![]() |
http://img143.imageshack.us/img143/1753/fan75qn4pu.gif Özledim Sesini ne oLur Konuş Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İçimde bir şey kımıldıyor Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum Bir baksana ne haldeyim deli divane Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt Dökül karanlığıma ışıklar gibi Al beni, en uzaklara götür Sesin aksın içimde bir pınar gibi Bana bir şarkı söyle Bütün renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan Bana bir şarkı söyle Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı İşte öyleyim, kapkarayım bu gün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı Bana bir şarkı söyle http://img143.imageshack.us/img143/6227/roos5fglrood0sh4rm.gif |
Güneş ve Gökyüzü Hikayesi Beni inciten sevdiğime... ... Bir ova vardı; Biz ortasında... Gökyüzü güneşten kopmuş, Acı feryatlar içinde kararıyordu. Kırmızılar, maviler, sarılar... Bir bir kayboluyordu gökyüzünden. Bir ova vardı; Biz ortasında... Ova sorunsuz, ova dümdüz ve çoraktı. Sevgiye, suya, güneşe ve gökyüzüne muhtaçtı... Çaresizdi, sabahı çağırdı avaz avaz, Ufuklarında son alevlerini yaktı usul usul... Bir ova vardı; Biz ortasında... Gökyüzünde siyah ve mavi hâkim sadece. Güneşe duyulan özlem ve acı, siyah... Güvendiği güneşe bıraktığı umut ışıkları, mavi... Onlarda, ufuklardaydı alevler gibi. Bir ova vardı; Biz ortasında... O dümdüz ova birdenbire dalgalandı, Çorak topraklar etrafta dönmeye başladı, Ne feryat eden alevler var ne de güneşin sıcak eli üzerimizde. Pusulamız, mavi mavi umut ışıkları saçan ufuklardı... Bir ova vardı; Biz ortasında... Dalgalandı, döndü ama sonunda duruldu. Nerede mavi ufuklar? Nerede güneş? Yüksek yüksek, siyah-beyaz renkli sarp kayalar Ve biz uçurumun kenarındayız... ... Zifiri karanlıkta tutulmamış eller... Tutulmuş ellerde, sıkılmayan avuçlar... Sıkılmış avuçlarda, geçirilmeyen parmaklar... Geçmiş parmaklarda, duyulmamış güven... Duyulmuş güvende, Hissedilmeyen Sevda... Hissedilen sevda da, tutulmamış eller... ... Bir ova vardı; Onlar ortasında... Kız sordu. “Hani nerde mavi ufuklar?” Erkek cevapladı... “Güneş doğmayacak herhalde...” Ve o sabah güneş doğmadı ufuktan... ... |
Bu Yağmur Bu yağmur... Bu yağmur... Bu kıldan ince, Öpüşten yumuşak yağan bu yağmur. Bu yağmur... Bu yağmur... Bir gün dinince, Aynalar yüzümü tanımaz olur. Bu yağmur kanımı boğan bir iplik, Tenimde acısız yatan bir bıçak, Bu yağmur, yerde taş ve bende kemik, Dayandıkça çisil çisil yağacak. Bu yağmur, delilik vehminden üstün, Karanlık, kovulmaz düşüncelerden. Cinlerin beynimde yaptığı düğün Sulardan, seslerden ve gecelerden. |
Ya Gelmezsen bekliyorum yine aynı sokakta yine sahilde yine yağmurda beklerim de beklemesine ya dönmezsen diye korkuyorum beni unutmuşsundur diye korkuyorum yine ordayım ilk tanıştığımız yerde kıyıda yine o martı yine o balıkçı yine o gemi seni bekliyorum da üzülüyorum Ya gelmezsen.. |
Bu Yürek Ne çok badireler atlattı bu yürek Bunu da atlatır elbet. Renklerinin siyaha döndüğü Çiçeklerin kan kustuğu Tomurcuklara hasret baharlar gördü. Serin bir yaz akşamının Kavurucu sabahına uyandı şaşkın. Gözlerini açacak olsa Kör olmayı yeğleyecek dostluklardan geçti bu yürek Sevdayı bilirim diyen sahte gönüllerde Geçici kurulu tahtların sultanı oldu bilemeden. Her defasında aynı saflıkla kandı aynadaki aksine Oysa ne kadar içtendi… Sonraları bir sahnede buldu kendini Aslında en iyi arkadaşı hayat denen tiyatro oyunun başrolü… Sevgilim diye kazıdığı en derinlerine yönetmen olmuş… Dedim ya ne badireler atlattı bu yürek Bunu da atlatır elbet. İki damla gözyaşı, Sessiz çığlıklar Ve ömür boyu kanayan Ama bir süre sonra acıtmayan yaralar… |
SENSİZLİKMİYDİ ZOR OLAN YOKSA SENMİYDİN SENSİZLİĞİ ZOR YAPAN HELAL OLSUN YİNE YAPTIN YAPACAĞINI BAK GÖRDÜNMÜ YİNE SEN GELDİN YİNE BENİ EN KUYTU DERTLERE ATTIN VE ÖYLECE ARKAMDAN BAKAKALDIN ŞİMDİ BANA DELİ DİYORLAR OYSA NASIL SEVDİĞİMİ BİLMİYORLAR SENDEN GERİYE NE KALDI BİR BİLSEN DÖRT DUVAR BİR GÖMLEK BİRDE ANILAR İÇİMDE KİMSEYE SÖYLEYEMEDİĞİM KENDİMLE PAYLAŞTIĞIM EN KÖTÜ SIRLAR AMA KORKMA SEN DEMEZMİYDİN SEN GÜÇLÜSÜN DİYE BUNUDA ATLATIRIM BEN HERŞEYİ UNUTUR ÇIKARIM BU DÖRT DUVARDAN ATARIM İÇİMDEKİ BÜTÜN SENDEN KALANLARI ÇIKARIRIM ÜSTÜMDEKİ BEYAZ GÖMLEĞİ KORKMA BEN ATLATIRIM HERŞEYİ BEN SENİDE SENLİ GÜNLERİDE SAKLARIM SANDIĞA ÖYLECE KALIRSIN SENDE KENDİ YERİNDE SENİN YERİN BENİM KALBİM DEĞİL ÜSTÜ KİLİTLİ SANDIKLARMIŞ BE SEVDİĞİM ÜSTÜ KİLİTLİ SANDIKLAR ...BİATENEM... |
Ya Ranzamda Ya da Nöbette Bir garip burukluk yüreğimde, Gözümde yaşlar resmin elimde, Teselli ararım ıssız gecelerde, Ya ranzamda yada nöbette. Orhan'dan bir şarkı geçer dilimden, Kimse anlamaz dertli halimden, Şiirler yazarım sana hasretimden, Ya ranzamda yada nöbette. Kim derdi birgün asker olacağımı, Kim derdi sararıp solacağımı, Her gece içli içli ağlayacağımı, Ya ranzamda yada nöbette. Sırrımı açıklar herkese gözyaşlarım, Tek dostum şu anda sinir ilaçlarım, deli diyorlar çünkü hep ağlarım, Ya ranzamda yada nöbette. |
Evvelkiler aşkı aşka kattılar, Dünküler aşkı başka tattılar, Bugün şehvetine esir olanlar, Aşkı tutup uçurumdan attılar.... ...BİTANEM... |
Yaban Çiçeğim Canımdan da çok Sevdiğim onu bir volkanın Alevi gibi İçimde gizlediğim Alev Alev yandığım Acısıyla Kıvrandığım İşte o Sensin benim Sevdiğim Yaban çiçegim! |
" TEMMUZ AKŞAMI Hiç olmasaydın keşke! Gelmeseydin bir Temmuz akşamında, O gözlerinle bakmasaydın bana, Hayatıma gelip girmeseydin keşke! Mutluyduk ,demir atan gemileri izlerken, Denizin dalgasıyla coşardık bazen, Biz muhteşemdik aslında, Güneş,sen ve ben! Gece olur biz uyumazdık, Sen anlatırdın ,hiç yorulmazdın, Ben sarılıp gözlerinin içine bakardım, Sonra Temmuz akşamını hatırlardık! Hüzün çökerdi içimize, Aynı heyecan kalplerimizde, Aynı sessizlik ile içimizde, Öylece dalardık Temmuz akşamı gibi, Korkmazdık ki,aklımıza gelmezdi ayrılık, Hiç anlayamazdık,biz sadece biz vardık gibi, Umursamazdık... ...BİTANEM... |
| Saat: 07:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık