıntı:

efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 345609)
messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??

Messenger > Araçlar > Seçenekler Seklemelerini takip ettiğiniz zaman karşınıza çıkacak olan pencere aşağıdaki gibidir. OK işareti ile gösterilen yerden nickinizi biçimlendirebilirsiniz...

shubuo 14 Şubat 2007 09:54

KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?

ahmetseydi 14 Şubat 2007 11:23

Alıntı:

shubuo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 346230)
KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?

Merhaba. Vereceğim linki inceleyin, resimli olarak nasıl yapacağınızı anlatıyor...

Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

gizemlirapci 15 Şubat 2007 00:42

yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin

Misafir 15 Şubat 2007 00:58

Alıntı:

gizemlirapci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347139)
yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin

Verdiği hatayıda yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..:)

wins_06 15 Şubat 2007 01:45

ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :(

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen

ahmetseydi 15 Şubat 2007 01:48

Alıntı:

wins_06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347216)
ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım :(

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen

Vereceğim Linki İnceleyin..

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

emredursun 15 Şubat 2007 20:22

arkadaşlar bi arkadaş var msn ye girdiğimde saati saatine biliren bi program varmıs onda hem sildiğimde hemde engellediğimde mail kutusuna msg atıyomus ööle bi program varmı die sorcaktım varsa adı ney

gizemlirapci 15 Şubat 2007 21:54

Alıntı:

gulcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347174)

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@

Alıntı:

gulcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 347174)

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadım|-) :( *-) :@

deirdaeym 15 Şubat 2007 22:06

mrb ben windows live messenger kullanıyorum... Daha önceden acmıs oldugum spaces imi şimdi tamamen kaldırmak istiyorum ama nasıl yapcagımı bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiken sonsuz tsk ederim...

_Rox_ 16 Şubat 2007 01:24

bnm sorum lıve messengerda coklu msn acma hakkında dune kadar acabılıodum ama yenı surum cıktı dıye uyarı verdi bnde yenı msn surumunu ındrdım 8.0 ın ustune ancak su an acamıom ne yapmalıyım tesekkurler

TombulMimar 16 Şubat 2007 19:09

Arkadaşlar ben live mesenger e geçmek isyorum aşşagıdaki linke nasıl oldugunu ekledim bu şekilde hotmail adresimi nasıl degiştirebilirim şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

http://rapidshare.com/files/16760205/ads_z.jpg.htmlhttp://http://rapidshare.com/files/16760205/ads_z.jpg.html

Panzehir 16 Şubat 2007 23:49

Ben Live Msn kullanıyorum ama bugün epey uğraştırdı beni ve hâlâ uğraştırmakta. Sinir edici bir durum. :@ Msn Live'yi açıyorum ama 45 - 60 saniye sonra düşüyör. Sorun nedir..? Live Msn artık sona mı erdi..? Sorunu nasıl halledebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. ;S

Log'lar olduğu için, iletileri kaydettiği için de kaldıramıyorum. Başka bir program var mı acaba? Konuşmaları kaydeden, msn Live gibi..? ;S;S

BlueNighT 17 Şubat 2007 00:54

Alıntı:

_Rox_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 348435)
bnm sorum lıve messengerda coklu msn acma hakkında dune kadar acabılıodum ama yenı surum cıktı dıye uyarı verdi bnde yenı msn surumunu ındrdım 8.0 ın ustune ancak su an acamıom ne yapmalıyım tesekkurler

Burayı İnceleyebilirsin

Alıntı:

Panzehir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 350037)
Ben Live Msn kullanıyorum ama bugün epey uğraştırdı beni ve hâlâ uğraştırmakta. Sinir edici bir durum. :@ Msn Live'yi açıyorum ama 45 - 60 saniye sonra düşüyör. Sorun nedir..? Live Msn artık sona mı erdi..? Sorunu nasıl halledebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. ;S

Log'lar olduğu için, iletileri kaydettiği için de kaldıramıyorum. Başka bir program var mı acaba? Konuşmaları kaydeden, msn Live gibi..? ;S;S

Genelde internetten kaynaklanan bir durum...Msn Live 8.1 final yukluyse çabuk düşüyor ...

TombulMimar 17 Şubat 2007 09:59

üstatlar yokmu derdime bi çareee :(

asia 17 Şubat 2007 14:06

merhaba
ben windows live in son sürümü 8.1 i kullanıyorum. çoklu oturum yamasını da kurdum .
herşey normal giderken bilgisayarımda iki oturumda açıkken ne hikmetse birden oturumlarım kapanmadıgı halde bir oturumumdan digerine şimdi oturum açtı diye uyarı geliyoo . bilgisayarımda virüs yok anlık virüs tarayıcısı da çalışıyoo sizce bunun sebebi nedir ?? (umarım anlatabilmişimdir :):) ) yardımcı olursanız sevinirim .
kolay gelsinn..:hysteric:

Misafir 17 Şubat 2007 14:09

Alıntı:

asia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 350606)
merhaba
ben windows live in son sürümü 8.1 i kullanıyorum. çoklu oturum yamasını da kurdum .
herşey normal giderken bilgisayarımda iki oturumda açıkken ne hikmetse birden oturumlarım kapanmadıgı halde bir oturumumdan digerine şimdi oturum açtı diye uyarı geliyoo . bilgisayarımda virüs yok anlık virüs tarayıcısı da çalışıyoo sizce bunun sebebi nedir ?? (umarım anlatabilmişimdir :):) ) yardımcı olursanız sevinirim .
kolay gelsinn..:hysteric:

Her oturum açmanızda bu olay sadece bir kere tekrarlanıyorsa normaldir. Oturum açma iletisi geç geliyor olabilir..

asia 17 Şubat 2007 14:58

teşekkür ederim yardımın için ama bu olay her oturum açtıgımda bi kaç kez tekrarlanıyoo ondan garip geldi banada yani ilk sefere özgü degil ..:)

TombulMimar 17 Şubat 2007 18:51

ARkadaşlar Bana Yardım edecek yokmu
Ben msn 8.1 kullanıyorum antivirüs olarak kaspersky internet explorer 7.0 kullanıyorum.
Gelelim sorunuma şimdi msn live 8.1 kullanıyorum mail adresimi açınca hotmail teması gözüküyor msn de oldugu gibi mail adresiminde live olmasını istiyorum yeni hesap alınca mail adresi aınca live geçmek istermisiniz diye bir şey çıkıyor ama ben eski msn mi gecirmek istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var bunun programını buldum ama hiç bir şey doğru düzgün degil maillerimi falan göremiyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

quarisma28 17 Şubat 2007 19:11

arkadaşlar windows lıve mesenger'in 4.7.0.3000 versiyonunu kullanıyorum.çoklu açma yamasını bulamadım...birde türkçe yaması .....
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler...

BlueNighT 18 Şubat 2007 01:09

Alıntı:

quarisma28 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 351057)
arkadaşlar windows lıve mesenger'in 4.7.0.3000 versiyonunu kullanıyorum.çoklu açma yamasını bulamadım...birde türkçe yaması .....
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler...

Burayı Tıkla Sorunsuz Çalışması gerekiyor

er00 18 Şubat 2007 10:27

arkadaşlar ben msn şifremi unuttum şifre kırıcıyı gönderirseniz sevinirim

BlueNighT 18 Şubat 2007 12:46

Alıntı:

er00 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 352522)
arkadaşlar ben msn şifremi unuttum şifre kırıcıyı gönderirseniz sevinirim

Msn şifreni gizli soru-cevap yada alternatif e-mail seçeneklerını kullanarak öğrenin yada yenileyin...

sel_wa 18 Şubat 2007 18:25

windoxs live messenger kullanıorm ve 2 gündür çalıştıramıorm hizmet geçici olarak kullanılamıor die bi ileti çıkıor hata kodu 8004888d yazıor msni açtığımda giriş sayfasında kayıtlı olan msn adresleride kendiliğinden silinmiş ne yapmam gerekior yardımcı olurmusunuz.....

gitare 18 Şubat 2007 20:41

merhaba arkadaşlar ...benim messencer 8.0..bunun yanında discovery vede plus aynı anda yüklü ..
fakat son zamanlarda ..messencer bir süre sonra kitleniyor yada ayarlarım tam cevap vermiyor ..acaba bu iki programı aynı anda kullandığım içinmi ?fakat uzun zaman kullandım bir sorun yoktu
şimdi neden oluyor anlamıyorum...baştan yükledim ikisinide
daha kötü oldu
oturum açanları bile göstermemeye başladı ...
bu arada iki oturumuda birlikte açıyorum ..
sorum şu aslında ..plus ve discoveryi birlikte kullnabilirmiyiz...?acele cevap kestane kebap...sevgi ve saygılar

BlueNighT 19 Şubat 2007 04:15

Alıntı:

gitare adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 353562)
merhaba arkadaşlar ...benim messencer 8.0..bunun yanında discovery vede plus aynı anda yüklü ..
fakat son zamanlarda ..messencer bir süre sonra kitleniyor yada ayarlarım tam cevap vermiyor ..acaba bu iki programı aynı anda kullandığım içinmi ?fakat uzun zaman kullandım bir sorun yoktu
şimdi neden oluyor anlamıyorum...baştan yükledim ikisinide
daha kötü oldu
oturum açanları bile göstermemeye başladı ...
bu arada iki oturumuda birlikte açıyorum ..
sorum şu aslında ..plus ve discoveryi birlikte kullnabilirmiyiz...?acele cevap kestane kebap...sevgi ve saygılar

Discovery den dolayı bu şekılde kitlenmeler oluşabiliyor.. Discovery i kaldırırsan sorun duzelebilir.. Plus ve discovery ıkısını bır arada kullanman bır şeyi etkılemez ..

Alıntı:

sel_wa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 353369)
windoxs live messenger kullanıorm ve 2 gündür çalıştıramıorm hizmet geçici olarak kullanılamıor die bi ileti çıkıor hata kodu 8004888d yazıor msni açtığımda giriş sayfasında kayıtlı olan msn adresleride kendiliğinden silinmiş ne yapmam gerekior yardımcı olurmusunuz.....

Biraz araştırdım son sürümü yuklemenız onerılıyor yada guvenlık duvarını kontrol edin...Anti virus kullanıyorsanız bir surelıgıne iptal edıp baglanıp baglanmadıgını kontrol edebılırsınız...

zakarro 19 Şubat 2007 13:04

Bir kaç sayfaya baktım bu sorunun cevabını bulabilmek için ama bulamadım varsa kusura bakmayın ben bir daha soracam..plus ı pc e kuruyorum fakat pc i açıp kapatınca gidiyo tekrar kurmak zorunda kalıyorum. problemi çözmek için msn i ve plus ı tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler( windows msn 8.1 i plusta 4.11.254 ü kullanıorum )

karagun 19 Şubat 2007 13:59

ben msn nımı acamıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım.sıfrem aynı msn adresımde aynı.ama acamıyorum.sıfrenız yanlıs dıyor.ve kod yazıyor.80048823.hemen yardımcı olursanız sevınırım.

Hi-LaL 19 Şubat 2007 16:53

karagun>>>
Alıntı:

ben msn nımı acamıyorum.bana yardımcı olursanız sevınırım.sıfrem aynı msn adresımde aynı.ama acamıyorum.sıfrenız yanlıs dıyor.ve kod yazıyor.80048823.hemen yardımcı olursanız sevınırım.

Başlat>>Çalıştır>>Regedit komutlarıyla Regedit dosyasını açın ve aşağıdaki dosyayı silin :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\Policies

Eğer bu işlem sorununuzu çözmez ise aşağıdaki işlemleri deneyiniz...

Öncelikle Denetim Masası >>Program ekle/kaldırdan MSN messenger programını kaldırın...Sonra başlat>>çalıştır>>regedit komutlarını uygulayın ve regedit içindeki şu dosyayı bulun >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger.

-Ordan MSNMessenger dosyasını seçip tüm dosya içeriğini silin.
- Daha sonra ctrl/alt/delete tuşları ile windows görev yöneticisi kısmında işlemlere girerek “msnmsgr.exe” işlemini sonlandırın.
- Başlat/ ara kısmına girerek ( ileri düzey arama kısmında "gizli dosyaları göster " seçeneği işaretli halde) Bilgisayarım/:C içinde “msnmsgr.exe” dosyasını aratın... Aramada bu isimli dosyalar çıkarsa silin.

Daha sonra MSN 8,1 i yeniden yükleyin.. . Ancak yükler yüklemez "OTURUM AÇMA" olayına girmeyin... Bir de MSN Plus Live yükleyin ( sitemizde mevcuttur ). Ondan sonra MSN de oturum açmayı deneyin...

Dilerim sorununuz hallolur(H)

( NOT: Çeviridir. Mesajın Orjinal - İnglizce metni için tıklayın )

ahmetseydi 20 Şubat 2007 10:45

Alıntı:

zakarro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 354921)
Bir kaç sayfaya baktım bu sorunun cevabını bulabilmek için ama bulamadım varsa kusura bakmayın ben bir daha soracam..plus ı pc e kuruyorum fakat pc i açıp kapatınca gidiyo tekrar kurmak zorunda kalıyorum. problemi çözmek için msn i ve plus ı tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler( windows msn 8.1 i plusta 4.11.254 ü kullanıorum )

İlk kurulum sırasında sponsor program'la birlikte yüklüyorsanız, güvenlik yazılımları bir dahaki windows açılışında MSN PLUS'ı tamamen kaldırıyor olabilir...

konstantin7 20 Şubat 2007 20:31

arkadaşlar windows live msnger da görüntülü konuşma yaparken karşı tarafı kayıt edebilimek için ne yapmam gerekiyor aynı soru sorulmus fakat tam olarak acıklayıcı bır cevap alınamamış forumda arama da yaptırdım ama bulamadım lütfen bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım

konstantin7 20 Şubat 2007 21:06

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 3468)
Görüntülü görüşme yaptığınız birinin web kamerasını kaydetmek için forum'umuzda arama yapıp ilgili konuyu bulup programı edinebilirsiniz.

Karşınızdakinin haberi olmadan kamerasını açmanın bir yolu yok maalesef. (hack-hacking materyallerini barındırmıyoruz)

ya hocam ben bu konuyla ilgili arama yaptırdım ama bulamıyorum şayet bir yardımcı olursan çok sevinicem şimdiden saygılar

BlueNighT 20 Şubat 2007 21:32

Alıntı:

konstantin7 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 356750)
ya hocam ben bu konuyla ilgili arama yaptırdım ama bulamıyorum şayet bir yardımcı olursan çok sevinicem şimdiden saygılar

MSN WebCam Recorder

Umarım bu işine yarar..

konstantin7 21 Şubat 2007 12:26

Alıntı:

BlueNighT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 356786)
MSN WebCam Recorder

Umarım bu işine yarar..

ellerine sağlık dostum harbiden ilaç gibi geldin

zakarro 21 Şubat 2007 18:31

ahmetseydi sponsor programı yüklememiştim aynı senin dediğin gibi yapmıştım hatta daha önce yine böyle birşey belki olmuştur diye programı kaldırıp tekrar yükledim fakat yine devam ediyo problem..sitede deepfreze den dolayı da olabilir demişler ama msn i de kaldırıp tekrar kurdum o kuruluyo plus kurulmuyo deepfreze olsa msn de kurulmazdı arkadaşlar bu konu da yapılabilecek başka birşey varsa lütfen yardımcı olun acilen:S

BlueNighT 21 Şubat 2007 19:31

Alıntı:

zakarro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 358312)
ahmetseydi sponsor programı yüklememiştim aynı senin dediğin gibi yapmıştım hatta daha önce yine böyle birşey belki olmuştur diye programı kaldırıp tekrar yükledim fakat yine devam ediyo problem..sitede deepfreze den dolayı da olabilir demişler ama msn i de kaldırıp tekrar kurdum o kuruluyo plus kurulmuyo deepfreze olsa msn de kurulmazdı arkadaşlar bu konu da yapılabilecek başka birşey varsa lütfen yardımcı olun acilen:S

Yuzde doksan ıhtımalle deepfreze den kaynaklanan bir olay .. deep freze ozellıgı ıtıbari ile deepfreze i ilk kurdugun ana geri çeviren bır program.. Deep freze i ip tal edıp denemenı tavsıye ederım...

alinur269 21 Şubat 2007 20:15

Arkadaslar herkese selam benim msnle bi problemim var:
10 yasındaki kuzenim pc min antivurusunu kapayıp istedigi oyunun serial key ini aradı. Ben olayı farkedince pc nin virus kaptıgını annadım. Suan Msn i acıorm adımı sifremi yazdıktan sora oturum aclıo ama 10 saniye sora kndi kndine kapanıo. Bicok antivirus programı denedm ama kayda deger bi virus te gostermio MSn mdeki problemi nasıl cozebilirm(uninstall yapıp tekrar denedm olmadı ) lutfen yardm edin:S

tibelya 22 Şubat 2007 10:18

selam arkadaşlar msnmi açamıyorum 80071093 hata kodu veriyor tarih ve saat ayarıda doğru ne yaptımsa düzelmedi yardımcı olurmusunuz

ahmetseydi 22 Şubat 2007 11:41

Alıntı:

tibelya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 359191)
selam arkadaşlar msnmi açamıyorum 80071093 hata kodu veriyor tarih ve saat ayarıda doğru ne yaptımsa düzelmedi yardımcı olurmusunuz

İnceleyin: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Alıntı:

alinur269 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 358422)
Arkadaslar herkese selam benim msnle bi problemim var:
Gerizekalı 10 yasındaki kuzenim pc min antivurusunu kapayıp istedigi oyunun serial key ini aradı. Ben olayı farkedince pc nin virus kaptıgını annadım. Suan Msn i acıorm adımı sifremi yazdıktan sora oturum aclıo ama 10 saniye sora kndi kndine kapanıo. Bicok antivirus programı denedm ama kayda deger bi virus te gostermio MSn mdeki problemi nasıl cozebilirm(uninstall yapıp tekrar denedm olmadı ) lutfen yardm edin:S

Kaspersky kullanmanızı tavsiye ederim :)

Denetim Masası > Program Ekle Kaldırdan Messengerla alakalı ne varsa kaldırın. Sonra Program Files'ın içindeki Messenger Dosyalarını silin. Daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

Son Olarak vereceğim linkten Messenger'ı indirin ve kurun.

Son Olarak : https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/12479-windows-live-messenger-8-1-turkce-beta.html Messengeri indirin ve kurun..

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık